Just Whey - GymBeam

Evaluarea:
94 % of 100
94 % (1310)
Producător: GymBeam

Just Whey este o pudră proteică din zer multicomponentă obținută din laptele provenit de la vacile hrănite cu iarbă naturală. Produsul conține o combinație funcțională de concentrat, izolat și hidrolizat de zer, datorită căreia are o mare biodisponibilitate. În plus, sunt  foarte digerabile, ceea ce se datorează în mare parte complexului de enzime digestive numit DigeZyme®. Acest lucru completează aportul de proteine, care este important pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare și pentru susținerea sănătății optime a oaselor.

 

În stoc
104,90Lei

Proteine Just Whey – o pudră proteică multicomponentă, obținută din laptele vacilor crescute în natură, îmbogățită cu enzime digestive pentru o mai bună absorbție

Proteinele Just Whey sunt o pudră proteică din zer cu mai multe componente, care ajută în mod eficient la aportul de proteine după antrenament sau în orice alt moment al zilei. În centrul acestei pudre proteice se află o combinație unică de concentrat, izolat și hidrolizat de zer. Acest lucru asigură o mare digestibilitate și o biodisponibilitate ridicată pentru organism. În plus, conțin toți aminoacizii esențiali într-un raport ideal, inclusiv BCAA cu leucină în prim plan. Acest aminoacid are cel mai mare potențial anabolic dintre toți aminoacizii esențiali. În plus, această pulbere proteică conține atât proteine cu eliberare lentă, cât și cu eliberare rapidă, care vor furniza în mod eficient aminoacizi celulelor musculare.

 

Dacă vă place să ocrotiți natura, veți aprecia și faptul că procesul de producție al acestei pudre proteice respectă natura și ține cont de condițiile de viață ale animalelor. Acest lucru se datorează faptului că este produsă exclusiv din laptele vacilor care pasc liber și care se hrănesc cu cea mai fină iarbă. Un astfel de lapte are un profil nutrițional puțin mai favorabil în comparație cu laptele de vacă care se hrănește doar cu furaje. Pentru a asigura cea mai bună digestibilitate și biodisponibilitate a nutrienților, profilul ingredientelor include și enzima bromelaină din ananas, precum și un complex de enzime digestive numit DigeZyme. Acestea ajută la digestia proteinelor conținute, zahărului din lapte (lactoză) și grăsimilor.

 

Proteinele Just Whey au 74,8% din conținut proteic, ceea ce se traduce printr-o cantitate funcțională de 22,4 g de proteine ​​care susțin dezvoltarea și menținerea masei musculare. În plus, conținutul generos de proteine ​​ajută și la menținerea sănătății optime a oaselor. Prin urmare, de calitățile acestei pudre  proteice vor beneficia mai ales sportivii și persoanele active. Nu este de mirare că acestea au nevoie de un aport mai mare de proteine ​​pentru a asigura suficient material de construcție (aminoacizi) pentru recuperarea și regenerarea masei musculare afectate.

 

De asemenea, proteinele sunt potrivite în timpul curelor de slăbire, când este indicat să creșteți aportul de proteine ​​pentru ca masa musculară să nu fie arsă pentru energie. De asemenea, dacă sunteți la dietă, veți aprecia și celelalte calități ale acestor proteine. După cum probabil știți, proteinele sunt excelente și la inducerea unei senzații de sațietate și pot reduce pofta de dulce. O porție de Just Whey Protein conține doar 1,7 g de grăsime și 1,8 g de zahăr, ceea ce o face o alegere excelentă pentru orice dietă de slăbire. Acestea fiind spuse, nu doar sportivii și persoanele care încearcă să slăbească ar putea avea cerințe crescute pentru aportul de proteine. Adesea, acest lucru se aplică și persoanelor în vârstă și persoanelor care trec printr-o perioadă de recuperare după o accidentare. Chiar și în acest caz, proteinele Just Whey vă pot ajuta la acoperirea cerințelor mai mari pentru acest nutrient.

