Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. 7 motive pentru care să faceți genuflexiuni bulgărești

  7 motive pentru care să faceți genuflexiuni bulgărești

  Căutați exerciții pentru a vă întări picioarele, gambele, mușchii hamstring și fesieri, dar totodată vreți să ardeți eficient grăsimile din tot corpul? Genuflexiunile bulgărești sunt alegerea potrivită pentru voi. Nu sunt niște exerciții atât de bine cunoscute, dar în schimb, vă oferă o serie de beneficii și avantaje fitness.

 2. Conor McGregor - povestea, dieta și planul de antrenamente al luptătorului MMA

  Conor McGregor - povestea, dieta și planul de antrenamente al luptătorului MMA

  Conor McGregor este în prezent cel mai cunoscut luptător MMA, campion mondial în două divizii UFC și, fără îndoială, cel mai amuzant luptător care a intrat vreodată pe arena octogonului. Modul în care legenda artelor marțiale contemporane mănâncă și se pregătește pentru meciurile sale, veți găsi în articol. Citiți povestea instalatorului irlandez care a devenit un star MMA.

 3. Curelele: De ce, când și cum să le folosiți?

  Curelele: De ce, când și cum să le folosiți?

  Curelele sunt echipamente folosite în timpul exercițiilor fizice, din material textil sau din piele, pe care le înfășurați în jurul încheieturii mâinii și halterei, ceea ce vă ajută la ridicarea greutăților mari. De ce, cum și când ar trebui să folosiți curelele?

 4. L-carnitina și cele 11 beneficii ale ei

  L-carnitina și cele 11 beneficii ale ei

  L-carnitina este un supliment nutritiv foarte îndrăgit, care este cel mai adesea utilizat pentru pierderea în greutate și arderea excesului de grăsime. L-carnitina are efecte benefice pentru sănătate și în plus vă poate ajuta la atingerea obiectivelor voastre.  

 5. O alternativă sănătoasă pentru ieșirile la grătar: cum să vă bucurați de moment, eliminând caloriile inutile

  O alternativă sănătoasă pentru ieșirile la grătar: cum să vă bucurați de moment, eliminând caloriile inutile

  Și voi asociați vara cu o ieșire la grătar adevărată, unde nu trebuie să lipsească carnea bine friptă și un pahar cu bere rece?. În cazul în care vreți să vă mențineți aportul vostru caloric sub control ar trebui să fiți atenți. Am pregătit pentru voi sfaturi legat de cum să vă bucurați de un grătar sănătos fără a fi necesar să vă abțineți!

 6. 6 pași către o autodisciplină de fier pentru a vă atinge obiectivele de fitness

  6 pași către o autodisciplină de fier pentru a vă atinge obiectivele de fitness

  Exercițiile fizice regulate, capacitatea de a depăși limitele, urmărirea aportul caloric și alegerea corectă a alimentației - toate acestea necesită disciplină. Încercați acești 6 pași simpli cu ajutorul cărora veți obține o autodisciplină de fier! 

Pagina