Pachete cadou

Pachete cadou  sunt surpriza perfectă în cazul în care doriți să-i surprindeți pe cei dragi cu mai multe produse, dar nu știți sigur cum să le combinați. Un astfel de pachet poate fi un cadou minunat pentru iubitul, iubita, părinții, frații, surorile, bunicii, prietenii voștri și aproape pentru orice bărbat și femeie. Cel mai mare avantaj al pachetelor este prețul redus, care este mai mic decât dacă ați achiziționa produsele din pachet individual. În plus, nu este nevoie să căutați din greu ce să adăugați. Tot ce aveți nevoie este să vă uitați la numele pachetelor și să decideți care dintre ele va fi cel mai potrivit pentru persoana pe care doriți să o faceți fericită de Crăciun sau în orice moment al anului. Avem pachete speciale pentru aproape toată lumea.

 Afișați mai multe

Oferta noastră include pachete care vor ajuta la creșterea masei musculare, la pierderea în greutate, precum și la susținerea frumuseții, a sistemului musculo-scheletic, a performanței sportive și a sănătății în general. Am adăugat, de asemenea, pachete pentru jucători, care sunt interesați în primul rând să-și mențină concentrarea la maximum în timpul meciurilor online intense. Cei care iubesc să gătească pot pregăti versiuni mai sănătoase de bunătăți dulci și sărate, dar nu am uitat nici de iubitorii de mic dejun sănătos, gustări sau delicii vegane.

Gândiți-vă doar la obiectivele sau activitățile preferate ale celor dragi și alegeți un pachet special conceput care se va potrivi cel mai mult nevoilor acestora. În afară de bucuria din ochii lor în timp ce își desfac cadourile, veți fi, de asemenea, fericiți să aflați că își vor aminti de voi de fiecare dată când vor folosi un produs din pachet.

Pentru a vă ajuta să alegeți alte cadouri, consultați articolul nostru: Sugestii privind cadourile de Crăciun pentru cei pasionați de fitness și de un stil de viață sănătos.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (1)
Aromă
 1. matcha (1)
 2. aronia (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Immunity Support Package - GymBeam
  Immunity Support Package - GymBeam
  100%
  100 % (8)
  274,90Lei

1 Produs