Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cele mai noi știri din lumea fitnessului | GymBeam Blog

 1. 7 sfaturi despre cum să ardeți grăsimea corporală

  7 sfaturi despre cum să ardeți grăsimea corporală

  Vreți să scăpați de excesul de grăsime și în același timp să nu pierdeți masa musculară și forța? Trebuie să controlați aportul de lichide, proteine și carbohidrați și să vă ajustați planul de antrenament. În acest articol vă oferim 7 sfaturi simple, pentru a înelege legătura dintre dietă și antrenamente, atunci când vreți să reduceți grăsimea corporală.

 2. 8 mituri despre pierderea în greutate care vă impiedică să aveți rezultate

  8 mituri despre pierderea în greutate care vă impiedică să aveți rezultate

  Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale este un proces solicitant, care necesită timp și răbdare. Așadar, vă prezentăm 8 mituri despre pierderea în greutate, care vă pot împiedica să obțineți corpul dorit și pot avea un impact negativ asupra sănătății. În acest articol vom prezenta 8 mituri despre pierderea în greutate, pe care cu siguranță, nu ar trebui să le credeţi.

   

   

 3. 12 lucruri pe care trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

  12 lucruri pe care trebui să le știți înainte să începeți o relație cu o femeie pasionată de fitness

  Domnilor, doriți să aveți alături de voi o parteneră cu un corp perfect, încântător, chiar dacă este mereu îmbrăcată cu pantaloni sport și un tricou lejer? Însă, înainte de a o cuceri, încercați să aruncați un ochi în lumea ei și să vă pregătiți pentru ceea ce înseamnă o relație cu o femeie pasionată de fitness.

   

 4. Ce suplimente nutritive sunt potrivite pentru femei?

  Ce suplimente nutritive sunt potrivite pentru femei?

  Fetelor, de suplimentele nutritive nu trebuie să vă temeţi. Cu ajutorul lor puteți slăbi, vă puteți consolida masa musculară, îmbunătăți aspectul pielii, părului și al unghiilor și vă ajută să vă atingeți toate obiectivele fitness. Ştiţi care suplimente nutritive nu ar trebui să lipsească, cu adevărat, unei femei pasionate de fitness?

 5. Ouăle și colesterolul - adevărul despre consumul de ouă și nutrienți

  Ouăle și colesterolul - adevărul despre consumul de ouă și nutrienți

  Ar trebui să mâncăm ouăle cu albuș și gălbenuș sau este mai bine să separăm albușul de gălbenuș. Despre gălbenuşul de ou s-au scris multe adevăruri, dar şi absurdităţi.  În articolul nostru veți afla informațiile necesare despre ouă și colesterol, dar și despre importanța gălbenușului și a albușului de ou.

   

 6. Lista de exerciții: mușchii abdominali

  Lista de exerciții: mușchii abdominali

  Am ajuns la al șaselea articol din seria articolelor Lista de exerciții, în care veți găsi toate exercițiile necesare pentru mușchii abdominali. Exercițiile sunt în limba engleză și în limba română și articolul conține și videoclipuri ilustrative. 

Pagina