Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

Noi nu ne putem imagina toamna fără mirosul merelor, al scorțișoarei și al mierii. De aceea am pregătit pentru voi acest desert sub formă de cheesecake cu mere la pahar. Prepararea este rapidă, și puteți savura acest desert sănătos în scurt timp, stând la căldură sub pătură și cu o cană de ceai bun. Și vouă vă surâde această idee? Așadar, să începem prepararea!

Știți despre colagen și beneficiile sale sau sunteți una dintre acele persoane care sunt convinse că încă nu au nevoie de el? Nivelul său scade în mod natura odată cu înaintarea în vârstă și suplimentându-l puteți susține sănătatea articulațiilor și a pielii. În plus, puteți citi despre tipurile și sursele sale, dar și despre “îmbogățirea cu amino”.

Ați aflat deja și voi despre acest trend din social media – Mini clătitele sun formă de cereale sau Clătitele cereale? Nu puteam rata această delicatesă, cunoscută în special pe Tik Tok. În plus, cum probabil știți, varianta noastră este mai sănătoasă, bogată în proteine și, credem noi, mai gustoasă! Haideți să preparăm acest trend popular pe rețelele de socializare și încercați și ceva nou!

Carnea de pui oferă mai multe avantaje – se poate prepara rapid și în toate modurile, conține puține calorii, dar, în schimb, multe proteine. Prin urmare, am decis să preparăm o altă rețetă extraordinară pentru voi, iar acest ingredient va avea un rol important. Încercați deliciosul piept de pui “Caprese” cu roșii și mozzarella. Haideți să îl preparăm!

Alimentația vegană și vegetariană câștigă din ce în ce mai multă popularitate, dar alegerea surselor de hrană pur vegetale, combinată cu lipsa de cunoștințe despre nutriție, poate provoca deficiența unor substanțe nutritive vitale. Aflați care sunt substanțele nutritive ce riscă cel mai mult să lipsească veganilor și cum să evitați acest deficit.