Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rețete Fitness

 1. Rețetă fitness: Burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut

  Rețetă fitness: Burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut

  Și vouă vă plac burgerii vegetarieni de calitate? Atunci ar trebui cu siguranță să încercați rețeta noastră fitness de burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut, un preparat de care vă puteți bucura oricând, nu doar la cheat day. Haideți să-l încercăm împreună!

 2. Rețetă fitness: Clătite cu zucchini și plante aromatice proaspete

  Rețetă fitness: Clătite cu zucchini și plante aromatice proaspete

  Vă doriți să pregătiți o cină sănătoasă a cărei pregătire să nu dureaze o eternitate! Exact așa sunt clătitele cu zucchini și plante aromatice cu un conținut ridicat de proteine. Le încercați cu noi?

 3. Rețetă fitness: Paste orientale în sos curry cu piept de pui și legume

  Rețetă fitness: Paste orientale în sos curry cu piept de pui și legume

  Bucurați-vă de un prânz cu arome exotice. Pastele cu carne de pui și legume în sos curry vă vor încânta papilele gustative. Această rețetă este alegerea excelentă pentru o cină rapidă potrivită pentru sportivi, deoarece o porție conține până la 70 g proteine. Spor la treabă!

 4. Rețetă fitness: Cheesecake cu brânză de vaci și semnițe de mac

  Rețetă fitness: Cheesecake cu brânză de vaci și semnițe de mac

  Vi s-a făcut poftă de un cheesecake delicios de casă? Avem pentru voi o rețetă fitness de cheesecake cu mac, care sigur o să vă placă. Are un gust deosebit și un conținut scăzut de grăsimi, lucru care va fi apreciat de toți cei care urmează un stil de viață sănătos. Spor la treabă!

 5. Rețetă fitness - Prăjitură delicioasă cu proteine “Sex in a pan”

  Rețetă fitness - Prăjitură delicioasă cu proteine “Sex in a pan”

  Ați auzit de rețeta „Sex in a pan”? Este o prăjitură excelentă cu nucă și budincă, cu un strat format dintr-un amestec de brânză proaspătă, căreia cu siguranță nu-i veți rezista. Încercați versiunea fitness a acestei prăjituri, pe care am îmbogățit-o cu proteine. Cu siguranță este o ispită!

   

 6. Rețetă fitness: Salată de cartofi dulci cu tofu și dressing din caju

  Rețetă fitness: Salată de cartofi dulci cu tofu și dressing din caju

  Aveţi poftă de ceva sănătos, săţios și plin de vitamine? Pregătiți alături de noi o salată delicioasă de cartofi dulci cu un dressing din caju. Această rețetă de salată de cartofi dulci, tofu și broccoli este bogată nutrițional și este potrivită pentru a fi servită la un prânz ușor sau la cină.

Pagina