Mingi fitness și discuri pentru echilibru

Mingi fitness și discuri pentru echilibru - sunt accesorii fitness care ajută la îmbunătățirea stabilității generale, echilibrului și posturii corpului. Din cauza suprafeței instabile, folosirea lor necesită activarea centrului și a altor mușchi pentru menținerea echilibrului. Acest lucru vă permite să lucrați la întărirea centrului și a altor grupe de mușchi.

 Afișați mai multe

Cum să alegeți accesoriile fitness potrivite pentru voi?

 • Mingiile fitness au diferite culori și dimensiuni. Atunci când alegeți una, aveți în vedere activitățile pentru care o veți folosi și selectați diametrul ideal în consecință. Acest lucru vă asigură că puteți lucra toate grupele de mușchi cu tehnica corectă. În plus, mingiile fitness pot servi nu numai pentru antrenamente, ci și ca scaun alternativ, întrucât forma rotundă încurajează angajarea centrului chiar și atunci când stați așezați în mod normal. Astfel, puteți întări sistemul profund de stabilizare în timp ce lucrați sau stați așezați.
 • Mingiile pentru masaj sunt aici pentru a dovedi că mingiile fitness nu există doar pentru antrenament. Cu ajutorul micilor proeminență din plastic, vă puteți răsfăța cu masaje care vizează diferite grupe de mușchi și reduc tensiunea din mușchi.
 • Plăcile și discurile pentru echilibru sunt create pentru diferite exerciții fizice funcționale. Acestea ajută la activarea mușchilor care este posibil să nu fie vizați în timpul exercițiilor de izolare. Acest lucru duce la un antrenament full-body mai complet, chiar și dacă pur și simplu stați pe placă. Puteți alege între discuri fitness plate sau le puteți alege pe cele convexe care seamănă cu jumătăți de mingii. Cele din urmă sunt disponibile în variante mai mici, permițând folosirea lor sub fiecare picior în timp ce vă antrenați.

Cum se utilizează mingiile fitness și discurile pentru echilibru?

Atunci când vă antrenați folosind echipamente fitness, siguranța este absolut esențială. Aceste accesorii fitness sunt instabile, deci este esențial să vă concentrați asupra tehnicii corecte și să angajați centrul.

 • Mingiile fitness pot fi folosite pentru diferite tipuri de exerciții, inclusiv diferite sărituri și antrenamente abdominale. Pot fi incluse în abdomene sau ridicări de genunchi în timpul poziției plank. De asemenea, sunt excelente pentru stretching al întregului corp, exerciții de recuperare și antrenamente de relaxare.
 • Plăcile și discurile pentru echilibru au o natură foarte versatilă. Începătorii pot pur și simplu să stea pe ele și treptat să crească dificultatea, de exemplu, stând într-un picior. În timp, veți putea progresa și ajunge să faceți chiar genuflexiuni într-un picior pe plăci. Echipamentele precum Half Ball sunt utile pentru exercițiile de recuperare, precum întărirea genunchiului. Unele plăci au formă de plank instabil, iar stabilitatea și abilitățile de coordonare pe care le dezvoltați prin utilizarea regulată pot fi benefice pentru activități pentru skateboarding, snowboarding sau surfing.

Dacă sunteți în căutare de moduri de întărire a mușchilor neglijați, să vă îmbunătățiți echilibrul și stabilitatea generală, să vă întăriți corpul și să lucrați la postura corectă, atunci mingiile fitness și discurile pentru echilibru reprezintă echipamentul fitness potrivit pentru voi.

 Afișați mai puțin

14 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (10)
 2. Spokey (3)
 3. YAKIMASPORT (1)
Gramaj (g)
 1. 1430 g (1)
Culoare
 1. shadow (7)
 2. portocaliu (5)
 3. violet (5)
 4. negru (4)
 5. gri (4)
 6. glossy green (2)
 7. glossy blue (2)
 8. glossy pink (2)
 9. verde (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Discount 35% (1)
Preț
Filtrează după
 1. Half Balance Ball - GymBeam
  Minge pentru echilibru Half Ball - GymBeam
  84%
  84 % (10)
  274,90Lei
 2. Mini Paduri de echilibru Pods orange - GymBeam
 3. Placă pentru echilibru SWAY - Spokey
 4. Gymnastic Ball LOVA green 45 cm - Spokey
 5. Pad pentru echilibru Orange - GymBeam
  Pad pentru echilibru Orange - GymBeam
  100%
  100 % (1)
  54,90Lei
 6. Pad pentru echilibru Black - GymBeam
  Pad pentru echilibru Black - GymBeam
  93%
  93 % (6)
  54,90Lei
 7. Cutie pliometrică PlyoBox Wood - GymBeam
  Cutie pliometrică PlyoBox Wood - GymBeam
  73%
  73 % (6)
  437,90Lei
 8. Fitlopta FitBall 85 cm - GymBeam
  Minge fitness FitBall 85 cm - GymBeam
  93%
  93 % (57)
  53,90Lei
 9. Fitlopta FitBall 65 cm - GymBeam
  Minge fitness FitBall 65 cm - GymBeam
  98%
  98 % (65)
  49,90Lei
 10. Minge fitness 45 cm - YAKIMASPORT
 11. Placă echilibru cu mânere SWING - Spokey
  Stoc epuizat
 12. Minge fitness OverBall 25 cm - GymBeam
  Stoc epuizat
 13. Balance Board WoodWork - GymBeam
  Stoc epuizat
  Pad pentru echilibru WoodWork - GymBeam
  95%
  95 % (4)
 14. Minge pentru echilibru Half Ball Compact - GymBeam
  Stoc epuizat

14 Produse