Dietă și stil de viață sănătos

Trăim în epoca podcast-urilor, un mod rapid și comod de a obține informații. Prin urmare, această tendință nu a ocolit lumea industriei fitness, care este plină de conținut de calitate sub formă de înregistrări. Aflați care sunt cele mai bune 17 podcast-uri fitness despre antrenamente și o alimentație sănătoasă, care nu ar trebui să vă lipsească din telefonul mobil!

Ciocolata neagră este delicioasă și plină de substanțe benefice pentru sănătate. Prin consumul de ciocolată veți completa aportul de minerale, fibre și flavonoide și poate ajuta și la menținerea tensiunii arteriale, a digestiei și a bunei dispoziții. Aflați mai multe despre istoria, compoziția și beneficiile „hranei zeilor” pentru sănătate și pierderea în greutate.

Prin transpirația corpul se răcește în timpul activităților fizice sau într-un mediu foarte cald. Transpirația este o necesitate în timpul antrenamentului? Citiți despre importanța sa pentru corpul uman și descoperiți câteva sfaturi de activități, care nu vă vor lăsa nici un fir de păr uscat.