Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMA și ZMB

ZMA și ZMB

ZMA și ZMB

ZMA și ZMB - reprezintă o combinație esențială de minerale care conțin un mix patentat de zinc, magneziu și vitamina B6. Aici este vorba de substanțe naturale care au fost dovedite științific că sunt suplimente eficiente pentru regenerarea musculară, contribuie la creșterea masei musculare, forței precum și la creșterea semnificativă a nivelului hormonului anabolic. ZMA și ZMB  asigură un somn odihnitor, cresc nivelul testosteronului, forța și îmbunătățec regenerarea.

vezi mai mult

ZMA completează organismul uman cu zinc, magneziu, vitamina B6, deci substanțe naturale care sunt absolut necesare unui sportiv. Pentru aceste componente s-a dovedit clinic că ajută la creșterea semnificativă a nivelului hormonului anabolic, precum testosteronul. Potrivit studiului, suplimentarea cu 30 mg de zinc și 450 mg de magneziu poate crește concentrația de testosteron cu până la 30%.


Un alt avantaj de neglijat privind consumul de ZMA mai ales în perioade de stres este, că îți asigură un somn odihnitor. Mai mulți utilizatori care au avut probleme cu somnul, adormeau mai greu sau sufereau de insomnii au fost plăcut surprinși de efectele ZMA și au observat o îmbunătățire a calității somnului.


Zincul este un mineral esențial cu efecte antioxidante care stimulează activitatea multor enzime din organism. Aceste enzime sunt critice pentru un număr mare de reacții biochimice, în special sinteza proteinelor sau în mecanismul molecular care sprijină refacerea, regenerarea și creșterea masei musculare.


Magneziul este, de asemenea, un mineral esențial responsabil pentru cantitatea de reacții din organism. Este important pentru funcționarea sănătoasă a sistemului cardiovascular și, bineînțeles, pentru sănătatea osoasă. Zincul în combinație cu magneziul are o aplicație largă în domeniul sănătății fizice, dar, oferă de asemenea, și beneficii în termeni de performanță.


Pentru cine este recomandat ZMA?

Recomandăm utilizarea de ZMA, oricărei persoane care dorește să obțină mai multă putere și creștere a masei musculare. Este adevărat că sportivii suferă adesea de lipsa de zinc, magneziu și B6, ceea ce îi oprește din progresul lor. Efectul deficienței de zinc a fost testat de mai multe ori, rezultând o scădere direct proporțională a forței musculare și a capacității totale de lucru a mușchiului cu deficiența acestuia. Acest produs este potrivit atât bărbaților cât și femeilor, fără efecte secundare.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
Producător
Tablete
Aromă
Capsule
Formă
Amestec
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (1)
  • Vegan (8)
  • Fără gluten (8)
  • Fără lactoză (8)
  • BIO (8)
  • Fără OMG (5)
  • Fără îndulcitori artificiali (7)
  • Fără ambalaj din plastic (8)
  • Fără aspartam (8)
 1. ZMB6 - GymBeam
  Evaluarea:
  91% (49)
  Preţ special 19,90 Lei
 2. Tribu ZMA 90 tab - Amix
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special 103,90 Lei
 3. ZMA - ActivLab
  Evaluarea:
  93% (3)
  Preţ special 49,90 Lei
 4. ZMA PRO - Universal Nutrition
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special 91,90 Lei
 5. ZMA - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special 95,90 Lei
 6. Tribuactiv B6 - ActivLab
  Evaluarea:
  94% (3)
  Preţ special 32,90 Lei
 7. ZEN 120 caps - ActivLab
  Evaluarea:
  90% (3)
  Preţ special 66,90 Lei
 8. ZMA - Redcon1
  Evaluarea:
  0% (0)
  Stoc epuizat

8 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne