Întrebări frecvente

Am pregătit pentru voi o listă de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, pentru a vă ușura cumpărăturile pe site-ul nostru. Datorită ghidului nostru, veți avea toate informațiile necesare într-un singur loc.

ALEGEREA
PRODUSELOR

ÎNREGISTRAREA
ŞI PROCESAREA COMENZII

LIVRAREA
ȘI PLATA PRODUSELOR

RECLAMAȚII
ȘI POLITICA DE RETUR

COLABORARE
ANGRO

Alegerea produselor

Am nevoie de ajutor pentru a alege produsele potrivite?

Cu mare plăcere vă sfătuim cu privire la alegerea suplimentelor nutritive, alimentelor fitness și a altor produse pe care le găsiți pe site-ul nostru. Este suficient să contactați serviciul de relații cu clienții la numărul 0040 316 302 838 sau prin e-mail la adresa [email protected]. Vă răspundem cu plăcere la toate întrebările. Mai multe informații despre produsele noastre puteți afla şi de pe canalul nostru de Youtube GymBeam România sau de pe blog, GymBeam blog.

Cum pot să aflu informaţii despre disponibilitatea produselor?

Informații despre disponibilitatea produselor, puteți obține prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]

Ce înseamnă „preţ normal“ afişat lângă produse?

Prețul normal se referă la valoarea medie, la care puteți achiziționa produsul din alte magazine online. GymBeam vă garantează cele mai bune prețuri.

Unde găsesc tabelul de mărimi?

Mărimile aferente articolului de îmbrăcăminte sunt, în general, indicate în tabelul de mărimi, prezent în descrierea produsului, în partea de jos a paginii. Dacă nu ați găsit informațiile solicitate, vă rugăm să apelați la serviciul de relaţii cu clienții, la numărul de telefon 0040 316 302 838 sau să ne contactați prin e-mail la adresa [email protected].

Înregistrarea şi procesarea comenzii

Trebuie să am un cont atunci când vreau să plasez o comandă?

Nu, este suficient să completați formularul de comandă. Însă, este util să aveți un cont înregistrat, deoarece cu ajutorul contului de client, veți putea monitoriza statusul comenzii.

De ce nu pot accesa contul meu?

Este posibil să fi introdus o parolă greșită sau să fiți înregistrat cu o altă adresă de e-mail. Dacă aveți probleme în a vă accesa contul, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0040 316 302 838.

Comanda mea a fost înregistrată chiar dacă nu am primit un e-mail de confirmare?

După ce comanda a fost plasată, veți fi redirecționat către pagina de confirmare, care va conține numărul comenzii și, ulterior va trebui să primiți un e-mail de confirmare. Dacă nu l-ați primit, încercați să verificați folderul SPAM din căsuța de e-mail. Dacă nici în folderul SPAM nu aveți confirmarea de primire a comenzii, este posibil să fi întâmpinat o eroare sau adresa de e-mail introdusă să fie greșită. În acest caz, vă rugăm să contactați serviciul de relaţii cu clienții, prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic 0040 316 302 838.

Se pot comanda produsele şi telefonic?

Dacă nu puteți plasa o comandă pe site-ul nostru www.gymbeam.ro, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0040 316 302 838 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa [email protected] și vă putem oferi suport în plasarea acesteia.

Cum pot anula sau modifica o comandă?

Modificările se pot face doar de către serviciul nostru de relaţii cu clienții. În acest caz, trimiteți solicitarea dvs. prin e-mail la adresa [email protected]. Același lucru este valabil și pentru anularea comenzii. Dacă aceasta a fost deja expediată, nu se mai pot face modificări. Dacă doriți să returnați sau să înlocuiți un produs, vă rugăm să contactați serviciul de relaţii cu clienţii în prealabil.

Livrarea și plata produselor

Când voi primi coletul?

Coletele sunt livrate în aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Firmele de curierat contractate garantează livrarea comenzii în cel mai scurt timp. În perioada sărbătorilor legale sau în perioada campaniilor de reduceri, nu putem garanta livrarea coletelor în 24 de ore. În perioadele menționate anterior, livrarea coletelor depinde de programul firmelor de curierat și de capacitatea de livrare a acestora.

Livrați comenzile şi în weekend?

Din păcate, acest serviciu nu este disponibil.

Care sunt opțiunile de livrare? Care este costul transportului?

Lista firmelor de curierat şi taxele de livrare pot fi găsite în secțiunea Livrarea produselor.

Expediați coletele și în alte țări sau doar în România?

Comenzile plasate pe pagina www.gymbeam.ro sunt livrate numai în România. Dacă doriți livrarea într-o altă țară europeană, puteți plasa o comandă pe următoarele pagini:

Pentru a plasa o comandă cu livrare în una din țările aflate în Uniunea Europeană, dar care nu se regăsește în lista anterior menționată, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0040 316 302 838 pentru a vă oferi informații cu privire la costul livrării şi modalitatea de plată.

Unde se află comanda mea?

Puteți urmări starea comenzii voastre în contul de client în secțiunea Contul meu, mai precis în Comenzile mele. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul prin intermediul acestui link.

Care sunt opțiunile de plată?

Plata ramburs – Coletul poate fi plătit numerar către curier, în momentul preluării acestuia la adresa menţionată de dumneavoastră. Taxa administrativă pentru plata la livrare este de 3 LEI.

Plata cu Card (online cu cardul bancar) - Puteți plăti comanda, folosind cardul bancar. Este o metodă accesibilă și sigură de plată. În prezent, acceptăm plăţi online cu carduri bancare VISA, VISA Electron, Maestro și MasterCard.

Plata prin transfer bancar – Puteți efectua plata produselor și prin intermediul serviciilor bancare online. Pe adresa de e-mail veți primi toate informațiile necesare pentru a efectua plata prin bancă. Puteți efectua plata în termen de 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Nu uitaţi să completați toate datele necesare, în caz contrar, procesul poate fi prelungit. Produsele vor fi trimise numai după ce plata a fost înregistrată în contul nostru.

Voucher (card) cadou GymBeam – Voucherul cadou pentru cumpărături poate fi aplicat pentru întreaga gamă de produse prezente pe site-ul www.gymbeam.ro. Introduceți codul voucherului cadou în caseta „Folosiți un cod de reducere sau un voucher cadou”, care apare în primul pas al plasării comenzii. Valoarea voucherului cadou va fi dedusă din totalul comenzii. În cadrul unei comenzi puteţi utiliza doar un singur voucher.

Cum se foloseşte voucherul / cuponul de reducere?

Cuponul sau voucherul (cardul) cadou poate fi utilizat, în primul pas al comenzii. În partea de jos, lângă sau deasupra butonului "Mergeți la finalizarea comenzii", există o casetă în care puteți introduce numărul cuponului de reducere. Nu uitați să confirmați, apăsând butonul (săgeata) din dreapta casetei în care se menționează "Introduceți codul". Sistemul va deduce valoarea voucherului cadou din comanda dvs.

Reclamații și politica de retur

Curierul mi-a adus un pachet vizibil deteriorat. Ce trebuie să fac?

Dacă un curier vă aduce un pachet deteriorat, vă recomandăm să nu îl preluaţi și să încheiaţi un proces verbal de constatare cu acesta. Firma de curierat ne va informa asupra daunelor, iar noi vom trimite către dvs. un nou colet.

În comanda mea este un produs deteriorat / lipsă sau pe care nu l-am comandat. Ce ar trebui să fac?

Dacă întâmpinați astfel de situații (produse deteriorate, lipsă sau nu corespund cu cele comandate), contactați serviciul de relaţii cu clienții cât mai repede. Trimiteți o solicitare la adresa [email protected] împreună cu câteva fotografii, cu pachetul și conținutul acestuia. În timpul zilelor lucrătoare solicitarea dvs. va fi prelucrată în decurs de câteva ore.

Doresc să schimb produsele cumpărate. Cum procedez?

Schimbul direct de produse nu este acceptat. Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este cel potrivit, atunci vom putea să îl preluăm gratuit de la adresa dumneavoastră. Va trebui să trimiteți o reclamație la adresa de e-mail [email protected], iar după ce această reclamație va fi procesată, vom solicita firmei de curierat să trimită un curier la adresa dumneavoastră pentru a prelua produsul în termen de aproximativ 2 zile lucrătoare. După ce vom primi coletul și vom constata că produsul pe care ni l-ați returnat este conform, vom face restituirea banilor conform Formularului de Retur pe care l-ați completat și introdus în colet. Este necesară plasarea unei noi comenzi pentru un alt produs. Această formă de reclamație este posibilă numai pentru produsele plătite și nu se aplică în cazul produselor oferite cadou.

Doresc să returnez un produs cumpărat. Cum procedez?

Dacă doriţi să returnaţi un produs, acesta trebuie expediat prin intermediul firmei de curierat Cargus, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, iar în acest sens va trebui să trimiteți o reclamație la adresa de e-mail [email protected]. După ce această reclamație va fi procesată, vom solicita firmei de curierat să trimită un curier la adresa dumneavoastră pentru a prelua produsul în termen de aproximativ 2 zile lucrătoare. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie să fie sigilat – eticheta nu trebuie să fie ruptă sau produsul purtat. În colet trebuie să puneţi acest Formular de Retur, pe care avem rugămintea să îl completați cu numărul comenzii, numele dvs. complet și numărul de AWB. Veți primi contravaloarea produsului în contul dvs. după ce produsul ajunge în depozitul nostru și este verificat. În cazul acesta, veți suporta dvs. costurile de transport pentru retur. După primirea coletului, vom procesa rambursarea financiară.

În cazul în care nu sunt mulțumit/ă pot returna doar o parte din comandă?

Dacă ați comandat mai multe articole într-o singură comandă, puteți returna doar produsul care nu vă mulțumește.
Nu acceptăm retururi pentru produsele primite cadou în cadrul promoțiilor. Acestea se vor returna numai împreună cu produsul inițial, comandat și achitat. De asemenea, pentru a va putea restitui contravaloarea totală a comenzii, în cazul în care această este returnată în întregime, va fi necesar să returnați și cadourile pe care le-ați primit în cadrul ofertelor!

Doresc să fac o reclamaţie, cum procedez?

Mai multe informații despre modul de depunere a reclamaţiei pot fi găsite pe pagina politica de garanție și retur.

Am plasat o comandă, dar nu a fost livrată. Cum procedez?

Dacă nu ați primit comanda în termen de 3 zile lucrătoare de la plasarea ei, nu ezitați să ne contactați la numărul 0040 316 302 838 sau să ne scrieţi la adresa de e-mail [email protected].

Colaborare angro

Cum pot stabili o colaborare pentru comenzi angro?

Compania GymBeam oferă oportunitatea de a colabora angro. Aceasta colaborare vă oferă, în calitate de partener, mai multe avantaje, inclusiv un preț de achiziție mai mic. Mai multe despre avantajele și posibilitățile unei astfel de colaborări, puteți afla pe site-ul nostru, în secțiunea angro. Dacă aveți mai multe întrebări le puteți trimite pe adresa de e-mail [email protected] sau puteți completa formularul B2B.