Colagen

Colagen - este o proteină populară utilizată în diverse industrii. Aceasta este deosebit de populară în rândul femeilor datorită efectului său pozitiv asupra calității unghiilor, pielii, părului și frumuseții. Cu toate acestea, este importantă și pentru bărbați, în special pentru sportivi care o folosesc pentru a avea grijă de articulațiile, mușchii, ligamentele și oasele lor. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul pierde treptat colagenul, motiv pentru care persoanele în vârstă se plâng adesea de dureri articulare și de alte probleme de mobilitate. Puteți beneficia de aportul de colagen la orice vârstă. Persoanele, precum veganii, care evită produsele de origine animală, nu ar trebui să ignore aportul de colagen, deoarece produsele de origine animală sunt o sursă excelentă.

 Afișați mai multe

Colagenul este o parte integrantă a țesuturilor conjunctive din oase, ficat, rinichi, inimă, dinți și piele. Există mai multe tipuri de colagen, fiecare dintre ele dominând într-un țesut diferit. Tipurile I., II., III și IV. de colagen sunt cele mai reprezentative în organism. Colagenul de tip I apare în piele, tendoane, oase, ligamente, dentină și țesuturi interstițiale. Colagenul de tip II se găsește în cartilaj și în masa gelatinoasă din ochi. Colagenul de tip III este prezent în principal în piele, mușchi și vasele de sânge. Ultimul dintre cele menționate - colagenul de tip IV apare în toate membranele. Acesta este important pentru organismul nostru, în principal datorită faptului că încetinește îmbătrânirea pielii, susține buna funcționare a articulațiilor, dezvoltă masa musculară, susține sănătatea oaselor și, în plus, este important pentru sistemul cardiovascular.

 

Colagenul provine de obicei de la animale precum fructe de mare și bovine. Colagenul marin conține în principal colagen de tip I, deci este deosebit de popular în rândul femeilor care se străduiesc să-și îmbunătățească calitatea părului sau a pielii. Cu toate acestea, este funcțional și pentru ligamente, tendoane sau oase. În principal, acesta este practic, deoarece conține particule mai mici care sunt mai bine digerate și absorbite. Din acest punct de vedere, colagenul hidrolizat din carne de vită este o alegere excelentă. Acesta a trecut printr-un proces în care fibrele de colagen au fost descompuse în lanțuri mici de aminoacizi ușor de absorbit. Colagenul hidrolizat excelează printr-un profil complet de aminoacizi. Produsele ce conțin colagen sunt adesea îmbogățite cu vitamina C, care este esențială pentru producerea de colagen din organism.

 

Vă puteți suplimenta aportul de colagen sub mai multe forme, cum ar fi shot de colagenpulbere, capsule sau băuturi RTD.

Dacă doriți să aflați mai multe despre colagen și să alegeți mai ușor tipul cel mai potrivit pentru voi, citiți articolul Cum să alegețI cel mai bun colagen pentru sănătatea pielii șI a articulațiilor?

 Afișați mai puțin

6 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. BeastPink (3)
 2. GymBeam (1)
 3. OstroVit (1)
 4. NOW Foods (1)
Aromă
 1. coacăze negre (1)
 2. fructe de pădure (1)
 3. struguri (1)
 4. măr verde (1)
 5. mango-maracuja (1)
 6. mango - portocală (1)
 7. portocală (1)
 8. piersică (1)
 9. ananas (1)
 10. limonadă de căpsuni (1)
 11. căpșuni - kiwi (1)
 12. fără aromă (1)
 13. fructe de pădure (1)
 14. Raspberry lemonade with mint (1)
 15. lesné ovocie (1)
Gramaj (g)
 1. 200 g (1)
 2. 240 g (1)
 3. 400 g (1)
 4. 500 g (1)
Volum (ml)
 1. 20 x 60 ml (1)
 2. 60 ml (1)
Culoare
 1. shadow (5)
 2. violet (1)
Capsule
 1. 120 caps. (2)
Formă
 1. Pudră (3)
 2. Capsule (2)
 3. Lichidă (1)
Amestec
 1. Mix (5)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (6)
Vegan (6)
Fără gluten (6)
Fără lactoză (5)
BIO (6)
Fără OMG (6)
Fără îndulcitori artificiali (2)
Fără ambalaj din plastic (6)
Fără aspartam (6)
 1. Colagen hidrolizat RunCollg - GymBeam
  Colagen hidrolizat RunCollg - GymBeam + cadouri
  94%
  94 % (455)
  89,90Lei
 2. Colagen + Vitamina C - OstroVit
  Colagen + Vitamina C - OstroVit
  94%
  94 % (92)
  De la 43,90Lei
 3. Colla Pink - BeastPink
  Colla Pink - BeastPink
  89%
  89 % (669)
  58,90Lei
 4. Collagen Beauty Shot - BeastPink
  Collagen Beauty Shot - BeastPink
  92%
  92 % (38)
  De la 8,90Lei
 5. Marine Beauty - BeastPink
  Marine Beauty - BeastPink
  93%
  93 % (70)
  54,90Lei
 6. BioCell Colagen® Hidrolizat Tip II - NOW Foods
  BioCell Colagen® Hidrolizat Tip II - NOW Foods
  100%
  100 % (4)
  137,90Lei

6 Produse