Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Antrenamente si exerciții fizice

 1. Antrenați-vă în confortul casei voastre - exerciții cu propria greutate și accesorii fitness

  Antrenați-vă în confortul casei voastre - exerciții cu propria greutate și accesorii fitness

  Nu puteți întotdeauna să ajungeți la sală și să faceți un antrenament de calitate. Poate sunteți prea ocupat la locul de muncă, nu găsiți sala fitness potrivită sau pur și simplu nu vă place să vă antrenați în prezența altor persoane. Acest lucru nu trebuie să vă împiedice să obțineți forma fizică mult visată. Haideți să ne uităm împreună la cele mai bune exerciții cu propria greutate, pe care le puteți realiza din confortul casei voastre.

   

 2. Lista de exerciții: mușchii abdominali

  Lista de exerciții: mușchii abdominali

  Am ajuns la al șaselea articol din seria articolelor Lista de exerciții, în care veți găsi toate exercițiile necesare pentru mușchii abdominali. Exercițiile sunt în limba engleză și în limba română și articolul conține și videoclipuri ilustrative. 

 3. Listă de exerciții: triceps și mușchii antebrațului

  Listă de exerciții: triceps și mușchii antebrațului

  Îți dorești un triceps dezvoltat și bine definit? Ți-ar plăcea să ai antebrațe masive cu mușchi și vene vizibile? Excelent, continuă să citești! Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune exerciții pentru triceps care nu ar trebui să lipsească din planul tău de antrenament pentru definirea brațelor.

 4. Cine a fost Rich Piana, cum se antrena și ce reprezintă brandul 5%?

  Cine a fost Rich Piana, cum se antrena și ce reprezintă brandul 5%?

  Rich Piana a fost o personalitate foarte celebră în lumea culturismului și a devenit faimos nu doar datorită victoriilor sale în cadrul competițiilor, dar și prin brandul 5% și personalitate. Acest culturist carismatic a avut un cuvânt de spus lumii și prin urmare, foarte des oferea sfaturi și recomandări fanilor săi. 

 5. Lista de exerciții - bicepși

  Lista de exerciții - bicepși

  În cea de-a patra parte a listei de exerciții, veți găsi toate exercițiile în limba engleză și traducerea lor în limba română, în special exerciții pentru grupa musculară - bicepși. Aici veți găsi denumirea exercițiilor, explicațiile și videoclipurile ilustrative.

 6. 5 sfaturi care vă pot ajuta să vă alegeți încălțămintea de alergare

  5 sfaturi care vă pot ajuta să vă alegeți încălțămintea de alergare

  Adidașii de alergare pot fi găsiți în dulapul multora dintre noi. Sunt eleganți, confortabili și potriviți și pentru purtarea zilnică. Cu toate acestea, designul nu este singurul parametru asupra căruia ar trebui să vă concentrați. Vă prezentăm 5 sfaturi utile cum să vă alegeți încălțămintea pentru alergare pe măsura voastră.
Pagina