Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși - elemente componente ale proteinelor, care sunt foarte importante pentru creșterea masei musculare. Putem obține aminoacizii din alimentație, dar cele mai populare surse din care pot fi obținuți sunt suplimentele nutriționale. Aminoacizii pot fi hidrolizați sau nehidrolizați, dar aminoacizii hidrolizați (enzime digestive) sunt mult mai ușor de asimilat de către sistemul digestiv.

vezi mai mult

Aminoacizii complecși sunt suplimente nutritive care combină o cantitate echilibrată de aminoacizi esențiali și neesențiali. Acești aminoacizi acționează sinergic și se completează reciproc. Reprezintă un complex de aminoacizi importanți, în special pentru creșterea masei musculare și a forței, dar aminoacizii sunt indicați și în timpul regimului alimentar. Totodată este de apreciat faptul că nu suprasolicită sistemul digestiv.

 

Aminoacizii esențiali sunt aminoacizi care nu pot fi sintetizați de către organism, prin urmare, aceștia trebuie obținuți din alimentație sau din suplimentele nutritive. Drept aminoacizi esențiali putem identifica următoarele: metionina, lizina, leucina, valina și izoleucina. Ultimii trei sunt aminoacizi cu lanț ramificat BCAA și formează până la o treime din proteinele care se regăsesc în mușchi.

 

Aminoacizi neesențiali sunt aminoacizi care pot fi sintetizați de organism din alimentație, dar sunt la fel de importanți ca aminoacizii esențiali. În timpul activităților și exercițiilor fizice poate să apară o deficiență a acestora și drept urmare, aceștia trebuie obținuți din suplimentele nutritive. Aminoacizi neesențiali sunt: alanina, asparagina, glicina, glutamina sau arginina.

 

Aminoacizii complecși pot fi împărțiți în funcție de originea și compoziția lor:

Aminoacizii Whey

Baza acestora sunt aminoacizii din zer care au un profil unic și contribuie la formarea și dezvoltarea masei musculare, creșterea forței și accelerarea regenerării. În funcție de modul în care sunt transformați în continuare, acești aminoacizi ai proteinei din zer se împart în: concentrat, izolat și hidroizolat din zer. Acești aminoacizi au o consistență ridicată și acționează ca un antioxidant în întărirea sistemului imunitar.


Aminoacizii Beef

Baza acestor aminoacizi este proteina pură hidrolizată din carne de vită, care susține creșterea masei musculare și previne catabolismul. Acești aminoacizi sunt de mare ajutor pentru sportivi, în special în perioada de creștere a forței și a masei musculare. De asemenea, sunt indicați pentru cei care practică sportul de performanță deoarece le oferă o flexibilitatea maximă și o rezistență sporită a țesutului muscular. Un alt avantaj este acela că formează condiții adecvate pentru regenerarea proteinelor musculare.

 

Aminoacizii Liver

Acești aminoacizi sunt cunoscuți ca aminoacizi hepatoprotectori, datorită faptului că sunt extrași din ficatul bovinelor. Un avantaj imens al acestui tip de aminoacid este că poate fi consumat și de către persoanele care suferă de intoleranță la lactoză. Susțin creșterea masei musculare și mențin nivelul de azot în organism.

 

Forma de prezentare a aminoacizilor

Aminoacizii pot fi obținuți din diferite forme de suplimente nutriționale. Formele de bază sunt:

 

Aminoacizii sub formă de tablete

Tabletele reprezintă cea mai populară formă de prezentare a aminoacizilor. Sunt ușor și practic de depozitat. Avantajul acestora este că se dozează mult mai simplu și precis, datorită numărului standard de aminoacizi dintr-o tabletă.

 

Aminoacizii sub formă de pudră

Datorită modalității simple de pregătire, această formă de prezentare a aminoacizilor este deosebit de populară în rândul culturiștilor și persoanelor care doresc creșterea rapidă a masei musculare. Avantajul acestei forme este că asigură o absorbție mult mai ridicată față de tablete. Aminoacizii sub formă de pudră pot fi dizolvați în apă sau mai există varianta concentrată și pură de aminoacizi. Pot fi folosiți ca supliment alimentar sau pot face parte dintr-un regim al consumului de lichide, în timpul sau după antrenament. În afara faptului că asigură creșterea masei musculare și a forței, protejează și regenerează eficient țesutul muscular. În plus, oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de arome care oferă aminoacizilor un gust plăcut.

 

Aminoacizii sub formă lichidă

Această formă de prezentare a aminoacizilor este apreciată atât de culturiști și sportivi, cât și de persoanele care practică activitatea fizică la un nivel redus sau mediu. Avantajul este că acestea sunt absorbite rapid în sânge și devin aproape imediat o sursă de unități esențiale. Aminoacizii sub formă lichidă pot fi administrați înainte, în timpul sau după antrenament.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
  Tablete
  Capsule
  Formă
  Amestec
  Etichetele produselor
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
   • Vegetarian (14)
   • Vegan (5)
   • Fără gluten (19)
   • Fără lactoză (17)
   • Bio (22)
   • Fără OMG (8)
   • Fără îndulcitori artificiali (7)
   • Fără ambalaj din plastic (21)
   • Fără aspartam (20)
  1. ProAMINO 390 g - GymBeam + cadouri
   Evaluarea:
   98% (233)
   Preţ special   62,90 Lei
  2. Amino X - BSN
   Evaluarea:
   90% (289)
   Preţ special   71,90 Lei
  3. ProAMINO stim-free - GymBeam
   Evaluarea:
   95% (8)
   Preţ special   62,90 Lei
  4. Aminoacizi Hydro BCAA - ProSupps + cadouri
   Evaluarea:
   100% (5)
   Preţ special   99,90 Lei
  5. Aminoacizi Amino Beast - BeastPink
   Evaluarea:
   99% (67)
   Preţ special   54,90 Lei
  6. Aminoacizi Beef&Egg 500 tab - GymBeam
   Evaluarea:
   90% (30)
   Preţ special   57,40 Lei
  7. Amino 2700 - Universal Nutriton
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   74,90 Lei
  8. Aminoacizi Amino Build Next Gen - MuscleTech
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special   89,90 Lei
  9. 100% Beef Aminos - Universal Nutrition
   Evaluarea:
   92% (40)
   Preţ special   54,90 Lei
  10. Cell Tech Hyper-Build 485 g - MuscleTech
   Evaluarea:
   87% (3)
   Preţ special   121,50 Lei
  11. Animal Nitro - Universal Nutrition
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   214,90 Lei
  12. Amino Power Liquid - Nutrend
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   49,90 Lei
  13. Plasmex Blood Amino 350 caps - Megabol
   Evaluarea:
   100% (5)
   Preţ special   44,90 Lei
  14. Uni-liver - Universal Nutrition
   Evaluarea:
   93% (3)
   Preţ special   73,90 Lei
  15. Aminoacizi AminoPro - PRO!BRANDS
   Evaluarea:
   96% (10)
   Preţ special   5,90 Lei
  16. Aminoacizi Superior Amino 2222 - Optimum Nutrition
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   102,90 Lei
  17. BCAA Intra Fusion - Reflex Nutrition
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special   91,90 Lei
  18. Mostră ProAMINO - GymBeam
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special   4,90 Lei
  19. EAA - OstroVit
   Evaluarea:
   20% (1)
   Preţ special   59,90 Lei
  20. Anabolic Amino - Applied Nutrition
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special   114,90 Lei

  22 Produse

  Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne