Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam

Gym Beam este o companie lider care a fost fondată în 2013 și este în principal angajată în producția de suplimente nutritive și comerț electronic, îmbrăcăminte de fitness și accesorii pentru exerciții fizice. Față de cele mai multe magazine ne distingem prin faptul că recrutăm și cooperăm numai cu sportivii profesioniști de top care sunt satisfăcuți de suplimentele alimentare iar la rândul lor, ne sfătuiesc cum să edităm gama produselor noastre pentru a oferi și mai multe beneficii. Dar cea mai mare diferență este că, în plus față de branduri internaționale bine cunoscute de suplimente nutritive, suntem producator si comerciant de label Gym Beam privat. Încă de la începuturile companiei, am cochetat cu ideea de a produce propriile suplimente și, după un an de teste și analize, în iulie 2014, am intrat pe piață cu primul nostru produs și, treptat, am început să extindem gama. Astăzi puteți găsi la noi surse de proteine, arzători de grăsimi, aminoacizi și, chiar vitamine BCAA, minerale și mai recent produse alimentare de fitness, gustări și superfoods, cum ar fi untul de arahide, semințele de chia, quinou și multe altele.

 

5 piloni simpli prin care respectăm fiecare client:

 • Vă punem la dispoziție livrare rapidă
 • Avem livrare low cost
 • Vă oferim o gamă largă de produse
 • Avem reguli simple și pentru rezolvarea reclamațiilor
 • Avem întotdeauna prețuri corecte

  gymbeam clothing

 

Pentru fabricarea produselor noastre, în Germania, căutăm calitatea materiilor prime, care sunt de origine europeană, precum și la fel de eficient producem formule sofisticate. Producția are loc întotdeauna pe baza unor criterii și proceduri stricte în instalații de producție farmaceutică, complet acreditate, iar calitatea produselor fabricate și conținutul lor sunt  testate în mod periodic, sub supravegherea instituțiilor naționale de audit. În plus față de suplimente, am început să producem și să vindem sub marca Gym Beam Clothing și accesorii pentru fitness, pentru bărbați și femei, de la pantaloni scurți, treninguri, jambiere, la tricouri, hanorace și articole de îmbrăcăminte de compresie.

 1. Proteine Just Whey - GymBeam
  Evaluarea:
  93% (388)
  Preţ special   96,90 Lei
 2. Proteine True Whey - GymBeam
  Evaluarea:
  91% (1276)
  Preţ special   62,90 Lei
 3. Unt de arahide 100% - GymBeam
  Evaluarea:
  92% (500)
  Preţ special   13,90 Lei
 4. Colagen hidrolizat RunCollg - GymBeam
  Evaluarea:
  91% (135)
  Preţ special   54,90 Lei
 5. Proteine Pure IsoWhey - GymBeam
  Evaluarea:
  91% (241)
  Preţ special   95,90 Lei
 6. Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam
  Evaluarea:
  94% (133)
  Preţ special   59,90 Lei
 7. Multivitamine Vitality complex - GymBeam
  Evaluarea:
  94% (154)
  Preţ special   39,00 Lei
 8. Creatină Crea7in - GymBeam
  Evaluarea:
  94% (212)
  Preţ special   47,90 Lei
 9. Albușuri lichide de ouă - GymBeam
  Evaluarea:
  100% (16)
  Preţ special   22,90 Lei
 10. Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam + cadou
  Evaluarea:
  88% (495)
  Preţ special   47,70 Lei
 11. L-Glutamină - GymBeam
  Evaluarea:
  95% (82)
  Preţ special   47,90 Lei