ProAMINO stim-free - GymBeam

Evaluare:
94 % of 100
94 % (93)
Producător: GymBeam

ProAMINO stim-free este un complex unic cu un conținut de 9 aminoacizi și 6 vitamine, care joacă o serie de roluri vitale în organism. Acesta poate ajuta la refacerea convenabilă a aminoacizilor, cum ar fi BCAA, care funcționează ca elemente fundamentale ale proteinelor. Acestea sunt apoi folosite pentru a forma și reface mușchii, ceea ce cu siguranță va fi apreciat de toți sportivii. În plus, nu conține cofeină, ceea ce îl face potrivit pentru a fi savurat în orice moment al zilei.

În stoc
69,90Lei

ProAMINO stim-free - o combinație funcțională de 9 aminoacizi selectați și 6 vitamine concepută special pentru sportivi 

ProAMINO stim-free este un complex unic de 9 aminoacizi și 6 vitamine sub forma unei pulberi bine solubile. La baza centrul acestui supliment se află aminoacizii esențiali sub formă de BCAA fermentați, și anume leucina, izoleucina și valina. Aminoacizii esențiali (EAA) sunt utilizați de organism pentru a produce și repara proteinele musculare și alte țesuturi. În plus, datorită digestibilității lor rapide, aceștia pot servi și ca furnizor de energie în timpul unei activități fizice intense. Acestea fiind spuse, organismul nostru nu le poate produce singur, așa că este important să le suplimentam în mod regulat, fie prin alimentație, fie cu ajutorul suplimentelor alimentare. Acest produs asigură un aport eficient al acestor aminoacizi datorită raportului optim 4:1:1:1 de BCAA în favoarea leucinei. 

  

Profilul de ingrediente al acestui supliment include și alți aminoacizi, cum ar fi l-arginina. Aceasta este folosită de organism pentru a produce oxid nitric (NO), care contribuie la circulația sângelui în tot corpul. Acest lucru poate duce la o aprovizionare mai eficientă cu oxigen și nutrienți a mușchilor activi. L-citrulină acționează, de asemenea, într-un mod similar și este utilă în timpul performanței sportive. În această perioadă, veți aprecia și beta-alanina, care contribuie la formarea carnosinei, o substanță care joacă un rol în metabolismul acidului lactic din mușchi. Prin urmare, aportul acestor aminoacizi este ideal înainte sau în timpul exercițiilor fizice. Nu în ultimul rând, există și l-tirozina și l-glutamina, care sunt asociate în mod similar cu performanța.  

  

ProAMINO stim-free ajută, de asemenea, la refacerea vitaminelor B3, B6, B9, B12, C și D3, de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect. Vitaminele B3 (niacina) și B6 (piridoxina) contribuie la reducerea oboselii și a epuizării, susținând în același timp procesele metabolice adecvate, care sunt esențiale pentru producția de energie. Vitamina B12 (cobalamina) are un impact asupra funcționării optime a imunității și a bunăstarii mintale. În mod deosebit, vitamina C susține funcția normală a sistemului imunitar în timpul performanțelor fizice intense și după aceea, ceea ce cu siguranță îi va mulțumi pe toți sportivii. Vitamina D3 (colecalciferol) este, de asemenea, relevantă pentru activitatea fizică, deoarece contribuie la menținerea condiției normale a oaselor și a funcției musculare. 

  

Toate cele de mai sus fac ca acest supliment alimentar complet să fie potrivit atât pentru sportivii de forță, cât și pentru cei de rezistență. Facilitează aportul zilnic de aminoacizi esențiali și neesențiali și vitamine, care oferă numeroase beneficii. Datorită formei sale de pulbere instantanee, puteți prepara rapid o băutură răcoritoare pentru a o savura înainte, în timpul sau după antrenament. În cele din urmă, este fără cofeină și lipsit de alți stimulenți, permițându-vă să vă răsfățați cu el chiar și în timpul orelor de după-amiază sau de seară.

 

ProAMINO stim-free - GymBeam

 

ProAMINO stim-free și beneficiile sale  

 • un complex funcțional de 9 aminoacizi și 6 vitamine 
 • reprezintă BCAA fermentați într-un raport de 4:1:1 în favoarea L-leucinei
 • conține L-arginină, L-glutamină, L-tirozină, L-citrulină, L-alanină și beta-alanină
 • o sursă de vitaminele B3, B6, B9, B12, C și D3
 • sprijină buna funcționare a sistemului imunitar și bunăstarea mintală 
 • contribuie la reducerea oboselii și a epuizării
 • sprijină metabolismul energetic normal
 • ajută la menținerea unei funcții musculare adecvate
 • promovează starea normală a oaselor
 • ajută la aportul de aminoacizi esențiali și neesențiali
 • se prezintă sub forma unei pulberi bine solubile
 • este o băutură răcoritoare odată dizolvată în apă
 • adecvat înainte, în timpul sau după exerciții fizice 
 • potrivit pentru sportivii de forță și rezistență 

                     

Ingrediente

Aromă de portocale: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta-alanină, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: beta-caroten, agent de îngroșare: gumă xantan, vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă de mango - maracuja: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta-alanină, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: beta-caroten, sfeclă roșie, agent de îngroșare: gumă xantan, vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă de lămâie și lime: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, L-glutamină, L-taurină, inulină, L-citrulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, aromă naturală, L-arginină, beta-alanină, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: spirulină, șofran, agent de îngroșare: gumă xantan, vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă de mere verzi: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta-alanină, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: spirulină, șofran, agent de îngroșare: gumă xantan, vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă de pepene roșu: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, inulină, L-glutamină, L-taurină, regulator de aciditate (acid citric), L-citrulină DL-malat (2:1), aromă naturală, L-arginină, beta-alanină, regulator de aciditate (acid malic), vitamina C (acid L-ascorbic), agent de îngroșare Grindsted® (gumă xantan, celuloză), îndulcitor (sucraloză), colorant (sfeclă roșie), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina D3 (colecalciferol), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid folic).

Aromă de zmeură albastră: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, inulină, L-glutamină, L-taurină, regulator de aciditate (acid citric), L-citrulină DL-malat (2:1), aromă naturală, L-arginină, beta-alanină, regulator de aciditate (acid malic), vitamina C (acid L-ascorbic), agent de îngroșare Grindsted® (gumă de xantan, celuloză), îndulcitor (sucraloză), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina D3 (colecalciferol), colorant (albastru strălucitor FCF), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid folic).

 

Mod de administrare

Adaugați 1 lingură (13 g) de pulbere la 200-300 ml de apă și amestecați. Luați 1 până la 2 porții pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale  1 porție (13 g)
Aminoacizi  
BCAA fermentat 4000 mg
din care L-leucină 2667 mg
din care L-izoleucină 667 mg
din care L-valină 667 mg
L-alanină 3000 mg
L-glutamină 1500 mg
L-taurină 1000 mg
L-citrulină 500 mg
Beta alanină 300 mg
L-arginină 300 mg
Vitamine  
Vitamina C (acid ascorbic) 200 mg
Vitamina B3 (nicotinamidă) 30 mg
Vitamina B6 (piridoxină) 10 mg
Vitamina B9 (acid folic) 400 mcg
Vitamina D3 (colecalciferol) 25 mcg
Vitamina B12 (cobalamină) 3 mcg

 

Atenție

Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură de până la 25 °C.  A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată.

Durată minimă de valabilitate: Indicată pe ambalaj. Fabricat în UE.

Detalii produs
EAN 8586022219412
Grup de arome fructe
Categoria principală Aminoacizi complecși
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în EU
Înălțime 17.50 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.49 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 20 buc.
Număr de bucăți pe palet 720 buc.
Greutate netă 0.39 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Aminoacizi
Susținerea regenerării

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți ProAMINO stim-free - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:ProAMINO stim-free - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

94 %
94 %
Scor mediu din 93 recenzii.

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
cate kcal are o portie? ca nu gasesc nicaieri

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40 %
Și acesta dar în special cel cu green energy-cafeina, îmi afectează foarte tare stomacul. Am luat aproape toate aromele si cu si fara cafeina. Gustul este bun, nu asta este problema. Ceva nasol contine de ma doare pana a doua zi inclusiv, tot sistemul digestiv, de parca ar avea acid sulfuric, nu este ok.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț În stoc
390 g blue raspberry
(16) 
91%
69,90Lei
în stoc
390 g măr verde
(28) 
94%
69,90Lei
în stoc
390 g lămâie şi lime
(23) 
88%
69,90Lei
în stoc
390 g mango-maracuja
(37) 
95%
69,90Lei
în stoc
390 g portocală
(33) 
95%
69,90Lei
în stoc
390 g pepene roșu
(12) 
65%
69,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Macro-contine 10 g de proteina cum este cealalta varianta?
Macro-contine 10 g de proteina cum este cealalta varianta?
Conține și această variantă 10 g proteină?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Macro-contine 10 g de proteina cum este cealalta varianta?
Răspuns:
Buna ziua,

Varianta aceasta nu contine cele 10g de proteina.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
vegan
vegan
Este apta pentru vegani?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
vegan
Răspuns:
Buna ziua,

Suplimentul nu este vegan.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?