Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
93 %

L-carnitina este un arzător eficient natural de grăsime care are o concentrație mare de L-carnitină. L-carnitina promovează pierderea de grăsime, crește performanța și îmbunătățește regenerarea. Ambalajul de 0,5 l este cel mai puternic concentrat de L-carnitina de pe piață. 

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 27.01.2020

L-Carnitina arde eficient grăsimea, sprijină slăbirea sănătoasă și recuperarea după antrenament

L-carnitina este o substanță naturală, considerată una dintre cele mai eficiente substanțe naturale de oxidare a grăsimilor. Această substanță vitală este o componentă esențială a sistemului de transport, a cărui sarcină este de a transporta grăsimile în mitocondriile celulelor, unde are loc arderea grăsimilor. În timpul oxidării grăsimilor, acizii grași sunt convertiți în energie, care poate fi folosita pentru antrenament.

 

În afară de faptul că L-carnitina este un arzător excelent pentru grăsimea nedorită, aceasta menține sistemul cardiovascular, performanța, recuperarea, micșorează formarea acidului lactic și ameliorează astfel oboseala organismului. L-carnitina integră de la Gymbeam, în comparație cu alte produse de acest tip, are două avantaje importante, primul este faptul că nu conține conservanți inutili, și al doilea are o concentrație mai mare de L-carnitină.

 

L-carnitină Gymbeam

 

L-carnitina 110 000 este pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune și puternice produse de ardere a grăsimilor, votat de către clienții noștri.

 

Ce este L-carnitina?

L-carnitină a fost inventată de oamenii de știință ruși în anul 1950 și de atunci este considerată unul dintre cele mai eficiente moduri de promovare a rezistenței, de ardere a grăsimilor si de recuperare între antrenamente. Din aceste motive, a devenit un supliment nutritiv esențial pentru sportivi, culturisti, dar și pentru oamenii obișnuiți care încearcă să scape de kilogramele nedorite și să vor să aibă grijă de sănătatea lor. Deși utilizarea acestui supliment alimentar în timpul exercitiilor fizice, este mai eficientă, produsul nu este un stimulent, deci poate fi utilizat și searai. L-carnitina este în mod evident alegerea potrivita dacă căutați o calitate înaltă de L-carnitină cu concentrații mari ale acestei substanțe active.

 

Ce spun studiile despre L-carnitină?

Studiile au arătat că combinația de L-carnitină, desigur, ca supliment alimentar - nu ca înlocuitor alimentar, cu orice activitate fizică, duce la pierderea kilogramelor în exces și reglarea greutății. Rezultatele testelor au evidențiat faptul că L-carnitina accelerează arderea grăsimilor din alimentație, și, de asemenea, reduce senzația de foame.

 

L-carnitină Gymbeam

 

Pentru cine este destinată L-carnitina?

L-carnitina este destinata pentru toate persoanele care doresc să scape de kilogramele în exces, deoarece acest produs servește ca suport activ al arderii grăsimilor. Este de asemenea potrivita pentru sportivi pentru a crește energia și puterea fizică.

 

L-carnitina și avantajele sale

  • substanță activă pur naturală L-carnitina
  • conține cea mai mare concentrație de L-Carnitină per doză
  • se absoarbe ușor
  • arde în mod eficient grăsimea și produce energie
  • îmbunătățește performanțele sportive
  • susține sănătatea sistemului cardiovascular
  • promovează regenerarea organismului și ameliorează oboseala
  • nu conține conservanți inutili

 

Ingrediente

Aromă de portocalie: apa, L-carnitina, acid citric, aroma, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acesulfam-K, sucraloza.

Aromă de cireșeapa, L-carnitina, acid citric, aroma, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acesulfam-K, sucraloza.

 

Mod de administrare

Pentru prepararea unei bauturi cu L-Carnitina dizolvati 20 ml (150 000 mg/l) și 10 ml (220  000 mg/l) de concentrat în apa si serviti cu 30 de minute înainte de antrenament. Agitați bine înainte de a bea.

   

Tabel cu valori nutritive L-carnitină 220 000 mg/l

Valoarea nutritivă1 doză (10 ml)
Calorii 39 kJ/kcal
Grăsimi 0 mg
Carbohidrati 0 mg
Proteine 2,2 mg
L-carnitină 2200 mg

 

Tabel cu valori nutritive L-carnitina 150 000 mg/l

Valoarea nutritivă1 doză (20 ml)
Calorii 47 kJ / 11 kcal
Grăsimi 0 mg
   dinttre  care saturate 0 mg
Carbohidrati 0 mg
   din care zaharuri 0 mg
Proteine 3000 mg
Sodiu 0 mg
L-carnitină 3000 mg

 

Atenţie

Suplimentele dietetice nu înlocuiesc o dieta echilibrata sau un mod de viata sanatos. A se pastra într-un loc uscat la 25 ° C. Protejati împotriva înghetului si a razelor de soare. Producatorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de folosirea sau depozitarea necorespunzatoare. Folositi pâna la data indicata pe ambalaj.

Recenzii clienți

Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Categorii L-carnitină
Întrebările clienților

Arzător de grăsime L-Carnitină - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul