Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulente de pre-antrenament

Stimulente de pre-antrenament

Stimulente de pre-antrenament

Stimulentele de pre-antrenamentnumite și suplimente pre-workout, îmbunătățesc performanța fizică și puterea în timpul antrenamentelor. Aceste stimulente au capacitatea de a elibera cantitatea necesară de energie în organism, ajutând la pregătirea corectă a organismului înainte de un antrenament greu. Stimulentele pot fi utilizate și de persoanele care nu practică sportul în mod activ pentru a își spori puterea de concentrare și atenția. Stimulentele de pre-antrenament pot fi împărțite în stimulente complexe și stimulente cu un singur component. Stimulentele de pre-antrenament complexe combină mai multe ingrediente active, iar această combinație oferă toate beneficiile. Stimulentele de pre-antrenament cu un singur component conțin o singură substanță activă, cu o mulțime de beneficii pentru organism.

vezi mai mult

Stimulentele de pre-antrenament și efectele acestora:

 • Îmbunătățesc și mențin performanța fizică pe tot parcursul antrenamentului
 • Eliberează în organism doza necesară de energie
 • Au capacitatea de a stimula organismul, înainte și în timpul antrenamentului

  

 
 

Substanțele active care fac parte din lista de ingrediente a stimulentelor de pre-antrenament:

Cafeina este un stimulent puternic care este folosit pentru a îmbunătăți performanța fizică și pentru a crește nivelul de energie. De asemenea, crește puterea de concentrare și atenția, dar totodată are un efect pozitiv și asupra metabolismului. Studiile recente au arătat că aceasta poate crește în mod activ puterea fizică prin creșterea mobilizării calciului în celulele musculare. Doza optimă pentru îmbunătățirea performanțelor variază între 200 și 400 mg.  

 

Citrulina malat este o combinație de aminoacizi L-citrulină și malat, adică acid malic, care ajută la creșterea performanțelor fizice și accelerează regenerarea masei musculare. Ficatul o transformă în l-arginină, ceea ce crește în mod eficient nivelul de arginină din organism. Crește nivelul de arginină în mod natural, iar datorită acestui fapt mușchiul este mai bine vascularizat, crește nivelul de forță și îmbunătățește performanța.  

  

Ceaiul verde poate fi găsit sub mai multe forme. Este benefic pentru cei care practică culturismul și pentru sportivi pentru că ajută la protejarea aparatului locomotor. Ceaiul verde este și un arzător de grăsimi excelent și este adesea folosit în timpul dietelor. Conține substanțe precum catechine care au efecte antioxidante, dar conține și cafeină. Prin urmare, ar trebui să fiți atenți în ce parte a zilei îl consumați. Dacă sunteți sensibili la cafeină nu trebuie consumat în a doua parte a zilei sau înainte de culcare. 

  

Acidul folic este de fapt vitamina B9, cunoscută si sub numele de vitamina M, folacină sau folat. Acidul folic este prezent la formarea aminoacizilor precum triptofan, cistina sau metionina. Aportul de acid folic este foarte important pentru organismul uman, deci ar trebui să îl luați din alimente precum (spanac, salată verde, pepene galben) sau din suplimente nutritive.


Taurina este un stimulent și un aminoacid neesențial care promovează activitatea sistemului nervos. Îmbunătățește activitatea fizică și psihică, reduce oboseala și senzația de epuizare. Avantajul este că accelerează recuperarea fibrelor musculare după antrenament și restabilește alimentarea cu energie. Administrarea taurinei în timpul antrenamentului accelerează transferul carbohidraților în celulele musculare ceea ce vă garantează o forță și anduranță mai mare pe care le puteți folosi pentru efectuarea mai multor repetări.


Creatina este un acid organic, compusă din aminoacizi precum metionina, glicina și arginina. Creatina se găsește în mod natural în corpul uman și ajută la aprovizionarea cu energie a mușchilor. Astfel contribuie la creșterea masei musculare, rezistenței și a forței musculare. Forma cea mai populară este creatina monohidrată. Cunoaștem și alte forme de creatină, precum ester etilic (CEE), creatina Ph-X sau creatinele complexe care sunt compuse din mai multe ingrediente.


Tribulus Terrestris este un extract foarte puternic, obținut din planta numită Colții babei care conține până la 95% saponine. Este un stimulent ideal pentru creșterea rezistenței și performanței fizice, dar, de asemenea, ajută la refacerea fibrei musculare deteriorate în timpul antrenamentelor intensive. 

   

Lizina este un aminoacid care joacă un rol important în creșterea masei musculare, în vindecarea și regenerarea corpului. De asemenea, menține un echilibru pozitiv al azotului, contribuind la formarea unui mediu anabolic în organism. 

 

Glicina este cel mai simplu aminoacid, iar în proteine apare într-o proporție foarte mică, cu excepția colagenului și a elastinei. Ca aminoacid joacă un rol important în sinteza proteinelor, dar în special a colagenului. Pentru organism, glicina este esențială pentru buna funcționare a enzimelor și formarea hemoglobinei. Glicina este recunoscută datorită gustului său dulce și de aceea este utilizată ca potențiator de gust și aromă pentru diferite preparate.


Tirozina este un aminoacid neesențial care este benefic pentru echilibrul fizic și psihic al organismului. Are capacitatea de a produce dopamină și noradrenalină. Tirozina acționează împotriva stresului și poate atenua senzația de oboseală sau depresie. Deficitul său poate cauza un apetit crescut, ceea ce duce la creșterea în greutate. Tirozina funcționează eficient împreună cu cafeina

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Gramaj (g)
Volum (ml)
Tablete
Culoare
Aromă
Capsule
Material
Lactose Free
Dimensiune
Method of protein processing
Protein source
Artificial sweetener free
Plastic Packaging Free
Aspartame Free
 1. Stimulent de pre-antrenament C4 Original - Cellucor
  Evaluarea:
  93% (33)
  Preţ special   96,90 Lei
 2. Citrulina Malat - GymBeam
  Evaluarea:
  88% (39)
  Preţ special   47,90 Lei
 3. Stimulent de pre-antrenament Thor - Gymbeam
  Evaluarea:
  78% (167)
  Preţ special   66,90 Lei
 4. N.O. Xplode 3.0 - BSN
  Evaluarea:
  78% (78)
  Preţ special   91,90 Lei
 5. Stimulent de pre-antrenament Assault Sport - MusclePharm
  Evaluarea:
  88% (13)
  Preţ special   79,00 Lei
 6. Mega Arginine - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  78% (9)
  Preţ special   90,00 Lei
 7. Stimulent de pre-antrenament Mutant Madness 225 g - PVL
  Evaluarea:
  79% (14)
  Preţ special   58,00 Lei
 8. C4 Ultimate - Cellucor + cadou
  Evaluarea:
  96% (10)
  Preţ special   109,00 Lei
 9. C4 Ripped - Cellucor
  Evaluarea:
  90% (2)
  Preţ special   105,90 Lei
 10. N1 Pre-Workout 510 g - Nutrend
  Evaluarea:
  90% (4)
  Preţ special   110,00 Lei
 11. Stimulent de pre-antrenament EndoRush 495 g - BSN
  Evaluarea:
  77% (6)
  Preţ special   135,00 Lei
 12. Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 g - Nutrex
  Evaluarea:
  55% (19)
  Preţ special   120,00 Lei
 13. Taurină - GymBeam
  Evaluarea:
  95% (16)
  Preţ special   18,90 Lei
 14. Nitrix 2.0 - BSN
  Evaluarea:
  73% (14)
  Preţ special   144,00 Lei
 15. Animal Pump - Universal Nutrition
  Evaluarea:
  75% (6)
  Preţ special   187,50 Lei
 16. Crea Shot 2.0 - ActivLab
  Evaluarea:
  74% (3)
  Preţ special   37,90 Lei
 17. Stimulent de pre-antrenament Outlift - Nutrex
  Evaluarea:
  93% (3)
  Preţ special   69,90 Lei
 18. Stimulent de pre-antrenament C4 Extreme Energy - Cellucor
  Evaluarea:
  0% (0)
  Preţ special   130,00 Lei
 19. Ami-NO Xpress 440 g - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  88% (5)
  Preţ special   111,00 Lei
 20. Stimulent de pre-antrenament Dr. Jekyll Stim-Free - ProSupps
  Evaluarea:
  100% (2)
  Preţ special   149,90 Lei
 21. Stimulent de pre-antrenament Shock Therapy - Universal
  Evaluarea:
  70% (6)
  Preţ special   130,80 Lei
 22. Inosine - GymBeam
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special   47,90 Lei
Arată mai multe produse
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista
Arată mai multe produse

Produse 1-30
din 42

Pagina