                                     

Profilul de ingrediente al acestor proteine este îmbogățit și cu vitamine și minerale atent selecționate, al căror aport nu este mai puțin vital pentru sănătatea generală. Printre acestea se numără, spre exemplu, vitamina B6, care favorizează reglarea activității hormonale necesare sănătății și performanțelor sportive optime. În același timp, contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută și la menținerea funcțiilor imunitare optime, care acționează ca scut protector al organismului. Magneziul adăugat ajută la funcționarea normală a masei musculare și, de asemenea, susține sinteza optimă a proteinelor. De asemenea, nu am uitat nici de zinc, care ajută la menținerea unui nivel sănătos de testosteron în sânge. După cum probabil știți, testosteronul este considerat principalul hormon anabolic.

 

Proteinele Just Whey sunt ușor de consumat și le puteți utiliza într-o varietate de moduri. Au un gust delicios și sunt solubile, ceea ce înseamnă că le puteți amesteca împreună cu apă sau lapte cu un conținut scăzut de grăsimi și le puteți savura ca atare. Preparate în acest fel, sunt o alegere ideală după antrenament pentru a demara procesul de regenerare al organismului. Acestea fiind spuse, nu trebuie să vă fie teamă să le adăugați în feluri de mâncare, îmbogățindu-le astfel cu o porție generoasă de proteine.

 

Au un gust minunat în terci, smoothie-uri, iaurturi sau în deserturi sănătoase. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de arome fine până la ultimul detaliu. Cel mai important lucru este faptul că acestea conțin doar arome și coloranți naturali. Un exemplu grozav ar fi aroma de iaurt cu afine ce conține pudră de afine liofilizate, care oferă shake-ului proteic un gust și o aromă autentică. Cu toate acestea, sunt persoane care preferă varianta fără arome, care nu conține îndulcitori și care este potrivită chiar și pentru mâncărurile sărate.

 

În concluzie, proteinele Just Whey sunt o alegere excelentă în cazul în care doriți să vă stimulați dezvoltarea masei musculare, să o protejați în timp ce țineți o dietă sau să susțineți arderea grăsimilor. În plus, au o gamă largă de utilizări și astfel se vor potrivi cu ușurință în stilul vostru de viață sănătos.

               

Proteinele Just Whey și beneficiile lor

 • sub formă de pudră proteică multicomponentă din zer
 • obținute din lapte de vaci hrănite cu iarbă
 • conțin o combinație de concentrat, izolat și hidrolizat de zer
 • conțin cu până la 74,8% din conținutul de proteine
 • o porție conține 22,4 g de proteine
 • conțin toți aminoacizii esențiali, inclusiv BCAA
 • alegerea ideală pentru a avea grijă de aportul de proteine
 • susțin creșterea și protecția masei musculare
 • au o mare biodisponibilitate și este foarte digerabilă
 • conțin o selecție de vitamine și minerale
 • susțin funcția musculară și sănătatea oaselor
 • au un efect pozitiv asupra nivelului optim de testosteron din sânge
 • contribuie la reducerea oboselii și epuizării
 • ajută la menținerea funcțiilor imunitare adecvate
 • au un gust delicios și sunt foarte solubile
 • conțin doar arome și coloranți naturali
 • o modalitate excelentă de a vă îmbogăți terciul și alte feluri de mâncare cu proteine de înaltă calitate
 • potrivite pentru sportivi și pentru toate persoanele active
 • potrivite după antrenamentul din orice moment al zilei

 

Ingrediente

Aromă de milkshake de ciocolată: Concentrat de proteine din zer uscat, izolat de proteine din zer uscat, hidrolizat de proteine uscate, cacao degresată, arome, minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de substanțe digestive enzime, bromelaină, îndulcitori (sucraloză, glicozide de steviol).

Aromă de înghețată de vanilie: Concentrat de proteine din zer uscat, izolat de proteine din zer uscat, hidrolizat de proteine uscate, arome, coloranți (curcumină), minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de enzime digestive, bromelaină, îndulcitori (sucraloză, glicozide de steviol).

