Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. 5 rețete delicioase de fitness cu amestecul proteic Mug Cake

  5 rețete delicioase de fitness cu amestecul proteic Mug Cake

  Probabil că ați încercat deja să preparați un Mug Cake proteic acasă. Aveți nevoie doar de câteva minute pentru a prepara acest desert proteic delicios. Dar suntem curioși să aflăm dacă aveți și alte rețete fitness pe care le puteți prepara cu Mug Cake? Lăsați-vă inspirați de următoarele 5 rețete sănătoase și delicioase.

 2. Maltodextrina și cum putem eficientiza antrenamentele

  Maltodextrina și cum putem eficientiza antrenamentele

  Maltodextrină - ce este, cum se produce, când și cum o putem administra? Ce beneficii și ce riscuri poate avea asupra corpului nostru? Toate astea le veți afla citind acest articol, precum și efectele sale asupra antrenamentelor.

 3. Tort delicios din 6 ingrediente

  Tort delicios din 6 ingrediente

  Sunteți în căutarea unui desert fitness care să fie ușor de preparat, proaspăt și în același timp gustos? Încercați această rețetă unică pentru preparea unui tort delicios din doar 6 ingrediente. Yummy!

 4. Cafeina și efectele acesteia asupra performanței sportive

  Cafeina și efectele acesteia asupra performanței sportive

  Cafeina este unul dintre cele mai populare stimulente la nivel global care crește nivelul de anduranță,și puterea de concentrare. Nimic nu vă oferă mai multă energie și ca atare nu e de mirare că pastilele și băuturile pe bază de cafeină sunt cel mai des utilizate suplimente nutritive de majoritatea sportivilor, culturiștilor și a iubitorilor de bodybuilding.

 5. 33 de exerciții cu banda elastică de rezistență pe care le puteți face oriunde

  33 de exerciții cu banda elastică de rezistență pe care le puteți face oriunde

  Antrenați-vă cu banda elastică! Benzile elastice sunt un accesoriu excelent pentru antrenamentele de rezistență sau exercițiile terapeutice, fiind disponibile în mai multe lungimi, lățimi și diverse variante de rezistență.


 6. 5 rețete irezistibile de smoothie pentru o vară fierbinte

  5 rețete irezistibile de smoothie pentru o vară fierbinte

  V-am pregătit 5 rețete irezistibile de smoothie pentru vară pe care trebuie neapărat să le încercați! Cu siguranță veți găsi arome și culori care vă vor cuceri pe loc, dar în special veți aprecia conținutul ridicat de substanțe nutritive și benefice pentru organism.