Idei de cadouri de Crăciun pentru toți pasionații de fitness și stil de viață sănătos

Idei de cadouri de Crăciun pentru toți pasionații de fitness și stil de viață sănătos

Crăciunul bate la ușă și, la fel ca în fiecare an, vă întrebați cum să vă încânți partenerul, frații, părinții, prietenii și alți oameni dragi? Dacă sunt pasionați de fitness sau stil de viață sănătos, avem o mulțime de sugestii care, fără îndoială, le vor aduce bucurie. Cu toate acestea, oricine poate găsi aici idei de cadouri, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

De exemplu, îmbrăcămintea sport confortabilă este excelentă chiar și pentru plimbări sau cumpărături. Și mâncăruri sănătoase? Acestea vor mulțumi fiecărui gurman care apreciază ingredientele bogate din punct de vedere nutrițional. Desigur, aici veți găsi și idei pentru mici cadouri de Crăciun care vor mulțumi practic pe oricine. Așadar, haideți să le trecem în revistă!

Idei de cadouri de Crăciun pentru bărbați și femei de toate vârstele

1. Accesorii fitness

Când cineva spune că face sport, probabil vă imaginați imediat pe cineva cu gantere în mână. Cu toate acestea, această imagine este destul de stereotipă. O persoană activă folosește de obicei o gamă mult mai largă de accesorii fitness. Și dacă se antrenează acasă, aveți multe opțiuni pentru a-i aduce o bucurie. O puteți ajuta chiar să-și amenajeze propria sală de sport acasă.

Instrumente pentru antrenament acasă

 • Coarda de sărit este un instrument excelent pentru cardio sau HIIT. Aceasta ajută la îmbunătățirea condiției fizice și la arderea unei cantități semnificative de calorii. Prin urmare, nu este de mirare că sportivii precum boxerii și împătimiții CrossFit o includ în rutina lor de antrenament. Dacă cuiva nu îi place să numere săriturile sau să țină evidența timpului de exercițiu, este recomandabil să achiziționeze o coardă de sărit SMART care să se ocupe de acest lucru pentru el.
 • Benzile elastice & Extensoarele pot simplifica sau intensifica orice antrenament. În acest caz, vă recomandăm să cumpărați seturi astfel încât o persoană să poată alege rezistența necesară pentru diferite exerciții. Astfel, antrenamentul lor va prezenta mereu o nouă provocare.
 • Mingile fitness & Discurile pentru echilibru sunt potrivite pentru pasionații de sport, precum și pentru persoanele care petrec ore întregi în fața calculatorului la serviciu sau acasă. Mingea fitness este un instrument excelent pentru exercițiile de compensare. În cazul durerilor de spate, pot încerca să stea pe minge cel puțin o parte a zilei. Mușchii spatelui vor fi mai antrenați și treptat vor deveni mai puternici, ceea ce este probabil să atenueze disconfortul.
 • Saltelele fitness practic reprezintă baza pentru fiecare antrenament. Sunt potrivite și pentru antrenamentul cardio acasă, care include adesea diverse sărituri. Saltelele atenuează impactul, protejând articulațiile și reducând zgomotul pentru vecini. Pot fi folosite și pentru exerciții de yoga sau de stretching.
 • Greutățile adaugă o dimensiune complet nouă oricărui antrenament. De exemplu, alergarea cu o vestă cu greutăți sau cu greutăți pentru glezne va fi cu siguranță o nouă provocare pentru toți sportivii.
 • Kettlebell reglabil va atrage cu siguranță atenția tuturor împătimiților de CrossFit și fanilor antrenamentului dinamic.
 • Sistemul de antrenament tip suspensie este ideal pentru antrenamente la sală, acasă sau în aer liber. Sistemul de antrenament poate fi atașat practic oriunde, poate unul dintre motivele pentru care și marinarii îl folosesc.
 • Barele fitness vă permit să vă antrenați acasă la fel de eficient ca la sală. Acestea pot fi ancorate într-un toc de ușă, unde să nu obstrucționeze nimic. În unele cazuri, nu este nevoie să găuriți. Prin urmare, ori de câte ori cineva se plimbă în jurul lor acasă, poate face câteva tracțiuni Pentru a aduce o varietate suplimentară în flotări, elemente de gimnastică și exerciții de antrenament, puteți apela și la bare pentru tracțiuni și bare paralele.
 • Ab Wheel este un instrument fundamental pentru fiecare pasionat de fitness care urmărește un six-pack. Glisoarele de bază pot ajuta, de asemenea, la întărirea mușchilor de bază.
Accesorii pentru antrenament acasă

Echipamente fitness și pentru antrenament

 • Centurile fitness sunt o parte integrantă a echipamentului multor persoane care merg la sală. Acestea ajută la întărirea trunchiului, oferindu-i stabilitate în timpul ridicării și reducând astfel riscul de rănire.
 • Mănușile pentru fitness ar trebui să fie un element de bază pentru orice sportiv sau sportivă care dorește să evite calusurile cauzate de ridicarea greutăților.
 • Curele & Chingi facilitează ridicarea greutăților mari. Sunt recomandate, de exemplu, atunci când faceți îndreptări.
 • Bandajele pentru antrenament ajută la stabilizarea gleznelor, genunchilor, coatelor sau încheieturilor mâinii în timpul exercițiilor sau oricărei activități. Dacă o persoană este predispusă la entorse de gleznă, nu trebuie să-i lipsească un bandaj din echipamentul său.
 • Prosoapele sunt esențiale pentru antrenamentul la sală. Nimeni nu vrea să se întindă sau să stea pe un aparat pe care încă se simte transpirația de la altcineva.
 • Alte accesorii pentru antrenament includ articole precum magneziu sau creta tradițională, care reduc alunecarea și ajută la asigurarea unei aderențe mai bune. Sportivii de forță vor beneficia și de unelte de aderență sau benzi BFR. În cele din urmă, alergătorii vor aprecia o husă de braț pentru telefon în care își pot băga nu numai telefonul, ci și cheile sau alte obiecte mici.

Echipamente pentru amenajarea unei săli de sport acasă

 • Power Rack și suporturi se numără printre echipamentele esențiale din fiecare sală, permițând introducerea a zeci de exerciții noi într-un antrenament. Pot susține, de exemplu, o halteră atunci când efectuați genuflexiuni sau împins culcat.
 • Banca reglabilă poate fi configurată în 8 poziții diferite. O bancă plată poate fi, de asemenea, o alegere excelentă deoarece este recomandată pentru împins culcat.
 • Bara olimpică este cu adevărat un must-have într-o sală de sport de acasă. Poate susține până la 900 kg, făcându-o potrivită pentru sportivii de forță experimentați care execută exerciții precum clean and jerk, genuflexiuni și îndreptări. Accesoriile cum ar fi cleme pentru bară, bar pad sau mânere din silicon pentru haltere și gantere pot ușura utilizarea acesteia.
 • Bara olimpică EZ este proiectată pentru a permite efectuarea diferitelor exerciții, vizând în primul rând partea superioară a corpului. Permite încorporarea exercițiilor precum flexii cu bara și diverse mișcări pentru umeri, antebrațe și alte grupe de mușchi în antrenament.
 • Plăcile Iron și din cauciuc sunt însoțitoarele esențiale atât pentru barele olimpice, cât și pentru EZ. Doar în prezența lor, antrenamentul începe cu adevărat.
 • Ganterele hexagonale  sunt un accesoriu fitness ideal pentru sala de acasă. Acestea vă ajută să vă lucrați nu numai brațele, ci și întregul corp.
 • Bara LIFTER este concepută pentru sportivii de forță care își propun îndreptări mai bune și să se concentreze pe tehnica corectă de ridicare.
 • Setul de greutăți include două gantere simple care pot fi conectate pentru a crea o halteră. Setul vine și cu 16 plăci de greutăți diferite pentru a oferi rezistență optimă. Dacă sunteți în căutarea unui instrument fundamental pentru sala de sport de acasă, acesta este. O altă opțiune excelentă ar putea fi gantera reglabilă cu un interval de greutate de 3–20 kg.
 • Cutia pliometrică este ideală pentru pasionații de crossfit care doresc să-și îmbunătățească performanța și rezistența explozivă.
 • Salteau fitness este un must-have pentru fiecare sală sport de acasă. Protejează podeaua împotriva deteriorării atunci când așezați greutățile și vă asigură că antrenamentele voastre nu vor deranja vecinii.
 • Cronometrul pentru antrenament este util pentru măsurarea intervalelor de antrenament și numărătoarea inversă a seturilor de lucru sau a perioadelor de odihnă. Vă asigură că știți cât timp v-ați antrenat și cât timp v-a mai rămas până la final.

Doriți mai multe sugestii despre cum să vă echipați sala de sport de acasă? Atunci, consultați articolul nostru: Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

S-ar putea să vă intereseze aceste produse:

2. Echipament sport pentru recuperare

Soluția perfectă pentru toți prietenii sau membrii familiei care acuză în mod constant dureri de spate, disconfort la nivelul gâtului sau dureri musculare după un antrenament. Aceste instrumente sunt concepute pentru a promova circulația sângelui și, în consecință, pentru a ajuta la recuperare. De asemenea, pot oferi alinare, relaxare și pot îmbunătăți momentele destinate odihnei.

 • Rolele de spumă pot ajuta la îmbunătățirea mobilității mușchilor și la detensionarea mușchilor rigizi. În plus, aceste instrumente pot accelera procesul de recuperare.
 • Pistoalele de masaj oferă o doză bună de relaxare și recuperare țintită. Pistoalele de masaj cu capete și intensitate a masajului diferite pot ajuta la detensionarea și masarea mușchilor. Acest cadou va încânta cu siguranță chiar si pe persoanele care nu fac sport, dar au nevoie să amelioreze spatele rigid sau, pur și simplu, doresc să se bucure de un masaj plăcut.
 • Padul pentru relaxare și masaj al spatelui va fi util după un antrenament sau o zi întreagă de stat pe scaun sau în picioare. Detensionează și masează eficient spatele.
 • Bățul de masaj Roller este un instrument eficient pentru masarea întregului corp. Este potrivit nu numai pentru sportivi, ci și pentru persoanele care au nevoie să-și relaxeze mușchii rigizi după o zi solicitantă.
 • Setul de presopunctură constă într-o saltea de presopunctură și o pernă de presopunctură. Acestea au vârfuri din plastic la suprafață pentru a favoriza recuperarea, circulația sângelui și relaxarea.
 • Mingile de masaj și alte instrumente mai mici sunt ideale pentru masarea anumitor zone mai mici, cum ar fi picioarele sau coloana cervicală.
Echipament sport pentru recuperare

3. Ajutoare pentru pregătirea mesei

Dacă cineva dorește să mănânce sănătos și să respecte regimul său alimentar, este recomandabil să-și pregătească propriile mese în caserole. În acest fel, are o imagine de ansamblu clară asupra a ceea ce a mâncat și poate obține rezultate mai ușor. Puteți încânta o astfel de persoană cu accesorii suplimentare care o vor ajuta în acest sens.

Caserole practice

Niciodată nu puteți avea destule caserole de diferite dimensiuni. Cu siguranță vor fi apreciate în principal de persoanele care lucrează în ture lungi și care își iau la ei mai multe mese principale și gustări. Puteți alege între caserolele clasice sau caserole cu separatoare în interior. Pungile din silicon sunt apoi excelente pentru depozitarea diferitelor gustări, precum un pumn de nuci, legume feliate sau sendvișuri.

Shakere și sticle sport

Pe lângă caserole, recipientele pentru băuturi sunt, de asemenea, esențiale.

 • Sticlele clasice cu etanșare perfectă și care pot fi luate oriunde sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.
 • Termosurile sunt deosebit de utile iarna deoarece mențin ceaiul fierbinte și cafeaua caldă.
 • În continuare, sportivii vor aprecia cu siguranță shakerele elegante, în care își pot amesteca suplimentele.
 • Sticlele mari de apă cu un volum de până la 2,5 litri sunt utile pentru oricine dorește să mențină o hidratare adecvată și să obțină o imagine de ansamblu mai bună asupra aportului de lichide.
 • Termosul Traveler este, de asemenea, obligatoriu pentru a vă menține ceaiul sau cafeaua caldă.
Shakere și sticle sport

Genți pentru alimente

Dar nu se termină cu caserole și sticle. De asemenea, trebuie să aveți o geantă practică pentru a le transporta. Doar câțiva oameni ar pune o caserolă cu mâncare în rucsac sau în servietă. Oricine își pregătește mesele acasă ar trebui să aibă o geantă practică pentru alimente de diferite dimensiuni, cu care să își poată căra în siguranță mâncarea. În plus, puteți achiziționa pungi practice cu gel pentru a menține mâncarea caldă sau rece.

4. Suplimente nutritive

Vremurile în care suplimentele nutritive erau considerate universal steroizi de-a lungul generațiilor sunt de mult apuse. De exemplu, beneficiile pudrelor proteice nu sunt exclusiv pentru sportivii de forță care doresc să câștige masă musculară. Se pot integra perfect în dieta bunicilor care doresc oase puternice și sănătoase. Să aruncăm o privire la cele mai populare care, fără îndoială, îi vor încânta pe cei dragi.

Suplimente nutritive pentru susținerea performanței

 • Pudrele proteice sunt un clasic printre suplimentele nutritive. Acestea ajută la refacerea proteinelor necesare pentru creșterea și menținerea masei musculare și sănătății oaselor. Acestea fiind spuse, nu sunt potrivite doar pentru sportivi; și persoanele în vârstă pot beneficia de pe urma utilizării lor, deoarece pot contribui la încetinirea procesului de pierdere a masei musculare. Pot fi consumate ca o băutură cremoasă delicioasă sau adăugate în mâncărurile preferate, îmbogățindu-le cu proteinele necesare. În plus, există și multe opțiuni de pudre proteice vegane disponibile, care se adresează iubitorilor de dietă bazată pe plante.
 • Gelurile energizante sunt ideale în special pentru sportivii de anduranță care au nevoie să își reîncarce energia înainte, în timpul sau după performanță.
 • Tabletele cu electroliți ajută la recompletarea substanțelor esențiale pierdute prin transpirație.
 • Suplimentele de pre-antrenament, cu sau fără stimulente, pot crește nivelul de energie și pot ajuta sportivii să-și atingă potențialul maxim în timpul antrenamentelor.
 • Creatina este un supliment fundamental pentru sportivii de forță și pasionații de activități dinamice. Ajută la îmbunătățirea performanței atletice, în special în activitățile care necesită forță sau viteză maximă.
 • Aminoacizii sunt esențiali pentru susținerea recuperării, ajutând în special la repararea microtraumei musculare cauzate de exerciții fizice.
 • Gainerele îi ajută pe sportivii de forță să-și crească cu ușurință aportul de calorii pentru a câștiga mai eficient masă musculară.
 • Băuturile pentru sportivi precum FueRide sau FueIntra Workout sunt ideale pentru orice sportiv care aspiră la performanță maximă.
Suplimente nutritive care susțin performanța

Suplimente nutritive pentru relaxare și somn liniștit

Dacă aveți pe cineva în familie care numără oile în loc să se bucure de un somn liniștit, atunci suplimentele pentru calmarea unei minți agitate le pot aduce alinare.

 • Magneziul poate îmbunătăți calitatea somnului, în special pentru persoanele cu deficiență a acestui mineral. Sportivii, care pierd adesea magneziu prin transpirație, sunt un exemplu tipic. Cu toate acestea, rezultatele cercetărilor indică în general că deficiența de magneziu poate afecta până la o treime din populație.
 • Melatonina sau hormonul somnului este asociată cu ritmul nostru circadian. Suplimentarea cu melatonină poate reduce timpul necesar pentru a adormi, îmbunătățind astfel calitatea somnului.
 • Valeriana este o plantă cu efecte calmante care poate contribui la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la îmbunătățirea calității somnului.
 • Glicina este un aminoacid care poate influența și somnul. Rezultatele cercetărilor indică faptul că persoanele care au luat suplimente cu glicină s-au trezit mai odihnite dimineața.
 • Pink Calm este un amestec eficient de ingrediente care susțin sistemul nervos și bunăstarea mentală. Ajută la calmarea minții, la regenerarea corpului și la îmbunătățirea calității somnului.
 • Roinița este un extract vegetal care ajută nu numai la îngrijirea somnului și a relaxării, ci și a digestiei.
 • GABA conține acid gamma-aminobutiric, care se află printre nootropicele bine-cunoscute. În plus, ajută la calmarea minții și la un somn liniștit.
 • Sleep & Relax, disponibil sub formă de capsule sau pudră solubilă, este un amestec unic de ingrediente eficiente pentru oricine dorește un somn de calitate și odihnitor sau relaxare în general.

Suplimente nutritive pentru o sănătate optimă

 • Suplimentele nutritive cu multivitamine și multiminerale conțin de obicei o combinație de vitamine și minerale care ajută la atingerea aportului zilnic recomandat. Vitaminele monocomponente sunt la fel de populare. Exemplele includ vitamina C, D, B6, B12 și suplimentele care conțin seleniu, fier sau zinc, care contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.
 • Probioticele pot ajuta la o digestie optimă și, de asemenea, susțin sistemul imunitar. Nu fără motiv se spune că intestinul este al doilea creier. Prin urmare, este important să asigurăm o colonizare optimă cu microorganisme vii benefice care ajută la îngrijirea sănătății noastre.
 • Suplimentele pentru articulații și alte suplimente nutritive pentru susținerea articulațiilor sunt ideale pentru persoanele în vârstă și toate persoanele active fizic. Un cadou excelent pentru acestea ar fi un supliment complex pentru articulații, cu mai multe ingrediente eficiente, cartilaj de rechin sau suplimente pentru articulații pe bază de colagen.
 • Suplimentele nutritive etichetate ca protector hepatic sunt concepute pentru îngrijirea ficatului. Acest organ este responsabil pentru detoxifierea organismului, fiind deosebit de important în toate procesele vitale.
 • Dacă doriți să faceți totul pentru sănătatea celor dragi, suplimentele pentru susținerea imunității nu trebuie trecute cu vederea.
Suplimente nutritive pentru o sănătate optimă

Suplimente nutritive pentru gameri și jucători eSports

Avem propriul brand numit XBEAM pentru toți jucătorii pasionați, care le oferă tot ce au nevoie pentru a menține concentrarea maximă, performanța în joc și entuziasmul.

 • XBEAM Energy Powder conține 21 de ingrediente atent selectate, inclusiv stimulente, pentru sprijinirea maximă a abilităților fiecărui jucător, potențând succesul acestora și cucerirea arenei sportive virtuale.
 • XBEAM Energy Caps, cu 13 ingrediente active, inclusiv cofeină, va ajuta la îmbunătățirea performanței, concentrării, accelerarea timpului de reacție și gestionarea mai bună a situațiilor stresante în timpul jocului.

Suplimente nutritive pentru mai mult intelect

Suplimentele nutritive din această categorie sunt ideale pentru toate persoanele a căror activitate zilnică necesită un nivel ridicat de concentrare. Conține nootropice și alte ingrediente capabile să îmbunătățească funcțiile cerebrale, starea de spirit, concentrarea și, de asemenea, să crească vigilența.

Mai mult, pot ajuta la creșterea nivelului de energie perceput sau la reducerea oboselii. Vor încânta studenții, oamenii creativi, managerii și alte persoane care doresc să-și susțină funcțiile creierului. Alegerile excelente includ cofeina, GABA, Rhodiola rosea, DMAE, sau ginseng.

Complexul nootropic FueBrain este, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece poate crește nivelul de energie și poate îmbunătăți atât funcția cognitivă, cât și cea mentală. Este potrivit pentru persoane precum manageri, studenți sau oricine dorește concentrare maximă și performanță mentală.

Suplimente nutritive pentru pierderea în greutate

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit și începe unul nou, mulți oameni își alcătuiesc lista cu rezoluții. Dacă aveți pe cineva în viața voastră hotărât să elimine excesul de grăsime, un supliment pentru slăbit poate fi o modalitate fantastică de a vă arăta sprijinul.

 • Yum Yum Whey este încărcat cu proteine care ajută la inducerea senzației de sațietate, importantă pentru pierderea în greutate. În plus, este îmbogățit cu arzătoare de grăsimi.
 • Arzătoarele de grăsimi pot ajuta la pornirea metabolismului și la creșterea consumului de energie, chiar și în repaus. Cu toate acestea, funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate cu activitatea fizică.
 • Appetite Control poate ajuta la ținerea sub control a poftelor de dulce și de sare și la menținerea unei limite.
 • Glucomannan este o formă solubilă de fibre care ajută la inducerea senzației de sațietate și poate reduce, de asemenea, absorbția grăsimilor.

Suplimente nutritive pentru promovarea frumuseții

 • Colagenul marin premium ar trebui să se regăsească în trusa de frumusețe a fiecărei femei. Ajută, de exemplu, la menținerea sănătății pielii și părului.
 • Zincul și seleniul sunt minerale care au un impact pozitiv asupra sănătății părului și a unghiilor. În plus, zincul contribuie la sănătatea pielii.
 • Pink Beauty este un complex unic conceput pentru susținerea frumuseții femeilor. Conține ingrediente eficiente care pot ajuta la îmbunătățirea calității părului, a unghiilor și a pielii. La acest lucru contribuie și batonul proteic GlowBar.
 • Glowy Hair este un cadou ideal pentru femeile care doresc să aibă un păr puternic și strălucitor fără tendințe de cădere.
 • Glowy Skin va încânta orice femeie care dorește să aibă un ten cu aspect uniform și sănătos, care le va da acea înfățișare proaspătă și tânără.
 • Sun Kiss va fi cu siguranță apreciat de femeile care iubesc plaja. Conține beta-caroten și alte ingrediente pentru o piele tânără și bronzată.
 • Împotriva îmbătrânirii este o categorie de produse care ajută la îngrijirea unui aspect tineresc și a îmbătrânirii sănătoase. Ideale pentru toți cei care pun mare accent pe aspectul proaspăt.

Îngrijirea frumuseții poate fi îmbunătățită și mai mult de produsele din categoria care vizează în mod special părul, unghiile și pielea.

