Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

Vă sclipesc ochii când auziți cuvântul „dulce”? Atunci, această rețetă trendy de clătitele pufoase japoneze o să vă încânte garantat! Fluffy souffle pancakes nu numai că arată bine, dar o să vă cucerească și prin gustul incredibil de pufos și delicat. Nu contează dacă le pregătiți cu fructe proaspete, frișcă sau brânză proaspătă de vaci, cu siguranță vor fi gustoase!

Cele mai de bază și mai populare exerciții pentru tonifierea picioarelor și a feselor sunt genuflexiunile. Cu siguranță acestea nu lipsesc din programul  pentru „leg day” al niciunui pasionat de. Dar sunteți siguri că le executați corect? Cunoașteți toate tipurile de genuflexiuni cu care vă puteți diversifica antrenamentul? Ce alte beneficii oferă acest exercițiu? Răspunsul la aceste întrebării le veți găsi în articolul următor.

Trăim în epoca podcast-urilor, un mod rapid și comod de a obține informații. Prin urmare, această tendință nu a ocolit lumea industriei fitness, care este plină de conținut de calitate sub formă de înregistrări. Aflați care sunt cele mai bune 17 podcast-uri fitness despre antrenamente și o alimentație sănătoasă, care nu ar trebui să vă lipsească din telefonul mobil!