Sugestii privind cadourile de Crăciun pentru cei pasionați de fitness și de un stil de viață sănătos

Sugestii privind cadourile de Crăciun pentru cei pasionați de fitness și de un stil de viață sănătos

Crăciunul se apropie cu pași repezi și, ca în fiecare an, vă întrebați cum să vă surprindeți partenerul/partenera, soțul/soția, frații/surorile, părinții, prietenii și alte persoane dragi? Dacă iubesc fitnessul sau un stil de viață sănătos, avem o mulțime de sugestii care cu siguranță îi va bucura. De asemenea, veți găsi inspirație privind cadourile pentru bărbați și femei. De exemplu, îmbrăcămintea sport confortabilă este excelentă pentru plimbări sau shopping. Iar ceasurile fitness? Pe lângă ora exactă , acestea vă pot spune cât sunteți de activi și dacă dormiți bine. Dar desigur, veți găsi sugestii și de cadouri de Crăciun mai rafinate care pot încânta pe oricine. Deci, să începem!

Sugestii privind cadourile de Crăciun pentru bărbați și femei de toate vârstele

1. Accesorii fitness

Când cineva vă spune că se antrenează, probabil vă gândiți imediat la o persoană cu gantere în mâini. Dar acea imagine este destul de stereotipă. De obicei, o persoană activă folosește o gamă mult mai variată de echipamente fitness. Și dacă au început să se antreneze acasă, aveți multe opțiuni cu care îi puteți face fericiți. Puteți chiar să-i ajutați să-și creeze propria sală de sport acasă.

Accesorii pentru antrenamente acasă și pentru susținerea regenerării

 • O coardă de sărit este de mare ajutor pentru cardio sau HIIT. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți condiția fizică și va arde și multe calorii. Nu este de mirare că pugiliștii și crossfitteri o folosesc în cadrul antrenamentului. Dacă v-ați săturat să numărați săriturile sau să monitorizați timpul de antrenament, ideal este să luați o coardă de sărit SMART care va face asta în locul vostru.
 • Extensoare și benzi elastice – fiecare antrenament poate deveni mai solicitant, iar benzile elastice pot fi de ajutor cu acest lucru. Dacă este cazul, vă recomandăm să cumpărați un set de benzi elastice, astfel încât o persoană să-și poată determina nivelul de rezistență necesar pentru diferite exerciții și să facă antrenamentul mai dificil de fiecare dată.
 • Mingi fitness și discuri pentru echilibru – această categorie va încânta nu numai profesioniștii fitness, ci și persoanele care stau la birou la serviciu sau casă toată ziua. Mingea fitness este un instrument excelent pentru exercițiile de recuperare. Dacă vă doare spatele, puteți încerca să stați pe mingea de exerciții măcar o parte din zi. Mușchii spatelui vor trebui să lucreze mai mult, iar acest lucru va adăuga treptat forță mușchilor, lucru care va reduce durerea.
Accesorii pentru antrenamente acasă și pentru susținerea regenerării
 • Saltea de exerciții – aproape niciun antrenament la domiciliu nu este posibil fără o saltea fitness. De asemenea, este ideală pentru cardio acasă, întrucât acest tip de antrenament include multe sărituri. Salteaua de exerciții reduce impactul asupra articulațiilor și oferă o aterizare în siguranță, protejându-vă astfel încheieturile și vecinii de zgomot. O puteți folosi și pentru yoga sau stretching.
 • Greutățile adaugă o nouă dimensiune oricărui antrenament. De exemplu, alergatul cu o vestă cu greutăți sau cu greutăți pentru glezne prezintă o nouă provocare pentru sportivi.
 • Kettlebell-ul reglabil va fi adorat de crossfitteri și de toți cei pasionați de antrenamentul dinamic.
 • Sistemul de antrenament tip suspensie este ideal pentru exercițiile la sală, acasă sau în aer liber. Acest sistem fitness poate fi atașat aproape oriunde. Poate de aceea este atât de populari printre pușcașii marini.
 • Barele fitness și barele paralele vă permite să vă antrenați atât acasă, cât și într-un parc de antrenament. Pot fi agățate de tocul ușii unde nu vor încurca. În unele cazuri, nu sunt necesare nici găuri. Oricând vă plimbați prin antrenament, puteți face câteva flotări. Pentru a vă înviora flotările, elementele de gimnastică și antrenamentele, puteți folosi adaptoare pentru flotări.
 • Roata pentru fitness – o necesitate pentru fiecare iubitor de fitness care își dorește cu adevărat un abdomen six-pack. De asemenea, alunecarea pe roată vă va ajuta și să vă întăriți centrul corpului.
 • Rolele pentru masaj vor ajuta la îmbunătățirea mobilității, mișcării mușchilor și la destinderea mușchilor încordați. În plus, acest ajutor, poate accelera recuperarea.
 • Un pistol pentru masaj asigură o doză bună de odihnă și regenerare orientată. Pistoalele de masaj cu cap și intensitate de masare reglabile vor ajuta la relaxare și vă vor masa mușchii. Acest cadou va încânta și persoanele care nu fac sport dar care trebuie să-și relaxeze spatele încordat sau doar își doresc să se bucure de un masaj plăcut.

