Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fier

Fier

Fier este o substanță minerală esențială ce asigură transportul normal de oxigen din plămâni către alte țesuturi ale organismului uman. Acesta contribuie la producerea de globule roșii și hemoglobină, un pigment roșu din sânge al cărui rol este distribuirea oxigenului în organism. Fierul ajută la un metabolism normal, important pentru producerea de energie și, de asemenea, contribuie la funcționarea sistemului imunitar. În plus, reduce senzația de oboseală și epuizare și joacă un rol important în procesul de diviziune celulară.

vezi mai mult

- doza zilnică recomandată de fier este de 8 mg pentru bărbații adulți și de 18 mg pentru femeile adulte, iar femeile însărcinate ar trebui să ia până la 27 mg de fier. Totuși, aceste valori sugerate pot varia, de exemplu, în funcție de activitatea fizică, deoarece pierderea fierului este direct legată de transpirația eliminată. Prin urmare, ar putea exista deficit de fier, ceea ce ar putea duce la anemie, indigestie, oboseală sau căderea părului. Grupurile de risc sunt în principal copii, tinerii și femeile care pierd fier în timpul ciclului menstrual. Prin urmare, este important să compensați deficiența de fier din alimentație cu suplimente nutritive, cum ar fi Fier sub formă de capsule.

 

Principalele surse de fier includ leguminoase, carnea de vită, spanacul, produsele lactate și alunele. Cu toate acestea, fierul din surse vegetale este mai greu de absorbit pentru organism decât fierul din surse animale. Prin urmare, nici veganii nu ar trebui să uite să obțină suficient fier din alimente sau suplimente. În această categorie veți găsi și complexul de fier, care este potrivit pentru vegani și care conține o combinație de fier, zinc, vitamina C și acid folic.

 

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
Producător
Tablete
Volum (ml)
Aromă
Capsule
Formă
Amestec
Etichetele produselor
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (5)
  • Vegan (5)
  • Fără gluten (5)
  • Fără lactoză (5)
  • BIO (5)
  • Fără OMG (4)
  • Fără îndulcitori artificiali (2)
  • Fără ambalaj din plastic (5)
  • Fără aspartam (5)
 1. Fier 120 caps - GymBeam
  Evaluarea:
  99% (25)
  Preţ special 19,00 Lei
 2. Iron complex - GymBeam
  Evaluarea:
  93% (12)
  Preţ special 24,90 Lei
 3. Iron Complex - NOW Foods
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 38,90 Lei
 4. Fier 18 mg - NOW Foods
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special 28,90 Lei
 5. Fier Lichid - NOW Foods
  Evaluarea:
  0% (0)
  Stoc epuizat

5 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne