Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mai multe

 1. Jen Selter despre antrenamente, atingerea obiectivelor și încrederea în sine

  Jen Selter despre antrenamente, atingerea obiectivelor și încrederea în sine

  Jen Selter este o vedetă internațională care s-a făcut remarcată datorită posteriorului său. Dacă vă uitați la cariera acesteia, veți constata că a devenit celebră de pe o zi pe alta. În acest interviu Jen Selter vorbește despre inspirație, motivație și încredere în sine.

 2. Acizi grași omega-3: îi consumați în cantitate suficientă și în proporția corectă cu omega-6?

  Acizi grași omega-3: îi consumați în cantitate suficientă și în proporția corectă cu omega-6?

  Acizii grași Omega-3 influențează concentrarea, dispoziția, activitatea cardiacă și activitatea creierului. Îi ajută pe sportivi la creșterea activității fizice și anduranței. În ciuda acestor efecte beneficie, majoritatea oamenilor nu au suficienți acizi grași omega-3 în comparație cu acizii grași omega-6. De ce se întâmplă asta?

 3. Nucile de caju: tot ce trebuie să știți

  Nucile de caju: tot ce trebuie să știți

  Nucile de caju sau acaju au efecte pozitive asupra întregului corp și a sănătății organismului. Ajută la reducerea greutății, împiedică formarea pietrelor biliare și sunt luptători eficienți împotriva cancerului gastro-intestinal. Aflați de ce nucile de caju pot fi numite pe bună dreptate super-aliment.

 4. Detoxifierea - cum se va schimba viața voastră în 10 zile?

  Detoxifierea - cum se va schimba viața voastră în 10 zile?

  Detoxifiere, detox, purificare. Indiferent cum o numim, scopul ei trebuie să fie purificarea corpului de substanțe nocive - toxine. Unele purificări vizează anumite organe concrete, altele vă purifică din cap până în picioare. Dar care este adevărul despre purificare? Corpul vostru are nevoie într-adevăr de purificare? Nu este o înșelătorie?

 5. Maltodextrina și cum putem eficientiza antrenamentele

  Maltodextrina și cum putem eficientiza antrenamentele

  Maltodextrină - ce este, cum se produce, când și cum o putem administra? Ce beneficii și ce riscuri poate avea asupra corpului nostru? Toate astea le veți afla citind acest articol, precum și efectele sale asupra antrenamentelor.

 6. Pot transforma grăsimea în mușchi?

  Pot transforma grăsimea în mușchi?

  Este posibil să transformați grăsimea în mușchi? Se pare că acest concept este întâlnit din ce în ce mai des, dar este real? Care este originea acestei afirmații? În acest articol, vă vom explica care este adevărul despre mitul transformării grăsimii în mușchi.

Pagina