Accesorii pentru antrenamentele la sală

 • Centurile sunt o parte esențială din echipamentul fiecărei persoane care merge la sală. Acestea întăresc centrul corpului, îl stabilizează când ridicați greutăți și astfel se reduce riscul de accidentare.
 • Mănușile sunt o necesitate pentru fiecare sportiv care vrea să evite bătăturile provocate de gantere.
 • Chingile clasice și chingile cu cârlige sunt accesorii fitness care fac mai ușoară ridicarea de greutăți. Sunt ideale, de exemplu, pentru îndreptări.
 • Bandajele pentru genunchi, glezne, coate și încheieturi sunt un sprijin excelent care ajută la stabilizarea gleznelor, genunchilor, coatelor sau încheieturilor, nu numai în timpul sporturilor. Dacă o persoană este predispusă la accidente, bandajele sunt cadoul perfect.
 • Prosoapele sunt probabil unul din elementele esențiale pentru antrenamentul la sală. Nimeni nu-și dorește să se întindă sau să se așeze pe un aparat pe care cineva la acoperit înainte de transpirație.
 • Alte accesorii includ magneziul lichid sau creta clasică, care previne alunecarea și îmbunătățește aderența. Sportivii de forță vor fi încântați să primească un flexor grip trainer sau un izolator bicepși. Atleții vor aprecia o husă de braț pentru telefon pentru a ține cheile sau alte articole mici, în afară de telefon.

Echipamente pentru a crea o sală de sport acasă

Echipamente pentru a crea o sală de sport acasă
 • Power rack și suporturile aparțin echipamentului de bază al fiecărei săli, care vă permit să includeți zeci de exerciții noi în antrenament. De exemplu, puteți pune o halteră pe ele în timpul genuflexiunilor sau împinsului la piept.
 • Banca reglabilă poate fi înclinată în până la 8 poziții. Perfectă pentru împins la piept, exerciții cu ganterele sau antrenamentul pentru abdomen.
 • Bara olimpică poate suporta până la 900 kg, deci chiar și sportivii de forță experimentați o pot folosi pentru clean and jerks, genuflexiuni sau îndreptări.
 • Bara EZ are o formă care poate fi folosită pentru diferite exerciții, în special pentru partea superioară a corpului. Cu ajutorul său puteți efectua ridicări pentru bicepși și diferite exerciții pentru umeri, antebrațe și alte grupe de mușchi.
 • Plăcile Iron și rubber sunt o parte intrinsecă a barelor olimpică și EZ. Numai împreună cu acestea, antrenamentul va avea ritmul dorit.
 • Ganterele hexagonale sunt ajutorul ideal pentru antrenamentul în sala de sport de acasă. Vă vor ajuta să vă antrenați nu numai brațele, ci întregul corp.
 • Acest set de gantere conține două gantere care pot fi conectate. Astfel se creează o bară de greutăți mai lungă. De asemenea, în set sunt incluse 16 plăci diferite pentru a crea încărcătura dorită. Dacă sunteți în căutarea unui instrument esențial pentru sala de sport de acasă, iată-l.

Doriți mai multe sugestii cu privire la echipamentul fitness pentru acasă? Atunci nu ar trebui să ratați articolul nostru Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

2. Sticlă de apă sau un shaker

Hidratarea este esențială și nu numai în timpul sportului. Nu veți vedea o persoană la sală care nu-și reface rezerva de lichide în timp ce se antrenează. Acest lucru se aplică și pentru antrenamentele în aer liber sau o zi aglomerată la serviciu. Cea mai mare parte a regimului de hidratare ar trebui să fie formată din apă, dar să aveți întotdeauna un pahar în față poate fi plictisitor uneori, nu-i așa? Există un singur lucru de făcut, acordați o șansă sticlei noastre cochete.

Sticle de apă pentru un aport zilnic de apă

Sticlele mai mari sunt ideale pentru cine nu are timp să se răsfețe cu băuturi în timpul zilei sau dorește să monitorizeze aportul de lichide. Sunt disponibile diferite volumuri. Cei mai mari consumatori de lichide vor fi încântați de o sticlă cu un volum de 2.5 litri. o alegere excelentă este sticla Nomad realizată din inox de înaltă calitate, care poate fi purtată și pe umăr grație curelei. Fetele vor fi încântate de un recipient pentru lichide mare roz cu logo-ul BeastPink. Fetele vor adora sticla mare roz cu logo-ul BeastpPink.

Sticle practice pentru rucsac și geanta de mână

Pentru serviciu, școală sau antrenamente, probabil va fi suficient un volum mai mic. Încercați Sticla Hydra Soft utilă, care poate fi aplatizată după golire și astfel va ocupa foarte puțin spațiu în geantă. O altă alegere excelentă este o sticlă cu dop filetant rezistent cu un volum de un litru. Pentru cei cărora le plac articolele de lux, avem o sticlă colorată cu dop filetant cu volum de 500ml. 

Sticle pentru băuturi fierbinți și reci

Atât vara cât și iarna, este util să aveți o sticlă care păstrează temperatura băuturii. De exemplu, poate fi o cafea sau un ceai fierbinte pentru vremea rece și o băutură rece răcoroasă în zilele calde. Sticla Bamboo Infuse îndeplinește exact aceste criterii. În plus este prevăzută cu o sită practică pentru a putea prepara ceaiul vrac. Sticla Bamboo Eco cu un volum de 500ml și dop filetant este un hit și, de asemenea, păstrează temperatura băuturii.

Shakere cochete pentru apă și suplimente

Și desigur, nu trebuie să uităm de selecția variată de shakere de diferite culori și modele. Acestea îi vor încânta în special pe cei pasionați de fitness care își pot amesteca suplimentele în ele. Un shaker obișnuit poate face un shake cremos delicios și apă și o pudră. De asemenea, poate fi folosit în orice moment al zilei pentru a reface lichidele ca parte din aportul zilnic de apă.

O sticlă sau un shaker drept cadou

3. Suplimente alimentare

Perioada în care de-a lungul generațiilor suplimentele erau considerate steroizi a apus de mult. De exemplu, nu doar sportivii de forță care doresc să dezvolte masă musculară beneficiază de pudra proteică. Este excelentă și pentru bunicii care își doresc oase ferme, puternice și sănătoase. Deci să vedem cele mai populare suplimente care cu siguranță îi vor încânta pe cei dragi.

Suplimente pentru performanța sportivă

 • Pudrele proteice sunt un clasic printre suplimente. Acestea ajută la refacerea proteinelor necesare pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare și menține sănătatea oaselor. Nu se adresează doar sportivilor, ci și vârstnicilor, de exemplu, care vor beneficia de pe urma lor, întrucât poate încetini procesul de pierdere a masei musculare. În plus, pot fi consumate ca shake cremos delicios sau adăugate în preparatele preferate pentru a le îmbogăți cu proteinele necesare.
 • Gelurile energizante sunt ideale pentru sportivii de rezistență care au nevoie de energie înainte, în timpul și după exercițiu.
 • Tabletele cu electroliți vor ajuta la refacerea substanțelor importante pierdute prin transpirație.
 • Stimulente de pre-antrenament pot fi cu sau fără stimulente. Acestea oferă energie înainte de performanță și ajută sportivii să beneficieze din plin de sport.
 • Creatina se numără printre articolele esențiale pentru sportivii de forță și pentru cei pasionați de activități dinamice. Ajută la îmbunătățirea performanței sportive care necesită forță sau viteză maximă.
 • Aminoacizii sunt importanți pentru favorizarea regenerării, și în special pentru repararea microleziunilor musculare provocate de antrenament.
Suplimente pentru susținerea performanței

Suplimente pentru liniștire și un somn mai bun

Dacă știți pe cineva care numără oi toată noapte în locul unui somn odihnitor, suplimentele pentru liniștire ar putea fi exact ce le trebuie.

