Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dietă și stil de viață sănătos

 1. 9 motive pentru care să faceți sport dimineața

  9 motive pentru care să faceți sport dimineața

  Antrenamentele de dimineață vă încarcă cu energie, iar seara veți adormi mai ușor. Totuși, nu vă simțiți pregătiți pentru un antrenament matinal? Citiți despre cele 9 motive care cu siguranță vă vor schimba părerea cu privire la exercițiile matinale.

 2. Cheat meal, ce este și cum funcționează această ”trișare” în alimentația sportivilor

  Cheat meal, ce este și cum funcționează această ”trișare” în alimentația sportivilor

  Respectarea noilor obiceiuri și renunțarea la alimentele preferate este o provocare uriașă pentru mulți. Dar nu trebuie să le eliminați din meniul vostru pentru totdeauna. Introducerea cheat meal-ului sau chiar cheat day-ului în planul alimentar este foarte popular printre entuziaștii fitnessului. Așadar, haideți să vedem ce înseamnă cheat meal și cheat day.  

 3. 11 reguli de conduită în sala de fitness despre care nu vă spune nimeni

  11 reguli de conduită în sala de fitness despre care nu vă spune nimeni

  Respectarea bunelor maniere în sala de fitness ar trebui să fie o normalitate, dar mai există persoane care nu le stăpânesc. Rețineți aceste 11 reguli de conduită și bune maniere în sala de fitness pentru a evita diferite neplăceri.  

 4. 8 metode pentru o recuperare rapidă după antrenament

  8 metode pentru o recuperare rapidă după antrenament

  Pentru a deveni mai puternici și mai sănătoși, trebuie să munciți din greu. Dar nu uitați că după un antrenament intens corpul vostru merită o pauză. Fără o regenerare suficientă, ședințele voastre din sala de fitness sunt doar o pierdere de timp. De ce?  

 5. Curelele: De ce, când și cum să le folosiți?

  Curelele: De ce, când și cum să le folosiți?

  Curelele sunt echipamente folosite în timpul exercițiilor fizice, din material textil sau din piele, pe care le înfășurați în jurul încheieturii mâinii și halterei, ceea ce vă ajută la ridicarea greutăților mari. De ce, cum și când ar trebui să folosiți curelele?

 6. O alternativă sănătoasă pentru ieșirile la grătar: cum să vă bucurați de moment, eliminând caloriile inutile

  O alternativă sănătoasă pentru ieșirile la grătar: cum să vă bucurați de moment, eliminând caloriile inutile

  Și voi asociați vara cu o ieșire la grătar adevărată, unde nu trebuie să lipsească carnea bine friptă și un pahar cu bere rece?. În cazul în care vreți să vă mențineți aportul vostru caloric sub control ar trebui să fiți atenți. Am pregătit pentru voi sfaturi legat de cum să vă bucurați de un grătar sănătos fără a fi necesar să vă abțineți!

Pagina