Pistol de Masaj VI Black - GymBeam

Evaluare:
94 % of 100
94 % (73)
Producător: GymBeam

Pistolul de Masaj VI Black este un instrument inovator de regenerare pentru sportivi cu o gamă largă de utilizare. Datorită tehnologiei sale avansate și a utilizării ușoare, poate contribui la reducerea rigidității și tensiunii musculare, la îmbunătățirea circulației sângelui în mușchii masați și, astfel, face regenerarea sau reabilitarea generală mai eficientă.

În stoc
449,90Lei

Pistol de Masaj VI Black - un accesoriu revoluționar pentru sportivi pentru a accelera regenerarea și a ameliora rigiditatea musculară

Pistolul de Masaj VI Black este un accesoriu revoluționar pentru sportivi, maseuri și fizioterapeuți pentru a accelera regenerarea și a o face mai eficientă. Datorită motorului său puternic, poate atinge o viteză de până la 3.200 rpm, ceea ce vă va ajuta să ameliorați rigiditatea musculară, tensiunea și să îmbunătățiți circulația sângelui în zona masată. Acest lucru va asigura o „curățare metabolică” mai eficientă sub formă de îndepărtare a diferitelor reziduuri din metabolismul energetic și un aport crescut de oxigen și alți nutrienți necesari pentru regenerarea rapidă și eficientă a țesuturilor musculare. În multe cazuri, performanțele sale ridicate permit, de asemenea, activarea „Punctelor de Declanșare”, noduli palpabili de 2-6 mm, care sunt dureroși, iar activarea lor poate ameliora semnificativ durerea, rigiditatea și tensiunea musculară. De asemenea, ajută și la masajul fascial. 

                                                                                                                      

Pistolul de Masaj VI Black este echipat cu un ecran tactil LCD și 30 de niveluri de intensitate. Greutatea redusă (1.200 grame) și mânerul antiderapant asigură o prindere ușoară, astfel încât să vă puteți face un masaj excelent. Geanta elegantă conține 6 capete interschimbabile, datorită cărora vă puteți masa mușchii la diferite intensități. Pachetul include și un încărcător pentru o baterie cu o capacitate de 2.500 mAh, care durează 4-6 ore de utilizare wireless. Veți aprecia acest lucru în special după drumeții sau plimbări solicitante cu bicicleta în natură sau după o sesiune de antrenament dificilă. 

                                                                                                                                                  

Pistol de Masaj VI Black - GymBeam                                                                                                                                                                                                        

Pistolul de Masaj VI Black & beneficiile sale

 • pistol de masaj cu 30 de niveluri de intensitate și viteză de 3.200 rpm
 • baterie wireless cu o durată de 4-6 ore
 • echipat cu un ecran tactil LCD
 • are o greutate redusă - 1.200 de grame și o formă ergonomică
 • un pachet conține 6 capete interschimbabile
 • vine într-o geantă elegantă
 • ameliorează rigiditatea și tensiunea musculară
 • poate îmbunătăți circulația sângelui în zona masată și ameliorează durerea
 • instrument inovator de regenerare pentru sportivi

                                                         

         

Specificații Tehnice  
Beneficii ecran tactil LCD  
Baterie reîncărcabilă, 16.8V Li-Ion 2500mAh
Durata bateriei 4-6 ore (în funcție de viteza selectată)
Timp de încărcare 2 ore
Nivelul de viteză 30 setări de viteze reglabile
Capete de masaj 6 capete de masaj interschimbabile
Frecvență 3200 rpm
Amplitudine 10 mm
Nivelul de zgomot până la 45db
Greutate 1,2 kg
 
       

Cum se folosește pistolul de masaj?

Încărcare:

 • Înainte să folosiți produsul pentru prima dată, trebuie să încărcați complet bateria, care durează până la 6 ore. Pur și simplu conectați încărcătorul la o priză electrică standard și apoi conectați încărcătorul la portul de încărcare al bateriei din partea de jos a mânerului pistolului de masaj, de unde puteți, de asemenea, porni și opri produsul.
 • După respectarea instrucțiunilor anterioare, banda LED de pe mâner va începe să clipească în culoarea verde, ceea ce indică faptul că bateria este încărcată. De îndată ce banda LED nu mai clipește și rămâne verde, bateria este complet încărcată.
 • Bateria poate fi reîncărcată oricând și la orice nivel al bateriei (dacă nu este deja complet încărcată).
 • Durata medie a bateriei este de aproximativ 4-6 ore, în funcție de viteza selectată, de programul de masaj și de presiunea masajului aplicată în timpul utilizării.
 • Deconectați încărcătorul de la priza electrică după fiecare încărcare.
 • Pentru a scoate bateria, apăsați butonul din plastic situat pe axa mânerului (bateria) și orificiile de ventilație și răcire ale pistolului, apoi scoateți bateria cu grijă și fără să forțați. Conectați bateria la pistolul de masaj, pur și simplu glisând mânerul înapoi în aceeași direcție cu pistolul, ca atunci când ați tras de mâner în afară.

                 

Utilizare:

 • Alegeți capul de masaj preferat și împingeți-l în interior. Asigurați-vă că este poziționat corect.
 • În partea de jos a mânerului, veți găsi un comutator pentru modul „ON” și „OFF”, pe care trebuie să îl comutați în poziția „ON”.
 • Când dispozitivul este pornit, banda LED de pe mâner se va aprinde în culoarea verde, iar afișajul LCD de pe dispozitiv se va aprinde de asemenea.
 • Pentru a porni pistolul de masaj, apăsați butonul roșu din mijlocul afișajului LCD.
 • Folosiți butoanele + și - de pe afișajul LCD pentru a selecta intensitatea (viteza) dorită în intervalele de viteză 1-30.
 • În partea dreaptă a afișajului, utilizați scara numerică de până la 100 pentru a afla nivelul bateriei, unde 100 indică o baterie complet încărcată.
 • Utilizați pistolul de masaj numai pe zonele uscate ale corpului, la presiunea și intensitatea dorită. Masați zona dorită timp de aproximativ 60 de secunde și apoi treceți ușor la următoarea zonă a corpului.
 • Odată ce doriți să vă opriți și să terminați masajul, apăsați din nou butonul roșu de pe afișajul LCD.
 • În partea de jos a mânerului, veți găsi un comutator pentru starea „ON” și „OFF”, comutați-l în poziția „OFF, iar produsul se va opri complet.
 • Apoi trageți ușor capul de masaj afară.
 • După utilizarea pistolului de masaj, ștergeți suprafața dispozitivului și capul de masaj utilizat cu un prosop puțin umed și uscați-l cu o cârpă moale.

      

Manualul de utilizare al capetelor de masaj:

 • Capul de masaj Fork: Folosit de obicei pentru relaxarea și masarea mușchilor lungi și îngusți, care se află, de exemplu, în zona coloanei vertebrale - mușchii coloanei vertebrale. De asemenea, se poate masa lent și atent și zona gâtului, a tendonului lui Ahile sau a tibiei.
 • Capul de masaj Bullet: Capul rotunjit ajută la un masaj muscular mai intens și mai profund. Este potrivit pentru masarea și activarea punctelor de declanșare.
 • Capul de masaj Round: Acesta este cel mai versatil accesoriu de masaj potrivit pentru grupele musculare mari, care se vor masa la o intensitate medie. Îl veți aprecia, de exemplu, atunci când veți masa spatele, umerii, brațele, șoldurile, fesele, cvadricepsul, tendoanele de la genunchi sau gambele.
 • Capul de masaj Flat: Este potrivit pentru masarea întregului corp, în special zonele cu mușchi plați și în jurul zonelor sensibile și osoase. Este potrivit pentru masarea mușchilor spatelui sau ai antebrațelor.
 • Capul de masaj Golden Finger: Îl puteți folosi ca o alternativă mai blândă la capul de masaj Bullet pentru a activa și elibera punctele de declanșare, care pot ameliora rigiditatea, durerea și tensiunea. Acest cap de masaj este utilizat în special pentru masarea țesuturilor moi și a părților mai mici ale corpului, care reproduce mișcările palmelor sau tălpilor.
 • Capul de masaj Adze: Datorită zonei de impact mai mici a capului de masaj, acesta ajunge chiar și în locuri greu accesibile și masează eficient, de exemplu, zona coloanei cervicale, palmele sau picioarele. De asemenea, este potrivit pentru masarea grupelor musculare ale spatelui. În zona coloanei cervicale, este necesară o prudență sporită, blândețe și utilizarea unei intensități mai mici.

 

Garanție

Garanția este de 2 ani de la data cumpărării și expiră în următoarele cazuri:

 • Daune cauzate de accident, manipulare greșită, utilizare sau transport necorespunzător.
 • Produsul a fost supus unor reparații neautorizate sau manipulări neautorizate.
 • Produsul nu a fost utilizat conform instrucțiunilor.
 • Daunele depășesc prețul produsului.
 • Deteriorarea produsului livrat rezultată din depozitarea, utilizarea sau curățarea necorespunzătoare.
 • Nefurnizarea dovezii achiziționării.

 

Atenție

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsul, mai ales dacă aveți probleme de sănătate, suferiți de o boală acută sau cronică, sunteți însărcinată sau ați suferit modificări articulare. Produsul este destinat numai adulților. Nu utilizați pistolul de masaj pe articulații, cap sau alte părți osoase ale corpului. După utilizare este posibil să vă apară vânătăi. De îndată ce simțiți orice disconfort sau durere în zona masată, opriți imediat utilizarea produsului. Țineți părul sau orice parte a corpului departe de partea mobilă a aparatului și de orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului pentru a preveni ciupirea. Nu introduceți obiecte în orificiile de ventilație de răcire din spatele motorului. Dispozitivul nu este destinat utilizării sub apă și nici în condiții periculoase în care există riscul ca apa să pătrundă în sistemul intern, de exemplu prin orificiile de răcire ale motorului. Evitați întotdeauna ca apa să pătrundă în interiorul produsului. Depozitați și utilizați produsul departe de lichide și surse de căldură. Utilizați numai încărcătorul furnizat în ambalajul produsului. Verificați cu atenție dispozitivul înainte de fiecare utilizare. Nu interferați cu funcționarea produsului în niciun fel. Nu porniți și nu încărcați dispozitivul dacă acesta nu este supravegheat. Nu manipulați produsul într-un mod periculos care ar putea deteriora produsul sau răni utilizatorul. Nu scoateți șuruburile și nu încercați să dezasamblați produsul. După ce l-ați folosit în mod continuu timp de o oră, opriți produsul și lăsați-l oprit timp de o jumătate de oră înainte de următoarea utilizare. Păstrați produsul într-un loc uscat, ferit de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 8586022212864
Cod HS 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Greutate netă 1.46 kg
Număr de bucăți pe palet 120 buc.
Număr de bucăți per pachet 10 buc.
Greutate brută 1.46 kg
Lungime 23.50 cm
Lățime 11.00 cm
Înălțime 28.00 cm
Fabricat în China
Etichetele produselor SPRING 47%
Categoria legală a produsului Accesorii
Categoria principală Pistoale de masaj
Alte categorii Produse
Altele
Cadouri
Accesorii fitness inteligente
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Susținerea regenerării
Cadouri pentru întreaga familie
Accesorii pentru exerciții
Ajutoare pentru reabilitare

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

94 %
94 %
Scor mediu din 73 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Ma ajuta sa ma relaxez dupa o zi grea. Merita.

Considerați utilă această recenzie?

Variante Preț Preţ special În stoc
single_variant 439,90Lei 449,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Producator
Producator
Buna ziua,

Cine este producatorul pistolului de masaj ?
multumesc,
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Producator
Răspuns:
Buna ziua,

Pistolul de masaj este fabricat de catre noi.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
Cod reducere produs
Cod reducere produs
Unde găsesc codul de reducere pentru pistolul de masaj, obligatoriu pentru comanda online
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Cod reducere produs
Răspuns:
Buna ziua,

Nu exista obligativitatea aplicarii unui cod de reducere pentru nicio comanda plasata pe site.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Ce putere are motorul pistolului
Ce putere are motorul pistolului
Buna ziua,
Imi puteti spune care este puterea motorului?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Ce putere are motorul pistolului
Răspuns:
Buna ziua,

Produsul are puterea de 40W.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Pistol masaj
Pistol masaj
Salutare. Se poate sa achizitionez pistolul de masaj in rate ?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Pistol masaj
Răspuns:
Bună ziua,

Comenzile se achită într-o singură tranșă.

Cu stimă, Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
Bună ziua! Prima treaptă rotații pe minut?
Bună ziua! Prima treaptă rotații pe minut?
Bună ziua! Îmi puteți spune pentru prima treaptă aproximativ câte rotați pe minut are? Mulțumesc!
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Bună ziua! Prima treaptă rotații pe minut?
Răspuns:
Buna ziua,

Primul nivel are 1200 rotatii pe minut.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?