Aromă de ciocolată albă cu cocos: Concentrat de proteine din zer uscat, izolat de proteine din zer uscat, hidrolizat de proteine uscate, cacao degresată, arome, minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de substanțe digestive enzime, bromelaină, îndulcitori (sucraloză, glicozide de steviol).

Aromă de caramel sărat: Concentrat de proteine din zer uscat, izolat de proteine din zer uscat, hidrolizat de proteine uscate, aromă, sare, minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de enzime digestive , bromelaina, caramel, indulcitori (sucraloza, glicozide de steviol).

Fără aromă: Concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic uscat, minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de enzime digestive, bromelaină.

Aromă de iaurt cu afine: Concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic uscat, afine liofilizate - pudră 3%, arome, minerale (citrat de magneziu, oxid de zinc), vitamine (vitamina E - acetat de tocoferil, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxină), DigeZyme® - un complex de enzime digestive, bromelaină, îndulcitori (sucraloză, glicozide de steviol).

 

Mod de administrare

Amestecați 1 cupă (30 g) de pulbere proteică împreună cu 200-300 ml apă și savurați. Consumați de 1-3 ori pe zi pentru a vă completa nivelul de proteine în orice moment al zilei.

 

Tabelul valorlor nutriționale

Valori nutriționale 100 g 30 g (1 cupă)

*CR (30 g)

Valoare energetică 1601 kJ/ 377 kcal 480 kJ/ 113 kcal 5.7 %
Grăsime 5.6 g 1.7 g 2.4 %
- din care acizi grași saturați 4 g 1.2 g 6 %
Carbohidrați 6.6 g 2 g 0.8 %
- din care zaharuri 6 g 1.8 g 2 %
Proteine 74.8 g 22.4 g 44.8 %
Sare 0.51 g 0.15 g 2.5 %
Magneziu 60.7 mg 18.2 mg 4.9 %
Zinc 26.6 mg 8 mg 80 %
Calciu 447 mg 134 mg 16.8 %
Potasiu 466 mg 140 mg 7 %
Fosfor 279 mg 83.7 mg 12 %
Vitamina E 66.7 mg 20 mg 166.7 %
Vitamina B6 16.6 mg 4.98 mg 355.7 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Bromelaina 167 mg 50 mg -

*Consumul de referință recomandat pentru un adult (8400 kJ/2000 kcal)

 

Profilul de aminoacizi  pe 100 g
Acid aspartic  10.8 g
Acid glutamic  15.3 g
Alanină 4.47 g
Arginină 4.47 g
Cisteină 2.5 g
Glicină 1.76 g
Histidină 1.4 g
Izoleucină 6.2 g
Leucină 9.77 g
Lizină 7.59 g
Metionină 1.86 g
Fenilalanină 3.05 g
Prolină 5.07 g
Serină 3.6 g
Treonină 5.74 g
Tirozină 2.53 g
Triptofan 1.75 g
Valină 6.01 g

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Produsul nu este potrivit pentru copii, pentru femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat la o temperatură de până la 25 °C. A se proteja de temperaturile de îngheț și de lumina directă a soarelui.

 

Informații despre alergeni: Alergenii sunt menționați cu caractere aldine în lista de ingrediente.

Detalii produs
EAN 8588007130026
Cod HS 21061080: -- Ostatné
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Metoda de prelucrare a proteinelor Concentrat
Sursă proteică Zer
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Înălțime 22.00 cm
Lățime 14.00 cm
Lungime 14.00 cm
Greutate brută 1.14 kg
Grup de arome ciocolată
Număr de bucăți per pachet 6 buc.
Număr de bucăți pe palet 384 buc.
Greutate netă 1.00 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală Concentrate proteice
Alte categorii Proteine
Pentru pierderea în greutate
Proteine pentru creșterea masei musculare
Proteine din zer whey
Proteine izolate
Oferte pentru sălile de fitness
Cadouri
Proteine din zer multi-componente
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Dezvoltarea masei musculare
Diete
Produse fără gluten
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Just Whey - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Just Whey - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

94 %
94 %
Scor mediu din 1310 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

95 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80 %
Momentan sunt la al 7 lea "borcan" de Just Whey, varianta white chocolate coconut. Dintre toate aromele, cea de chocolate milkshake este cea mai placuta la gust. Desi am incercat mai multe branduri, am ramas loial Just Whey datorita Enzimelor digestive si Bromelainei (care o gasiti doar in ananas). Desi se discuta de mult timp pe internet, prin sala, pe la diferite concursuri si se cauta "cel mai bun concetrat proteic" si cel mai premiat, cel mai laudat, cel care face minuni in cel mai scurt timp, se uita ideea de baza. Oricat de premiat si laudat ar fi un concetrat proteic, se foloseste pentru a suplimenta cantitatea de proteina necesara acumularii de masa musculara (2 grame proteina per kg corp). Se foloseste, atentie, pentru a ... arată recenzia completă

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Am încercat aromele ciocolata ( gust ieftin de cacao) caramel Sărat ( aprope fără gust) și unde aveam cele mai multe așteptări la ciocolata alba cu cocos. Dezgustător, nici shake nu pot sa o beau ..slabe rau pe gust. Eu nu mai cumpăr.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
1000 g milkshake de ciocolată
(517) 
91%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
1000 g caramel sărat
(223) 
88%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
1000 g fără aromă
(135) 
85%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
1000 g înghețată de vanilie
(368) 
92%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
1000 g ciocolată albă și cocos
(402) 
85%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
1000 g blueberry yoghurt
(117) 
82%
143,90Lei 104,90Lei
în stoc
2000 g milkshake de ciocolată
(517) 
91%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
2000 g caramel sărat
(223) 
88%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
2000 g fără aromă
(135) 
85%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
2000 g înghețată de vanilie
(368) 
92%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
2000 g ciocolată albă și cocos
(402) 
85%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
2000 g blueberry yoghurt
(117) 
82%
244,90Lei 178,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
O data pe zi?
O data pe zi?
Buna seara!

Am înțeles ca este doza de 30 de grame.
Aceasta se administrează o singura data pe zi, nu ?
Când este recomandat sa fie folosit shake ul ? Înainte, in timpul sau după antrenament ?

Va mulțumesc!
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
O data pe zi?
Răspuns:
Buna ziua,

Se amestecă 1 doză (30 g) de proteine cu 200-250 ml de apă și se consumă, indiferent de momentul zilei.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
O data pe zi?
Răspuns:
Se poate face și în alte metode sau doar cu blendarul?
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
raport ?
raport ?
Care este raportul din compozitie, intre concentrat/izolat/hidrolizat ?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
raport ?
Răspuns:
Buna ziua,

Procentajul de concentrat este de 93.4%, izolat 3.3% si hidrolizat 3.3%.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
De ce nu?
De ce nu?
Salut.
Văd că se zice că trebuie luat 1 porție/zi.
Este ceva în neregulă dacă iau 2 porți/zi? Și dacă „da", ce anume face să apară problema? Enzimele digestive? Eu chiar aș vrea să depășesc doza și să iau 2 porții pe zi. De ce suntem limitați la 1/zi?
Mulțumesc
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
De ce nu?
Răspuns:
Buna ziua,

Recomandarea de administrare este:
Se amestecă 1 porție (30 g) de proteine cu 200-250 ml de apă și se consumă.
Pentru recomandari personalizate, conform dorintei dvs de a dubla doza zilnica recomandata, va rugam sa va adresati unui medic specializat sau unui trainer.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Pvlad04
Pvlad04
Die ce aveti protaina numa cu blumbari iohanis tale mama li dumniezo
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Pvlad04
Răspuns:
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
Puncte
Puncte
am observat ca unii clienti au un numar de puncte adunate, sunt folositoare in achizitionarea sau reducerea produselor? Si cum as putea obtine ?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Puncte
Răspuns:
Buna ziua,

Momentan, nu avem implementat un sistem de fidelizare prin puncte.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?

Items 1 to 5 of 63 total