Băuturi proteice RTD

Băuturi proteice RTD - sunt o categorie de băuturi gata pentru consumul imediat, care economisesc timp pe care altfel ar trebui să-l petreceți pentru prepararea lor. Sunt bogate în proteine, care vă pot ajuta la dezvoltarea sau menținerea masei musculare, precum și la o sănătate bună a oaselor. Aceste băuturi au arome delicioase, pe care le veți adora de la prima gustare, și contribuie eficient la atingerea aportului zilnic vizat de proteine. 

 Afișați mai multe

Care sunt avantajele băuturilor și shake-urilor proteice RTD?

 1. Pot accelera rata metabolică - proteinele conținute de băuturile și shake-urile RTD au cel mai ridicat efect termic dintre toți macronutrienții, însemnând că organismul are nevoie de cea mai multă energie pentru a le digera, lucru care duce la accelerarea metabolismului.
 2. Contribuie eficient la dezvoltarea masei musculare - proteinele sunt componentele de bază pentru mușchi. Un aport suficient contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare.  
 3. Pot ajuta la pierderea în greutate - proteinele ajută la dezvoltarea masei musculare, care, în comparație cu țesuturile grase, necesită mai multă energie pentru menținere, ajutându-vă în schimb să ardeți mai multe grăsimi. În plus, proteinele vă pot ajuta să mențineți un deficit caloric când încercați să pierdeți în greutate.  
 4. Contribuie la regenerarea musculară - proteinele conținute de băuturile și shake-urile RTD ajută organismul să repare țesutul muscular deteriorat în timpul antrenamentului.
 5. Poate reduce pofta de dulce - proteinele au un factor bun de sațietate, însemnând că vă ajută cel mai bine să învingeți senzația de foame. În plus, băuturile RTD cu arome vă pot ajuta să alungați pofta de alimente dulci.
 6. Contribuie la sănătatea oaselor - proteinele aduc beneficii și sănătății structurii osoase. Prin urmare, băuturile proteice RTD pot fi benefice nu numai pentru sportivi, ci și pentru vârstnici și pentru pasionații de un stil de viață activ.

Când ar trebui să consumați Shake-urile proteice RTD?

Shake-urile proteice RTD pot fi savurate în orice moment al zilei. Sunt utile în special în zilele aglomerate când pur și simplu nu aveți timpul necesar pentru a prepara o masă corectă și aveți nevoie de o gustare rapidă și nutritivă. Sunt utile și ca gustări în călătorii, întrucât sunt ușor de pus în bagaj. Bineînțeles, sunt ideale pentru consum în timpul drumețiilor lungi și post-antrenament pentru stimularea regenerării. 

 

Cine beneficiază cel mai mult de Shake-urile proteice RTD?

Shake-urile proteice RTD sunt ideale pentru oricine: 

 • dorește să crească aportul de proteine
 • are nevoie de o gustare rapidă și nutritivă 
 • dorește să stimuleze dezvoltarea masei musculare
 • dorește să piardă în greutate și caută un supliment alimentar gustos care ajută la reducerea poftelor și senzației de foame 

Descoperiți selecția noastră largă de Băuturi proteice RTD care vă vor ajuta cu aportul de proteine, în timp ce vă vor încânta cu aromele incredibile.

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Optimum Nutrition (1)
 2. GymBeam (1)
 3. Barebells (1)
 4. Ehrmann (1)
Aromă
 1. ciocolată (3)
 2. banană (2)
 3. căpșuni (2)
 4. vanilie (2)
 5. caffe latte (1)
 6. fistic (1)
 7. zmeură (1)
Volum (ml)
 1. 250 ml (2)
 2. 330 ml (2)
 3. 8 x 330 ml (1)
 4. 12 x 250 ml (1)
 5. 12 x 330 ml (1)
 6. 18 x 250 ml (1)
Formă
 1. Lichidă (3)
 2. Produse Alimentare (1)
Amestec
 1. Mix (3)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (4)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (1)
BIO (4)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (4)
Fără aspartam (4)
 1. MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam
  MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam
  97%
  97 % (99)
  De la 9,90Lei
 2. Protein Milkshake - Barebells
  Protein Milkshake - Barebells
  100%
  100 % (42)
  De la 12,90Lei
 3. Optimum High Protein Shake - Optimum Nutrition
  Optimum High Protein Shake - Optimum Nutrition
  100%
  100 % (8)
  De la 16,90Lei
 4. High Protein Drink - Ehrmann
  Stoc epuizat
  High Protein Drink - Ehrmann
  100%
  100 % (7)

4 Produse