Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Miere

Miere

Miere - este cea mai populară alternativă sănătoasă la zahăr. O puteți folosi pentru a îndulci cafeaua, smoothie-urile sau orice altă băutură sau fel de mâncare. Mierea obișnuită este produsă chiar de către albine, care colectează sucul dulce din flori sau copaci și pe care îl îngroașă cu enzimele lor. Albina stochează apoi această masă într-o celulă din stup, unde excesul de apă se evaporă. Apoi, produsul este procesat de un apicultor până ajunge la noi sub formă de miere naturală dulce. În această categorie veți găsi și miere din Noua Zeelandă, de cea mai înaltă calitate și care excelează prin conținutul ridicat de component bioactiv metilglioxal (MGO), făcând din această miere un mare stimulent. Pentru a satisface cererea persoanelor vegane, oferim și miere vegană, produsă doar din materii prime vegetale. Cu toate acestea, acest tip de miere nu își pierde gustul delicios și nici consistența specifică.

 

vezi mai mult

Mierea este în general cunoscută pentru conținutul său de antioxidanți și flavonoide importante și este studiată pentru efectele sale antimicrobiene și antivirale. În plus, cu siguranță veți găsi multe utilizări în bucătărie a acestui produs. Adăugată în ceai, terci sau deserturi, miere este probabil o necesitate. Cu toate acestea, este excelentă și pentru carne sau cartofi, deoarece, după coacere, creează o crustă dulce crocantă, pe care nu o puteți înlocui cu nimic altceva.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
Producător
Gramaj (g)
Formă
Amestec
Etichetele produselor
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (1)
  • Vegan (1)
  • Fără gluten (4)
  • Fără lactoză (4)
  • BIO (1)
  • Fără OMG (1)
  • Fără îndulcitori artificiali (4)
  • Fără ambalaj din plastic (1)
  • Fără aspartam (4)
 1. Miere de Manuka MGO™ 550+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special 329,90 Lei
 2. Miere de Manuka MGO™ 250+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  100% (2)
  Preţ special 149,90 Lei
 3. Miere de Manuka MGO™ 400+ - Manuka Health
  Evaluarea:
  100% (5)
  Preţ special 219,90 Lei
 4. BIO Miere Vegană - BioToday
  Evaluarea:
  50% (2)
  Stoc epuizat

4 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne