Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cum să slăbim

 1. Ce este un calculator IMC (BMI) și oferă oare date precise

  Ce este un calculator IMC (BMI) și oferă oare date precise

  Deși vă antrenați și mâncați sănătos, totuși ați obținut un IMC (BMI) ridicat? Unde s-a produs greșeala? În articolul nostru vă explicăm când valorile unui BMI ridicat nu înseamnă stare de obezitate și de ce bodybuilderii nu ar trebui să se bazeze pe aceste valori.   

 2. 6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  Faceți exerciții de mai mult timp, dar rezultatele se încăpățânează să apară? Nu, nu se încăpățânează. Rezultatele nu apar, dar vă dăm o veste bună, noi știm de ce nu vedeți rezultatele. Iată cele mai frecvente 6 greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele scontate. 

 3. Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Vreți să încercați o nouă dietă? În primul rând ar trebui să știți ce este efectul yo-yo, care are ca rezultat o creștere rapidă a greutății corporale, și cum să luptați împotriva lui.

 4. Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cu toții știm că plank-ul este un exercițiu important pentru obținerea mult visatului six pack, precum și pentru tonifierea tuturor mușchilor în același timp. Dacă vreți să încercați ceva nou, atunci vă prezentăm cele mai eficiente 17 exerciții pentru tonifierea abdomenului. Încercați-le și voi! 

 5. 25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  Există o mulțime de motive care vă țin la distanță de practicarea exercițiilor, dar o cură de slăbire nu trebuie să devină atât de istovitoare, precum vă închipuiți. Urmăriți cele 25 de sfaturi de slăbit, care nu doar că vă vor ajuta să reduceți din greutate dar vă și arată cum să o mențineți la același nivel pe o perioadă lungă de timp.

 6. 8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală

  8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală

  Responsabilitățile de la serviciu, dar și cele de familie vă extenuează atât de mult, încât atunci când vă imaginați că mai trebuie să ajungeți și la sală vi se face rău. Inspirați-vă din aceste 8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală!

Pagina