 • Magneziul poate îmbunătăți calitatea somnului, în special în cazul persoanelor care suferă de deficit al acestui mineral. Un exemplu tipic îl reprezintă sportivii care de multe ori îl pierd prin transpirație. De asemenea, rezultatele cercetărilor au arătat că deficitul de magneziu poate afecta aproape o treime din populație.
 • Melatonina este un hormon al somnului care este conectat de ritmul nostru circadian. Suplimentarea sa poate reduce timpul necesar pentru a adormi, îmbunătățind astfel calitatea somnului.
 • Valeriana este o plantă cu efecte de relaxare care poate reduce timpul necesar pentru a adormi și îmbunătăți calitatea somnului.
 • Glicina este un aminoacid care poate avea un efect asupra somnului. Rezultatele cercetărilor au arătat că persoanele care au folosit suplimente cu glicină s-au trezit dimineața mai odihniți.
 • Pink Calm este un amestec eficient de substanțe pentru susținerea sistemului nervos și a psihicului ajutând la relaxarea minții, la regenerarea organismului și la creșterea calității somnului.

Suplimente pentru sănătate

 • Suplimentele cu multivitamine conțin de obicei cantități mari de vitamine și minerale pentru a ajuta la respectarea aportului zilnic recomandat. Sun populare și vitaminele cu un singur ingredient. Exemple includ vitaminele C, D, B6, B12 și suplimentele care conțin seleniu, fier sau zinc, care contribuie la funcționarea normală a imunității.
 • Suplimentele probiotice vor ajuta la digestia normală, dar vor susține și imunitatea. De multe ori se spune că intestinul este al doilea creier. De aceea trebuie să vă asigurați că este populat optim cu microorganisme vii benefice care vor avea grijă de sănătatea voastră.
 • Suplimentele pentru susținerea articulațiilor și sistemului musculo-scheletic sunt ideale pentru vârstnici și pentru toate persoanele active fizic. Nutriția complexă pentru articulații cu mai multe ingrediente active, cartilajul de rechin sau suplimentele cu colagen sunt o ideea de cadou excelentă pentru aceștia.
Suplimente pentru sănătate drept cadou

Suplimente pentru gameri și jucători e-sports

Pentru acest grup specific de persoane avem propriul brand XBEAM, care le oferă tot ce au nevoie. Asta înseamnă menținerea concentrării maxime, performanței în joc și entuziasmului.

 • XBEAM Energy Powder conține 21 de substanțe atent selecționate, inclusiv stimulente, pentru maximizarea abilităților fiecărui jucător, maximizarea succesului și cucerirea arenei sportive virtuale.
 • XBEAM Energy Caps cu 13 ingrediente active inclusiv cafeină va ajuta la creșterea performanței, concentrării, vitezei de reacție și și gestionării mai bune a situațiilor stresante din timpul jocului.

Suplimente pentru un creier mai eficient

Suplimentele din această categorie sunt ideale pentru toate persoanele ale căror funcții zilnice necesită o anumită concentrare. Veți găsi nootropice și alte ingrediente care pot îmbunătăți funcționarea creierului, dispoziția, concentrarea și, de asemenea, pot crește vigilența. În plus, pot ajuta la creșterea nivelului de energie sau reduce oboseala. Prin urmare, îi va încânta, de exemplu, pe studenți, persoanele creative, managerii și alte persoane care doresc să susțină activitatea creierului. De exemplu, cafeinaGABARhodiola roseaDMAE și ginsengul sunt alegeri excelente.

Suplimente pentru pierderea în greutate

Odată cu încheierea anului și începerea unuia nou, oamenii au tendința de a face multe rezoluții. Puteți cunoaște pe cineva care va încerca să elimine grăsimea în exces, prin urmare un supliment pentru pierderea în greutate poate fi un mod excelent de a vă arăta susținerea.

 • Proteinele Yum Yum Whey conțin proteine care oferă senzația de sațietate, lucru esențial pentru pierderea în greutate. În plus, sunt îmbogățite cu arzătoare de grăsimi.
 • Arzătoarele de grăsimi vor ajuta la stimularea metabolismului și vor crește consumul de energie, chiar și în timpul odihnei. Dar, funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate cu activitate fizică.
 • Appetite Control vă poate ajuta să controlați pofta de gustări dulci și sărate și să o țineți la distanță.
 • Glucomannan este o formă solubilă de fibre care ajută la inducerea senzației de sațietate și poate reduce absorbția de grăsimi.
Suplimente pentru favorizarea frumuseții

Suplimente pentru favorizarea frumuseții

 • Colagenul marin premium ar trebui să fie baza fiecărui kit de înfrumusețare al oricărei femei întrucât ajută la menținerea sănătății pielii și părului.
 • Zincul și seleniul sunt minerale care au un efect asupra sănătății părului și unghiilor. În plus, zincul contribuie și la sănătatea pielii.
 • Pink Beauty este un complex unic creat special pentru femei pentru menținerea frumuseții. Conține ingrediente active care pot ajuta la îmbunătățirea calității părului, unghiilor și pielii.
 • Glowy Hair este cadoul ideal pentru femeile care își doresc un păr puternic și strălucitor fără tendință de cădere.
 • Glowy Skin va încânta fiecare femeie care își dorește o piele rafinată și cu aspect sănătos care arată proaspătă și tânără.

Un pachet cadou plin de suplimente alimentare poate fi personalizat pentru orice persoană.

 • În lista cadourilor de Crăciun pentru bărbații a căror inimă bate pentru fitness, cu siguranță vor domina proteinele, creatinamultivitaminele și magneziul.
 • Cadourile de Crăciun pentru femei pot ajuta la suplimentarea vitaminelor și mineralelor lipsă și de asemenea, poate favoriza sănătatea și frumusețea pielii, părului sau unghiilor. Ce ar fi să creați un pachet care conține Proteine Yum Yum, capsule Pink Beauty și multivitamine cu ingrediente personalizate în funcție de nevoile femeilor?

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

4. Alimente și gustări

Există vreo persoană căreia nu-i place mâncarea? Nu credem că există. Trebuie doar să vă gândiți dacă celui care primește cadoul îi plac gustările dulci sau sărate sau ce tip de aliment preferă. De asemenea, trebuie să vă gândiți la diferitele alergii sau intoleranțe sau preferințe personale astfel încât să nu dăruiți unui vegan produse lactate, de exemplu. După ce v-ați lămurit, puteți trece la treabă.

Grăsimi sănătoase

Proteine pentru prânz și cină

Toți sportivii activi știu că o porție de proteine nu ar trebui să lipsească de la nicio masă echilibrată. De aceea gustările bogate în proteine cu siguranță vor aduce bucurie celor dragi.

 • Peștele este o sursă excelentă de proteine, dar și de acizi grași omega-3 importanți. În plus, tonul sau sardinele în conservă poate servi ca primă alegere atunci când dorește să prepare un prânz rapid și nutritiv.
 • Alternativele de origine vegetală la carne vor încântă toți vegetarienii, veganii, dar și carnivorii cărora le place să încerce lucruri noi. Tofu, tempeh și seitan se potrivesc cu legume și diferite garnituri. Imaginația nu are limite.

Garnituri

 • Garniturile precum couscous, pastequinoa și orez sunt un aliment de bază frecvent în dietele echilibrate. Nu se vor pierde în bucătăria unui pasionat de un stil de viața sănătos.
 • Pastele proteice sunt o garnitură mai puțin tradițională care poate înlocui carnea în preparate grație conținutului de proteine. De obicei sunt obținute din leguminoase precum linte sau mazăre. Dacă aveți pe cineva printre apropiați căruia îi place să încerce lucruri noi cu siguranță îi veți încânta cu această alegere excelentă.
 • ZERO pastele sunt cadoul perfect pentru oricine își urmărește greutatea sau încearcă să piardă în greutate. Acestea au numai 7 kcal pe 100g, nu adaugă aproape deloc energie în dieta zilnică. Prin urmare, sunt un ajutor excelent pentru menținerea unui deficit caloric.
Proteine pentru prânz și cină drept cadou

Superalimente

Superalimentele sunt produse care conțin cantități mari de substanțe active biologic. Acestea sunt asociate cu efecte pozitive asupra stării generale de sănătate, vitalității și funcționării organismului.

 • Un ginger shot este una din necesități iarna, când tuturor le curge nasul și vreți să vă mențineți condiția fizică.
 • Psyllium este o sursă  excelentă de fibre, importante pentru funcționare corectă a intestinelor.
 • Matcha pulbere poate adăuga o culoare minunată în deserturi sau în popularul latte. Dar o puteți savura și ca băutură tradițională. Vă va încânta cu proprietățile bioactive.
 • Chlorella și spirulina sunt alge benefice cunoscute pentru efectele hrănitoare multiple.
 • BIO Greens Mix este un complex unic ce combină beneficiile mai multor soiuri nu doar de plante verzi.
 • Extractele de ciuperci au un potențial enorm pentru susținerea sănătății. Acestea fac subiectul multor cercetări, dar deja se știe că beneficiile lor pentru organism sunt incontestabile.
Alimente drept cadou

Mixuri instant pentru prepararea alimentelor

Aceste mixuri instant se adresează oricui îi place să savureze gustări sănătoase dar nu își dorește să petreacă mult timp în bucătărie pentru a le prepara.

 • Amestecul pentru clătite și vafe este baza pentru startul perfect al unei zile. Adăugați cafea braziliană în pachet și obțineți rețeta garantată pentru o dimineață perfectă.
 • Budinca proteică este gustarea perfectă pentru oricine vrea să savureze un deliciu plin de proteine.
 • Pizza proteică va ajuta la crearea unui prânz rapid pe care îl poate savura aproape oricine. Ei bine, recunoașteți, cui nu-i place pizza?
 • Mug cake proteic este ideal pentru iubitorii de dulciuri care nu doresc să aștepte mult timp ca desertul să fie gata. Acest mug cake este gata în două minute.
 • Înghețata proteică reprezintă răcorirea perfectă vara. Are un gust excelent ca atare, dar merge bine și cu vafele sau clătitele menționate anterior.
 • Pâinea proteică este ideală pentru oricine dorește să prepare acasă o pâine delicioasă care are o crusta crocantă, dar este moale la interior.

Gustări proteice

 • Batoanele, biscuiții și napolitanele proteice sunt gustarea perfectă în timpul unei călătorii sau în orice moment într-o zi agitată.
 • Carnea uscată este excelentă pentru oricine preferă gustările sărate. Puteți alege între vită sau curcan.
 • Chipsurile proteice sunt o alternativă mai sănătoasă la chipsurile tradiționale. Sunt perfecte în timpul unui film sau al unui serial palpitant.
 • Ciocolata Fitcheat este perfectă împreună cu cafeaua de după amiază. De asemenea, va satisface pofta de dulce în orice moment al zilei.
Arome drept cadou de Crăciun

Arome

Aromele sunt o idee excelentă pentru oricine dorește să adauge arome ca opțiune mai sănătoasă sau mai săracă în calorii.

 • Mierea adaugă o aromă specifică ceaiului, deserturilor și sosurilor pe care niciun alt ingredient nu o poate egala. Se află în kitul esențial al fiecărui bucătar și cu siguranță va încânta drept cadou.
 • ZERO siropurile sunt mândre de valoarea calorică redusă. Prin urmare, sunt folosite de obicei de persoanele care încearcă să piardă în greutate.
 • ZERO sosurile aparțin și ele categoriei de arome sărace în calorii. Ce ar fi să încercați currysos barbecue sau ZERO ketchup?
 • Ketchupul cu îndulcitor stevia se potrivește perfect cu carne și legume. Poate folosit în salate, marinade sau ca sos.
 • Înlocuitorii de zahăr precum stevia, eritritol sau xilitol nu conțin deloc calorii sau conțin mult mai puține calorii decât zahărul. Prin urmare, sunt un îndulcitor excelent pentru cei care numără caloriile din dietă.

Dacă le pregătiți celor dragi un coș cu alimente care credeți că merge la fix, ați câștigat. Veți vedea că le sclipesc ochii imediat după deschiderea cadoului. Și cu siguranță se vor gândi din nou la voi când vor savura aceste delicii.

5. Genți pentru alimente sau îmbrăcăminte

Gențile practice sunt un  cadou excelent care va încânta pe aproape oricine. O geantă sport nu este potrivită doar pentru sesiunile de antrenament, ci și pentru sejururi de weekend sau de o săptămână. Un rucsac poate fi folosit pentru călătorii, școală și serviciu.

Iar pentru persoanele ale căror serviete sau genți sunt umplute în mare parte cu alimente, o geantă pentru alimente este cadoul perfect. De obicei acestea sunt organizate în așa fel încât cutii de diferite forme și mărimi să poate fi așezate sistematic. În aceasta intră cu ușurință alimente și băuturi pentru o tură întreagă la serviciu sau pentru o zi la școală. De exemplu, o geantă mare care conține șase cutii și pungi pentru a păstra alimentele calde sau reci este o alegere excelentă. Astfel, un plan alimentar pentru o zi întreagă care vă ajută să țineți mesele sub control este disponibil imediat.

Îmbrăcăminte sport drept cadou de Crăciun

6. Îmbrăcăminte sport

Ce se găsește de obicei în dulapurile femeilor sportive – rochii de gală sau colanți? Ați ghicit, a doua opțiune este cea corectă. Dar asta nu înseamnă că nu mai pot intra câțiva. Până la urmă nu puteți avea niciodată suficientă îmbrăcăminte pentru antrenament. În plus, un nou articol în garderoba sport înseamnă de multe ori un nou apetit și o nouă motivație pentru a merge să vă antrenați.

Iar bărbații sunt la fel. Și ei vor să arate și să se simtă bine în timp ce se antrenează. Iar îmbrăcămintea stilată îi poate ajuta. Fie că alegeți un tricou, o bluză sau pantaloni scurți, veți vedea că cel care primește cadoul va fi entuziasmat.

Articolele noastre preferate sunt de la STRIX, un brand care oferă îmbrăcăminte premium pentru sport și timp liber. Îi puteți încânta pe cei dragi cu treninguri confortabile, tricouri confortabile sau seturi sport care vor fi invidiate de toți cei de la sală. Dacă știți că persoana pentru care alegeți cadoul este pasionat de îmbrăcămintea de culoare neagră, vor adora articolele cu culori Moon Grey, Deep Teal, Mauve sau Plum.

Puteți găsi îmbrăcăminte pentru bărbați și femei având aceste culori, deci nimic nu te împiedică pe tine și pe cel drag să vă luați ținute asortate. Apoi, în călătorii puteți folosi jacheta impermeabilă Stormbreaker, care vă va salva chiar și în timpul ploilor torențiale.

7. Teste ADN și de diagnosticare

Aveți în familie o persoană care face experimente căreia îi place să afle lucruri noi despre corpul său? Atunci cu siguranță se va bucura de beneficiile testelor de diagnosticare, care nu mai reprezintă doar prerogativa biohackerilor. Grație acestora, fiecare persoană va putea să afle informații noi despre corpul său cu un grad mare de acuratețe din confortul propriei case.

 • Testele care vizează micronutrienți specifici din organism pot ajuta la detectarea, de exemplu, a deficitului de vitamina D.
 • DNA Sports Performance dezvălui compoziția mușchilor și ajută la găsirea activității fizice ideale potrivită pentru o anumită persoană.
 • DNA Test Metabolism and Lifestyle dezvăluie eficiența metabolismului, intoleranțele specifice sau riscul de dependență de alcool și nicotină.
 • DNA Test Vitamins and Minerals evaluează 12 grupe selecționate de gene care afectează metabolismul nutrienților. Vă va sfătui pe ce vitamine și minerale să vă concentrați.
 • Un test ADN avansat va oferi mai mult de 440 de date valoroase legate de sănătatea unei persoane, activitatea sportivă, dietă sau etnie. În plus, poate dezvălui riscurile privind o serie de pericole pentru sănătate.

Aceste teste permit fiecărei persoane să-și atingă potențialul maxim și să îmbunătățească noi abilități sau să ajungă la o stare de sănătate optimă.

8. Ceas fitness sau tracker

Ceasurile fitness și trackerele au devenit deja clasice și împodobesc încheieturile tot mai multor persoane. Și nu este de mirare, funcțiile lor le fac utile în multe moduri. Sportivii vor aprecia o evaluare zilnică a caloriilor arse, oportunitatea de a-și monitoriza pulsul, planifica o rută sau urmări distanța unei alergări sau a unei plimbări cu bicicleta. Partea non-sportivă a populației se poate concentra pe numărul de pași efectuați sau monitoriza calitatea somnului pe lângă timp.

9. Cărți, cărți de bucate, jurnale

Dacă cei dragi sunt cititori avizi, o carte ar putea fi o alegere excelentă. Puteți alege dintre multe genuri. Sportivii se vor bucura de cărțile care vorbesc despre somn, performanță sau nutriție. Nu doar femeile se vor bucura de o carte de bucate care le va permite să gătească versiuni mai sănătoase ale preparatelor preferate sau să prepare un desert fitness. Ca alternativă la o carte, pot chiar să achite accesul la o aplicație pe care o pot folosi pentru a se antrena.

Cadoul ideal pentru planificatori este un jurnal pentru anul care vine sau o agendă drăguță în care pot nota citate motivaționale, planuri sau antrenamente.

Cărți, cărți de bucate și jurnale drept cadou de Crăciun

10. Căști

Antrenamentul de forță, alergatul, mersul cu autobuzul, relaxarea și chiar făcutul de curățenie sunt mult mai plăcute când ascultați muzică sau podcast-ul preferat pentru a vă ține companie. Căștile de înaltă calitate cu sunet bun sunt un cadou excelent car va încânta nu doar pasionații de fitness. Sunt disponibile mai multe opțiuni de design- puteți alege dintre diferite mărimi sau chiar metode de conectare. Totuși, pentru sportivi recomandăm să alegeți în special opțiunea wireless. Nimeni nu-și dorește să i se smulgă conectorul în timp ce ridică greutatea maximă și să se oprească melodia motivațională preferată.

