Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Suplimente nutritive

 1. Proteine ​​high-quality - cum să determinați ce sursă de proteine ​​este de cea mai înaltă calitate?

  Proteine ​​high-quality - cum să determinați ce sursă de proteine ​​este de cea mai înaltă calitate?

  Proteinele sunt o componentă cheie în alimentație, fără de care funcționarea sănătoasă a organismului nu este posibilă. Proteinele sunt deosebit de importante pentru sportivi, deoarece sunt responsabile de creșterea și menținerea masei musculare. Pproteinele se găsesc în alimente alimente, dar și sub formă de suplimente nutritive, care au un grad de absorbție și un conținut de aminoacizi diferit. Aflați criteriile de evaluare ale proteinelor, care sunt cele mai bune surse de proteine și ce semnifică termenul proteine high-quality.

   

 2. Ce suplimente nutritive sunt potrivite pentru femei?

  Ce suplimente nutritive sunt potrivite pentru femei?

  Fetelor, de suplimentele nutritive nu trebuie să vă temeţi. Cu ajutorul lor puteți slăbi, vă puteți consolida masa musculară, îmbunătăți aspectul pielii, părului și al unghiilor și vă ajută să vă atingeți toate obiectivele fitness. Ştiţi care suplimente nutritive nu ar trebui să lipsească, cu adevărat, unei femei pasionate de fitness?

 3. Proteină denaturată - tratamentul termic afectează conținutul proteinei?

  Proteină denaturată - tratamentul termic afectează conținutul proteinei?

  Pregătiți deserturi proteice și vă faceți griji dacă acest lucru le va degrada conținutul nutrițional? Aflați din articol ce este denaturarea și cum afectează proteinele și funcția lor.

 4. Este carnitina sigură?

  Este carnitina sigură?

  Suplimentele nutritive au iubitorii lor, însă există persoane care se tem de substanțele noi și necunoscute. Și voi cu siguranță, cunoașteți comentariile și întrebările frecvente ale prietenilor, de ce luați proteine, aminoacizi sau alte suplimente.O situație neplăcută este atunci când, se publică în mass-media o știre cu dovezi științifice despre nocivitatea anumitor substanțe. Din cauza acestor situații și carnitina a ajuns pe nedrept pe lista neagră a substanțelor.

                

 5. Proteinele vegane și vegetariene, diferențele, beneficiile și efectele acestora

  Proteinele vegane și vegetariene, diferențele, beneficiile și efectele acestora

  Dragi vegetarieni și vegani, știți din ce gamă de proteine vă puteți alege? Vă interesează cum diferă proteinele vegetale? Citiți totul despre diferențele, efectele și beneficiile proteinelor vegane și vegetariene. 

 6. Tot ce trebuie să știți despre creatină și formele acesteia

  Tot ce trebuie să știți despre creatină și formele acesteia

  Recunoașteți diverse forme de creatină? Cunoașteți în ce este mai bună creatina monohidrat față de creatina micronizată? Dacă nu, atunci acest articol este scris special pentru voi. Veți afla tot ce este important despre creatină și tipurile acesteia. În final vă dezvăluim și ce tip de creatină vi se potrivește. 

Pagina