Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cele mai eficiente 17 exerciții pentru a întări partea centrală a corpului

  Cu toții știm că plank-ul este un exercițiu important pentru obținerea mult visatului six pack, precum și pentru tonifierea tuturor mușchilor în același timp. Dacă vreți să încercați ceva nou, atunci vă prezentăm cele mai eficiente 17 exerciții pentru tonifierea abdomenului. Încercați-le și voi! 

 2. 10 idei de cadouri pentru cei pasionați de fitness

  10 idei de cadouri pentru cei pasionați de fitness

  Aveți vreun membru în familie care este pasionat de fitness și vreți să îi cumpărați un cadou perfect de Crăciun? Vă întrebați cu ce să îi surprindeți pe cei care au adoptat un stil de viață sănătos? Nu vă faceți griji, v-am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri de Crăciun pe gustul fiecărui pasionat de fitness. Să începem!

 3. Când, dar mai ales ce cantitate de proteine trebuie să consumăm pentru a obține rezultate maxime?

  Când, dar mai ales ce cantitate de proteine trebuie să consumăm pentru a obține rezultate maxime?

  Stabilirea cantității corecte de proteine, precum și timing-ul reprezintă cheia succesului. Aici puteți afla când, dar mai ales ce cantitate de proteine trebuie să luați pentru a atinge rapid și eficient obiectivele voastre de fitness.

 4. 5 motive surprinzătoare pentru care potasiul este esențial pentru sportivi

  5 motive surprinzătoare pentru care potasiul este esențial pentru sportivi

  Știați că potasiul este recomandat ca tratament preventiv pentru boli cardiovasculare, diabet sau accident vascular cerebral? Aici puteți afla care sunt toate beneficiile potasiului, dar și cum îl puteți include treptat în meniul vostru zilnic.

 5. Nucile de caju: tot ce trebuie să știți

  Nucile de caju: tot ce trebuie să știți

  Nucile de caju sau acaju au efecte pozitive asupra întregului corp și a sănătății organismului. Ajută la reducerea greutății, împiedică formarea pietrelor biliare și sunt luptători eficienți împotriva cancerului gastro-intestinal. Aflați de ce nucile de caju pot fi numite pe bună dreptate super-aliment.

 6. Detoxifierea - cum se va schimba viața voastră în 10 zile?

  Detoxifierea - cum se va schimba viața voastră în 10 zile?

  Detoxifiere, detox, purificare. Indiferent cum o numim, scopul ei trebuie să fie purificarea corpului de substanțe nocive - toxine. Unele purificări vizează anumite organe concrete, altele vă purifică din cap până în picioare. Dar care este adevărul despre purificare? Corpul vostru are nevoie într-adevăr de purificare? Nu este o înșelătorie?

Pagina