Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Rețetă fitness delicioasă: Brownies cu ciocolată

  Rețetă fitness delicioasă: Brownies cu ciocolată

  Indiferent dacă țineți dietă sau vă antrenați în mod regulat, suntem siguri că serviți câte un desert din când în când. În acest articol vă prezentăm o rețetă de brownies cu multe proteine, care vă oferă doza de energie de care aveți nevoie pentru un antrenament intens.

 2. Cum puteți surprinde un sportiv de Valentine's Day? Cu un mic dejun proteic la pat!

  Cum puteți surprinde un sportiv de Valentine's Day? Cu un mic dejun proteic la pat!

  Un mic dejun dulce și bogat în proteine poate exprima mai mult decât se poate spune în cuvinte, mai ales de Valentine's Day. Surprinde-i pe cei dragi și pregătește-le o porție de clătite proteice cu unt de arahide, fructe, iaurt și Jammy Spread. Yummy! 

 3. Aminoacizii BCAA și efectele lor asupra organismului

  Aminoacizii BCAA și efectele lor asupra organismului

  Cunoașteți efectele BCAA-urilor? Știați că, dacă sunt consumate într-un raport corect, pot crește în mod eficient rezistența la efort în timpul antrenamentelor? Da! Datorită BCAA-urilor masa voastră musculară se regenerează mai rapid și se formează mai repede. Aflați care sunt cele 7 beneficii ale suplimentării organismului cu BCAA, beneficii care vor fi apreciate în special de sportivi.

 4. 5 sfaturi despre cum să alegeți un baton proteic de calitate

  5 sfaturi despre cum să alegeți un baton proteic de calitate

  Batonul proteic este o gustare preferată de mulți sportivi. Este indicat să aveți unul cu voi tot timpul, iar astfel va trebui doar să îi deschideți ambalajul și vă veți putea bucura de o gustare rapidă cu proteine. Dar asta e tot? Citiți articolul nostru și veți afla cele 5 sfaturi despre cum să alegeți un baton proteic de calitate.

 5. Rețeta: Înghețată de banane din doar 2 ingrediente

  Rețeta: Înghețată de banane din doar 2 ingrediente

  Căutați o rețetă de desert simplă și rapidă? Încercați o înghețată cremoasă de banane, care constă din doar 2 ingrediente și poate fi pregătită de oricine. Vă promitem că o să vă placă!   

 6. 10 tipuri de exerciții care previn trosniturile și durerile de genunchi

  10 tipuri de exerciții care previn trosniturile și durerile de genunchi

  Vă trosnesc genunchii? Citiți aceste sfaturi despre cum să preveniți durerile neplăcute ale genunchilor și articulațiilor cu ajutorul acestor 10 exerciții.  Este suficient să faceți mișcare zilnic timp de cel puțin 30 de minute și veți scăpa definitiv de durerile neplăcute. De asemenea, veți împiedica uzura articulației genunchiului.

Pagina