FueRide - Gymbeam

Evaluare:
91 % of 100
91 % (51)
Producător: GymBeam

FueRide este o băutură ionică pentru sportivi pentru a-și reface energia, vitaminele și electroliții cheie pentru o performanță maximă. Odată ce vă curge prin vene, vă oferă puterea de a vă depăși limitele și de a atinge chiar și cele mai îndrăznețe obiective. Datorită profilului său unic de ingrediente, contribuie la menținerea performanței de rezistență în timpul activității fizice prelungite, hidratând în același timp eficient organismul.

În stoc
49,90Lei

FueRide - o băutură ionică funcțională pentru sportivi pentru a recompleta lichidele, energia, vitaminele și electroliții cheie

FueRide este destinată sportivilor. Am creat această băutură ionică special pentru sportivii de anduranță care au nevoie de o reîncărcare suficientă de energie în timpul performanței. Dar, datorită profilului său de ingrediente, va fi utilă și pentru orice alți sportivi sau oameni activi care trebuie să-și reîncarce rapid depozitele de energie și să continue să depășească provocările. În acest fel, fie că decideți să vă concentrați pe ciclism, alergare, înot, schi, patinaj, sporturi de echipă sau cu rachetă sau discipline de ultra-anduranță, cum ar fi un triatlon, FueRide vă va ajuta în mod eficient să obțineți performanța maximă și să vă depășiți limitele.

                                                                                                                                               

Mai mult decât atât, conținutul de electroliți și carbohidrați ajută la menținerea performanței de anduranță în timpul efortului fizic prelungit și promovează o hidratare eficientă a organismului, care este crucială pentru performanța sportivă optimă. După cum probabil știți, în mod natural pierdem electroliți prin transpirație în timpul activității fizice, iar lipsa acestora este asociată, de exemplu, cu crampe musculare și tulburări în gestionarea apei din organism. Aceasta înseamnă că pentru a nu ne deshidrata și pentru a nu ne reduce performanța în timpul activității fizice, este necesar să reumplem în mod continuu lichidele, energia și electroliții. Prin urmare, FueRide este soluția ideală pentru a vă ajuta să rezolvați toți acești 3 factori cheie într-o singură băutură.

                                                                                                                                                                                        

FueRide include un amestec de carbohidrați, care conține glucoză și fructoză într-un raport echilibrat. Prin urmare, această băutură îndeplinește și cerințele nutriționale exigente ale sportivilor de performanță și profesioniști, care au nevoie să primească o cantitate mare de carbohidrați într-o cantitate perfectă. Raportul dintre glucoză și fructoză este de 2:1 în întregul amestec (aproximativ 60:30 la 100 g de produs), ceea ce asigură o digestie fără probleme, utilizarea maximă a capacității sistemului digestiv și o aprovizionare rapidă cu energie pentru musculatură, care este necesară pentru performanță sportivă maximă.

                                                                                                                                                                               

În plus, conține, de asemenea, electroliți cheie, cum ar fi cloruri, sodiu și magneziu și ajută eficient la reumplerea lor continuă. De exemplu, magneziul susține funcția musculară adecvată și este, de asemenea, indispensabil pentru buna funcționare a metabolismului energetic, care produce energie pentru toate procesele din organism. În plus, contribuie și la echilibrul electrolitic din organism și la reducerea epuizării și oboselii, beneficii pe care cu siguranță le veți aprecia mai ales în timpul antrenamentelor sau curselor mai lungi.

                                                                                                                         

Dar asta nu este tot, FueRide conține și o combinație de vitamine atent selectate, pe care sportivii trebuie să le furnizeze în cantități mari. Acestea sunt în principal vitaminele B1, B7 și B12, care contribuie la menținerea unei sănătăți mintale adecvate și la funcționarea sistemului nervos care controlează mușchii. Urmează vitamina C, care sprijină menținerea unei funcții optime a sistemului imunitar în timpul efortului fizic intens, vitamina D fiind, de asemenea, indispensabilă pentru efectul general asupra sistemului imunitar. Acest lucru este deosebit de important deoarece o performanță sportivă obositoare poate, de asemenea, să-și pună amprenta asupra apărării corpului nostru. Conținutul de vitamina E contribuie apoi la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, care sunt, de asemenea, afectate de activitatea fizică intensă. Pe scurt, FueRide conține toate ingredientele necesare funcționării optime a organismului în timpul unei performanțe sportive.

                                                                                                                                                                                                 

Astfel, proprietățile unice ale acestei băuturi ionice o fac alegerea perfectă pentru completarea continuă cu energie și lichide în timpul oricărei performanțe fizice. Acest lucru este deosebit de important pentru sportivii care urmează un antrenament prelungit sau intens sau care participă la o competiție. În plus, completarea cu carbohidrați în timpul oricărei activități sportive salvează rezervele de glicogen și, astfel, vă permite să vă îmbunătățiți performanța sportivă. Osmolalitatea, care este în jur de 7%, face din aceasta o băutură izotonică sport atunci când se dizolvă 1 porție de băutură în 400 ml de apă. Rezultă aceeași concentrație de constituenți ionici dizolvați pe care corpul nostru o are în mod natural și, prin urmare, asigură o completare perfectă atât a carbohidraților, cât și a lichidelor în timpul efortului fizic. 

                                                                                                                                 

În cele din urmă, datorită profilului său funcțional al ingredientelor și al aromelor răcoritoare, puteți, de asemenea, combina popularele BCAA cu FueDrive pentru a amplifica și mai mult potențialul băuturii ionice rezultante. Acest lucru face ca FueDrive să fie potrivită pentru toți sportivii cu consum ridicat de energie. Va fi apreciată mai ales de sportivii de anduranță și sporturi de echipă sau de orice sportivi care se antrenează intens și au nevoie să-și reumple rezervoarele de energie în timpul efortului fizic pentru a obține performanță maximă.   

                                                                        

                                                                                                                                                                                               

FueRide & beneficiile sale

 • o băutură ionică pentru a reface energia, vitaminele și electroliții cheie
 • conține glucoză și fructoză pentru sportivi într-un raport ideal de 2:1
 • furnizează 4 minerale cheie care se elimină în mod natural prin transpirație
 • conține 12 vitamine importante pentru buna funcționare a organismului
 • ușor digerabilă
 • se mândrește cu o osmolalitate ideală și va reumple perfect lichidele și energia
 • dizolvarea unei porții în 400 ml apă face o băutură izotonică sport
 • ajută la menținerea performanței de anduranță în timpul efortului fizic prelungit
 • promovează hidratarea eficientă a organismului
 • furnizează rapid energie mușchilor
 • reduce oboseala și epuizarea
 • contribuie la menținerea sănătății mintale corespunzătoare și a funcției sistemului nervos
 • importantă pentru buna funcționare a mușchilor
 • contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic, care produce energie
 • potrivită pentru sportivi pentru a-și completa energia și a-și îmbunătăți performanța

                                                                                                                               

Ingrediente

Aromă de pepene și căpșuni: Glucoză, fructoză, corector de aciditate (acid citric), citrat de magneziu, clorură de sodiu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), niacină (nicotinamidă), vitamina A (acetat de retinil), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), acid folic (acid pteroilglutamic), vitamina D (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina K (filochinonă), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), aromă, colorant (sfeclă roșie), îndulcitor (acesulfam K).

Aromă de ananas: Glucoză, fructoză, corector de aciditate (acid citric), citrat de magneziu, clorură de sodiu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), niacină (nicotinamidă), vitamina A (acetat de retinil), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), acid folic (acid pteroilglutamic), vitamina D (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina K (filochinonă), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (acesulfam K).

Aromă de portocale: Glucoză, fructoză, corector de aciditate (acid citric), citrat de magneziu, clorură de sodiu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), niacină (nicotinamidă), vitamina A (acetat de retinil), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), acid folic (acid pteroilglutamic), vitamina D (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina K (filochinonă), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), aromă, colorant (caroteni), îndulcitor (acesulfam K).

Aromă de grepfruit: Glucoză, fructoză, corector de aciditate (acid citric), citrat de magneziu, clorură de sodiu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil), niacină (nicotinamidă), vitamina A (acetat de retinil), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), acid folic (acid pteroilglutamic), vitamina D (colecalciferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina K (filochinonă), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), aromă, coloranți (sfeclă roșie, caroteni), îndulcitor (acesulfam K).

                                          

Mod de administrare

Se amestecă 2 măsuri (32 g) cu 400-500 ml de apă. Luați 1 dată pe zi. Consumați înainte, în timpul sau după activitatea fizică.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 100 g 1 porție (32 g) *CR % (32 g)
Valoare energetică 1462 kJ/ 344 kcal 468 kJ/ 110 kcal 6 %
Grăsimi 0 g 0 g 0 %
   din care saturate 0 g 0 g 0 %
Carbohidrați 88 g 28 g 11 %
   din care zaharuri 88 g 28 g 31 %
Proteine 0 g 0 g 0 %
Sare 1,13 g 0,36 g 6 %
Magneziu 300 mg 96 mg 26 %
Sodiu 531 mg 170 mg -
Clorură 800 mg 256 mg 27 %
Vitamina A 800 µg 256 µg 32 %
Vitamina C 80 mg 25,6 mg 32 %
Vitamina D 5 µg 1,6 µg 32 %
Vitamina E 11,9 mg 3,8 mg 32 %
Vitamina K 75 µg 24 µg 32 %
Vitamina B1 1,1 mg 0,35 mg 32 %
Vitamina B2 1,4 mg 0,45 mg 32 %
Niacină 16 mg 5,1 mg 32 %
Acid pantotenic 6 mg 1,9 mg 32 %
Vitamina B6 1,4 mg 0,45 mg 32 %
Biotină 50 µg 16 µg 32 %
Acid folic 200 µg 64 µg 32 %
Vitamina B12 2,5 µg 0,8 µg 32 %

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)   

 

Atenție

Supliment nutritiv care conține zaharuri și îndulcitori. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este potrivit copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.


Informații despre alergeni: Poate conține urme de gluten și soia.

Detalii produs
EAN 8586022215544
Fabricat în EU
Categoria principală Carbohidrați rapizi
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor SPRING 35%, GYMBEAM10
Grup de arome fructe
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 20.00 cm
Lățime 14.50 cm
Lungime 14.50 cm
Greutate brută 0.95 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți pe palet 320 buc.
Greutate netă 0.80 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Băuturi pentru sportivi
Gainere și Carbohidrați
Băuturi izotonice
Alimente sănătoase
Nutriție sportivă
Cadouri pentru el
Susținerea regenerării
Îmbunătățirea performanței

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți FueRide - Gymbeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:FueRide - Gymbeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

91 %
91 %
Scor mediu din 51 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

92 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Îmi place foarte mult, l-am cumpărat prima data peste vara, iar gustul de pepene verde e demențial !!! L-am folosit pe post de băutură răcoritoare, in loc sa beau alte sucuri etc. L-am folosit in timp ce făceam mișcare sau că băutură răcoritoare. Foarte bun, recomand!!!

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

40 %
Pentru o simpla formula de hidratare, produsul conține foarte foarte mult zahăr, chiar mai mult ca si la un un suc. Da, e si plin de vitamine si electroliți si isi face treaba, dar are prea mult zahar. Acuma inteleg ca e vina mea ca nu m-am uitat fix la zahar cand am comandat, dar in acelasi timp nu ma asteptam sa aiba asa de mult. Cel putin pentru mine si pentru o formula de hidratare este prea mult.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
800 g grapefruit
(11) 
98%
64,90Lei 49,90Lei
în stoc
800 g portocală
(17) 
96%
64,90Lei 49,90Lei
în stoc
800 g ananas
(11) 
89%
64,90Lei 49,90Lei
în stoc
800 g pepene roșu - căpșuni
(10) 
86%
64,90Lei 49,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul