Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Glutamina - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
94 %

L-Glutamina reprezintă o modalitate excelentă pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare. Este un aminoacid care îmbunătățește imunitatea, reglează echilibrul proteic, previne pierderea masei musculare, mărește secreția hormonilor de creștere, accelerează regenerarea celulelor și are efect anabolic. Formează aproximativ 60% de aminoacizi din mușchi, iar în timpul suprasolicitărilor se recomanda administrarea sa suplimentară.

În stoc
Preţ special   28,60 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

L-glutamina - pentru sistemul imunitar și protecția mușchilor

L-glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism și constituie mai mult de 61% din țesutul muscular. Este formata din 19% azot și astfel este transportatorul principal de azot în celulele musculare. Glutamina oferă suficient material pentru cresterea și regenerarea musculară Împreună cu BCAA-uri sunt printre cele mai frecvet utilizate suplimente pentru protejarea și regenerarea masei musculare.

 

Se sintetizează din aminoacizi esentiali - acid glutamic, care în organism nu se produce. În perioadele de stres, boli sau antrenamente grele, muschii si sistemul imunitar au nevoie de glutamina din cauza ca organismul nu este în măsură să acopere această necesitate și prin urmare, are nevoie de un supliment de glutamină. Utilizarea L-glutaminei ca supliment alimentar reduce degradarea mușchilor și are un efect pozitiv asupra hormonului de creștere.

 

De ce să luați L-glutamină?

Administrarea continua de L-glutamina de la GymBeam creează o stare anticatabolică și chiar de la prima doză favorizează producerea hormonului de creștere. Dacă după orice antrenament organismul primeste o cantitate de glutamină care are efecte pozitive asupra creșterii celulelor musculare există o situație în care mușchii nu vor fi dependenți de consumul propriu de glutamină care se află în organism.

 

L-glutamina se enumară printre suplimentele de prevenire și de regenerare, cu un efect anti-catabolic puternic. În timpul antrenamentului, dacă nivelul de glutamină este scăzut se reduce forta, rezistenta si recuperarea.  Poate vă surprinde, dar această stare poate dura până la 6 zile, dacă nivel de glutamină ajunge la normal. Joacă un rol-cheie în detoxifierea organismului, regleaza formarea glicogenului în ficat și este un combustibil în multe țesuturi. Studiile recente au arătat că deja la 2 g de L-glutamină poate să se mărească nivelul hormonului de creștere cu până la 400%.

 

Avantajele și efectele suplimentului L-glutamină

 • reduce catabolismul (pierderea) masei musculare
 • 100% L-glutamină produsă prin fermentare
 • reduce producerea de acid lactic în mușchi
 • ajută la menținerea volumului și hidratării celulelor
 • accelerează vindecarea rănilor
 • crește producția de glicogen în ficat
 • reglează echilibrul și proteine metabolismul
 • sursa primară de energie pentru sistemul imunitar
 • îmbunătățește funcția intestinului și tractul digestiv
 • promovează formarea hormonului testosteron și de creștere
 • protejează organismul fata de suprasolicitare
 • participa la vindecarea mai rapida a ulcerului

 

Pentru cine este destinata L-glutamina?

Nu este adevărat că glutamina aparține doar pentru culturism și fitness. Cu toate că joacă cel mai important rol în etapa finală înainte de concurs în cazul în care e ca scop crește performanței și reducerea greutății corporale. Rolul său, cu toate acestea, este de neînlocuit în orice sport, fie pentru atletism sau alt tip de sport ce necesită mai multă energie cum ar fi triatlon, sau arte marțiale.

 

Ingrediente

Unflavored: L-glutamină 100%.

Lemon lime: L-glutamină, arome, acid (acid malic), îndulcitor (sucraloză), culori naturale.

Green apple: L-glutamina, acidul apple, mere verde, colorant (tartrazina, indigotină, ponceau 4R, azorubină), sucraloză.

 

 

Mod de administrare

Portia de bază e de 5 g, adică 1 linguriță, care se amestecă cu 200 ml de apă de 2 ori pe zi. În ziua antrenamentului se recomandă să luați 5 g cu o oră înainte de antrenament și 5 g, imediat după antrenament. În ziua cand nu aveti antrenament luați 5-10 g L-glutamină înainte de culcare.

Lemon lime: Adăugați 250 ml de apă într-un shaker. Apoi adăugați 7 g (1 linguriță) de produs, agitați bine și consumați. Folosiți de 2 ori pe zi.

Doza zilnică nu trebuie să depășească 20 g. Pentru sportivi cu o greutate de peste 100 kg, doza zilnică nu trebuie să depășească 40 g.

Timpul potrivit pentru utilizare:

 • înainte de antrenament - în timpul antrenamentului pentru a proteja masa musculară și pentru a arde grăsimele
 • după antrenament - cel mai rapid ajunge la mușchii, protejează și regenerează
 • seara - creșterea secreția hormonului de creștere
 • dimineata - ca substante nutritive pentru muschi

Atenție persoanelor alergice: Produs într-o fabricâ ce folosește zer, soia, ouâ și nuci.

Tabel de valori nutritive

Valoarea nutritivă (unflavored)1 portie (5 g)
L-glutamina 5000 mg
Valoarea nutritivă (lemon lime, green apple)1 doză (7 g)
L-glutamina 6250 mg
Atenție: acest produs nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A se păstra într-un loc racoros și uscat. A nu se folosi de către copii, femei gravide și care alăpează. Nu lăsați la îndemăna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Păstrați-l într-un loc racoros și uscat și nu la îndemâna copiilor.
Recenzii clienți

L-Glutamina - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:L-Glutamina - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

L-Glutamina - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul