Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși

Aminoacizi complecși - elemente componente ale proteinelor, care sunt foarte importante pentru creșterea masei musculare. Putem obține aminoacizii din alimentație, dar cele mai populare surse din care pot fi obținuți sunt suplimentele nutriționale. Aminoacizii pot fi hidrolizați sau nehidrolizați, dar aminoacizii hidrolizați (enzime digestive) sunt mult mai ușor de asimilat de către sistemul digestiv.

vezi mai mult

Aminoacizii complecși sunt suplimente nutritive care combină o cantitate echilibrată de aminoacizi esențiali și neesențiali. Acești aminoacizi acționează sinergic și se completează reciproc. Reprezintă un complex de aminoacizi importanți, în special pentru creșterea masei musculare și a forței, dar aminoacizii sunt indicați și în timpul regimului alimentar. Totodată este de apreciat faptul că nu suprasolicită sistemul digestiv.

            

Aminoacizii esențiali sunt aminoacizi care nu pot fi sintetizați de către organism, prin urmare, aceștia trebuie obținuți din alimentație sau din suplimentele nutritive. Drept aminoacizi esențiali putem identifica următoarele: metionina, lizina, leucina, valina și izoleucina. Ultimii trei sunt aminoacizi cu lanț ramificat BCAA și formează până la o treime din proteinele care se regăsesc în mușchi.

           

Aminoacizi neesențiali sunt aminoacizi care pot fi sintetizați de organism din alimentație, dar sunt la fel de importanți ca aminoacizii esențiali. În timpul activităților și exercițiilor fizice poate să apară o deficiență a acestora și drept urmare, aceștia trebuie obținuți din suplimentele nutritive. Aminoacizi neesențiali sunt: alanina, asparagina, glicina, glutamina sau arginina.

          

Aminoacizii complecși pot fi împărțiți în funcție de originea și compoziția lor:

Aminoacizii Whey

Baza acestora sunt aminoacizii din zer care au un profil unic și contribuie la formarea și dezvoltarea masei musculare, creșterea forței și accelerarea regenerării. În funcție de modul în care sunt transformați în continuare, acești aminoacizi ai proteinei din zer se împart în: concentrat, izolat și hidroizolat din zer. Acești aminoacizi au o consistență ridicată și acționează ca un antioxidant în întărirea sistemului imunitar.


Aminoacizii Beef

Baza acestor aminoacizi este proteina pură hidrolizată din carne de vită, care susține creșterea masei musculare și previne catabolismul. Acești aminoacizi sunt de mare ajutor pentru sportivi, în special în perioada de creștere a forței și a masei musculare. De asemenea, sunt indicați pentru cei care practică sportul de performanță deoarece le oferă o flexibilitatea maximă și o rezistență sporită a țesutului muscular. Un alt avantaj este acela că formează condiții adecvate pentru regenerarea proteinelor musculare.

       

Aminoacizii Liver

Acești aminoacizi sunt cunoscuți ca aminoacizi hepatoprotectori, datorită faptului că sunt extrași din ficatul bovinelor. Un avantaj imens al acestui tip de aminoacid este că poate fi consumat și de către persoanele care suferă de intoleranță la lactoză. Susțin creșterea masei musculare și mențin nivelul de azot în organism.

     

Forma de prezentare a aminoacizilor

Aminoacizii pot fi obținuți din diferite forme de suplimente nutriționale. Formele de bază sunt:

      

Aminoacizii sub formă de tablete

Tabletele reprezintă cea mai populară formă de prezentare a aminoacizilor. Sunt ușor și practic de depozitat. Avantajul acestora este că se dozează mult mai simplu și precis, datorită numărului standard de aminoacizi dintr-o tabletă.

