Suplimente nutritive

Suplimentele nutritive sunt proteinele, aminoacizii, creatina, arzătoarele de grăsimi, stimulanții, vitaminele și mineralele.

Vitamina C susține atât imunitatea, cât și producția de colagen. Care sunt celelalte efecte ale sale și cât ar trebui să consumați zilnic?

Vitamina C este un supliment cunoscut pe care oamenii îl caută în special în timpul sezonului de răceală și gripă. Aceasta susține buna funcționare a imunității, a psihicului și are multe alte beneficii. În afară de acestea, articolul nostru de astăzi vă va dezvălui doza recomandată, cele mai bune surse și dacă este indicat să consumați vitamina C după un antrenament.

Citeste mai mult >

Glutamina: Ce efecte are asupra dezvoltării masei musculare, digestiei sau imunității și cum să o suplimentați?

Glutamina este un aminoacid esențial care este consumat de mulți sportivi sub formă de suplimente nutritive. Aceasta joacă un rol esențial în dezvoltarea și regenerarea masei musculare după antrenament și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra digestiei și imunității. Acest articol dezvăluie și alte efecte surprinzătoare ale glutaminei și oferă, de asemenea, sfaturi privind consumul recomandat.

Citeste mai mult >