Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen - susțin sănătatea articulațiilor și oferă organismului substanțe care induc recuperarea eficientă a articulațiilor și a cartilajului și chiar o îmbunătățire a mobilității generale. Aceste suplimente sunt asemănătoare bomboanelor cu gelatină și au rol în nutriția articulațiilor, în încetinirea procesului de îmbătrânire a oaselor, articulațiilor și cartilajului, susțin creșterea și calitatea părului, înlătură fragilitatea unghiilor și ajută la regenerarea pielii. De remarcat faptul că uzura articulațiilor poate apărea nu numai odată cu înaintarea în vârstă și nu este asociată doar cu lipsa mișcării sau cu o viață sedentară. La fel, sportivii activi și oamenii care lucrează din greu se confruntă adesea cu această problemă, fiind necesar să se asigure o nutriție suficientă pentru articulații.

Colagenul este, în general, una dintre proteinele care face parte din organismul nostru, fiind o componentă structurală cheie nu numai a țesuturilor conjunctive. Pentru sistemul musculo-scheletal, cel mai important este aportul de colagen de tip II găsit în cartilaj. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de colagenul de tip I, care se găsește, de exemplu, în oase, tendoane și ligamente sau colagenul de tip III care se găsește în mușchi. Deficitul de colagen din organism se poate manifesta prin dureri articulare, rigiditatea ligamentelor și tendoanelor, flexibilitate insuficientă sau slăbiciune musculară. Cu toate acestea, aceste efecte negative pot fi prevenite cu un aport suficient de colagen.

 

În majoritatea cazurilor, colagenul provine din țesuturi conjunctive animale, cel mai adesea din bovine sau din fructe de mare care excelează prin absorbția lor excelentă. În ceea ce privește absorbția, putem recomanda, de exemplu, colagenul hidrolizat. Acesta a trecut printr-un proces în care fibrele de colagen au fost descompuse în lanțuri mici de aminoacizi ușor absorbabile.

 

În produsele cu colagen, veți găsi adesea vitamina C, care este esențială pentru procesul de producere a colagenului.

 

Puteți alege sub ce formă să vă suplimentați aportul de colagen din organism. Printre cele mai frecvente alegeri se regăsesc shot-urile, băuturile, capsulele sau pulbere. Iar dacă mai aveți întrebări referitoare la colagen și articulații, consultați articolul nostru intitulat Ce tip de colagen este cel mai bun pentru articulații?

vezi mai mult
Shopping Options
Categorii
Producător
Gramaj (g)
Aromă
Capsule
Formă
Amestec
Etichetele produselor
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (1)
  • Vegan (6)
  • Fără gluten (6)
  • Fără lactoză (6)
  • BIO (6)
  • Fără OMG (4)
  • Fără îndulcitori artificiali (2)
  • Fără ambalaj din plastic (6)
  • Fără aspartam (6)
 1. Colagen hidrolizat RunCollg - GymBeam
  Evaluarea:
  98% (192)
  Preţ special 52,90 Lei
 2. Colla Pink - BeastPink + cadou
  Evaluarea:
  97% (311)
  Preţ special 50,90 Lei
 3. Flexit Gelacoll - Nutrend
  Evaluarea:
  92% (33)
  Preţ special 38,90 Lei
 4. Colagen + Vitamina C - OstroVit
  Evaluarea:
  100% (10)
  Preţ special 65,90 Lei

6 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne