Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzătoare de grăsimi

Arzătoare de grăsimi

Arzătoare de grăsimi

Arzătoarele de grăsimi sunt suplimente nutritive care promovează în mod activ degradarea și arderea grăsimilor. Cunoaștem mai multe tipuri de arzătoare care se împart pe baza formei și a modului de ardere. Cele mai utilizate arzătoare de grăsime sunt: l-carnitina, arzătoarele de grăsimi complexe, arzătoarele termogenice, arzătoarele de grăsimi sub formă lichidă, cafeina, CLA și HCA sau lecitina.

vezi mai mult

Arzătoarele de grăsimi cu o formulă complexă conțin mai multe ingrediente stimulatoare și non-stimulatoare care susțin arderea grăsimilor. Printre substanțele non-stimulatoare se numără, de exemplu, CLA, cromul sau L-carnitina. Substanțele stimulatoare sunt cafeina, ceaiul verde sau sinefrina. Adesea conțin și vitamine și minerale sau alte substanțe care s-au dovedit a fi eficiente în arderea grăsimilor și în formarea siluetei.

         

L-carnitina este o substanță naturală care este sintetizată în organism din aminoacizii lizină și metionină. Este considerată a fi unul dintre cele mai eficiente arzătoare de grăsimi naturale care promovează rezistența fizică, furnizează energie și regenerează masa musculară. În același timp, L-carnitina este o substanță vitală care participă în așa-numitul sistem de transport, a cărui sarcină este de a transporta grăsimile în mitocondriile celulelor, unde are loc arderea. În timpul arderii, acizii grași se transformă în energie pe care o putem folosi eficient la antrenamente. Cel mai indicat moment pentru utilizarea acestui supliment alimentar este în timpul antrenamentului, care multiplică și mai mult efectele sale și va susține arderea grăsimilor, reducând senzația de foame. Totuși, poate fi administrat și seara, deoarece nu este un stimulent.

         

Arzătoarele de grăsimi termogenice funcționează pe principiul încălzirii rapide a corpului în timpul activității fizice, rezultând utilizarea energiei din depozitele de grăsimi și reducerea ulterioară a grăsimii. Arzătoarele termogenice sunt cunoscute ca fiind cele mai eficiente arzătoare de grăsimi, ceea ce confirmă și faptul că pot arde grăsimea și fără a face activitate fizică, însă exercițiile fizice regulate ajută și mai mult pentru a obține efectul dorit. Creșterea temperaturii susține în mod activ metabolismul, deoarece modificările metabolice se desfășoară mai rapid la temperaturi ridicate.

    

Cafeina este un stimulent puternic care este folosit pentru a îmbunătăți performanța și pentru a crește nivelul de energie. Tocmai datorită acestor proprietăți, este adesea inclusă în rândul arzătoarelor de grăsimi care pot crește consumul de energie și pot stimula performanța cu ajutorul acestei substanțe. În afară de faptul că susține arderea grăsimilor, crește performanța, îmbunătățește concentrația și are un afect perfect asupra metabolismului. Efectele sale energetice vor fi apreciate mai ales de sportivii care urmează o dietă sau care se află într-o etapă de definire și care necesită o mare cantitate de energie. Studiile recente arată, de asemenea, că doza medie de cafeină crește rezistența fizică, reducând utilizatorului percepția durerii. De asemenea, crește mobilizarea calciului în celulele musculare, ceea ce crește forța musculară.

      

CLA (acid linoleic conjugat) este un acid gras care are un efect pozitiv asupra creșterii masei musculare și pierderii în greutate. CLA acționează ca o barieră - împiedicând grăsimea să intre în celulele adipoase. Este depozitat direct în celulele musculare, unde este ars pentru a produce energie. Dacă obiectivul vostru este de a pierde surplusul de grautate, CLA vă va ajuta să ajungeți la greutatea dorită.

         

HCA (acidul hidroxicitronic) suprimă formarea de acizi grași și colesterol, împiedicând transformarea zaharurilor în depozite de grăsimi. Similar cu CLA, HCA protejează masa musculară în faza de definire. Avantajul HCA este și faptul că suprimă pofta de mâncare, crescând probabilitatea atingerii greutății corporale dorite.

      

Lecitina este un extract din boabe de soia și un supliment nutrițional unic care reduce colesterolul în organism și ajută la arderea grăsimilor. De asemenea, are un efect pozitiv asupra reducerii stresului și îmbunătățește memoria. Principalele componente ale lecitinei sunt acizii grași și colina, care sunt adesea încadrate printre vitaminele din grupa B și contribuie la susținerea activității creierului și a memoriei. Lecitina previne depunerile de grăsime din ficat, protejând țesutul hepatic de degenerarea grasă.

       

Arzătoarele de grăsimi pot fi împărțite în funcție de forma de prezentare:

Arzătoarele de grăsimi sub formă lichidă se bucură de o mare popularitate în ultima vreme. Arzătoarele de grăsimi sub formă lichidă se pot porționa foarte eficient și cel mai mare avantaj al acestora este că sunt absorbite foarte rapid, fiind ideale înainte de antrenament.

Arzătoarele de grăsimi sub formă de capsule și tablete sunt printre cele mai utilizate forme de arzătoare de grăsimi. În comparație cu un arzătoarele lichide sau cu cele sub formă de pudră, această formă are nevoie de mai mult timp pentru absorbție, dar efectul va dura mult mai mult.

Arzătoarele de grăsimi sub formă de pudră se porționează foarte simplu și unele dintre ele sunt îmbogățite cu aminoacizi care protejează mușchii în timpul pierderii în greutate. Avantajul este că acestea sunt absorbite mai repede decât arzătoarele sub formă de capsule sau tablete.

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Gramaj
Gramaj
Gramaj
Gramaj
Culoare
Culoare
Mărime
Mărime
Gramaj
Material
 1. Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam
  Evaluarea:
  93% (102)
  Preţ special de la  57,90 Lei
 2. L-carnitina 3000 Liquid Shot 60 ml - GymBeam
  Evaluarea:
  97% (74)
  Preţ special de la  3,00 Lei
 3. L-carnitina TABS 100 tablete - GymBeam
  Evaluarea:
  96% (62)
  Preţ special   47,90 Lei
 4. CLA 1000 mg - GymBeam
  Evaluarea:
  89% (23)
  Preţ special   32,90 Lei
 5. Arzător de grăsimi Nero 120 caps - GymBeam
  Evaluarea:
  86% (117)
  Preţ special   69,90 Lei
 6. Lipo 6 Black 120 tablete - Nutrex
  Evaluarea:
  80% (36)
  Preţ special   125,00 Lei
 7. Sinefrina 90 tablete - GymBeam
  Evaluarea:
  90% (103)
  Preţ special   23,90 Lei
 8. Carnitine 3000 Shot 60 ml - Nutrend
  Evaluarea:
  100% (3)
  Preţ special   5,45 Lei
 9. Carnitine 100000 1000 ml - Nutrend
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special   78,40 Lei
 10. Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 tablete - Nutrex
  Evaluarea:
  87% (20)
  Preţ special   93,40 Lei
 11. Thermo Detonator 100 caps - Grenade
  Evaluarea:
  80% (3)
  Preţ special   127,00 Lei
 12. Fit drink 250 ml - ActivLab
  Evaluarea:
  95% (12)
  Preţ special   2,00 Lei
 13. Green Tea - GymBeam
  Evaluarea:
  96% (16)
  Preţ special de la  18,90 Lei
 14. L-carnitine 1000 mg - GymBeam - 20 tabs
  Evaluarea:
  100% (3)
  Preţ special de la  11,90 Lei
 15. C4 Ripped - Cellucor
  Evaluarea:
  90% (2)
  Preţ special   105,90 Lei
 16. Megabol L-Carnitine Slim Line 110 000 mg 1000 ml
  Evaluarea:
  100% (5)
  Preţ special   71,90 Lei
 17. Arzător de grăsimi Lipodex 120 kaps - All Stars
  Evaluarea:
  95% (3)
  Preţ special   171,15 Lei
 18. Arzător de grăsimi L-Carnitine Shot 80 ml - ActivLab
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special   5,00 Lei
 19. L-Carnitine + Green Tea 60 caps - ActivLab
  Evaluarea:
  60% (2)
  Preţ special   42,90 Lei
 20. Thermo X 100 caps - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  80% (2)
  Preţ special   79,00 Lei
 21. HCA Chitosan 100 tab - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  94% (7)
  Preţ special   89,00 Lei
 22. Lecitină - Jamieson
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   33,80 Lei
 23. Arzător de grăsimi Black Burn 120 caps - Stacker
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   108,00 Lei
 24. Lecitină 100 caps - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  87% (3)
  Preţ special   47,00 Lei
 25. Arzător de grăsimi Green Coffee 90 caps - Activlab
  Evaluarea:
  67% (3)
  Preţ special   37,90 Lei
 26. Detonatrol - Amix
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   97,90 Lei
Arată mai multe produse
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista

Produse 1-30
din 47

Pagina