Autentificare

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

Cu siguranță cunoașteți suplimente pentru stimularea creșterii musculare sau a imunității. Știați că, există și substanțe care îmbunătățesc funcțiile creierului? Acestea se numesc nootropice și poate nici măcar nu bănuiți că le utilizați. Descoperiți efectele cafelei, ceaiului verde, plantei ginkgo biloba și multor altora asupra minții.

După o masă gustoasă și consistentă simțiți nevoia să dormiți? Oboseala și somnolență după masă sunt o problemă comună. Starea poate fi cauzate de mai mulți factori, cum ar fi un anumit tip de mâncare, mărimea porției sau orele la care se ia masa. Dacă starea de moleșeală  după masă vă limitează, există mai multe soluții pentru a o evita. Prin urmare, priviți care sunt cele mai frecvente motive, pentru care mâncarea provoacă oboseală și cum să reușiți să evitați această stare.

Cu următoarea rețetă cu siguranță vom încânta pe mulți dintre voi! Dacă sunteți fani ai bucătăriei mexicane, vă veți bucura de această rețetă de burrito de vită. Pe lângă o aportul bogat de proteine din carne de vită, quinoa și fasole, o să vă ofere și o cantitate importantă de fibre și carbohidrați complecși. Haideți să pregătim această delicatesă exotică de tip street food!