Gaming

Gaming este o categorie adaptată nevoilor jucătorilor de eSports și ale altor pasionați de jocuri video. Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile, un jucător are nevoie de o concentrare mare, reflexe rapide și, cel mai important, suficientă energie pentru a se juca toată noaptea, dacă este necesar. În gama noastră, puteți găsi, prin urmare, amestecuri instant care conțin stimulantul cofeină, care vă va da energie cu siguranță. Cu toate acestea, există și suplimente decofeinizate din care puteți alege. Astfel, nu trebuie să vă temeți că veți avea probleme cu somnul după o sesiune de jocuri. Aminoacidul taurină, care este un ingredient obișnuit în băuturile energizante, se găsește adesea în suplimentele pentru jucători. Mai mult, amestecurile conțin de obicei sodiu și potasiu. Aceste minerale sunt cunoscute pentru efectul lor asupra hidratării corpului. Simptomele frecvente ale deshidratării includ slăbiciune generală, oboseală sau dureri de cap. Chiar și manifestările lor ușoare pot avea un impact negativ asupra performanței jucătorului, prin urmare, este necesar să ne concentrăm pe un aport suficient de lichide și minerale.

 Afișați mai multe

Mai mult, nu trebuie să uitați nici de aportul de magneziu. Este o parte vitală a suplimentelor pentru jucători. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că contribuie la o funcție musculară adecvată. Magneziul este, prin urmare, potrivit pentru persoanele care suferă de crampe musculare și alte afecțiuni similare. Din păcate, nici măcar jucătorii nu sunt feriți de acestea. Aceste afecțiuni apar adesea în urma apăsării intense a mouse-ului și a tensiunii musculare.

Suplimentele pentru jucători includ foarte des și piridoxina (vitamina B6), acidul pantotenic (vitamina B5) și niacina (vitamina B3), care contribuie la reducerea oboselii și epuizării. Cu toate acestea, vitamina B12 joacă, de asemenea, un rol important și promovează metabolismul adecvat, care este important pentru formarea energiei. În plus, aceasta afectează pozitiv și bunăstarea mintală a jucătorului, sistemul nervos și imunitar. Vederea ascuțită este, de asemenea, extrem de importantă pentru un jucător pentru a putea monitoriza îndeaproape ceea ce se întâmplă pe ecran și pentru a reacționa rapid la mediul de joc în continuă schimbare. Jucătorii vor aprecia cu siguranță că vitamina B2 (riboflavina), care ajută la menținerea unei vederi bune, face parte, de asemenea, din suplimentele noastre pentru jucători. Nootropicele, care sunt utilizate pentru a sprijini funcția adecvată a creierului, concentrarea și performanța mintală, sunt, de asemenea, frecvent întâlnite printre aceste suplimente. De exemplu, avem bitartrat de colină în gama noastră. Nu mai puțin importanți sunt antioxidanții precum luteina care ajută la lupta împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Și nu în ultimul rând, ingredientele care promovează circulația sângelui, de exemplu citrulina malat, se găsesc și în suplimentele pentru jucători.

 În această categorie,  veți găsi cu siguranță produse de la brandul G-fuel, care este furnizorul de suplimente pentru jucătorii de elită. Brandul se mândrește cu crearea de arome în ediție limitată bazate pe diverse jocuri, în colaborare cu streamere populare. De exemplu, se mândrește cu o ediție limitată creată cu PewDiePie, al cărui nume este cunoscut de toți cei din lumea jocurilor.

La urma urmei, nu contează dacă vă clasați printre profesioniști sau jucători ocazionali. Când vă așezați în fața monitorului, doriți să obțineți cele mai bune rezultate posibile, astfel încât să ajungeți în rangurile de elită. Produsele din această categorie vă pot ajuta să realizați exact acest lucru. Suplimentele care vă stimulează, vă ajută să reduceți oboseala sau epuizarea și să contribuiți la menținerea sănătății ochilor ar trebui cu siguranță să facă parte din armele voastre.

 

 Afișați mai puțin

8 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. XBEAM (3)
 2. X-Gamer (2)
 3. G Fuel (2)
 4. GymBeam (1)
Aromă
 1. punch de fructe (2)
 2. fructe de pădure (2)
 3. strawberry shortcake (2)
 4. Fazeberry (2)
 5. blue ice (2)
 6. rainbow sherbet (2)
 7. pewDiepie (2)
 8. bluenitro (2)
 9. zomberry (2)
 10. fuzzbery (2)
 11. horus (2)
 12. hyper berries (2)
 13. măr verde (1)
 14. căpșuni - kiwi (1)
 15. tropical (1)
 16. bahama mama (1)
Gramaj (g)
 1. 10 x 10 g (1)
 2. 280 g (1)
 3. 360 g (1)
 4. 600 g (1)
 5. 10 g (1)
 6. 7 g (1)
 7. 9 g (1)
 8. 10 x 9 g (1)
 9. 20 x 7 g (1)
Culoare
 1. shadow (6)
 2. violet (4)
 3. ivory (1)
Capsule
 1. 60 caps. (2)
Formă
 1. Pudră (5)
 2. Capsule (2)
Amestec
 1. Mix (7)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (4)
 2. 66% (1)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (5)
Vegan (5)
Fără gluten (5)
Fără lactoză (5)
BIO (7)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (4)
Fără ambalaj din plastic (8)
Fără aspartam (5)
 1. XBEAM Energy Powder - GymBeam
  Energy Powder - XBEAM
  82%
  82 % (28)
  138,90Lei
 2. Mostră Energy Powder- XBEAM
  Mostră Energy Powder- XBEAM
  75%
  75 % (4)
  De la 7,90Lei
 3. ENTROPIQ Gaming Caps - GymBeam
  ENTROPIQ Gaming Caps - GymBeam
  60%
  60 % (4)
  39,90Lei
 4. XBEAM Energy Caps - GymBeam
  Energy Caps - XBEAM
  100%
  100 % (3)
  98,90Lei
 5. X-Shotz - X-Gamer
  X-Shotz - X-Gamer
  0%
  0% (0)
  De la 14,90Lei
 6. Energy Formula Tubs - G fuel
  Stoc epuizat
  Energy Formula Tub - G Fuel
  89%
  89 % (13)
 7. Energy Formula Sachet - G fuel
  Stoc epuizat
  Energy Formula Mostră - G Fuel
  100%
  100 % (2)
 8. X-Tubz - X-Gamer
  Stoc epuizat
  X-Tubz - X-Gamer
  80%
  80 % (4)

8 Produse