Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. 9 motive pentru care să faceți sport dimineața

  9 motive pentru care să faceți sport dimineața

  Antrenamentele de dimineață vă încarcă cu energie, iar seara veți adormi mai ușor. Totuși, nu vă simțiți pregătiți pentru un antrenament matinal? Citiți despre cele 9 motive care cu siguranță vă vor schimba părerea cu privire la exercițiile matinale.

 2. Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Cele mai frecvente 7 greșeli pe care le faceți atunci când vreți să slăbiți

  Ați încercat să slăbiți, dar nu ați reușit? Aveți o alimentație sănătoasă, faceți exerciții fizice în mod regulat, dar greutatea voastră corporală nu se schimbăEvitați greșelile care vă împiedică să arătați mai bine. În acest articol, veți afla despre cele mai frecvente 7 greșeli care vă pot pune slăbitul în pericol.

 3. Tot ce trebuie să știți despre creatină și formele acesteia

  Tot ce trebuie să știți despre creatină și formele acesteia

  Recunoașteți diverse forme de creatină? Cunoașteți în ce este mai bună creatina monohidrat față de creatina micronizată? Dacă nu, atunci acest articol este scris special pentru voi. Veți afla tot ce este important despre creatină și tipurile acesteia. În final vă dezvăluim și ce tip de creatină vi se potrivește. 

 4. Rețeta fitness: brioșe cheesecake cu dovleac și migdale crocante

  Rețeta fitness: brioșe cheesecake cu dovleac și migdale crocante

  Vă plac brioșele? Atunci cu siguranță o să fie pe placul vostru rețeta noastră de brioșe cheesecake cu dovleac. Sunt o alternativă excelentă pentru un mic dejun sănătos, desert dulce sau o gustare. În plus, conțin multă brânză dulce și migdale crocante. Deci, ce ziceți, v-am convins?

 5. Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Geneticul și influența sa asupra creșterii masei musculare și slăbitului

  Ați auzit că geneticul poate influența creșterea masei musculare și progresul în exerciții? Ezitați dacă acest lucru este un mit sau poate fi o bucată de adevăr? Poate vă surprinde, dar adevărul este undeva la mijloc. În acest articol vom explica impactul geneticii asupra creșterii masei musculare și distribuției grăsimilor.

 6. Colagen în suplimente nutritive: cum este cu adevărat?

  Colagen în suplimente nutritive: cum este cu adevărat?

  Colagenul este asociat în special cu articulațiile dureroase ale sportivilor. Știți de ce este așa și ce rol joacă colagenul în corpul nostru? Citiți acest articol și veți afla totul despre colagen, dar și despre cum să alegeți corect proteinele care conțin de colagen. 

Pagina