Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. Rețetă fitness: Prăjitură răsturnată cu banane și nucă de cocos

  Rețetă fitness: Prăjitură răsturnată cu banane și nucă de cocos

  Dacă sunteți fan al deserturi,cu siguranță ar trebui să încercați rețeta noastră de prăjitură răsturnată cu banane și nucă de cocos cu conținut scăzut de calorii, care vă oferă aportul necesar de energie. Pentru această rețetă nu aveți nevoie de multe ingrediente și cu siguranță îi veți face fericiți pe prietenii voștri. 

 2. Super-alimentele și efectele lor asupra sănătății și imunității

  Super-alimentele și efectele lor asupra sănătății și imunității

  Superalimentele alimente și suplimente nutritive, care conțin o cantitate excepțională de vitamine, minerale și antioxidanți. Sunt produse echilibrate nutrițional, care oferă beneficii maxime pentru sănătate. Datorită lor, o să vă întăriți imunitatea și organismul.

 3. Rețetă fitness: Burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut

  Rețetă fitness: Burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut

  Și vouă vă plac burgerii vegetarieni de calitate? Atunci ar trebui cu siguranță să încercați rețeta noastră fitness de burger vegetarian cu chiflă integrală și chiftea din năut, un preparat de care vă puteți bucura oricând, nu doar la cheat day. Haideți să-l încercăm împreună!

 4. Proteinele din cânepă - sursă de proteine complete și bogate în acizi grași și fibre

  Proteinele din cânepă - sursă de proteine complete și bogate în acizi grași și fibre

  Proteinele din cânepă sunt proteine complete caracterizată printr-un conținut ridicat de fibre, acizi omega-nesaturați și minerale. Sunt o alternativă vegetală excelentă și sunt potrivite pentru vegani, vegetarieni sau pentru persoanele care doresc să reducă aportul de carne. Descoperiți beneficiile consumului acestor proteine unice.

 5. Antrenați-vă în confortul casei voastre - exerciții cu propria greutate și accesorii fitness

  Antrenați-vă în confortul casei voastre - exerciții cu propria greutate și accesorii fitness

  Nu puteți întotdeauna să ajungeți la sală și să faceți un antrenament de calitate. Poate sunteți prea ocupat la locul de muncă, nu găsiți sala fitness potrivită sau pur și simplu nu vă place să vă antrenați în prezența altor persoane. Acest lucru nu trebuie să vă împiedice să obțineți forma fizică mult visată. Haideți să ne uităm împreună la cele mai bune exerciții cu propria greutate, pe care le puteți realiza din confortul casei voastre.

   

 6. Cum să susțineți imunitatea și rezistența organismului la boli?

  Cum să susțineți imunitatea și rezistența organismului la boli?

  Sistemul imunitar trebuie să fie pregătit în fiecare zi să apere organismul împotriva factorilor dăunători din mediu. Rolul lui este să ne protejeze și să reacționeze la viruși, bacterii sau paraziți. Aflați cum putem ajuta sistemul imunitar să reziste mai bine la boli și să ne menținem sănătatea și vitalitatea.

   

   

Pagina