Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulente de pre-antrenament

Stimulente de pre-antrenament

Stimulente de pre-antrenament

Stimulente de pre-antrenament - numite și suplimente pre-workout, îmbunătățesc performanța fizică și puterea în timpul antrenamentelor. Aceste stimulente au capacitatea de a elibera cantitatea necesară de energie în organism, ajutând la pregătirea corectă a organismului înainte de un antrenament greu. Stimulentele pot fi utilizate și de persoanele care nu practică sportul în mod activ pentru a își spori puterea de concentrare și atenția. Stimulentele de pre-antrenament pot fi împărțite în stimulente complexe și stimulente cu un singur component. Stimulentele de pre-antrenament complexe combină mai multe ingrediente active, iar această combinație oferă toate beneficiile. Stimulentele de pre-antrenament cu un singur component conțin o singură substanță activă, cu o mulțime de beneficii pentru organism.

vezi mai mult

Stimulentele de pre-antrenament și efectele acestora:

 • Îmbunătățesc și mențin performanța fizică pe tot parcursul antrenamentului
 • Eliberează în organism doza necesară de energie
 • Au capacitatea de a stimula organismul, înainte și în timpul antrenamentului

 

 
 

Substanțele active care fac parte din lista de ingrediente a stimulentelor de pre-antrenament:

Cafeina este un stimulent puternic care este folosit pentru a îmbunătăți performanța fizică și pentru a crește nivelul de energie. De asemenea, crește puterea de concentrare și atenția, dar totodată are un efect pozitiv și asupra metabolismului. Studiile recente au arătat că aceasta poate crește în mod activ puterea fizică prin creșterea mobilizării calciului în celulele musculare. Doza optimă pentru îmbunătățirea performanțelor variază între 200 și 400 mg. 

 

Citrulina malat este o combinație de aminoacizi L-citrulină și malat, adică acid malic, care ajută la creșterea performanțelor fizice și accelerează regenerarea masei musculare. Ficatul o transformă în l-arginină, ceea ce crește în mod eficient nivelul de arginină din organism. Crește nivelul de arginină în mod natural, iar datorită acestui fapt mușchiul este mai bine vascularizat, crește nivelul de forță și îmbunătățește performanța. 

 

Ceaiul verde poate fi găsit sub mai multe forme. Este benefic pentru cei care practică culturismul și pentru sportivi pentru că ajută la protejarea aparatului locomotor. Ceaiul verde este și un arzător de grăsimi excelent și este adesea folosit în timpul dietelor. Conține substanțe precum catechine care au efecte antioxidante, dar conține și cafeină. Prin urmare, ar trebui să fiți atenți în ce parte a zilei îl consumați. Dacă sunteți sensibili la cafeină nu trebuie consumat în a doua parte a zilei sau înainte de culcare. 

 

Acidul folic este de fapt vitamina B9, cunoscută si sub numele de vitamina M, folacină sau folat. Acidul folic este prezent la formarea aminoacizilor precum triptofan, cistina sau metionina. Aportul de acid folic este foarte important pentru organismul uman, deci ar trebui să îl luați din alimente precum (spanac, salată verde, pepene galben) sau din suplimente nutritive.


Taurina este un stimulent și un aminoacid neesențial care promovează activitatea sistemului nervos. Îmbunătățește activitatea fizică și psihică, reduce oboseala și senzația de epuizare. Avantajul este că accelerează recuperarea fibrelor musculare după antrenament și restabilește alimentarea cu energie. Administrarea taurinei în timpul antrenamentului accelerează transferul carbohidraților în celulele musculare ceea ce vă garantează o forță și anduranță mai mare pe care le puteți folosi pentru efectuarea mai multor repetări.


Creatina este un acid organic, compusă din aminoacizi precum metionina, glicina și arginina. Creatina se găsește în mod natural în corpul uman și ajută la aprovizionarea cu energie a mușchilor. Astfel contribuie la creșterea masei musculare, rezistenței și a forței musculare. Forma cea mai populară este creatina monohidrată. Cunoaștem și alte forme de creatină, precum ester etilic (CEE), creatina Ph-X sau creatinele complexe care sunt compuse din mai multe ingrediente.


Tribulus Terrestris este un extract foarte puternic, obținut din planta numită Colții babei care conține până la 95% saponine. Este un stimulent ideal pentru creșterea rezistenței și performanței fizice, dar, de asemenea, ajută la refacerea fibrei musculare deteriorate în timpul antrenamentelor intensive. 

 

Lizina este un aminoacid care joacă un rol important în creșterea masei musculare, în vindecarea și regenerarea corpului. De asemenea, menține un echilibru pozitiv al azotului, contribuind la formarea unui mediu anabolic în organism. 

 

Glicina este cel mai simplu aminoacid, iar în proteine apare într-o proporție foarte mică, cu excepția colagenului și a elastinei. Ca aminoacid joacă un rol important în sinteza proteinelor, dar în special a colagenului. Pentru organism, glicina este esențială pentru buna funcționare a enzimelor și formarea hemoglobinei. Glicina este recunoscută datorită gustului său dulce și de aceea este utilizată ca potențiator de gust și aromă pentru diferite preparate.


Tirozina este un aminoacid neesențial care este benefic pentru echilibrul fizic și psihic al organismului. Are capacitatea de a produce dopamină și noradrenalină. Tirozina acționează împotriva stresului și poate atenua senzația de oboseală sau depresie. Deficitul său poate cauza un apetit crescut, ceea ce duce la creșterea în greutate. Tirozina funcționează eficient împreună cu cafeina

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
  Tablete
  Capsule
  Formă
  Amestec
  Etichetele produselor
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
   • Vegetarian (41)
   • Vegan (23)
   • Fără gluten (49)
   • Fără lactoză (47)
   • Bio (54)
   • Fără OMG (29)
   • Fără îndulcitori artificiali (18)
   • Fără ambalaj din plastic (54)
   • Fără aspartam (54)
  1. Stimulent de pre-antrenament C4 Original - Cellucor
   Evaluarea:
   93% (48)
   Preţ special 96,90 Lei
  2. Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam
   Evaluarea:
   84% (189)
   Preţ special 66,90 Lei
  3. Citrulina Malat - GymBeam
   Evaluarea:
   90% (52)
   Preţ special 47,90 Lei
  4. Thor Shot - GymBeam
   Evaluarea:
   94% (61)
   Preţ special 3,90 Lei
  5. C4 Ripped - Cellucor
   Evaluarea:
   95% (4)
   Preţ special 106,90 Lei
  6. Animal Pump - Universal Nutrition
   Evaluarea:
   77% (8)
   Preţ special 199,90 Lei
  7. Stimulent de pre-antrenament Mr. Hyde Nitrox - ProSupps
   Evaluarea:
   100% (4)
   Preţ special 139,90 Lei
  8. N1 Pre-Workout 510 g - Nutrend
   Evaluarea:
   96% (12)
   Preţ special 48,90 Lei
  9. Pink Drive - BeastPink
   Evaluarea:
   92% (15)
   Preţ special 72,90 Lei
  10. The Curse 250 g - JNX
   Evaluarea:
   76% (39)
   Preţ special 129,90 Lei
  11. Stimulent de pre-antrenament Drama Queen - GYMQUEEN
   Evaluarea:
   85% (5)
   Preţ special 69,90 Lei
  12. Stimulent de pre-antrenament Neurocore - MuscleTech
   Evaluarea:
   89% (28)
   Preţ special 86,90 Lei
  13. Ecdysterone - GymBeam
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special 77,90 Lei
  14. Taurină - GymBeam
   Evaluarea:
   97% (25)
   Preţ special 28,90 Lei
  15. Nitrix 2.0 - BSN
   Evaluarea:
   73% (14)
   Preţ special 129,90 Lei
  16. Citrulină malat - The Protein Works
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special 99,90 Lei
  17. DR. Jekyll Pump Liquid Shots - Prosupps
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special 86,90 Lei
  18. Citrulină Xtra - ActivLab
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special 39,90 Lei
  19. C4 Ultimate - Cellucor
   Evaluarea:
   96% (11)
   Preţ special 144,00 Lei
  20. Stimulent de pre-antrenament The Shadow 270 g - JNX
   Evaluarea:
   75% (5)
   Preţ special 128,90 Lei
  21. Arginina 3 - ActivLab
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special 44,90 Lei
  22. Crea Shot 2.0 - ActivLab
   Evaluarea:
   80% (5)
   Preţ special 44,90 Lei
  23. Stimulent de pre-antrenament Rush V4 - Stacker2
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special 84,90 Lei
  24. Stimulent de pre-antrenament Rush N.O.X - Stacker2
   Evaluarea:
   0% (0)
   Preţ special 109,90 Lei
  25. Stimulent de pre-antrenament Nitro Caps - ActivLab
   Evaluarea:
   80% (2)
   Preţ special 42,90 Lei
  Arată mai multe produse
  Arată mai multe produse

  Produse 1-30
  din 54

  Pagina