Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMB6 - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
85 %

ZMB6 este o combinație puternică de minerale ca zinc, magneziu si vitamina B6, cunoscută și sub numele de ZMA care crește nivelul de testosteron, durata de recuperare, forța si rezistența. Aduce la nivel normal electroliții pierduți în timpul antrenamentul și îmbunătățește somnul. Acest produs conține o rată optimă de ingrediente 100% naturale, care au fost validate prin ample cercetări.

În stoc
Preţ special   19,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

ZMB6: Amestec magic de vitamine și minerale pentru a crește rezistența, puterea și nivelul de testosteron

ZMB6 este un supliment alimentar natural cu o combinație de minerale și vitamine esențiale, zinc, magneziu si vitamina B6. Acest supliment 100% natural si dovedit clinic servește la creșterea nivelului de testosteron și a puterii. După cum știți, țesutul muscular poate să crească si să se regenereze numai atunci când corpul este în stare anabolică. ZMB6 sprijină procesul anabolic, susținând astfel creșterea totală a masei musculare. Cercetările au arătat că utilizarea zilnică de ZMB6 crește nivelul de testosteron, nivelul hormonului de creștere IGF-1, forța musculară, nivelul de zinc și magneziu în plasmă, îmbunătățește calitatea somnului.

 

ZMB6 GymBeam

 

Zincul participă la sinteza ADN-ului, metabolismului glucidic îmbunătățește activitatea cognitivă, fertilitatea și abilitățile reproductive. Acesta joacă un rol important în procesul de metabolizare a acizilor grași și este cunoscut prin faptul că sprijină creșterea sănătoasă a părului, unghiilor și pielii. Protejează celulele de stresul oxidativ, ajută la menținerea nivelul de testosteron.

 

Magneziu stimulează în mod pozitiv funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos. sănătatea dinților, și mentine echilibrului electrolitic, care se elimină în timpul antrenamentului o dată cu transpirația.

 

Vitamina B6 este esențială în formarea de electroliți și în reglarea proceselor hormonale.

 

Combinația dintre zinc și magneziu susține sinteza normală a proteinelor, menține în stare bună oasele și joaca un rol important in diviziunea celulară. Zincul si vitamina B6, sprijină funcționarea corectă a sistemului imunitar. Magneziu și vitamina B6 suprimă oboseala și senzația de epuizare, susțin metabolismul energetic și funcționarea corectă a proceselor psihologice. Toate acestea sunt procese esențiale nu numai în ceea ce privește sănătatea, ci și atrenamentele de calitate.

 

ZMB6 și avantajele sale

  • accelerează regenerarea
  • crește nivelul de testosteron
  • promovează sinteza proteinelor
  • crește puterea și rezistența
  • îmbunătățește somnul
  • adaugă electroliți
  • 100% produs natural și sigur
  • ușor de utilizat

 

zmb6 zinc, magneziu și vitamina B6

 

Pentru cine este destinat ZMB6?

ZMB6 este destinat tuturor sportivilor care doresc să obțină o performanță mai bună și o creștere a masei musculare. Este adevărat că majoritatea sportivilor suferă de lipsă de zinc, magneziu si vitamina B6, fapt ce afectează negativ starea oricărui culturist. Acest deficit se reflectă în puterea musculară și capacitate generală a mușchilor, care scade direct proporțional odată cu lipsa acestor combinații. Produsul este destinat pentru bărbați și femei, nu are efecte secundare.

 

Ce spun cercetările despre ZMB6?

Există deja o serie de studii care se ocupă de efectele acestei combinații dintre minerale și vitamine. Studiile au demonstrat că suplimentarea cu 30 mg de zinc și 450 mg de magneziu poate crește nivelul de testosteron până la 30%.

 

Ingrediente

Citrat de magneziu, oxid de zinc, Vitamina B6 - Piridoxină HCl, capsulă de gelatină, stearat de magneziu (E470b).

 

Mod de administrare

Se recomandă 2 capsule de ZMB6, ideal înainte de somn.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (2 capsule)

citrat de magneziu

- magneziu

400 mg

- 46 mg

Zinc16 mg
Vitamina B67 mg

 

Avertisment

Acest produs este un supliment alimentar și nu este conceput ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A se păstra la 25°C A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este destinat femeilor gravide, femeilor care alăptează și copiilor.

 

1 Brilla, L. R. and Conte, V. Effects of a Novel Zinc-Magnesium Formulation on Hormones and Strength. Din: Journal of Exercise Physiology online. 3 (4): 2000.

Recenzii clienți

ZMB6 - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:ZMB6 - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069098
Grup de arome
natural
Înălțime
11.50 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
7.00 cm
Greutate brută
0.14 kg
Număr de bucăți per pachet
100 buc.
Număr de bucăți pe palet
3600 buc.
Greutate netă
0.12 kg
Capsule
120 caps.
EAN
8588006485417
Formă
Capsule
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

ZMB6 - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul