Nutrend Suplimente pentru articulații pe bază de colagen

Suplimente pentru articulații pe bază de colagen de la producător Nutrend - servesc la susținerea sănătății articulațiilor, cartilajului, oaselor, tendoanelor și a altor țesuturi articulare. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de colagen din organism scade deci este ideal să ne concentrăm pe menținerea nivelului optim al acestei proteine. Nivelul mic de colagen din organism se poate manifesta prin sănătate deficitară a articulațiilor și probleme cu sistemul musculo-scheletic. Totuși, colagenul nu este popular numai printre vârstnici. Este căutat și de pasionații de fitness și alte sporturi, care își doresc să-și îngrijească articulațiile tensionate. 

 Afișați mai multe

După cum am menționat mai sus, colagenul se numără printre proteine, care sunt o parte naturală a organismului nostru. Există în jur de 28 de tipuri diferite de colagen, colagenul de tip I. și II. fiind cel mai important pentru sănătatea articulațiilor.    

 • De exemplu, colagenul de tip I este important deoarece se găsește în oase, tendoane și ligamente.  
 • Apoi avem colagenul de tip II care se găsește în cartilaj, care este absolut esențial pentru sănătatea sistemului musculo-scheletic.  
 • Colagenul de tip III se poate găsi, de exemplu, în mușchi, artere și organe.  

Lipsa de colagen din organism poate provoca, de exemplu, probleme articulare, rigiditate a ligamentelor și tendoanelor, flexibilitate scăzută a acestora și slăbiciune musculară în general. Prin urmare, cel mai bine este să nu subestimați nivelul acestor proteine. 

De cele mai multe ori, colagenul se produce din țesutul articular al animalelor, de obicei de la animalele marine, întrucât acest tip de colagen are o rată de absorbție excelentă, dar și de la bovine. Și dacă vorbim despre rata de absorbție, putem recomanda, de exemplu, colagenul hidrolizat. Acesta a fost supus unui proces de hidroliză, în timpul căruia fibrele de colagen au fost descompuse în catene mai scurte de aminoacizi, care devin mai ușor de absorbit. 

Acestea fiind spuse, de multe ori, produsele cu colagen sunt îmbogățite și cu vitamina C, care produse la producția de colagen în organism. 

Voi decideți ce formă de colagen veți alege. De exemplu, cele mai frecvente opțiuni includ shot-uri, băuturi, capsule sau pudră. Totuși, dacă mai aveți întrebări cu privire la folosirea colagenului pentru a asigura sănătatea articulațiilor, cu siguranță ar trebui să consultați următorul articol: Ce tip de colagen este cel mai bun pentru articulații? 

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (6)
 2. OstroVit (2)
 3. NOW Foods (2)
 4. Weider (1)
 5. Nutrend (1)
 6. BeastPink (1)
Aromă
 1. fără aromă (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 180 caps. (1)
 2. 360 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Gelacoll Felxit - Nutrend
  Flexit Gelacoll - Nutrend
  93%
  93 % (38)
  De la 38,90Lei

1 Produs