Alte proteine

Alte proteine - este o categorie de produse care conține diferite tipuri de proteine. Acestea sunt o parte esențială a unei alimentații sănătoase pentru toate persoanele. Fiecare pasionat de fitness care dorește să-și atingă obiectivele poate beneficia de un aport suficient de proteine. Pudrele proteice din această categorie includ diverse amestecuri naturale din surse alimentare întregi, dar și produse mai puțin cunoscute, cum ar fi  proteine din greieri. Toate aceste pudre proteice sunt bogate în aminoacizi și adaptate nevoilor diferite ale fiecăruia. Persoanele care nu pot consuma surse tradiționale de proteine precum cele din zer, plante sau carne de vită, vor găsi o alternativă potrivită în această categorie.

 Afișați mai multe

În plus, proteinele conțin vitamine, minerale și alte ingrediente benefice. Acestea se găsesc în alimentație și provin, de exemplu, din ouă, carne, leguminoase sau cereale. În organismul nostru, ele funcționează ca principalul element de bază pentru masa musculară și unele celule ale sistemului imunitar. Astfel, ajută la dezvoltarea și menținerea masei musculare, însă au un efect pozitiv și asupra sănătății oaselor. Puteți amesteca pudrele proteice cu apă, lapte sau puteți prepara o băutură gustoasă sub formă de ciocolată caldă.

 

Pentru a afla mai multe despre proteine, citiți articolul nostru Cum să alegeți proteinele potrivite pentru pierderea în greutate sau pentru dezvoltarea masei musculare?. Dacă vă interesează un anumit aport, nu ratați articolul Câte proteine ar trebui să consumați pentru creșterea masei musculare, pierderea în greutate, susținerea performanței de anduranță sau în timpul sarcinii?

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (1)
Aromă
 1. ciocolată (1)
 2. fără aromă (1)
Gramaj (g)
 1. 1000 g (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Metoda de prelucrare a proteinelor
 1. Prelucrare diferită (1)
Sursă proteică
 1. Albumină din ou (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Egg Albumin - GymBeam
  Egg Albumin - GymBeam
  79%
  79 % (95)
  171,90Lei

1 Produs