1. 25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  25 de sfaturi garantate pentru a slăbi după sărbători

  Există o mulțime de motive care vă țin la distanță de practicarea exercițiilor, dar o cură de slăbire nu trebuie să devină atât de istovitoare, precum vă închipuiți. Urmăriți cele 25 de sfaturi de slăbit, care nu doar că vă vor ajuta să reduceți din greutate dar vă și arată cum să o mențineți la același nivel pe o perioadă lungă de timp.

 2. Rețetă de batoane proteice cu unt de arahide fără coacere

  Rețetă de batoane proteice cu unt de arahide fără coacere

  Savurați gustul delicios al acestor batoane proteice cu unt de arahide, care nu necesită coacere și sunt încărcate cu doza zilnică necesară de energie. Conțin o proporție însemnată de grăsimi sănătoase, carbohidrați, proteine, BCAA și glutamină. Și cel mai important, nu trebuie să le coaceți!

 3. 8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală

  8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală

  Responsabilitățile de la serviciu, dar și cele de familie vă extenuează atât de mult, încât atunci când vă imaginați că mai trebuie să ajungeți și la sală vi se face rău. Inspirați-vă din aceste 8 sfaturi despre cum să te antrenezi când nu ai timp să mergi la sală!

 4. Glucozamina și tot ce trebuie să știți despre ea

  Glucozamina și tot ce trebuie să știți despre ea

  Glucozamina este o substanță naturală cu efecte antiinflamatorii pe care corpul nostru o utilizează în formarea tendoanelor, ligamentelor și a cartilajelor.  Aflați dacă Glucozamina funcționează cu adevărat și ce efecte a demonstrat în combinație cu alte componente pentru regenerarea articulațiilor. Aflați mai multe despre cercetările și opiniile oamenilor de știință.

 5. Rețete fitness: brioșe cu quinoa pentru micul dejun

  Rețete fitness: brioșe cu quinoa pentru micul dejun

  Pregătiți o rețetă delicioasă de brioșe cu quinoa, care conține toți cei 9 aminoacizi esențiali, fibre, minerale și acizi grași omega-3. În plus, această rețetă nu conține gluten. Nu există o metodă mai ușoară de preparare!

 6. Cele mai bune exerciții pentru posterior și picioare - recomandate de Nicole Wilkins

  Cele mai bune exerciții pentru posterior și picioare - recomandate de Nicole Wilkins

  Să faci genuflexiuni și fandări este excelent, dar nu este suficient, deoarece posteriorul tău are nevoie de un antrenament mai complex. Încearcă aceste exerciții propuse de campioana concursului Olympia, Nicole Wilkins, care sunt considerate a fi cele mai bune exerciții pentru mușchii fesieri!