cele mai bune din categoria pistoale de masaj

Aveți nevoie de ajutor în alegerea anumitor produse? Inspirați-vă de la clienții care au încercat deja produsele noastre. Datorită recenziilor primite de la clienți, aveți acces ușor la experiența lor. Aici veți găsi cele mai apreciate produse din categoria Pistoale de masaj . Cel mai bine vândut produs din categoria Pistol de Masaj VI Black - GymBeam + cadouri.

Pistoale de masaj sunt instrumente inovatoare pentru automasajul întregului corp. Acestea transmit vibrații mușchilor și feței, ajutând la eliberarea tensiunii, la reducerea rigidității și la îmbunătățirea circulației sângelui. Veți aprecia acest lucru după un antrenament solicitant ca parte a recuperării, dar și oricând simțiți rigiditate în corp. Cu toate acestea, pistoalele de masaj sunt folosite și în practica de zi cu zi de către antrenori, terapeuți în masaj sau kinetoterapeuți.

Puteți alege dintre diferite dimensiuni de dispozitive, unde puteți, de asemenea, să reglați intensitatea și să schimbați diferite accesorii. Acestea sunt compacte și, datorită huselor lor practice de transport, le puteți lua cu voi la sală sau chiar în vacanță.

 Afișați mai multe

De ce să folosiți pistoalele de masaj?

Folosirea unui pistol de masaj susține circulația sângelui în zona vizată, lucru pe care îl veți aprecia, mai ales înainte de un antrenament. Acest lucru permite ca mai mult oxigen și nutrienți să ajungă la masa musculară în timpul exercițiilor fizice, ceea ce poate duce la o performanță sportivă mai bună și, într-o oarecare măsură, la reducerea riscului de accidentare. După antrenament, masarea zonei specifice poate ajuta la recuperare și relaxare prin eliberarea tensiunii din mușchii antrenați.

O rolă de spumă este adesea folosită pentru a masa nodurile musculare rigide, cunoscute și ca puncte de declanșare. În multe cazuri, activarea lor poate ameliora în mod semnificativ durerea, rigiditatea și tensiunea musculară. În plus, pistoalele de masaj sunt utile pentru automasajul feței. Totuși, aceste instrumente nu sunt concepute doar pentru sportivi, ci sunt utile și pentru persoanele care au nevoie să-și relaxeze mușchii după o zi lungă de șezut, în picioare sau de muncă solicitantă din punct de vedere fizic.

Cum să utilizați corect un pistol de masaj?

Veți obține cele mai bune rezultate utilizând corect pistolul de masaj. Înainte de a începe masarea, citiți manualul de utilizare al produsului vostru. Următorul pas este să selectați accesoriul potrivit pentru cap în funcție de ce parte a corpului doriți să masați și cu ce intensitate.

Cum să alegeți accesoriul potrivit pentru pistolul de masaj?

Accesoriile incluse cu pistolul de masaj variază în funcție de producător. Cu toate acestea, cel mai frecvent veți întâlni aceste tipuri de accesorii:

 • Accesoriu în formă de furculiță: Potrivit pentru masarea delicată a mușchilor lungi și înguști, cum ar fi cei din spate sau ai tibiei.
 • Accesoriu în formă de glonț: Ideal pentru masajul profund al țesuturilor și pentru a viza nodurile musculare rigide, cunoscute sub numele de puncte de declanșare.
 • Accesoriu rotund: Cel mai versatil accesoriu de masaj, potrivit pentru masajul spatelui, umerilor, brațelor, șoldurilor, feselor, cvadricepsului, ischiochimbilor și Accesoriu plat: Folosit pentru zonele cu mușchi plați, cum ar fi spatele sau antebrațele.
 • Accesoriu în formă de deget mare: Poate fi folosit ca o alternativă mai blândă la cel în formă de glonț. Potrivit și pentru mușchii mici din zona mâinilor sau picioarelor.
 • Accesoriu Adze: Util pentru zonele greu accesibile și pentru masarea eficientă, de exemplu, a coloanei cervicale, a palmelor sau a picioarelor. Potrivit și pentru părțile laterale ale coapselor sau antebrațelor. 

Odată ce ați ales accesoriul potrivit, porniți pistolul de masaj și selectați nivelul de intensitate dorit. Apoi, așezați accesoriul pe suprafața pielii și începeți să masați. Mutați încet pistolul de masaj peste zona masată folosind o presiune moderată. Concentrați-vă în special pe zonele în care simțiți o rigiditate și tensiune mai mare. Masați fiecare zonă timp de aproximativ 30 de secunde până la 2 minute, apoi treceți la următoarea parte a corpului. Totuși, asigurați-vă că evitați întotdeauna articulațiile și oasele.

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Climaqx (2)
 2. GymBeam (1)
Culoare
 1. negru (2)
 2. violet (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Great Deal (1)
Preț
Filtrează după
 1. Pistol de Masaj VI Black - GymBeam
  Pistol de Masaj VI Black - GymBeam + cadouri
  94%
  94 % (76)
  499,90Lei
 2. Pistol de masaj Gun Black - Climaqx
  Pistol de masaj Gun Black - Climaqx
  100%
  100 % (6)
  699,90Lei
 3. Mini Pistol de masaj Black - Climaqx
  Mini Pistol de Masaj Negru - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  699,90Lei

3 Produse