Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
89 %

BCAA 4:1:1 Instant conține aminoacizi cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină în raport 4:1:1. Sunt necesari pentru producerea proteinelor, care sunt o parte esențială a țesutului muscular, și reprezintă până la o treime din proteinele musculare. Organismul nu îi poate produce singur, așa că trebuie asimilați din alimentaţie sau cu ajutorul suplimentelor nutritive.  

 
Preţ special 48,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

BCAA Instant - BCAA 4:1:1 fermentat, sursă instantanee de aminoacizi esențiali pentru îmbunătățirea sintezei proteinelor

BCAA 4:1:1 Instant sunt aminoacizi BCAA instant cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină. Sunt produși printr-un proces de fermentare într-un raport optim de 4:1:1. Acești aminoacizi nu pot fi produși de organism și, prin urmare, trebuie asimilați din alimentaţie sau din suplimentele nutritive. Pregătirea intensă și efortul fizic epuizează resursele de energie, iar după utilizarea glucozei din sânge, corpul începe să folosească depozitele de glicogen din mușchi. Din acest motiv, se recomandă administrarea de BCAA înainte de antrenament, care împiedică degradarea glicogenului și descompunerea țesutului muscular.

                                      

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

                                                          

BCAA  reprezintă o treime din proteinele musculare și sunt necesari pentru producerea proteinelor în timpul sintezei proteice, care sunt necesare pentru regenerarea, creșterea și menținerea masei musculare. Administrând BCAA Instant după un antrenament solicitant, veți avea grijă să aveți aportul necesar de aminoacizi pentru susținerea regenerării țesutului muscular. Cu o singură doză obțineți 6 g de aminoacizi.

                                                                                                                                                               

BCAA Instant sunt BCAA fermentați și sunt  produși printr-o metodă blândă, care nu utilizează substanțe chimice și prelucrarea nu se realizează la temperaturi ridicate. Provin din ingrediente vegetale, ceea ce îi face potriviți pentru vegetarieni și vegani. Fermentarea are ca rezultat aminoacizii mai eficienți și de calitate superioară, care nu conțin alergeni și nu sunt produsul utilizării substanțelor chimice agresive. Aminoacizii BCAA produși prin procesul de fermentare sunt foarte solubili în apă și sunt disponibili în arome fantastice!

                                                                                 

BCAA 4:1:1 Instant și avantajele lor

 • BCAA într-un un raport optim 4:1:1
 • produși printr-o metodă blândă de fermentare
 • o doză conține 6 g de BCAA
 • îmbunătățesc sinteza proteinelor
 • sunt aminoacizi intanți și sunt solubili în apă
 • se amestecă foarte ușor
 • sunt disponibili într-o gamă largă de arome delicioase

 

Compoziție BCAA

BCAA 4:1:1 PORTOCALĂ: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de portocale, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PERE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pere, colorant: beta-caroten (E160a), caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MĂR VERDE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de mere, colorant: beta-caroten (E160a), albastru strălucitor (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COLA: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de cola identică, colorant: caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COACĂZE NERGE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de coacăze negre, colorant: sfeclă roşie, albastru strălucitor (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 LĂMÂIE ȘI LIME: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de lămâie și lime, colorant: Sunet Yellow E110, spirulina, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MANGO-MARACUJA L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de mango, maracuja, colorant: sfeclă roşie, beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 ANANAS: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de ananas, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PEPENE ROȘU: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pepene verde, colorant: sfeclă roşie, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 CĂPȘUNI-LIME: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de căpșuni, lime, colorant: sfeclă roşie, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4: 1: 1 KIWI: L-leucină, L-izoleucină, L-valină într-un raport de 4: 1, regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), spirulină, colorant (carotenoizi)

BCAA 4: 1: 1 GRAPEFRUIT: L-leucină, L-izoleucină, L-valină într-un raport de 4:1:1, regulator de aciditate (acid citric), colorant (roșu sfeclă roșie), aromatizant, îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), colorant (carotenoizi)

 BCAA 4:1:1 FĂRĂ AROMĂ: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4: 1: 1.

                                       

Mod de administrare

Adăugați 400 ml de apă în shaker. Apoi adăugați 6 g de BCAA, agitați bine și apoi puteți consuma. Pentru un efect optim, consumați de 2-4 ori pe zi, înainte, în timpul antrenamentului, după antrenament sau înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale BCAA Instant fără aromă

Valori nutriționale1 porție
Valoarea energetică 85 kJ / 20 kcal
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 0 g
Proteine 6 g
Sodiu 0 g
Profilul aminoacizilor
L-leucină 4000 mg
L-valină 1000 mg
L-izoleucină 1000 mg

 

Tabelul valorilor nutriționale BCAA Instant cu aromă

Valori nutriționale1 doză
Valoarea energetică 85 kJ / 20 kcal
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 0 g
Proteine 5 g
Sodiu 0 g
Profilul aminoacizilor
L-leucină 3334 mg
L-valină 833 mg
L-izoleucină 833 mg

 

Atenţie

Produsul nu este un substitut pentru o alimentaţie variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de sub 25 ° C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau stocarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci.

Recenzii clienți

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

89%
89%
Scor mediu din 559 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

93.3 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80.0000 %
22 clienți consideră această recenzie utilă
4 clienți nu consideră această recenzie utilă
Per ansamblu este un supliment bun, mai ales ca este obtinut dupa cum sustine firma prin procesul de fermentatie. Pana acum am incercat variantele fara aroma ceea ce este groaznic ca si gust daca nu e combinat cu un alt supliment cu aroma, coacaze (cea mai buna aroma de pana acum) si portocale (mult mult prea intensa aroma si artificiala)

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40.0000 %
19 clienți consideră această recenzie utilă
8 clienți nu consideră această recenzie utilă
Este groaznica aroma, miroase chimic grav. Ananas sau lămâie sunt foarte ok

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

 1. 80%

  Theo

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Raport calitate-pret excelent
  Per ansamblu este un supliment bun, mai ales ca este obtinut dupa cum sustine firma prin procesul de fermentatie. Pana acum am incercat variantele fara aroma ceea ce este groaznic ca si gust daca nu e combinat cu un alt supliment cu aroma, coacaze (cea mai buna aroma de pana acum) si portocale (mult mult prea intensa aroma si artificiala)
 2. 40%

  Mihail

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  Watermelon sucks
  Este groaznica aroma, miroase chimic grav. Ananas sau lămâie sunt foarte ok
 3. 100%

  Dragos

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Se poate combina cu proteina într-un shake?
  E foarte bun.Aroma este excelenta.Se poate combina într-un shake cu proteina ?
 4. 100%

  Vali

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Bun
  Recomand acesti aminoacizi, am comandat prima oara pt ca am primit o mostra si mi a placut
 5. 100%

  Vasi

  Client real

  Punctele clientului: 306

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  1
  Folosesc aceste Bcaa doar de aproximativ 3 ani. Am 18 ani și sunt jucător activ de hochei. M-a surprins prețul acestui produs, așa că mi-am spus că îl voi încerca. Am ales aroma căpșuni-lime și pepene verde. Nu am băut vreo aromă mai bună. Folosesc aceste arome doar 3 ani. Deoarece avem antrenamente destul de solicitante, combin bcaa cu glutamină. Eu iau glutamină înainte de culcare și după antrenament și bcaa în timpul antrenamentului 1 lingură. Gustul, solubilitatea și prețul sunt într-adevăr echilibrate. Sunt foarte mulțumit și cu siguranță le recomand tuturor, pentru că într-adevăr merită.
 6. 80%

  Silviano

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
    Calitate
  Produs bun și de calitate. În schimb lipsesc mostrele care spuneți ca le oferiți la cumpărarea oricărui produs ce depășește 40 de lei. Produse bună-seriozitate 0.
 7. 100%

  Codru

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Coacaze negre cea mai buna aroma.
  Coacaze negre cea mai buna aroma. 3-4 cupe in 2L apa in timpul antrenamentului si 2 3 cupe intr o sticla pe timpul zilei daca esti la cutting.
  Se bea usor si nu provoaca greața. E cea mai buna aroma.
 8. 100%

  Laura

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Foarte bun pt recuperare postoperatorie
  Este un produs foarte bun pt recuperarea postoperatorie unde s-au atins mușchii. Își face efectul imediat. Este superplacut la gust cel de coacăze negre.
 9. 100%

  adi

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  ok
  Aminoacizii produc proteine și sunt esențiale pentru fiecare persoană care face sport. Am decis să încerc acest produs pentru că mă antrenez, fac greutăți și diverse sporturi și pot spune că m-a ajutat foarte mult. Am văzut o schimbare uriașă în rezervele mele de energie, precum și în recuperarea mea și antrenamentele pe care le pot face. Eu iau 2 doze, 1 dimineața și 1 când ajung acasă de la alergat. Nu are un gust special, așa că uneori îl pun împreună cu proteine. Vine într-o pungă și are o masura mică pentru dozaj. Se dizolvă foarte ușor în apă și nu formează deloc bucăți și, de asemenea, nu lasă sedimente.
 10. 100%

  Cosmin

  Client real

  Punctele clientului: 2

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Gust
  Super bun gust mango-maracuja

Items 1 to 10 of 39 total

Pagina
Arată per pagină
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
EAN
8588006485202
Înălțime
26.00 cm
Lățime
4.00 cm
Lungime
18.00 cm
Greutate brută
0.27 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
45 buc.
Număr de bucăți pe palet
1620 buc.
Greutate netă
0.25 kg
Cod HS
Transport
Fără ambalaj din plastic
Nu
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Questions and answers about product Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

1. Întrebare:
masurare

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Doza de 6g este si pentru femei valabila? Daca da, cat inseamna in masurica din punga?
Răspuns:
Anca-Stefania

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Modul de administrare este recomandat atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Cupa din interior masoara 6g.

Cu stima,
Echipa GymBeam
2. Întrebare:
Continut soia

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Ma intereseaza daca produsul contine soia pe prospect
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Acest produs poate contine urme de soia.

Cu stima,
Echipa GymBeam
3. Întrebare:
Alexandru Nicolae

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Se poate combina cu lapte de migdale sau cocos?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Acest produs poate fi consumat atat cu apa, cat si cu lapte.

Cu stima,
Echipa GymBeam
4. Întrebare:
De spre gramaj bcca

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Doza de gramaj in timpul antrenamentului este de 6g.Se recomandă să se ia și înainte și după antrenament.Intrebare:6gluate înainte de antrenament cu 30 de minute și încă 6g in timpul antrenamentului nu pune in pericol sistem cardiovascular ținând cont că se degajă in corp o energie suplimentare și la care nu știu cum va reacționa organismul.Nu credeți că pot să apară ceva reacții anormale in organism.astept un răspuns corect și sincer.Multumesc
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Daca nu depasiti doza zilnica recomandata, nu vor exista efecte adverse. Daca aveti intrebari suplimentare in acest sens, va rugam sa va adresati unui medic specialist.

Cu stima,
Echipa GymBeam
5. Întrebare:
Curiozitate

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Ce gramaj are o cupă?
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Cupa din interior are o capacitate de 6g.

Cu stima,
Echipa GymBeam

Items 1 to 5 of 9 total

Pagina

Stephanie Davis: Bikini fitness, model și autoarea unui plan cunoscut de antrenament

Stephanie Davis este o concurentă de succes la bikni fitness, care în prezent își influențează fanii și în materie de modă. Cum arăta planul ei alimentar și de antrenament la momentul în care a atins succesul în competiții?

Muhammad Ali - carismatic și controversat, o legendă sport a secolului 20

Muhammad Ali este un boxer legendar care a pierdut aproape tot fiind în plină glorie. Nu s-a prăbușit la pământ, iar asta este povestea lui.

Erko Jun - Celebrul model fitness și luptător MMA nu se teme să își asume riscuri (interviu)

Erko Jun este unul dintre cele mai renumite modele fitness și unul dintre cei mai cunoscuți luptători MMA cu rădăcini balcanice. Descoperiți cine este Erko, ce se află în spatele succesului său și care este modul în care acesta se pregătește pentru lupte!

Ce sunt caloriile lichide și cum vă împiedică acestea să pierdeți în greutate?

Unde se regăsesc caloriile lichide? Vedeți câte cuburi de zahăr conțin băuturile voastre preferate și cât timp trebuie să alergați pentru a arde valoarea energetică pe care o are un litru de Coca-Cola.

Items 1 to 23 of 23 total