Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Leucina și utilizarea eficientă a acesteia pentru creșterea și regenerarea masei musculare

  Leucina și utilizarea eficientă a acesteia pentru creșterea și regenerarea masei musculare

  Procesele chimice din organismul uman sunt importante pentru formarea mușchilor și a reducerii grăsimii corporale. În cele ce urmează vă prezentăm câteva date despre leucina, un aminoacid mult mai important decât credeți. Aici veți afla despre cum puteți folosi leucina pentru creșterea masei musculare.  

 2. Rețetă fitness: biluțe proteice cu nucă de cocos și migdale ca bomboanele Raffaello

  Rețetă fitness: biluțe proteice cu nucă de cocos și migdale ca bomboanele Raffaello

   Vă este frică de carbohidrați, zahăr și multe calorii? Încercați rețeta noastră de Raffaelo în varianta fitness. Aveți nevoie de brânză dulce, nucă de cocos, migdale prăjite și 4 g de proteine la o biluță. Poftă Bună!

 3. Acizi grași omega-3: îi consumați în cantitate suficientă și în proporția corectă cu omega-6?

  Acizi grași omega-3: îi consumați în cantitate suficientă și în proporția corectă cu omega-6?

  Acizii grași Omega-3 influențează concentrarea, dispoziția, activitatea cardiacă și activitatea creierului. Îi ajută pe sportivi la creșterea activității fizice și anduranței. În ciuda acestor efecte beneficie, majoritatea oamenilor nu au suficienți acizi grași omega-3 în comparație cu acizii grași omega-6. De ce se întâmplă asta?

 4. 20 de sfaturi pentru micul dejun dacă faceți exerciții fizice dimineața

  20 de sfaturi pentru micul dejun dacă faceți exerciții fizice dimineața

  Brr, brr, ceasul deșteptător. Și la voi sună ceasul deșteptător la ora cinci, la șase sau chiar la patru dimineața? Dacă vă începeți ziua cu exerciții, cu siguranță vreți să știți ce ar trebui să mâncați la micul dejun sau dacă este bine să mâncați înainte de antrenamentul de dimineață. Răspunsurile la aceste întrebări precum și sfaturi pentru micul dejun potrivit le găsiți în acest articol. 

 5. 5 secrete ale antrenamentului HIIT pe care trebuie să le știți

  5 secrete ale antrenamentului HIIT pe care trebuie să le știți

  Antrenamentul de înaltă intensitate de tip interval HIIT este cel mai eficient tip de antrenament cardio, care accelerează metabolismul și arde grăsimile. În acest articol vom dezvălui 5 secrete ale antrenamentului HIIT, pe care trebuie să le știți, pentru a avea rezultatele dorite.

 6. Rețetă fitness pentru batoane delicioase de cocos

  Rețetă fitness pentru batoane delicioase de cocos

  Vă place să testați rețete noi? Daca da, nu trebuie sa ratați această rețetă simplă de batoane cu cocos, care vă vor da o porție calitativă de energie.

Pagina