Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Pistol de Masaj VI Black - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
94 %

Pistolul de Masaj VI Black este un instrument inovator de regenerare pentru sportivi cu o gamă largă de utilizare. Datorită tehnologiei sale avansate și a utilizării ușoare, poate contribui la reducerea rigidității și tensiunii musculare, la îmbunătățirea circulației sângelui în mușchii masați și, astfel, face regenerarea sau reabilitarea generală mai eficientă.

Stoc epuizat
Preț estimat 369,90 Lei

Pistol de Masaj VI Black - un accesoriu revoluționar pentru sportivi pentru a accelera regenerarea și a ameliora rigiditatea musculară

Pistolul de Masaj VI Black este un accesoriu revoluționar pentru sportivi, maseuri și fizioterapeuți pentru a accelera regenerarea și a o face mai eficientă. Datorită motorului său puternic, poate atinge o viteză de până la 3.200 rpm, ceea ce vă va ajuta să ameliorați rigiditatea musculară, tensiunea și să îmbunătățiți circulația sângelui în zona masată. Acest lucru va asigura o „curățare metabolică” mai eficientă sub formă de îndepărtare a diferitelor reziduuri din metabolismul energetic și un aport crescut de oxigen și alți nutrienți necesari pentru regenerarea rapidă și eficientă a țesuturilor musculare. În multe cazuri, performanțele sale ridicate permit, de asemenea, activarea „Punctelor de Declanșare”, noduli palpabili de 2-6 mm, care sunt dureroși, iar activarea lor poate ameliora semnificativ durerea, rigiditatea și tensiunea musculară. De asemenea, ajută și la masajul fascial. 

                                                                                                                     

Pistolul de Masaj VI Black este echipat cu un ecran tactil LCD și 30 de niveluri de intensitate. Greutatea redusă (1.200 grame) și mânerul antiderapant asigură o prindere ușoară, astfel încât să vă puteți face un masaj excelent. Geanta elegantă conține 6 capete interschimbabile, datorită cărora vă puteți masa mușchii la diferite intensități. Pachetul include și un încărcător pentru o baterie cu o capacitate de 2.500 mAh, care durează 4-6 ore de utilizare wireless. Veți aprecia acest lucru în special după drumeții sau plimbări solicitante cu bicicleta în natură sau după o sesiune de antrenament dificilă. 

                                                         

Pistol de Masaj VI Black - GymBeam                                                                                                                                                                                                         

Pistolul de Masaj VI Black & beneficiile sale

 • pistol de masaj cu 30 de niveluri de intensitate și viteză de 3.200 rpm
 • baterie wireless cu o durată de 4-6 ore
 • echipat cu un ecran tactil LCD
 • are o greutate redusă - 1.200 de grame și o formă ergonomică
 • un pachet conține 6 capete interschimbabile
 • vine într-o geantă elegantă
 • ameliorează rigiditatea și tensiunea musculară
 • poate îmbunătăți circulația sângelui în zona masată și ameliorează durerea
 • instrument inovator de regenerare pentru sportivi

                                                         

         

Specificații Tehnice
Beneficii ecran tactil LCD  
Baterie reîncărcabilă, 24V Li-Ion 2500mAh
Durata bateriei 4-6 ore (în funcție de viteza selectată)
Timp de încărcare 2 ore
Nivelul de viteză 30 setări de viteze reglabile
Capete de masaj 6 capete de masaj interschimbabile
Frecvență 3200 rpm
Amplitudine 10 mm
Nivelul de zgomot până la 45db
Greutate 1,2 kg
       

Cum se folosește pistolul de masaj?

Încărcare:

 • Înainte să folosiți produsul pentru prima dată, trebuie să încărcați complet bateria, care durează până la 6 ore. Pur și simplu conectați încărcătorul la o priză electrică standard și apoi conectați încărcătorul la portul de încărcare al bateriei din partea de jos a mânerului pistolului de masaj, de unde puteți, de asemenea, porni și opri produsul.
 • După respectarea instrucțiunilor anterioare, banda LED de pe mâner va începe să clipească în culoarea verde, ceea ce indică faptul că bateria este încărcată. De îndată ce banda LED nu mai clipește și rămâne verde, bateria este complet încărcată.
 • Bateria poate fi reîncărcată oricând și la orice nivel al bateriei (dacă nu este deja complet încărcată).
 • Durata medie a bateriei este de aproximativ 4-6 ore, în funcție de viteza selectată, de programul de masaj și de presiunea masajului aplicată în timpul utilizării.
 • Deconectați încărcătorul de la priza electrică după fiecare încărcare.
 • Pentru a scoate bateria, apăsați butonul din plastic situat pe axa mânerului (bateria) și orificiile de ventilație și răcire ale pistolului, apoi scoateți bateria cu grijă și fără să forțați. Conectați bateria la pistolul de masaj, pur și simplu glisând mânerul înapoi în aceeași direcție cu pistolul, ca atunci când ați tras de mâner în afară.

                 

Utilizare:

 • Alegeți capul de masaj preferat și împingeți-l în interior. Asigurați-vă că este poziționat corect.
 • În partea de jos a mânerului, veți găsi un comutator pentru modul „ON” și „OFF”, pe care trebuie să îl comutați în poziția „ON”.
 • Când dispozitivul este pornit, banda LED de pe mâner se va aprinde în culoarea verde, iar afișajul LCD de pe dispozitiv se va aprinde de asemenea.
 • Pentru a porni pistolul de masaj, apăsați butonul roșu din mijlocul afișajului LCD.
 • Folosiți butoanele + și - de pe afișajul LCD pentru a selecta intensitatea (viteza) dorită în intervalele de viteză 1-30.
 • În partea dreaptă a afișajului, utilizați scara numerică de până la 100 pentru a afla nivelul bateriei, unde 100 indică o baterie complet încărcată.
 • Utilizați pistolul de masaj numai pe zonele uscate ale corpului, la presiunea și intensitatea dorită. Masați zona dorită timp de aproximativ 60 de secunde și apoi treceți ușor la următoarea zonă a corpului.
 • Odată ce doriți să vă opriți și să terminați masajul, apăsați din nou butonul roșu de pe afișajul LCD.
 • În partea de jos a mânerului, veți găsi un comutator pentru starea „ON” și „OFF”, comutați-l în poziția „OFF, iar produsul se va opri complet.
 • Apoi trageți ușor capul de masaj afară.
 • După utilizarea pistolului de masaj, ștergeți suprafața dispozitivului și capul de masaj utilizat cu un prosop puțin umed și uscați-l cu o cârpă moale.

      

Manualul de utilizare al capetelor de masaj:

 • Capul de masaj Fork: Folosit de obicei pentru relaxarea și masarea mușchilor lungi și îngusți, care se află, de exemplu, în zona coloanei vertebrale - mușchii coloanei vertebrale. De asemenea, se poate masa lent și atent și zona gâtului, a tendonului lui Ahile sau a tibiei.
 • Capul de masaj Bullet: Capul rotunjit ajută la un masaj muscular mai intens și mai profund. Este potrivit pentru masarea și activarea punctelor de declanșare.
 • Capul de masaj Round: Acesta este cel mai versatil accesoriu de masaj potrivit pentru grupele musculare mari, care se vor masa la o intensitate medie. Îl veți aprecia, de exemplu, atunci când veți masa spatele, umerii, brațele, șoldurile, fesele, cvadricepsul, tendoanele de la genunchi sau gambele.
 • Capul de masaj Flat: Este potrivit pentru masarea întregului corp, în special zonele cu mușchi plați și în jurul zonelor sensibile și osoase. Este potrivit pentru masarea mușchilor spatelui sau ai antebrațelor.
 • Capul de masaj Golden Finger: Îl puteți folosi ca o alternativă mai blândă la capul de masaj Bullet pentru a activa și elibera punctele de declanșare, care pot ameliora rigiditatea, durerea și tensiunea. Acest cap de masaj este utilizat în special pentru masarea țesuturilor moi și a părților mai mici ale corpului, care reproduce mișcările palmelor sau tălpilor.
 • Capul de masaj Adze: Datorită zonei de impact mai mici a capului de masaj, acesta ajunge chiar și în locuri greu accesibile și masează eficient, de exemplu, zona coloanei cervicale, palmele sau picioarele. De asemenea, este potrivit pentru masarea grupelor musculare ale spatelui. În zona coloanei cervicale, este necesară o prudență sporită, blândețe și utilizarea unei intensități mai mici.

 

Garanție

Garanția este de 2 ani de la data cumpărării și expiră în următoarele cazuri:

 • Daune cauzate de accident, manipulare greșită, utilizare sau transport necorespunzător.
 • Produsul a fost supus unor reparații neautorizate sau manipulări neautorizate.
 • Produsul nu a fost utilizat conform instrucțiunilor.
 • Daunele depășesc prețul produsului.
 • Deteriorarea produsului livrat rezultată din depozitarea, utilizarea sau curățarea necorespunzătoare.
 • Nefurnizarea dovezii achiziționării.

 

Atenție

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsul, mai ales dacă aveți probleme de sănătate, suferiți de o boală acută sau cronică, sunteți însărcinată sau ați suferit modificări articulare. Produsul este destinat numai adulților. Nu utilizați pistolul de masaj pe articulații, cap sau alte părți osoase ale corpului. După utilizare este posibil să vă apară vânătăi. De îndată ce simțiți orice disconfort sau durere în zona masată, opriți imediat utilizarea produsului. Țineți părul sau orice parte a corpului departe de partea mobilă a aparatului și de orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului pentru a preveni ciupirea. Nu introduceți obiecte în orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului. Dispozitivul nu este destinat utilizării sub apă și nici în condiții periculoase în care există riscul ca apa să pătrundă în sistemul intern, de exemplu prin orificiile de răcire ale motorului. Evitați întotdeauna ca apa să pătrundă în interiorul produsului. Depozitați și utilizați produsul departe de lichide și surse de căldură. Utilizați numai încărcătorul furnizat în ambalajul produsului. Verificați cu atenție dispozitivul înainte de fiecare utilizare. Nu interferați cu funcționarea produsului în niciun fel. Nu porniți și nu încărcați dispozitivul dacă acesta nu este supravegheat. Nu manipulați produsul într-un mod periculos care ar putea deteriora produsul sau răni utilizatorul. Nu scoateți șuruburile și nu încercați să dezasamblați produsul. După ce l-ați folosit în mod continuu timp de o oră, opriți produsul și lăsați-l oprit timp de o jumătate de oră înainte de următoarea utilizare. Păstrați produsul într-un loc uscat, ferit de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

Pistol de Masaj VI Black - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

94%
94%
Scor mediu din 16 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

97.8 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
3 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Am primit pistolul de masaj cadou de la sotul meu, momentan nu stiu sa il folosesc foarte bine, imi place ca are multe accesorii si te poti juca cu el pe mai multe zone ale corpului. Mi-ar fi placut sa aiba o extensie sau sa fie mai lung pentru ca pe spate sau pe picioare nu ajung foarte bine si trebuie sa rog mereu pe cineva sa ma ajute. Dar per total imi place de el, poate fi si reglata intensitatea, recomand.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Pistol de Masaj VI Black - GymBeam

 1. 100%

  ana

  Client real

  Punctele clientului: 922

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  bun
  Am primit pistolul de masaj cadou de la sotul meu, momentan nu stiu sa il folosesc foarte bine, imi place ca are multe accesorii si te poti juca cu el pe mai multe zone ale corpului. Mi-ar fi placut sa aiba o extensie sau sa fie mai lung pentru ca pe spate sau pe picioare nu ajung foarte bine si trebuie sa rog mereu pe cineva sa ma ajute. Dar per total imi place de el, poate fi si reglata intensitatea, recomand.
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Fabricat în
China
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
8586022212864
Cod HS
Transport
Număr de bucăți pe palet
1 buc.
Număr de bucăți per pachet
50 buc.
Greutate brută
1.52 kg
Lungime
23.50 cm
Lățime
11.00 cm
Înălțime
29.00 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Pistol de Masaj VI Black - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Încălzirea, stretchingul și relaxarea - sunt cu adevărat importante?

Stretchingul sau încălzirea sunt baza fiecărui plan de antrenament, care din păcate sunt adesea uitate. Însă joacă un rol cu adevărat important în construirea masei musculare, reducerea febrei musculare și eliminarea leziunilor. Citiți ce tehnici de streching cunoaștem și ce beneficii includ.

Lista de exerciții: mușchii abdominali

Articolul din seria lista de exerciții s-a axat pe mușchii abdominali cu exemple în limba engleză. În acest articol veți găsi videoclipuri ilustrative.

Lista de exerciții: mușchii picioarelor, coapsele, hamstring și gambele

În ultima parte a listei găsiți exercițiile și traducerea lor, în care ne vom concentra pe mușchii picioarelor și anume mușchii hamstring, gambe și coapse. 

47 cele mai distractive variante de planking

Plank-ul este un exercițiu eficient pentru obținerea unor rezultate semnificative într-un timp scurt. Cele mai bune și distractive 47 exemple pentru toți.

4 Produse