Cum să pierzi în greutate

Această categorie de articole este dedicată tuturor celor care încearcă să scape de câteva kilograme cât mai repede posibil. Oferă sfaturi practice care vă vor ajuta să obțineți rezultate pe termen lung deoarece, să fim serioși, nu există o pastilă de slăbit, cafea, băutură sau poțiune magică care va face toată munca grea în locul vostru.

În schimb, ar trebui să aveți o abordare inteligentă a acestei probleme, aplicând conceptul unui deficit caloric. Mai simplu, înseamnă să consumați mai puține calorii decât ardeți. Pentru a afla echilibrul corect, puteți încerca un calculator al aportului caloric, care va stabili cantitatea ideală de calorii și macronutrienți pentru voi. În plus, aceste articole vă vor oferi o perspectivă asupra modului de a pierde în greutate fără diete speciale, pe ce să vă concentrați atunci când vă luptați cu grăsimea de pe burtă sau coapse și cum să ardeți calorii suplimentare.

Cum să mâncați în timp ce pierdeți în greutate?

Din articolele noastre veți afla și cum să creați un plan alimentar pentru pierderea în greutate, de ce este esențial să includeți proteine în dietă în timp ce pierdeți în greutate și moduri de a reduce pofta de dulce. Întregul proces poate fi facilitat cu ajutorul suplimentelor alimentare, precum pudră proteică pentru pierdere în greutate sau arzătoare de grăsimi. Sfaturi valoroase sunt disponibile și pentru cei care pornesc în călătoria către pierderea în greutate după sarcină sau care își doresc să scape de kilogramele de după sărbători.

Cum să vă antrenați în timpul pierderii în greutate?

În această categorie, Veți găsi articole despre activitatea fizică, care ar trebui să fie parte integrală a unei pierderi în greutate sănătoase. Cea mai eficientă abordare este considerată a fi o combinație de antrenament de forță cu activități de rezistență, inclusiv alergare, mers, ciclism sau înot

Prin urmare, înainte de a pătrunde în tainele pierderii în greutate, nu uitați că nu aveți nevoie de diete drastice, detoxifieri sau scurtături. Cel mai bun mod de a obține o siluetă mai suplă pe termen lung este un deficit caloric completat de antrenamentul de forță și activitate fizică plăcută.

Afișați mai multe Afișați mai puțin

Ce procent de grăsime corporală trebuie să aveți pentru a vedea pătrățele?

Cine nu și-ar dori mușchi abdominali sculptați? Dacă este unul dintre obiectivele voastre de fitness, dar ați eșuat pe termen lung, este timpul să aflați care poate fi cauza. Articolul de astăzi vă va arăta ce rol joacă grăsimea corporală în obținerea unui abdomen tonifiat și câtă grăsime trebuie să aveți pentru ca mușchii abdominali să fie vizibili.

Citeste mai mult >

10 sfaturi pentru a pierde în greutate mai ușor și a rămâne în formă

Ați început procesul de pierdere în greutate și nu merge așa de bine pe cât v-ați așteptat? Este foarte posibil să vă puneți prea multe restricții. Oboseala și senzația constantă de foame nu trebuie să facă parte din programul vostru. Articolul nostru de astăzi vă va spune ce trebuie să faceți pentru a face din pierderea în greutate o experiență puțin mai bună.

Citeste mai mult >

Cum să pierdeți în greutate după sărbători? Dietele și fastingul nu sunt răspunsul

Începeți noul an cu planuri de a pierde în greutate și a vă schimba silueta? Dacă ați acumulat cu adevărat puțină grăsime, ar putea fi o idee bună să reveniți la greutatea inițială. Dar cu siguranță nu cu ajutorul dietelor stricte sau detoxifierilor de Anul Nou. Articolul de astăzi vă va spune cum să faceți asta corect și cât va dura.

Citeste mai mult >