Suplimente nutritive pentru promovarea frumuseții

Puterea naturii

 • Ashwagandha se clasează printre adaptogeni, care sunt substanțe asociate cu rezistența în situații solicitante din punct de vedere mental și fizic. Este folosită în îngrijirea sănătății mentale, în sprijinirea organismului în situații dificile sau pentru a promova un somn de calitate.
 • Schinduful, cunoscut și sub numele de fân grecesc, este un supliment nutritiv deosebit de popular în rândul bărbaților. Acest lucru se datorează faptului că ajută la îngrijirea nivelului de testosteron și a fertilității.
 • Ciupercile conțin o varietate de compuși benefici, care le fac populare pentru imunitate, vitalitate și îngrijirea generală a sănătății. Printre cele mai populare se numără Hericium, Reishi, Shiitake, Păstrăv de fag și Chaga.

Puteți găsi extracte de plante funcționale suplimentare pentru îngrijirea diverselor aspecte ale sănătății în categoria suplimente pe bază de plante.

Un pachet cadou personalizat plin de suplimente nutritive poate fi creat pentru oricine doriți să-i oferiți un cadou.

 • Pudrele proteice, creatina, multivitaminele și magneziul sunt favoritele incontestabile dintre cadourile de Crăciun pentru bărbații ale căror inimi bat pentru sport.
 • Cadourile de Crăciun pentru femei pot ajuta la completarea vitaminelor și mineralelor lipsă, promovând în plus sănătatea și frumusețea pielii, părului și unghiilor. Ce ziceți de a crea un pachet care să includă pudra proteică Yum Yum Whey, Pink Beauty capsule și multivitamine al căror profil de ingrediente este adaptat nevoilor femeilor?

Descoperiți bestseller-urile noastre:

5. Alimente

Există cineva căruia să nu-i placă mâncarea? Nu prea credem. Trebuie doar să reflectați dacă destinatarul înclină spre dulce sau sărat și ce tipuri de alimente preferă. În mod similar, luarea în considerare a alergiilor, intoleranțelor sau preferințelor personale este crucială, asigurându-vă, de exemplu, că nu oferiți produse care conțin lactate unui vegan. Odată ce ați aflat răspunsurile la aceste întrebări, puteți continua cu achiziționarea de cadouri.

Grăsimi sănătoase

 • Nuci & semințe se încadrează în categoria gustărilor sănătoase care pot fi savurate în multe ocazii. Sunt delicioase ca atare, dar pot aduce mâncărurile la un nivel cu totul nou. Ce ar fi să optați pentru migdale, nuci, nuci pecan sau poate student mix? Mai mult, puteți oferi cadou și semințe, precum chia, care pot fi folosite pentru a prepara budinci delicioase.
 • Unturile din nuci sunt delicioase în terciul de ovăz, dar pot fi savurate și ca atare. Printre cele mai populare se numără untul de arahide, untul de caju și untul de migdale. Un pachet cadou care conține diverse tipuri de unturi din nuci ar aduce cu siguranță bucurie oricărui iubitor de gustări.

Proteine pentru prânz și cină

O porție de proteine nu trebuie să lipsească de la nicio masă echilibrată, așa cum știe fiecare sportiv și călător activ. De aceea, gustările bogate în proteine vor aduce bucurie cu siguranță sub bradul de Crăciun.

 • Peștele este o sursă excelentă de proteine și acizi grași esențiali omega-3. În plus, o conservă de ton, somon, sau sardine poate servi ca opțiune de prânz rapidă și hrănitoare.
 • Pieptul de pui în saramură este potrivit pentru oricine dorește să aibă o sursă de proteine de înaltă calitate, gata de servit în câteva minute. Este gătit în prealabil, deci nu necesită tratament termic suplimentar.
 • Alternativele vegetale la carne vor aduce cu siguranță bucurie tuturor vegetarienilor, veganilor și chiar carnivorilor cărora le place să încerce lucruri noi. Tofu, tempeh și seitan se potrivesc de minune cu legume și diverse garnituri. Posibilitățile sunt infinite.

Garnituri

 • Garniturile precum cușcuș, paste, quinoa sau orez sunt o parte obișnuită a unei diete echilibrate. Astfel, ele reprezintă un cadou grozav de Crăciun pentru fiecare fan al unui stil de viață sănătos.
 • Fiecare iubitor de terci la micul dejun va fi cu siguranță încântat atunci când primește o cantitate substanțială de terci de ovăz. Există chiar și o alternativă fără gluten pentru cei care evită glutenul.
 • Pastele proteice sunt o garnitură mai puțin tradițională și pot înlocui carnea în preparate datorită conținutului de proteine. Sunt de obicei făcute din leguminoase, cum ar fi linte sau mazăre. Dacă aveți pe cineva în viața voastră căruia îi place să încerce lucruri noi, acest deliciu îi va aduce cu siguranță bucurie.
 • ZERO paste sunt un cadou ideal pentru oricine își urmărește aportul caloric sau încearcă să slăbească. Cu doar 7 kcal la 100 g, practic nu adaugă energie în dietă, făcându-le o alegere excelentă pentru menținerea unui deficit caloric.
Cadouri comestibile de Crăciun

Super-alimente

Super-alimentele sunt produse cu un conținut mai mare de substanțe biologic active. Acestea sunt asociate cu un impact pozitiv asupra sănătății generale, vitalității și funcționării organismului.

 • Ginger Shot este un produs de bază în timpul iernii, când toată lumea din jur strănută și vreți să vă mențineți în formă.
 • Psyllium este, la rândul său, o sursă excelentă de fibre, care sunt cruciale pentru buna funcționare a sistemului digestiv.
 • Matcha Powder poate adăuga culoare deserturilor sau popularului latte. Cu toate acestea, o puteți savura și sub forma unei băuturi tradiționale. Cu siguranță va încânta cu conținutul său de compuși bioactivi.
 • Chlorella și spirulina sunt alge benefice asociate cu numeroase beneficii pentru sănătate.
 • BIO Greens Mix este un complex unic care combină beneficiile mai multor tipuri de verdețuri și alte plante.
 • Extractele de ciuperci au un potențial extraordinar de a ne susține sănătatea. Ele fac obiectul multor studii, iar beneficiile lor pentru organism sunt destul de incontestabile chiar și acum.
 • BIO Cocoa & Maca Drink este o băutură delicioasă vegetală pe bază de cacao și maca. Acest lucru vă permite să vă bucurați de un gust fantastic și să culegeți beneficiile acestui super-aliment.

Preparate sub formă de pudră

Aceste preparate sub formă de pudră sunt destinate oricui îi place să se răsfețe cu delicii sănătoase, dar nu vrea să petreacă mult timp în bucătărie.

 • Pancake & Waffle Mix este ingredientul pentru a începe ziua cu dreptul. Dacă serviți și o ceașcă de cafea braziliană alături, aveți rețeta garantată pentru o dimineață perfectă.
 • Protein Pudding este gustarea ideală pentru oricine dorește să se bucure de un răsfăț plin de proteine.
 • Pizza proteică este aici pentru a vă ajuta să creați un prânz rapid de care practic toată lumea se va bucura. Până la urmă, cui nu-i place pizza?!
 • Protein Mug Cake Mix este prima opțiune pentru cei care au poftă de ceva dulce, dar nu au chef să aștepte zeci de minute până când desertul este gata. Această prăjitură la cană este gata în doar 2 minute.
 • Protein Ice Cream este perfectă pentru a vă răcori vara. Are un gust minunat de la sine, dar se potrivește perfect cu vafele sau clătitele menționate mai sus.
 • Protein Bread Mix este ideal pentru oricine vrea să coacă acasă pâine delicioasă, care este crocantă la exterior, dar minunat de fragedă la interior.
Preparate sub formă de pudră

Gustări proteice și alte bunătăți sănătoase

 • Batoane proteice, flapjacks, fursecuri și napolitane sunt gustări ideale de luat în călătorie sau de savurat oricând în timpul unei zile aglomerate.
 • Carnea uscată este o gustare excelentă pentru oricine preferă gustările sărate. Puteți alege între carne de vită sau curcan.
 • Chipsurile proteice sunt o alternativă mai sănătoasă la chipsurile tradiționale. Sunt gustarea perfectă pentru un film sau serial încărcat de suspans.
 • Ciocolata Fitcheat se potrivește perfect cu cafeaua de după-amiază. Cu toate acestea, poate satisface pofta de dulce oricând pe parcursul zilei.
 • MoiMüv Protein Crispies sunt încărcate cu proteine și sunt ideale ca atare sau ca un topping excelent pentru terciul de ovăz, de exemplu.
 • Just Cheese este o gustare cu brânză ideală pentru toți iubitorii de alimente sărate. Este o brânză liofilizată  încântător de crocantă și este bogată în proteine.
 • Fructele liofilizate au trecut printr-un proces de liofilizare pentru a menține gustul și aroma fructelor proaspete.

Și, mai presus de toate, cafeaua braziliană de înaltă calitate se îmbină excepțional de bine cu dulciuri, făcând-o un adaos perfect pentru diferite deserturi.

Arome și îndulcitori

Arome & Îndulcitori sunt o alegere minunată pentru oricine dorește să adauge aromă într-un mod sănătos sau cu conținut mai scăzut de calorii.

 • Mierea îmbogățește ceaiul, deserturile și sosurile cu o aromă specifică pe care niciun alt ingredient nu o poate reproduce. Este un ingredient de bază în fiecare bucătărie și este, fără îndoială, un cadou frumos.
 • ZERO Siropuri se mândresc cu o valoare calorică scăzută, fiind o alegere populară pentru cei care încearcă să slăbească.
 • ZERO Sosuri intră și ele în categoria potențiatorilor de gust cu conținut scăzut de calorii. Ce ziceți dacă ați încerca sos curry sau barbecue, ZERO ketchup sau maioneză light?
 • Ketchup îndulcit cu stevia este adaosul perfect atât pentru carne, cât și pentru legume. Poate fi folosit la prepararea salatei, marinatelor sau ca dip.
 • Înlocuitori ai zahărului precum stevia, eritritol sau xilitol sunt complet lipsiți de calorii sau conțin semnificativ mai puține calorii decât zahărul. Încă o dată, sunt îndulcitori excelenți atunci când sunteți la dietă.

Dacă pregătiți un pachet de alimente atent alese pentru cei dragi, plin cu delicii adaptate gustului lor, tocmai ați găsit cadoul perfect. Urmăriți-le cum li se luminează ochii în timp ce îl desfac. Cu siguranță își vor aminti de generozitatea voastră în timp ce savurează aceste delicii încântătoare.

6. Genți pentru sala de sport și călătorii

Gențile practice sunt un cadou excelent care va încânta aproape pe oricine. O geantă sport este cu adevărat versatilă, ceea ce o face perfectă atât pentru antrenamente, cât și pentru evadările din weekend. Pe de altă parte, un rucsac este un însoțitor util în excursii, la facultate sau la serviciu. Asigurați-vă că luați în considerare și centurile sau borsetele sport, ideale pentru activități precum alergarea și alte exerciții de anduranță. Aceste accesorii nu vor ține doar lucrurile esențiale, cum ar fi cheile și un telefon, dar vor ține și o sticlă mică de apă, asigurându-vă că rămâneți hidratați în timpul eforturilor voastre.

Genți pentru sala de sport și călătorii

7. Îmbrăcăminte de agrement și sport pentru femei

Ce au de obicei fetele active mai mult în dulapuri – rochii de petrecere sau colanți? Da, a doua opțiune este corectă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu este loc pentru mai mult. Nu există niciodată suficientă îmbrăcăminte, în special îmbrăcăminte sport. Ce puteți să le oferiți doamnelor din viața voastră de Crăciun?

 • Categoria de tricouri și maiouri pentru femei oferă o varietate nesfârșită de tricouri, maiouri și alte articole vestimentare potrivite atât pentru sport, cât și pentru agrement. Cu toate acestea, alegerea materialului potrivit depinde de scop. Bumbacul este excelent pentru activități mai puțin intense, în timp ce materialele sintetice sunt ideale pentru sport.
 • Hanoracele vă vor încălzi și vă vor ajuta să mențineți temperatura pe vreme mai rece. În afară de clasice, colecția include și hanorace supradimensionate pentru femei sau, dimpotrivă, cele cu croială cropped care dezvăluie un abdomen tonifiat.
 • Pantalonii sport sunt un articol vestimentar pentru timp liber, perfecți pentru a merge în oraș sau la cumpărături. Se remarcă prin croiala sofisticată care vine frumos pe corp. 
 • În secțiunea pantaloni scurți, veți găsi atât pantaloni scurți casual, cât și funcționali, care sunt perfecți pentru sală, alergare și alte antrenament.
 • Colanții fitness sunt un element de bază în garderoba fiecărei femei active care își dorește să arate bine în timp ce face mișcare sau alte activități și să se simtă și mai bine. Colanții funcționali sunt atunci deosebit de utili pentru alergare, antrenament de forță, yoga și alte activități, deoarece elimină eficient transpirația. Cu toate acestea, acest articol vestimentar a încetat demult să fie exclusiv pentru sala de sport. Prin urmare, selecția noastră include și colanți confortabili cu talie înaltă, medie și joasă, perfecți pentru purtarea de zi cu zi.
 • Sutienele sport sunt incredibil de confortabile, atât de mult încât multe femei le-au încorporat în ținutele lor casual.
 • Lenjerie intimă și costume de baie este o secțiune cu chiloți, lenjerie în stil brazilian și sutiene pentru diverse activități. În plus, există și lenjerie intimă fără cusături, care este o alegere excelentă pentru confort maxim, fără nicio iritare. Costumele de baie, în schimb, sunt destul de versatile și pot fi purtate atât la piscină, cât și la plajă. Și, desigur, această secțiune include și clasicul din toate timpurile – șosetele.
 • Șepcile și căciulile vă vor proteja capul atât de soare, cât și de vremea rece. Mai mult, ele servesc ca accesorii de modă stilate pentru a pune în valoare ținuta oricărei femei.

8. Îmbrăcăminte de agrement și sport pentru bărbați

Nu trebuie să vă limitați și anul acesta la șosetele obișnuite de Crăciun pentru bărbați. Luați-le o haină în tendințe care le va aduce cu adevărat bucurie. Veți vedea că își vor aminti mereu de voi când o vor purta. Ce să alegeți pentru ei?

 • Tricourile cu mânecă lungă sau scurtă oferă diferite croiuri din care puteți alege – inclusiv slim fit, regulat și supradimensionat la modă. În acest fel, îi puteți răsfăța pe cei dragi cu articole vestimentare care se potrivesc nevoilor lor.
 • Există, de asemenea, maiouri decupate care evidențiază mușchii tonifiați ai spatelui și umerilor. Puteți alege între variante funcționale și respirabile.
 • Pe de altă parte, hanoracele vă vor ține de cald și vă vor ajuta să vă mențineți temperatura pe vreme mai rece. Și, desigur, există și veste cu glugă și fără glugă.
 • Pantalonii sport se remarcă prin croiala lor sofisticată care vine frumos pe corp. Unii sunt chiar concepuți pentru a elimina eficient transpirația, fiind recomandați pentru sport.
 • În secțiunea de pantaloni scurți, veți găsi atât pantaloni scurți casual, cât și funcționali, perfecți pentru sală, alergare și alte antrenamente
 • Îmbrăcămintea funcțională va fi cu siguranță apreciată de fiecare bărbat activ care dorește performanță maximă și recuperare în timpul sportului. Această secțiune conține în principal îmbrăcăminte funcțională și de compresie pentru bărbați. Reduce vibrațiile la nivelul mușchiilor și este concepută pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Acest lucru, la rândul său, poate duce la o îndepărtare mai eficientă a acidului lactic, care este asociată cu o recuperare accelerată.
 • În secțiunea de lenjerie intimă și costume de baie, veți găsi popularii boxeri, potriviti atât pentru sport, cât și pentru timp liber. De asemenea, sunt disponibile șosete scurte, clasice, termice și pentru alergare, precum și jambiere de compresie.
 • Șepcile și căciulile sunt accesorii la modă care cu siguranță vor încânta fiecare bărbat.
Îmbrăcăminte de agrement și sport pentru bărbați

9. Teste de diagnostic și ADN

Aveți pe cineva apropiat căruia îi place să experimenteze și să afle noi informații despre corpul său? Cu siguranță va aprecia testele de diagnostic, care nu se limitează doar la biohackeri. Datorită acestor teste, fiecare poate descoperi o mulțime de informații noi despre corpul său cu un nivel ridicat de acuratețe, totul din confortul propriei case.

 • Testele concentrate pe micronutrienți specifici din organism pot ajuta la dezvăluirea deficitelor, cum ar fi deficitul de vitamina D.
 • Omega-3 Test poate dezvălui dacă o persoană are o cantitate suficientă de acizi grași omega-3 esențiali în organism.
 • DNA Tests pot dezvălui eficiența metabolismului, intoleranțe specifice, riscul de a dezvolta dependențe de alcool sau nicotină, predispoziții genetice și nivelul de vitamine și minerale din organism.
 • Advanced DNA Test Kit oferă peste 440 de puncte de date valoroase legate de sănătate, activitate fizică, nutriție și etnia unui anumit individ. În plus, poate descoperi riscurile dezvoltării diferitelor probleme de sănătate.

Aceste teste de diagnostic permit fiecărui individ să-și valorifice pe deplin potențialul, să-și îmbunătățească abilitățile sau să obțină o sănătate optimă.

10. Pachete cadou

Am decis să vă ușurăm puțin alegerea produselor ideale și am pregătit noi înșine câteva pachete cadou pe baza experienței noastre, care credem că ar putea mulțumi diferite tipuri de persoane.

 • Hustle For That Muscle Pack este conceput special pentru bărbații care își propun să dezvolte masă musculară. Include amestecul all-in-one FueGain, un shaker pentru prepararea acestuia, un stimulator de testosteron și multivitamine complexe.
 • Fruits & Nuts Bomb Pack este plin de fructe și nuci, ceea ce îl face perfect pentru toți iubitorii de gustări sănătoase sau terci de ovăz frumos ornat.
 • BeastPink Girl Pack este conceput pentru toate fetele care lucrează din greu la corpul lor și doresc să-și susțină frumusețea. Acest pachet include pudră proteică delicioasă, un shaker, un baton proteic, precum și vitamina D3, elastice de păr și supliment pentru îngrijirea generală a frumuseții.
 • Alpha Male Pack este făcut special pentru toți bărbații care doresc să se evidențieze de ceilalți. Conține un stimulator de testosteron, multivitamine, pudră proteică și o PillBox pentru a face administrarea suplimentelor floare la ureche.
 • Vegan For Life Pack cu siguranță îi va face pe toți fanii dietei bazate pe plante să se îndrăgostească de el. Pe lângă o sticlă termos și ceai verde, include și BIO Greens Mix, care este un amestec de super-alimente pentru prepararea băuturilor.
 • Joints & Vitality Support Pack vă va ajuta să aveți grijă de funcționarea corectă a articulațiilor și a întregului sistem musculo-scheletic. Pachetul include cartilaj de rechin, vitamine, un shot de ghimbir și acizii grași esențiali omega-3-6-9. Este un cadou minunat pentru bunicii voștri, dar și pentru sportivii care pun mai multă presiune asupra articulațiilor.
 • Performance Pack este un pachet conceput pentru sportivii orientați spre performanță. Include băutura pentru sportivi FueRide, tablete efervescente pentru susținerea hidratării, un Energy shot, 2 biscuiți proteici și o sticlă sport pentru a ajuta la menținerea hidratării în timpul performanței.
 • Beauty Pack va încânta cu siguranță fiecare femeie care își prețuiește frumusețea. Suplimentele nutritive incluse vor ajuta la îngrijirea părului, a unghiilor și a pielii. Conține, de asemenea, o perie de păr pentru o pieptănare ușoară și delicată.
 • MoiMüv Snack Pack este perfect pentru toți iubitorii de gustări mici. Conține un biscuit proteic, un baton proteic, flapjack, milkshake, cereale proteice și o cremă tartinabilă încărcată cu proteine.
 • Memory & Focus Pack este cadoul perfect pentru studenți, manageri și oricine dorește să-și maximizeze concentrarea în timpul zilei. Acesta include FueBrain cu conținut nootropic, ceai verde, omega-3 și Ginkgo biloba cu magneziu.
 • Nut Butter Lover Pack conține tot ce și-ar putea dori un iubitor al untului de nuci. Conține unt de arahide, unt de arahide cu ciocolată albă și caramel și unt din mix de nuci. Este perfect pentru a adăuga varietate terciurilor și deserturilor voastre.
 • Game on Pack este conceput pentru toți jucătorii care apreciază timpul de reacție rapid și concentrarea maximă. Conține o băutură energizantă, un shaker și o șapcă de gaming indispensabilă pentru a intra în zona jucătorilor.
Pachete cadou de Crăciun

11. Mici delicii pentru a aduce bucurie

Nu trebuie să spargeți banca pentru a răspândi bucurie în jurul vostru. Adesea, lucrurile mici și atente sunt cele care lasă un impact de durată. Pentru a vă ușura căutarea cadoului perfect, am creat o colecție de idei de cadouri sub 10 EUR. În acest interval, veți găsi suplimente nutritive funcționale pentru a susține bunăstarea celor dragi. Și, desigur, există mâncăruri delicioase, shakere și alte accesorii pentru a îmbunătăți antrenamentele și pentru a adăuga o notă de bucurie unui stil de viață sănătos.

12. Voucher cadou

Nu sunteți siguri care dintre lucrurile menționate mai sus ar fi pe placul celor dragi? Nu ezitați să le oferiți cadou un voucher a cărui valoare o puteți personaliza. În acest fel, ei pot alege exact ceea ce își doresc și nu veți rata elementul surpriză care vine cu un voucher.

Dacă încă nu sunteți siguri ce să cumpărați pentru cei dragi, încercați să le puneți subtil întrebări care v-ar putea oferi un indiciu. Iar dacă doriți să oferiți idei de cadouri prietenilor voștri, nu uitați să le împărtășiți acest articol!

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *