Teste de diagnostic

Teste de diagnostic este o categorie de produse care include teste de diagnosticare la domiciliu pentru a vă ajuta să găsiți cauza problemelor digestive, să detectați deficiențele de vitamine și minerale sau să vă adaptați stilul de viață în funcție de genetica voastră.

Testul de intoleranță la gluten poate ajuta la clarificarea cauzei multor probleme, cum ar fi balonarea constantă sau diareea. De asemenea, este recomandat să consultați un medic care să vă stabilească modalitatea de abordare a acestei probleme.

Testul pentru deficitul de fier poate explica lipsa energiei, starea de slăbiciune, oboseala, durerile de cap sau paloarea pielii. Astfel, este important să aveți în vedere aportul de fier împreună cu vitamina C, care să sporească absorbția fierului.

 

Testele ADN pe mostre de salivă vă pot arăta cum să vă adaptați stilul de viață în funcție de genetica voastră. 

 • Testul ADN pentru vitamine și minerale evaluează 12 grupuri selectate de gene care afectează metabolismul micronutrienților. Datorită acestui fapt, veți afla pe ce vitamine și minerale este bine să vă concentrați și, astfel, să reduceți sau să creșteți aportul lor prin alimentație sau suplimente nutritive.
 • Testul ADN pentru metabolism și stil de viață indică eficiența metabolismului vostru, intoleranța la lactoză sau gluten și riscul dependenței de alcool sau nicotină.
 • Testul ADN pentru performanța sportivă arată compoziția masei voastre musculare, ajutându-vă să găsiți o activitate sportivă care să se potrivească geneticii voastre. De asemenea, veți afla cât de bine vi se regenerează organismul după activitățile sportive sau dacă sunteți predispuși la leziuni ale țesuturilor moi.
 • Testul ADN pentru alimentație și greutate corporală vă va indica secretele geneticii voastre, oferindu-vă șansa unică de a vă adapta alimentația în funcție de predispozițiile voastre genetice. În plus, vă poate ajuta să pierdeți în greutate, să vă mențineți greutatea sau să evitați efectul yoyo în urma unei diete de slăbire.
Afișați mai multe

10 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Categorii
 • Teste ADN (8)
 • Alte teste (2)
Producător
 1. GenePlanet (7)
 2. Cerascreen (2)
 3. tellmeGen (1)
Gramaj (g)
 1. 1430 g (10)
Culoare
 1. shadow (8)
Preț
Filtrează după
 1. DNA Test Premium Pack - GenePlanet
 2. Kit avansat de testare ADN - tellmeGen
 3. DNA Test Vitamins and Minerals - GenePlanet
  DNA Test Vitamins and Minerals - GenePlanet
  100%
  100 % (2)
  484,90Lei
 4. DNA Test Diet and Body Weight - GenePlanet
 5. DNA Test Sports Performance - GenePlanet
 6. DNA Test Sports Performance + Diet and Body Weight - GenePlanet
 7. DNA Test Metabolism and Lifestyle + Vitamins and Minerals - GenePlanet
 8. Test Omega-3 - CERASCREEN
  Omega 3 Test - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  529,90Lei
 9. Test Vitamina D - CERASCREEN
  Vitamin D Test - Cerascreen
  100%
  100 % (3)
  324,90Lei
 10. DNA Test Metabolism and Lifestyle - GenePlanet

10 Produse