Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dietă și stil de viață sănătos

 1. Celulita - cum apare și cum o puteți elimina?

  Celulita - cum apare și cum o puteți elimina?

  Vă deranjează aspectul neplăcut de coajă de portocală? Nu disperați! În lume aproape 90% dintre femei suferă de această problemă numită celulită. În acest articol am analizat factorii care influențează apariția celulitei, cum se atenueazăe efectele și de ce nu le afectează doar femeile cu kilograme în plus. Haideți să vedem!

 2. Proteinele ​​și pierderea în greutate: cum afectează proteinele pierderea în greutate?

  Proteinele ​​și pierderea în greutate: cum afectează proteinele pierderea în greutate?

  Utilizarea proteinelor este cel mai adesea, asociată cu dezvoltarea masei musculare, dar proteinele sunt o parte importantă din alimentaţie, chiar și pentru reducerea greutății corporale. Aflați din articolul nostru care sunt cele mai bune surse de proteine pentru a pierdere în greutate eficient și pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic.

 3. 12 lucruri pe care trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

  12 lucruri pe care trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

  Domnilor, doriți să aveți alături de voi o parteneră cu un corp perfect, încântător, chiar dacă este mereu îmbrăcată cu pantaloni sport și un tricou lejer? Însă, înainte de a o cuceri, încercați să aruncați un ochi în lumea ei și să vă pregătiți pentru ceea ce înseamnă o relație cu o femeie pasionată de fitness.

   

 4. Dieta ketogenică - adevărul despre cum să pierzi în greutate fără carbohidrați

  Dieta ketogenică - adevărul despre cum să pierzi în greutate fără carbohidrați

  Slăbiți 2 kilograme pe săptămână fără exerciții fizice extenuante. Sună tentant? Acest lucru este garantat de companiile care vând produsele dietei ketogenice. Dar o astfel de pierdere rapidă în greutate este benefică pentru sănătate? Aruncați o privire asupra riscurilor, adevărurilor și miturilor asociate cu dieta ketogenică!

   

 5. 15 mituri nutriționale despre alimentație care o să vă surprindă

  15 mituri nutriționale despre alimentație care o să vă surprindă

  Descoperiți cele 15 mituri nutriționale despre alimentație care vă împiedică să aveți un stil de viață sănătos. În acest articol veți afla adevărul despre cât de sigure și nocive sunt alimentele cunoscute. 

  Produsele precum, sarea, carnea roșie, cafeaua, ouăle și pâinea sunt într-adevăr nesănătoase? Nu aveți încredere în toate informațiile pe care le găsiți pe internet, dar ascultați ce spun oamenii de știință. Citiți despre cele 15 mituri nutriționale care vă vor surprinde, dar toată lumea ar trebui să le cunoască.

 6. ”E-uri” sau aditivi alimentari - reprezintă într-adevăr un pericol?

  ”E-uri” sau aditivi alimentari - reprezintă într-adevăr un pericol?

  Aveți și voi tendința de a nu cumpăra anumite alimente doar pentru că acestea conțin ”e-uri”? Nu toți aditivii reprezintă un pericol pentru sănătatea noastră. Citiți despre ce sunt aditivii și ce rol joacă în producția de produse alimentare.  

Pagina