Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Cele mai interesante 10 canale de pe YouTube cu videoclipuri de fitness gratuite

  Cele mai interesante 10 canale de pe YouTube cu videoclipuri de fitness gratuite

  Și voi căutați planuri de antrenament și exerciții pe internet? În acest caz, cu siguranță ar trebui să urmăriți aceste 10 canale de pe youtube. Oferă tot ce este mai bun din domeniul fitnessului, bodybuildingului și alimentației sănătoase. Și în plus, sunt gratuite.  

   

 2. 10 tipuri de exerciții pe care le puteți face atunci când aveți dureri de genunchi

  10 tipuri de exerciții pe care le puteți face atunci când aveți dureri de genunchi

  Mulți dintre voi se confruntă cu dureri de genunchi și de aceea nu vă puteți dedica pe deplin exercițiilor fizice. Așadar, v-am pregătit câteva sfaturi despre cum să faceți exerciții atunci când vă dor genunchii, precum și o selecție a celor mai bune exerciții pentru picioare și coapse. 

 3. Rețetă fitness: Frigărui de pui crocante cu sos de arahide

  Rețetă fitness: Frigărui de pui crocante cu sos de arahide

  Nu știți cum să introduceți proteinele în alimentația voastră? Nicio problemă, încercați frigăruile noastre delicioase de pui cu sos dulce acrișor de arahide. 

 4. Fibre alimentare - în ce cantitate pot fi consumate și ce beneficii oferă

  Fibre alimentare - în ce cantitate pot fi consumate și ce beneficii oferă

  Fibrele trec prin tractul digestiv aproape neschimbate și nu sunt absorbite. Prelungesc senzație de sațietate, reduc nivelul colesterolului, elimină toxinele și previn constipația. În cele ce urmează, veți afla ce alte beneficii vă oferă fibrele, care este cantitatea de fibre care trebuie consumată, cum vă pot îmbunătăți performanțele și cum vă ajută în atingerea obiectivelor.   

 5. Cazeina, proteinele din cazeină și tot ce trebuie să știți despre cazeină

  Cazeina, proteinele din cazeină și tot ce trebuie să știți despre cazeină

  Care este diferența dintre cazeină și zer, dacă ambele sunt derivate din lapte? De ce cazeina este numită și proteina de noapte? Răspunsurile la aceste întrebări și multe alte beneficii, precum compoziția și dozele cazeinei le veți găsi în acest articol.

 6. 4 mituri și adevăruri despre efectele adverse ale creatinei

  4 mituri și adevăruri despre efectele adverse ale creatinei

  Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, dar cu toate acestea pe internet veți găsi o serie de idei greșite despre efectele adverse ale creatinei. În cele ce urmează, puteți afla care sunt cele mai frecvente 4 mituri și adevăruri despre efectele adverse ale creatinei, bazate pe cercetări.  

Pagina