Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. 5 rețete irezistibile de smoothie pentru o vară fierbinte

  5 rețete irezistibile de smoothie pentru o vară fierbinte

  V-am pregătit 5 rețete irezistibile de smoothie pentru vară pe care trebuie neapărat să le încercați! Cu siguranță veți găsi arome și culori care vă vor cuceri pe loc, dar în special veți aprecia conținutul ridicat de substanțe nutritive și benefice pentru organism.

 2. 8 sfaturi garantate pentru definirea masei musculare

  8 sfaturi garantate pentru definirea masei musculare

  Visați la o masă musculară bine definită și nu știți cum să procedați? Am pregătit pentru voi 8 sfaturi utile care vă vor ajuta să obțineți forma mult visată. Aflați mai multe aici!

 3. Lizina: numită și miracolul vindecător

  Lizina: numită și miracolul vindecător

  Lizina este un aminoacid esențial pe care organismul uman nu este capabil să îl producă și ca atare, este foarte important să îl obținem din surse externe, cum ar fi suplimentele nutritive sau alimentele. Știți ce beneficii uimitoare ascunde?

 4. Top 15 cele mai bune exerciții cu rola de spumă

  Top 15 cele mai bune exerciții cu rola de spumă

  Exercițiile cu rola de spumă devin din ce în ce mai populare. Vă prezentăm 15 dintre cele mai eficiente exerciții pe care trebuie neapărat să le încercați!

 5. Uleiul de cocos - un superaliment sau un mit

  Uleiul de cocos - un superaliment sau un mit

  Este un superaliment sau este doar un mit? Este la fel de supraestimat precum apa de cocos? Vă prezentăm 21 de argumente pro și contra uleiului de cocos.

 6. Foam roller sau rola de spumă - tot ce trebuie să știți despre ea

  Foam roller sau rola de spumă - tot ce trebuie să știți despre ea

  Rola de spumă, cunoscută și ca foam roller, este un accesoriu de fitness foarte popular. Care sunt beneficiile exercițiilor cu rola de spumă și de ce ar trebui introduse în programul de antrenament? Aflați răspunsurile în articolul nostru.