Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
88 %

BCAA 4:1:1 conține aminoacizi BCAA în raport de 4:1:1, este ușor solubil, protejează si regenerează masa musculară și are efecte anti-catabolice. Acest supliment pe bază de aminoacizi este produs printr-o metodă blândă de fermentare. BCAA Instant se dizolvă excelent în apă, nu face spumă și este disponibil într-o varietate de arome delicioase! Este ideal pentru vegani și vegetarieni. 

În stoc
Preţ special   47,70 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

BCAA Instant - supliment pe bază de aminoacizi BCAA fermentați, în raport de 4:1:1, asigură o regenerare rapidă și este disponibil într-o varietate de arome delicioase

BCAA Instant este un supliment pe bază de aminoacizi cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină, produs printr-o metodă specială de fermentare și într-un raport optim de 4:1:1. Aminoacizii esențiali nu pot fi sintetizați de organism, motiv pentru care trebuie să-i obținem din alimente sau din suplimente pe bază de aminoacizi. Acești aminoacizi ajută la protejarea și creșterea masei musculare, economisirea glicogenului muscular, la accelerarea sintezei proteinelor musculare și la reducerea producției de acid lactic în mușchi. Acest lucru duce la creșterea forței și garantează eficiență maximă în protejarea mușchilor în timpul și după antrenament, când sunteți stresați sau când sunteți la dietă. Administrarea de BCAA Instant, chiar și după cel mai solicitant antrenament, îmbunătățește regenerarea musculară si menținerea echilibrului pozitiv de azot în organism. În plus, îmbunătățește secreția hormonului de creștere.

       

BCAA INSTANT - Aminoacizi BCAA fermentați 4:1:1

      

BCAA Instant conține aminoacizi BCAA fermentați și este produs printr-o metodă specială care nu implică utilizarea substanțelor chimice și prelucrarea la temperaturi ridicate. Aminoacizii provin din materiile prime de origine vegetală, ceea ce face posibilă utilizarea acestui supliment de către vegetarieni și vegani. Rezultatul acestei metode de fermentare este un supliment BCAA, de înaltă calitate, fără alergeni și foarte eficient. Cu un raport de 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină și L-valină), conține o doză de 4 ori mai mare de leucină - cel mai eficient aminoacid BCAA cu efecte anabolice puternice. Acest supliment pe bază de aminoacizi se dizolvă excelent în apă, nu face spumă și este disponibil într-o varietate de arome delicioase!

      

Aminoacizii BCAA sunt necesari și indispensabili, mai ales atunci când organismul este supus unui efort intens, cum ar fi o dietă scăzută în carbohidrați, în combinație cu antrenamente intense. Pentru dietele de slăbit, se recomandă utilizarea acestui produs în combinație cu un arzător de grăsimi eficient, cum ar fi carnitina, care este responsabilă de arderea grăsimilor, în timp ce BCAA protejează masa musculară. 

    

BCAA 4:1:1 Instant și beneficiile acestuia

 • este ușor solubil în apă
 • nu face spumă și se amestecă ușor
 • conține aminoacizi fermentați - metodă blândă de fermentare
 • BCAA într-un raport optim de 4:1:1
 • conține o cantitate mare de L-leucină - cel mai eficient aminoacid BCAA cu efecte anabolice puternice
 • conține până la 6 g de BCAA
 • conține numai BCAA
 • disponibil într-o varietate de arome delicioase

                   

BCAA Instant 4:1:1 - aminoacizi BCAA fermentați

        

Ce sunt aminoacizii BCAA fermentați?

Nu toți aminoacizii BCAA (cu lanțuri ramificate) au proprietăți similare. Nu numai în ceea ce privește raportul componentelor (leucină, izoleucină și valină), ci și în ceea ce privește calitatea acestora. Există mai multe moduri de a produce suplimente pe bază de aminoacizi, iar cea mai utilizată metodă este extracția cu un acid chimic din materie primă de origine animală. Acest proces, care implică câteva ore de hidroliză, utilizează temperaturi ridicate și acizi puternici, creează aminoacizi hidrolizați care sunt ulterior filtrați, uscați și rafinați pentru a fi potriviți pentru consumul uman. Aceasta este cea mai populară metodă pentru producerea de aminoacizi, dar poate crea un produs care conține alergeni.

     

A doua metodă de producere a aminoacizilor, care nu este folosită atât de des, deoarece este mai scumpă, se realizează prin utilizarea culturilor de fermentare într-un laborator farmaceutic. În acest, proces nu se utilizează produsele de origine animală ca materie primă, substanțe chimice sau prelucrarea la temperaturi înalte. Rezultatul este un supliment BCAA, de înaltă calitate, fără alergeni și foarte eficient.

        

Pentru ce se utilizează BCAA Instant?

Aminoacizii cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină, sunt o parte importantă a tuturor aminoacizilor care fac parte din țesutul muscular. Având în vedere că antrenamentul intens sau orice efort fizic epuizează rezervele de energie constituite din glicogen, generarea de energie începe de la acești aminoacizi cu lanț ramificat. Acest lucru poate fi prevenit prin administrarea de BCAA Instant, care este indispensabil sportivilor și tuturor persoanelor care fac efort fizic.

       BCAA Instant 4:1:1

      

Efectele BCAA 4:1:1

 • crește calitatea și cantitatea masei musculare
 • restabilește puterea și accelerează regenerarea
 • previne procesul catabolic
 • ajută la conservarea depozitelor de glicogen
 • reglează nivelul de zahăr din sânge
 • ajută la construirea masei musculare
 • protejează mușchii în timpul performanțelor fizice
 • protejează masa musculară în timpul pierderii în greutate corporală
 • oferă o cantitate suficientă de aminoacizi cu catenă ramificată pentru antrenamentele intense
 • îmbunătățește randamentul fizic
 • arde grăsimile și reduce greutatea corporală

      

Pentru cine este destinat acest produs?

BCAA 4:1:1 este destinat sportivilor, dar și persoanelor care suferă de un aport inadecvat de proteine sau celor care sunt activi fizic și doresc să se regenereze și să-și crească masa musculară. Produsul este recomandat și persoanelor care doresc să își reducă masa corporală prin aportul alimentar redus și prin creșterea activității fizice.

      

Ingrediente BCAA

BCAA 4:1:1 PORTOCALĂ: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de portocală, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PARĂ: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pară, colorant: beta-caroten (E160a), caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MĂR VERDE: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de măr, colorant: beta-caroten (E160a), albastru briliant (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COLA: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de cola, colorant: caramel (E150), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 COACĂZE NEGRE: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de coacăze negre, colorant: sfeclă roșie, albastru briliant (E133), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 LĂMÂIE ȘI LIME: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de lămâie și lime, colorant: galben auriu E110, spirulină, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 MANGO-MARACUJA: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de mango, maracuja, colorant: sfeclă roșie, beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 ANANAS: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de ananas, colorant: beta-caroten (E160a), îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 PEPENE ROȘU: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de pepene roșu, colorant: sfeclă roșie, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 CĂPȘUNI-LIME: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1, acid citric, aromă naturală de căpșuni și lime, colorant: sfeclă roșie, îndulcitor (sucraloză E955)

BCAA 4:1:1 Fără aromă: L-Leucină, L-izoleucină, L-valină, într-un raport de 4:1:1

         

Mod de administrare

Adăugați 400 ml apă în shaker. Apoi adăugați 6 g de BCAA, agitați și consumați. Pentru un efect optim, luați de 2-4 ori pe zi, înainte de antrenament, în timpul antrenamentului, după antrenament sau înainte de culcare.

   

Tabelul valorilor nutriționale pentru BCAA 4:1:1 fără aromă

Valori nutriționale1 porție
Valoarea energetică 85 kJ / 20 kcal
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 0 g
Proteine 6 g
Sodiu 0 g
Profil de aminoacizi
L-leucină 4000 mg
L-valină 1000 mg
L-izoleucină 1000 mg

    

Tabelul valorilor nutriționale pentru BCAA 4:1:1 cu aromă

Valori nutriționale1 porție
Valoarea energetică 85 kJ / 20 kcal
Grăsimi 0 g
Carbohidrați 0 g
Proteine 5 g
Sodiu 0 g
Profil de aminoacizi
L-leucină 3334 mg
L-valină 833 mg
L-izoleucină 833 mg

         

Atenție

Acest produs nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. A se depozita într-un loc uscat la o temperatură sub 25°C. A se feri de îngheț și departe de razele soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși cantitatea zilnică recomandată. Poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci.

Recenzii clienți

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Bcaa 4:1:1 Instant - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul