Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ProAMINO 390 g - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
98 %

ProAMINO este un complex unic de 9 aminoacizi îmbogățit cu formula GreenEnergy® care conține cafeină și extract din ceai verde și cafea verde. O porție din acest amestec inovator conține până la 10,5 g de proteine, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

În stoc
Preţ special   62,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

ProAMINO este un amestec instant de 9 aminoacizi, vitamine și formula GreenEnergy® formuly cu un conținut ridicat de proteine 

ProAMINO este un amestec din cei mai importanți aminoacizi pentru sportivii cu îndulcitori artificiali. Conține aminoacizi BCAA - leucină, izoleucină și valină într-un raport de 4:1:1, pe care organismul uman nu îi poate crea singur. De asemenea, conține glutamină, taurină, citrulină, alanină, arginină și beta-alanină. O singură porție are până la 10,5 g de proteine care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. Proteinele sunt de asemenea necesare pentru sănătatea oaselor.

 

ProAMINO - aminokyseliny - Gymbeam

 

ProAMINO este îmbogățit cu o formulă unică GreenEnergy® care conține cafeină și extract din cafea verde și ceai verde. În plus, produsul este suplimentat cu șase vitamine, și anume vitamina C, B3, B6, B9, B12 și D3. Vitamina C contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar în timpul și după efort fizic intens. Vitamina D este cunoscută pentru efectele sale asupra menținerii funcționării corecte a sistemului muscular.

 

Vitaminele din grupa B au roluri la fel de importante în organism. Vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și glicogenului. În același timp, acestea duc la reducerea senzației de oboseală și epuizare. Amestecul instant de aminoacizi ProAMINO este, prin urmare, potrivit pentru toți sportivii de rezistență și forță care au nevoie să-și reînnoiască nivelurile de proteine fără carbohidrați și grăsimi inutile.

 

ProAMINO și beneficiile sale:

  • conține un amestec de 9 aminoacizi inclusiv BCAA și glutamină
  • are până la 10,5 g de proteine într-o singură porție
  • este îmbogățit cu formula GreenEnergy® 
  • conține 6 tipuri de vitamine
 

Ingrediente

Aromă orange: BCAA 4:1:1(L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta alanină , vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: beta-caroten, îngroșător, cafeină anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă mango maracuja: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta alanină , vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, sfeclă roșie, îngroșător, cafeină anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 ( cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă lemon lime: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, L-Citrulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, aromă naturală, L-Arginină, beta alanină , vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, albastru briliant, îngroșător, cafeină anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 ( cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă green apple: BCAA 4:1:1 (L-Leucină, L-izoleucină, L-Valină), L-Alanină, L-Glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate: acid citric, acid malic, L-Citrulină, aromă naturală, L-Arginină, beta alanină , vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, albastru briliant, îngroșător, cafeină anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 ( cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

 

Mod de administrare

Adăugați într-un shaker porția recomandată de 13g ProAmino împreună cu 200-300 ml apă, după care amestecați până se dizolvă. Consumați de 1 sau de 2 ori pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (orange)1 porție (13 g)
Valoare energetică177 kJ / 42,3 kcal
Grăsimi0 g
din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați0 g
din care zaharuri0 g
Proteine10,5 g
Sare0 g
Aminoacizi10600 mg
BCAA fermentați4000 mg
din care L-leucina2667 mg
din care L-izoleucina667 mg
din care L-valina667 mg
L-alanina3000 mg
L-glutamina1500 mg
L-taurina1000 mg
L-citrulina500 mg
Beta alanina300 mg
L-arginina300 mg
Vitamine240,46 mg
Vitamina C (precum acid ascorbic)200 mg
Vitamina B3 (precum niacinamida)30 mg
Vitamina B6 (precum clorhidrat de piridoxină)10 mg
Vitamina B9 (precum acid folic)400 mcg
Vitamina D3 (precum colecalciferol)30 mcg
Vitamina B12 (precum cobalamina)30 mcg
GreenEnergy Formula®100 mg
Cafeina40 mg
Extract de cafea verde30 mg
Extract de ceai verde30 mg
 

Atenție

Acest produs nu este un înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat. Se păstrează la loc uscat și la temperaturi ce nu depășesc 25°C. A se feri de îngheț și razele directe ale soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

ProAMINO 390 g - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:ProAMINO 390 g - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
8588007130972
Înălțime
17.50 cm
Lățime
10.50 cm
Lungime
10.50 cm
Greutate brută
0.48 kg
Număr de bucăți per pachet
20 buc.
Număr de bucăți pe palet
720 buc.
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

ProAMINO 390 g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul