Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Rețetă fitness: Risotto cremos cu dovleac și pui

  Rețetă fitness: Risotto cremos cu dovleac și pui

  Vă place risotto? Atunci trebuie să încercați versiunea noastră de risotto cremos cu dovleac Hokkaido și pui. Vă cucerește nu numai prin gustul său unic, dar și prin conținutul ridicat de proteine. Rețeta de risotto de dovleac poate fi gătită pentru prânz sau cină.

   

 2. Listă de exerciții: triceps și mușchii antebrațului

  Listă de exerciții: triceps și mușchii antebrațului

  Îți dorești un triceps dezvoltat și bine definit? Ți-ar plăcea să ai antebrațe masive cu mușchi și vene vizibile? Excelent, continuă să citești! Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune exerciții pentru triceps care nu ar trebui să lipsească din planul tău de antrenament pentru definirea brațelor.

 3. Cine a fost Rich Piana, cum se antrena și ce reprezintă brandul 5%?

  Cine a fost Rich Piana, cum se antrena și ce reprezintă brandul 5%?

  Rich Piana a fost o personalitate foarte celebră în lumea culturismului și a devenit faimos nu doar datorită victoriilor sale în cadrul competițiilor, dar și prin brandul 5% și personalitate. Acest culturist carismatic a avut un cuvânt de spus lumii și prin urmare, foarte des oferea sfaturi și recomandări fanilor săi. 

 4. Lista de exerciții - bicepși

  Lista de exerciții - bicepși

  În cea de-a patra parte a listei de exerciții, veți găsi toate exercițiile în limba engleză și traducerea lor în limba română, în special exerciții pentru grupa musculară - bicepși. Aici veți găsi denumirea exercițiilor, explicațiile precum și videoclipurile ilustrative.

 5. Rețetă fitness - clătite de cartofi dulci și somon potrivite pentru masa de prânz și cină

  Rețetă fitness - clătite de cartofi dulci și somon potrivite pentru masa de prânz și cină

  Vă puteți imagina o combinație de somon și cartofi dulci? Atunci ar trebui să încercați rețeta noastră de fitness pentru clătite cu somon și cartofi dulci. Adăugați la acest amestec baby spanac, frunze de pătrunjel, migdale măcinate și clătitele originale sunt gata.

   

 6. Proteină denaturată - tratamentul termic afectează conținutul proteinei?

  Proteină denaturată - tratamentul termic afectează conținutul proteinei?

  Pregătiți deserturi proteice și vă faceți griji dacă acest lucru le va degrada conținutul nutrițional? Aflați din articol ce este denaturarea și cum afectează proteinele și funcția lor.

Pagina