Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Curele X-Grip - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
92 %

Curelele X-Grip sunt curele cu o buclă care vă vor spori aderența atunci când efectuați exerciții grele de culturism. Ele sunt acoperite cu un strat anti-alunecare și făcut dintr-un material non-alunecos solid, cu o lungime de 45 cm. Pentru un confort mai bun ele au o umplutură de neopren pentru protecție. Vă vor ajuta în cazul în care veți ridica greutăți foarte mari.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 01.07.2020
Preț estimat 18,90 Lei

Curelele X-Grip, cu care ridicați greutăți mult mai mari

Curelele X-Grip sunt curele clasice, cu o buclă pe care o înfășurați în jurul încheieturii mâinii și care vă va crește aderența, astfel încât veți ridica mai ușor greutăți mai mari. Ele sunt acoperite cu un strat anti-alunecare și, prin urmare, sunt cele mai potrivite pentru exercițiile pentru spate, îndreptarea corpului, hamstrings și abdomen.

 

Curelele X-Grip sunt realizate dintr-o țesătură solidă non-alunecare, de calitate, cu o lungime de 45 cm. Pe de o parte au o buclă închisă, iar pe de alta o cusătură de calitate pentru prevenirea ruperii. Pentru un mai bun confort sunt dublate, într-un loc unde este cea mai mare presiune, pe partea din spate a brațului, cu o căptușeală de protecție din neopren. Pachetul include 1 pereche de curele pentru ambele mâini.

 Curele X-Grip - GymBeam

 

Atunci când utilizați corect curelele, vă vor ajuta în ridicarea de greutăți mari și în creșterea masei musculare.


Pentru cine sunt potrivite curelele X-Grip?

Ele sunt utilizate în mod normal de culturiști, dar, de asemenea, și de clienții obișnuiți ai sălii de sport. Apreciate, de asemenea, de powerlifteri și de alți sportivi.

 

Curelele X-Grip și avantajele lor

  • sunt cel mai simplu tip de curele
  • design-ul buclei permite înfășurarea ușoară și sigură a încheieturii mâinii
  • sunt prevăzute cu o buclă de siguranță
  • sunt făcute dintr-o țesătură solidă de bumbac
  • au o umplutură confortabilă de neopren
  • au o suprafață non-alunecare
Recenzii clienți

Curele X-Grip - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Curele X-Grip - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Curele X-Grip - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul