Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Chingi și cârlige

Chingi și cârlige

Chingi și cârlige

Chingile fac parte dintre accesoriile de bază pentru fitness, acestea fiind bucăți de material sintetic sau de piele, pe care le înfășurați în jurul încheieturii și a ganterelor/halterelor, ceea ce vă ușurează ridicarea greutăților. Ele vă permit o performanță mai bună în sala de fitness, vă simțiți mai comfortabil, prinderea să fie mai puternică si în consecință, să aibe un efect pozitiv asupra creșterii masei musculare, volumului și puterii. Cârligele sunt, de obicei, confecționate din oțel și piele de înaltă calitate sau din materiale care nu alunecă, de aceea, sunt făcute în așa fel încât să prevină întinderea. În ziua de azi, aceste accesorii pentru fitness sunt ceva obișnuit și nu le folosesc doar culturiștii profesionali, ci și amatorii obișnuiți ai fitness-ului, powerlifterii și alți sportivi.

vezi mai mult

Avantajele chingilor și cârligelor:

• se folosesc mai ales în sporturi cu greutăți mari
• ușurează ridicarea greutăților
• asigură o prindere corectă
• protejeză excelent încheietura
• previn accidentările
• se folosesc la orice fel de ridicare
• sunt potrivite pentru orice tip de exerciții
• îmbunătățesc performanța și forta, și astfel sprijină creșterea masei musculare
• accelerează atingerea scopurilor personale

 

Tipuri de chingi

Există mai multe tipuri de chingi, cum sunt chingile cu nod, olimpice și cu cârlige, cunoscute ca și banderole. La alegerea acestora, merită să investiți și să vă alegeți un material de calitate și astfel să scădeți riscul de accidentări.

 

Chingi cu nod

Chingile cu nod fac parte din tipurile de bază, care se adaptează la o gamă largă de sportivi, datorită faptului că sunt din diferite materiale și au diferite lungimi. Cel mai adesea sunt confecționate din material sintetic sau piele și datorită construcției sale cu nod este simplu să le înfășurați în jurul încheieturii și să le adaptați la dimensiunea palmei. Pentru unii însă, materialul în plus le stă în cale, poate fii deranjant și poate strica executarea antrenamentului.

 

Chingi olimpice

Chingile olimpice au un nod închis, care permite o legare rapidă pe bară. Le înfășurați simplu în jurul halterei și la fel de simplu le și desfășurați. Acesta este un avantaj pentru greutățile mari, când sunteți nevoiți să lăsați halterele jos, rapid. Deoarece au un nod închis, nu puteți să le puneți strâns în jurul încheieturii. Astfel de tipuri de chingi sunt confectionate dintr-un material de înaltă calitate, care va mări siguranța de prindere.  

 

Chingi cu cârlige sau banderole

Banderolele sunt ceva obisnuit și foarte popular în powerlifting. Chingile cu cârlige sunt de preferat, mai ales pentru faptul că nu este nevoie să le înfășurăm. Haltera stă confortabil în cârlige, dar se poate ca halterele speciale să nu fie compatibile.

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Producător
Afișați mai puțin
Gramaj (g)
Volum (ml)
Tablete
Aromă
Capsule
Material
Form
Blend
Vegetarian
Vegan
Glutenfree
Lactose Free
Bio
Dimensiune
Method of protein processing
Protein source
GMO free
Artificial sweetener free
Plastic Packaging Free
Aspartame Free
Distributor
Legal category of product
 1. Curele X-Grip - GymBeam
  Evaluarea:
  92% (24)
  Preţ special   18,90 Lei
 2. Pad-uri pentru Fitness - GymBeam
  Evaluarea:
  100% (12)
  Preţ special   47,90 Lei
 3. Curele - GymBeam
  Evaluarea:
  93% (16)
  Preţ special   13,90 Lei
 4. Curele Camo - GymBeam
  Evaluarea:
  87% (18)
  Preţ special   18,90 Lei
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista

5 Produse