Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cum să pierzi în greutate

 1. Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Ați încercat să slăbiți, dar nu ați reușit? Aveți o alimentație sănătoasă, faceți exerciții fizice în mod regulat, dar greutatea voastră corporală nu se schimbăEvitați greșelile care vă împiedică să arătați mai bine. În acest articol, veți afla despre cele mai frecvente 7 greșeli care vă pot pune slăbitul în pericol.

 2. Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Ați auzit că geneticul poate influența creșterea masei musculare și progresul în exerciții? Ezitați dacă acest lucru este un mit sau poate fi o bucată de adevăr? Poate vă surprinde, dar adevărul este undeva la mijloc. În acest articol vom explica impactul geneticii asupra creșterii masei musculare și distribuției grăsimilor.

 3. 6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  Faceți exerciții de mai mult timp, dar rezultatele se încăpățânează să apară? Nu, nu se încăpățânează. Rezultatele nu apar, dar vă dăm o veste bună, noi știm de ce nu vedeți rezultatele. Iată cele mai frecvente 6 greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele scontate. 

 4. Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Vreți să încercați o nouă dietă? În primul rând ar trebui să știți ce este efectul yo-yo, care are ca rezultat o creștere rapidă a greutății corporale, și cum să luptați împotriva lui.

 5. Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cu toții știm că plank-ul este un exercițiu important pentru obținerea mult visatului six pack, precum și pentru tonifierea tuturor mușchilor în același timp. Dacă vreți să încercați ceva nou, atunci vă prezentăm cele mai eficiente 17 exerciții pentru tonifierea abdomenului. Încercați-le și voi! 

 6. 25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  Există o mulțime de motive care vă țin la distanță de practicarea exercițiilor, dar o cură de slăbire nu trebuie să devină atât de istovitoare, precum vă închipuiți. Urmăriți cele 25 de sfaturi de slăbit, care nu doar că vă vor ajuta să reduceți din greutate dar vă și arată cum să o mențineți la același nivel pe o perioadă lungă de timp.

Pagina