Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-carnitina TABS 100 tablete - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
91 %

L-carnitina este cel mai popular arzător natural de grăsimi din lume. Este un mijloc eficient de ardere sau de reducere a grăsimii, și totodată susține sistemul cardiovascular, crește eficiența și regenerarea. Este recomandat persoanelor care doresc să scape într-un mod eficient de kilogramele în plus.

Stoc epuizat

L-Carnitina - cel  mai eficient arzător de grăsimi, care în afară de procesul de slăbire,  susține sistemul cardiovascular, performanța și regenerarea

L-carnitină este o substanță naturală, care joacă un rol important în degradarea grăsimilor, promovează producerea de energie în organism - datorită acestuia este considerat unul dintre cele mai eficiente arzătoare naturale de lipide. Această substanță vitală este o componentă esențială a sistemului de transport, a cărui sarcină este de a transporta grăsimile în mitocondriile celulelor, unde are loc arderea grăsimilor. Acesta funcționează pe principiul că acizii grași în timpul oxidării se transformă în energie, care poate fi folosită în timpul antrenamentului. L-carnitina este importanta nu doar pentru arderea grasimilor, dar și pentru susținerea sistemul cardiovascular, performanței și recuperării, Mai mult decât atât, previne formarea de acid lactic și reduce intensitatea de oboseală a organismului.

 

L-carnitina TABS

 

L-carnitina a fost inventată de oamenii de știință ruși în anul 1950 și de atunci este considerată unul dintre cele mai eficiente moduri de promovare a rezistenței, de ardere a grăsimilor si de recuperare între antrenamente. Din aceste motive, a devenit un supliment nutritiv esențial pentru sportivi, culturisti, dar și pentru oamenii obișnuiți care încearcă să scape de kilogramele nedorite și să vor să aibă grijă de sănătatea lor. Deși utilizarea acestui supliment alimentar în timpul exercitiilor fizice, este mai eficientă, produsul nu este un stimulent, deci poate fi utilizat și în timpul nopții.

 

Ce spun studiile despre L-carnitină?

Studiile au arătat că o combinație de L-carnitină, desigur, ca supliment alimentar - nu ca înlocuitor alimentar, cu orice activitate fizică, duce la pierderea kilogramelor în exces și reglarea greutății. Rezultatele testelor au arătat că L-carnitina accelerează arderea grăsimilor din alimente, și reduce senzația de foame.

 

Pentru cine este destinată L-carnitina?

Dat fiind faptul că L-carnitina este un arzător activ grăsime, acesta este destinat pentru persoanele care vor să slăbească. De asemenea este potrivit pentru sportivi pentru a crește energia și puterea.

 

L-carnitina și beneficiile sale

  • conține până la 2000 mg de L-carnitină într-o singură doză
  • forma tabletei - simpla aplicație a produsului
  • este bine absorbită
  • arde grăsimea în mod eficient și produce energie
  • îmbunătățește performanțele sportive
  • sprijină sănătatea sistemului cardiovascular
  • susține regenerarea organismului și elimină oboseala

 

Ingrediente

L-carnitină tartrat, celuloză microcristalină, fosfat de calciu, stearat de magneziu, carboximetilceluloză.

 

Mod de administrare

Se recomandă administrarea a căte 2 comprimate de 1-2 ori pe zi.

 

Tabel cu valori nutriționale

Valoarea nutrițională1 portie(2 comprimate)
L-carnitină tartrat 2000 mg
Recenzii clienți

L-carnitina TABS 100 tablete - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:L-carnitina TABS 100 tablete - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii L-carnitină
Întrebările clienților

L-carnitina TABS 100 tablete - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul