Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamina

Glutamina

Glutamina

Glutamina este unul dintre cei mai frecveți întâlniți aminoacizi din organism, unul dintre cei neesențiali, astfel încât organismul nostru este capabil să îi producă singur. Împreună cu alte 21 de tipuri de aminoacizi, ea este încorporată în proteina nou creată. Glutamina reprezintă 60% din aminoacizii din celulele musculare și în ciuda faptului că organismul îi extrage din surse naturale, suplimentarea acesteia este adesea mai mult decât importantă.

vezi mai mult

Glutamina este un component obișnuit al produselor alimentare bogate în proteine, cum ar fi carnea, produsele lactate și legumele și, adesea, face parte din mai multe suplimente proteice. În plus, aceasta sprijină funcționarea celulelor musculare și are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, plus un puternic efect anti-catabolic, prevenind astfel descompunerea fibrelor musculare.

 

Ca și supliment alimentar, este, de asemenea, recomandat  pentru efectele de prevenire și de regenerare, dar include și caracteristici de detoxifiere și protejează în plus corpul de suprasarcina efortului fizic. Glutamina îmbunătățește, de asemenea, echilibrul de azot și este adesea folosită de organism, deoarece previne pierderea masei musculare, reglează formarea de glicogen în ficat, reglează echilibrul său, metabolismul și multe altele. Este un substrat important pentru celulele albe din sânge, iar după efort fizic dificil și prelungit numărul acestora se reduce, ducând la înrăutățirea capacității funcționale a celulelor albe din sânge.

 

Glutamina este, de asemenea, un vehicul important pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare. Acest lucru se datorează faptului că glutamina sprijină producția de hormon de creștere și creează anti-catabolismul. Antrenamentul este motivul degradării ei și este utilă mai ales în cazul în care un atlet se antrenează foarte intens. Este importantă pentru persoanele pentru care antrenamentul fizic produce un stres mare pentru corp. Acest supliment alimentar este folosit de mulți sportivi și persoane obișnuite în timpul dietei în timp ce încearcă să ardă grăsimile, fără dezintegrarea masei musculare. Rolul său este de a normaliza hormonul de creștere, de a promova procesarea glucozei după antrenament, susține hidratarea mușchilor și suprimarea acidului lactic din mușchi, eliminând astfel inflamarea. 

 

Glutamíina și efectele sale asupra organismului

• crește sinteza proteinelor și a glicogenului,
• protejează mușchii împotriva catabolismului, 
• sprijină sistemul imunitar,
• crește nivelul hormonilor,
• are proprietăți detoxifiante,
• evită pierderea masei musculare,
• redă echilibrul și reglează metabolismul proteinelor,
• regenerează masa musculară.

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Producător
Gramaj
Gramaj
Gramaj
Gramaj
Culoare
Culoare
Mărime
Mărime
Gramaj
Material
 1. L-Glutamina - GymBeam
  Evaluarea:
  94% (64)
  Preţ special de la  28,60 Lei
 2. BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  82% (10)
  Preţ special   128,00 Lei
 3. L-Glutamina TABS 300 tab - GymBeam
  Evaluarea:
  97% (19)
  Preţ special   61,90 Lei
 4. L-Glutamina - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  89% (7)
  Preţ special de la  68,00 Lei
 5. Mega Glutamine - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  60% (2)
  Preţ special   47,95 Lei
 6. G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  100% (2)
  Preţ special de la  112,00 Lei
 7. Glutamine DNA 309 g - BSN
  Evaluarea:
  100% (3)
  Stoc epuizat
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista

7 Produse