     

Aminoacizii sub formă de pudră

Datorită modalității simple de pregătire, această formă de prezentare a aminoacizilor este deosebit de populară în rândul culturiștilor și persoanelor care doresc creșterea rapidă a masei musculare. Avantajul acestei forme este că asigură o absorbție mult mai ridicată față de tablete. Aminoacizii sub formă de pudră pot fi dizolvați în apă sau mai există varianta concentrată și pură de aminoacizi. Pot fi folosiți ca supliment alimentar sau pot face parte dintr-un regim al consumului de lichide, în timpul sau după antrenament. În afara faptului că asigură creșterea masei musculare și a forței, protejează și regenerează eficient țesutul muscular. În plus, oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de arome care oferă aminoacizilor un gust plăcut.

       

Aminoacizii sub formă lichidă

Această formă de prezentare a aminoacizilor este apreciată atât de culturiști și sportivi, cât și de persoanele care practică activitatea fizică la un nivel redus sau mediu. Avantajul este că acestea sunt absorbite rapid în sânge și devin aproape imediat o sursă de unități esențiale. Aminoacizii sub formă lichidă pot fi administrați înainte, în timpul sau după antrenament.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
Producător
Tablete
Volum (ml)
Gramaj (g)
Aromă
Capsule
Formă
Amestec
Etichetele produselor
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (14)
  • Vegan (4)
  • Fără gluten (20)
  • Fără lactoză (18)
  • BIO (1)
  • Fără OMG (11)
  • Fără îndulcitori artificiali (8)
  • Fără ambalaj din plastic (1)
  • Fără aspartam (22)
 1. ProAMINO 390 g - GymBeam + cadou
  Evaluarea:
  98% (273)
  Preţ special 62,90 Lei
 2. Aminoacizi Hydro BCAA - ProSupps
  Evaluarea:
  84% (11)
  Preţ special 209,90 Lei
 3. Amino X - BSN
  Evaluarea:
  93% (260)
  Preţ special 71,90 Lei
 4. ProAMINO stim-free - GymBeam
  Evaluarea:
  97% (17)
  Preţ special 62,90 Lei
 5. Aminoacizi Amino Energy - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  91% (39)
  Preţ special 79,90 Lei
 6. Aminoacizi Beef&Egg 500 tab - GymBeam
  Evaluarea:
  91% (33)
  Preţ special 57,40 Lei
 7. Aminoacizi Amino Beast - BeastPink
  Evaluarea:
  99% (77)
  Preţ special 54,90 Lei
 8. Aminoacizi Amino Build Next Gen - MuscleTech
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special 89,90 Lei
 9. Aminoacizi Superior Amino 2222 - Optimum Nutrition
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 123,90 Lei
 10. Amino 2700 - Universal Nutriton
  Evaluarea:
  100% (2)
  Preţ special 92,90 Lei
 11. 100% Beef Aminos - Universal Nutrition
  Evaluarea:
  92% (42)
  Preţ special 69,90 Lei
 12. Aminoacizi AminoPro - PRO!BRANDS
  Evaluarea:
  91% (16)
  Preţ special 5,90 Lei
 13. Amino Power Liquid - Nutrend
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 49,90 Lei
 14. Plasmex Blood Amino 350 caps - Megabol
  Evaluarea:
  100% (7)
  Preţ special 58,90 Lei
 15. Amino Decanate - MuscleMeds
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 82,90 Lei
 16. Amino Liquid - Mammut Nutrition
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 48,90 Lei
 17. Uni-liver - Universal Nutrition
  Evaluarea:
  93% (4)
  Preţ special 129,90 Lei
 18. BCAA Intra Fusion - Reflex Nutrition
  Evaluarea:
  100% (1)
  Preţ special 91,90 Lei
 19. Anabolic Amino - Applied Nutrition
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special 114,90 Lei
 20. Mostră ProAMINO - GymBeam
  Evaluarea:
  100% (2)
  Preţ special 4,90 Lei
 21. Carnivor Beef Aminos - MuscleMeds
  Evaluarea:
  0% (0)
  Stoc epuizat
 22. Animal Nitro - Universal Nutrition
  Evaluarea:
  0% (0)
  Stoc epuizat

23 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne