Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Flexit Gelacoll - Nutrend

Producător: Nutrend
Evaluarea:
91 %

Flexit Gelacoll este un supliment nutrițional sub formă de capsule de gelatină, utilizat pentru protecția pe termen lung și regenerarea dinamică a articulațiilor. Acesta conține un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la formarea colagenului standard pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajelor. Mai mult decât atât, se reduce uzura articulatiilor, are un efect pozitiv asupra calității părului, unghiilor și a pielii.

În stoc
Preţ special   31,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Flexit Gelacoll: excelent supliment pentru articulații, care le vindecă și regenerează, ameliorează calitatea părului, pielii și unghiilor

Flexit Gelacoll, supliment nutrițional pentru protecția pe termen lung a articulațiilor și a recuperării dinamice, în plus, este potrivit ca o metoda de prevenire. Capsulele gelatinoase conțin un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la formarea colagenului standard pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajelor. Proteinele de colagen (hidrolizat de gelatină) sunt o sursă a unei game largi de aminoacizi și peptide, care acționează împreună în formarea colagenului. Ele sunt necesare pentru buna dezvoltare, nutriție și protecție a tuturor articulațiilor și cartilagiilor, calitatea părului, pielii și unghiilor.

  flexit gelacoll nutrend

 

Produsul conține în total 97% gelatină hidrolizată enzimatic scindată cu valoare biologică ridicată. Spre deosebire de proteinele non-hidrolizate, de care organismul are nevoie în tractul digestiv, se hidrolizează pe sine (scindează), gelatina gata hidrolizată este extrem de funcțională, imediat utilizabilă și ușor de digerat. 

 

Flexit Gelacoll și beneficiile sale

  • supliment calitativ pentru articulații
  • susține refacerea cartilajului, articulațiilor și ligamentelor
  • diminuează uzura articulațiilor în timpul activității fizice și a excesului de greutate
  • promovează creșterea și calitatea părului, pielii și unghiilor
  • nu conține zahăr


Ingrediente

Gelatină hidrolizată, capsulă de gelatină (gelatină, colorant, dioxid de titan), vitamina C (acid ascorbic).


Dozare

Vă recomandăm să luați 4-6 capsule pe zi, între mese. Dacă vă antrenați, sau reduceți excesul de greutate, în cazul unei leziuni articulare sau țesutului conjunctiv, starea proastă a părului și unghiilor, luați 8 capsule pe zi, între mese.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (8 caps)
Calorii12 kcal
Proteine3,1 g
Carbohidrați0 g
 din care zaharuri0 g
Grăsimi0 g
 din care acizi grași saturați0 g
Fibre0 g
Sodiu0,002 g
Gelatină hidrolizată2,6 g
Vitamina C120 mg
Recenzii clienți

Flexit Gelacoll - Nutrend

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Flexit Gelacoll - Nutrend
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Flexit Gelacoll - Nutrend

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul