Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
88 %

BCAA 4:1:1 Instant conține aminoacizi cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină în raport 4:1:1. Sunt necesari pentru producerea proteinelor, care sunt o parte esențială a țesutului muscular, și reprezintă până la o treime din proteinele musculare. Organismul nu îi poate produce singur, așa că trebuie asimilați din alimentaţie sau cu ajutorul suplimentelor nutritive. 

În stoc
Preţ special   47,70 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

BCAA Instant - BCAA 4:1:1 fermentat, sursă instantanee de aminoacizi esențiali pentru îmbunătățirea sintezei proteinelor

BCAA 4:1:1 Instant sunt aminoacizi BCAA instant cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină. Sunt produși printr-un proces de fermentare într-un raport optim de 4:1:1. Acești aminoacizi nu pot fi produși de organism și, prin urmare, trebuie asimilați din alimentaţie sau din suplimentele nutritive. Pregătirea intensă și efortul fizic epuizează resursele de energie, iar după utilizarea glucozei din sânge, corpul începe să folosească depozitele de glicogen din mușchi. Din acest motiv, se recomandă administrarea de BCAA înainte de antrenament, care împiedică degradarea glicogenului și descompunerea țesutului muscular.

 

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

 

BCAA reprezintă o treime din proteinele musculare și sunt necesari pentru producerea proteinelor în timpul sintezei proteice, care sunt necesare pentru regenerarea, creșterea și menținerea masei musculare. Administrând BCAA Instant după un antrenament solicitant, veți avea grijă să aveți aportul necesar de aminoacizi pentru susținerea regenerării țesutului muscular. Cu o singură doză obțineți 6 g de aminoacizi.

 

BCAA Instant sunt BCAA fermentați și sunt produși printr-o metodă blândă, care nu utilizează substanțe chimice și prelucrarea nu se realizează la temperaturi ridicate. Provin din ingrediente vegetale, ceea ce îi face potriviți pentru vegetarieni și vegani. Fermentarea are ca rezultat aminoacizii mai eficienți și de calitate superioară, care nu conțin alergeni și nu sunt produsul utilizării substanțelor chimice agresive. Aminoacizii BCAA produși prin procesul de fermentare sunt foarte solubili în apă și sunt disponibili în arome fantastice!

 

BCAA 4:1:1 Instant și avantajele lor

  • BCAA într-un un raport optim 4:1:1
  • produși printr-o metodă blândă de fermentare
  • o doză conține 6 g de BCAA
  • îmbunătățesc sinteza proteinelor
  • sunt aminoacizi intanți și sunt solubili în apă
  • se amestecă foarte ușor
  • sunt disponibili într-o gamă largă de arome delicioase

 

Compoziție BCAA

BCAA 4:1:1 PORTOCALĂ: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de portocale, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PERE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pere, colorant: beta-caroten (E160a), caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MĂR VERDE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de mere, colorant: beta-caroten (E160a), albastru strălucitor (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COLA: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de cola identică, colorant: caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COACĂZE NERGE: L-leucină, L-izoleuciă, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de coacăze negre, colorant: sfeclă roşie, albastru strălucitor (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 LĂMÂIE ȘI LIME: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de lămâie și lime, colorant: Sunet Yellow E110, spirulina, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MANGO-MARACUJA L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de mango, maracuja, colorant: sfeclă roşie, beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 ANANAS: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de ananas, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PEPENE ROȘU: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pepene verde, colorant: sfeclă roşie, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 CĂPȘUNI-LIME: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4:1:1, acid citric, arome naturale de căpșuni, lime, colorant: sfeclă roşie, îndulcitor (sucraloză E955)

 BCAA 4:1:1 FĂRĂ AROMĂ: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, la un raport de 4: 1: 1.

 

Mod de administrare

Adăugați 400 ml de apă în shaker. Apoi adăugați 6 g de BCAA, agitați bine și apoi puteți consuma. Pentru un efect optim, consumați de 2-4 ori pe zi, înainte, în timpul antrenamentului, după antrenament sau înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale BCAA Instant fără aromă

Valori nutriționale1 doză
Valoarea energetică85 kJ / 20 kcal
Grăsimi0 g
Carbohidrați0 g
Proteine6 g
Sodiu0 g
Profilul aminoacizilor
L-leucină4000 mg
L-valină1000 mg
L-izoleucină1000 mg

 

Tabelul valorilor nutriționale BCAA Instant cu aromă

Valori nutriționale1 doză
Valoarea energetică85 kJ / 20 kcal
Grăsimi0 g
Carbohidrați0 g
Proteine5 g
Sodiu0 g
Profilul aminoacizilor
L-leucină3334 mg
L-valină833 mg
L-izoleucină833 mg

 

Atenţionări

Produsul nu este un substitut pentru o alimentaţie variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de sub 25 ° C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau stocarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci.

Recenzii clienți

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul