Ulei de krill

Ulei de krill Este o categorie de produse care conțin uleiul de krill extrem de benefic. Este o sursă naturală de acizi grași omega 3 sub formă de acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA). Aceștia sunt implicați în funcționarea celor mai vitale organe din corp. Asta deoarece atât EPA, cât și DHA au un efect pozitiv asupra sănătății inimii, în timp ce DHA favorizează și funcționarea optimă a creierului și menținerea unei vederi bune. Problema este că sunt nutrienți esențiali, pe care organismul nostru nu îi poate sintetiza. Prin urmare, este necesar să asigurați aportul acestor acizi grași prin dietă sau suplimente. 

 Afișați mai multe

Principalul avantaj al uleiului de krill este că acesta conține EPA și DHA sub formă de fosfolipide. Acest lucru le asigură înalta valoare biologică și rata excelentă de absorbție. În plus, uleiul de krill depășește de multe ori uleiul de pește datorită conținutului de EPA, DHA și gradului de utilizare general. 

Acestea fiind spuse, uleiul de krill conține și un carotenoid denumit astaxantină. Acesta este popular în special pentru efectele antioxidante, care le permite să protejeze celulele împotriva stresului oxidativ. Dar, este destul de popular și printre persoanele care doresc să-și îngrijească la maximum vederea.

Prin urmare, această grăsime sănătoasă care se obține din crustacee marine micuțe, este ideală pentru refacerea rezervei de acizi grași omega 3 esențiali. Se adresează tuturor celor cărora le pasă de sănătate și doresc să susțină funcționarea normală a inimii, creierului și vederii. 

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 60 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Ulei de Krill - GymBeam
  Ulei de Krill - GymBeam
  95%
  95 % (4)
  44,90Lei

1 Produs