Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cum să pierzi în greutate

 1. 7 sfaturi despre cum să ardeți grăsimea corporală

  7 sfaturi despre cum să ardeți grăsimea corporală

  Vreți să scăpați de excesul de grăsime și în același timp să nu pierdeți masa musculară și forța? Trebuie să controlați aportul de lichide, proteine și carbohidrați și să vă ajustați planul de antrenament. În acest articol vă oferim 7 sfaturi simple, pentru a înelege legătura dintre dietă și antrenamente, atunci când vreți să reduceți grăsimea corporală.

 2. 8 mituri despre pierderea în greutate care vă impiedică să aveți rezultate

  8 mituri despre pierderea în greutate care vă impiedică să aveți rezultate

  Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale este un proces solicitant, care necesită timp și răbdare. Așadar, vă prezentăm 8 mituri despre pierderea în greutate, care vă pot împiedica să obțineți corpul dorit și pot avea un impact negativ asupra sănătății. În acest articol vom prezenta 8 mituri despre pierderea în greutate, pe care cu siguranță, nu ar trebui să le credeţi.

   

   

 3. Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Ați încercat să slăbiți, dar nu ați reușit? Aveți o alimentație sănătoasă, faceți exerciții fizice în mod regulat, dar greutatea voastră corporală nu se schimbăEvitați greșelile care vă împiedică să arătați mai bine. În acest articol, veți afla despre cele mai frecvente 7 greșeli care vă pot pune slăbitul în pericol.

 4. Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Ați auzit că geneticul poate influența creșterea masei musculare și progresul în exerciții? Ezitați dacă acest lucru este un mit sau poate fi o bucată de adevăr? Poate vă surprinde, dar adevărul este undeva la mijloc. În acest articol vom explica impactul geneticii asupra creșterii masei musculare și distribuției grăsimilor.

 5. 6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  6 cele mai frecvente greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele

  Faceți exerciții de mai mult timp, dar rezultatele se încăpățânează să apară? Nu, nu se încăpățânează. Rezultatele nu apar, dar vă dăm o veste bună, noi știm de ce nu vedeți rezultatele. Iată cele mai frecvente 6 greșeli din cauza cărora nu vedeți rezultatele scontate. 

 6. Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Efectul yo-yo și cum poate fi prevenit

  Vreți să încercați o nouă dietă? În primul rând ar trebui să știți ce este efectul yo-yo, care are ca rezultat o creștere rapidă a greutății corporale, și cum să luptați împotriva lui.

Pagina