11. Pachete cadou

Am decis să facem alegerea produselor perfecte mai ușoară pentru voi și am pregătit chiar noi câteva pachete cadou care credem că vor încânta o mulțime de oameni.

 • Weightloss Pack va ajuta pe oricine încearcă să piardă în greutate. Pachetul include o coardă de sărit, arzătoare de grăsimi, dar și ingrediente pentru a prepara mese mai sănătoase și mai sărace caloric.
 • Hustle For That Muscle Pack este creat în special pentru bărbații care vor să-și dezvolte masa musculară. Conține un amestec all-in one FueGain, un shaker pentru prepararea acestuia, un testo booster și un complex de multivitamine.
 • X-mas Cooking Pack este creat pentru bucătarii care adoră să prepare gustări sănătoase. Pachetul conține miere, ulei de cocos, albuș de ou lichid, migdale și unt de arahide.
 • Nuts & Fruits Bomb Pack este plin de fructe și fructe cu coaja tare pentru toți pasionații de ronțăit sănătos sau pentru decorarea porridge-ului. Și, desigur, popularul unt de arahide nu poate lipsi.
 • Guilty Pleasure Pack conține delicii proteice precum biscuiți, crisps, napolitane, granola sau delicioasa Cremă proteică MoiMüv. Ideal pentru pasionații de gustări.
 • BeastPink Girl Pack se adresează tuturor doamnelor care se îngrijesc intens și doresc să-și sporească frumusețea. Acest pachet include proteine delicioase, un shaker, biscuiți proteici, precum și o perie de păr delicată și un accesoriu pentru îngrijirea părului.
 • Alpha Male Pack a fost creat pentru toți bărbații care vor să se evidențieze între ceilalți. Prin urmare, include un testosterone booster, multivitamine, proteine și o cutie pentru medicamente, care va facilita respectarea administrării suplimentelor.
 • Vegan For Life Pack va fi adorat de toți iubitorii unei diete vegetariene. Pe lângă shake și popularul unt de arahide, mai conține vitamina B12, batoane proteice și, desigur, proteine vegane pentru refacerea rezervei de proteine.
 • Joints & Vitality Support Pack va ajuta la îngrijirea funcționării normale a articulațiilor și a întregului sistem musculo-scheletic. Acest pachet conține cartilaj de rechin, vitamine, un ginger shot și acizi grași omega 3 importanți. Va încânta bunicii, dar și sportivii care pun multă presiune pe articulații.
 • Performance Pack este un pachet pentru sportivii orientați spre performanță. Include o băutură sport FueRide, tablete efervescente pentru favorizarea hidratării, gel energizant ReCharge, 2 Protein Flapjacks și o sticlă sport pentru a ajuta la menținerea regimului de hidratare chiar și în timpul antrenamentului.
 • Beauty Pack va încânta fiecare femeie care se mândrește cu frumusețea sa. Accesoriile vor ajuta la îngrijirea părului, unghiilor și pielii. Și conține și o perie de păr pentru o descurcare ușoară și delicată.
 • MoiMüv Snack Pack este ideal pentru iubitorii de gustări fine. Include biscuiți proteici, Napolitane, Flapjack, Milkshake și o cremă proteică.
 • Perfect Breakfast Pack va fi apreciat de toți iubitorii dimineților relaxate și de mic dejunuri pline de arome. Veți găsi fulgi de ovăz, banane liofilizate, chipsuri de cocos, unt de arahide și proteine. Tot ce vă trebuie pentru a prepara porridge-ul perfect.
 • Memory & Focus Pack îi va încânta pe studenți, manageri și pe oricine trebuie să se concentreze în timpul zilei. Veți găsi FueBrain cu nootropice, ceai verde, omega 3 și Ginkgo biloba cu magneziu.
 • Nut butter Pack conține tot ceea ce este necesar unui iubitor de unturi de fructe oleaginoase. Veți găsi unt de arahide, unt de caju și unt din mix de nuci. Devine foarte simplu să îmbunătățiți porridge-urile și deserturile.
Un voucher cadou drept cadou de Crăciun

12. Voucher cadou

Nu știți care dintre acestea ar fi cele mai apreciate de cei dragi? Nu vă temeți să le oferiți un voucher cadou. Astfel persoana poate alege ce își dorește și nu sunt lipsiți de surpriza unui voucher.

Dacă încă nu știți ce să cumpărați pentru cei dragi, încercați să le puneți întrebări pe furiș pentru a primi câteva indicații. Dacă doriți să împărtășiți cu prietenii aceste sugestii de super cadouri, distribuiți-le articolul.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *