VitaCalm - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam

VitaCalm este un supliment complex care conține substanțe pentru calmare și relaxare generală. Produsul conține extract premium de ashwagandha, roiniță și magneziu, care contribuie la buna funcționare a psihicului. VitaCalm va fi astfel apreciat în timpul zilelor aglomerate, când vă luptați cu o tensiune interioară care vă poate împiedica să adormiți sau să vă relaxați mental.

Stoc epuizat
Preț estimat 84,90Lei

VitaCalm - un supliment complex care conține ashwagandha, roiniță, vitamine și alte substanțe pentru calmare și relaxare generală

VitaCalm este unul dintre suplimentele eficiente cu o formulă complexă care conține substanțe asociate cu inducerea senzației de relaxare și calm general. Ingredientul principal este un extract premium foarte concentrat din ashwagandha de calitate superioară cu denumirea KSM-66®. Acesta conține 10% withanolide, care sunt legate de îngrijirea performanței mentale, a sănătății mentale, a stării de bine și a relaxării generale a organismului. În continuare, se află roinița (Mellisa officinalis), care este asociată cu echilibrul mental, somnul, starea de spirit sau pacea interioară. Răspunsul la obținerea calmului poate fi ascuns și în extractul de rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) conținut în produs. Acest lucru se datorează faptului că este asociat cu îngrijirea sănătății mentale și a sistemului nervos în legătură cu starea de bine.

 

Există și extract de rădăcină de ginseng roșu coreean (Panax ginseng) (Panax ginseng) și trandafirul (Rhodiola rosea), care, ca și ashwagandha conținută, se numără printre adaptogeni. Acestea sunt substanțe asociate, în general, cu rezistența organismului, gestionarea stresului și a tensiunii psihologice. Extractele naturale atent selecționate sunt apoi completate cu magneziu, vitamina B6 și B12, care contribuie la buna funcționare a psihicului. Performanța optimă a psihicului poate contribui la starea noastră interioară de spirit și, prin urmare, la senzația generală de relaxare. 

 

VitaCalm este, în cele din urmă, potrivit pentru oricine dorește să facă maximul pentru bunăstarea psihică și se confruntă zilnic cu diverse influențe care o perturbă. Produsul va fi apreciat de studenți în perioada solicitantă a examenelor, medicii când efectuează practica de rutină sau operații grele, precum și managerii, care trebuie să se confrunte zilnic cu presiunea la locul de muncă. Nu în ultimul rând, este potrivit pentru oricine se confruntă cu un anumit stres la locul de muncă sau în viața privată. În plus, este adecvat pentru vegani.

 

VitaCalm și beneficiile sale

  • un supliment eficient pentru calmare și relaxare generală
  • ajută la îngrijirea somnului
  • conține substanțe asociate cu performanța mentală, sănătatea mentală, bunăstarea
  • formula include ashwagandha KSM-66® de cea mai bună calitate și 10% de withanolide
  • conține adaptogene asociate în general cu rezistența organismului, cu capacitatea de a face față stresului și tensiunii psihologice
  • contribuie la buna funcționare a psihicului
  • va fi apreciat de medici, manageri, studenți și oricine se confruntă cu stresul la locul de muncă sau în viața privată
  • prezintă o formulă atent selectată, potrivită pentru vegani
  • adecvat pentru oricine dorește să facă maximum pentru bunăstarea sa mentală

 

Ingrediente

Săruri de magneziu de acid citric, extract de rădăcină de ashwagandha KSM-66® 12:1 (Withania somnifera) (5% withanolide), extract din frunze de roiniță 10:1 (Melissa officinalis), extract din rădăcină de lemn dulce 5:1 (Glycyrrhiza glabra) (25% acid glicirrizic), extract din rădăcină de ginseng roșu coreean 30:1 (Panax ginseng) (10% ginsenozide), extract de rădăcină de Rhodiola rosea 100:1 (Rhodiola rosea) (3% rosavine, 1% salidroside), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), capsulă de hipromeloză.

 

Mod de administrare

Luați 2 capsule pe zi.

 

Valori nutriționale

Valori nutriționale 2 capsule *VRN
Extract de rădăcină de Ashwagandha KSM-66® 12:1 (Withania somnifera) 200 mg -
 - din care withanolides 10 mg -
Extract de frunze de roiniță 10:1 (Mellisa officinalis) 200 mg  
Extract de rădăcină de lemn dulce 5:1 (Glycyrrhiza glabra) 200 mg  
 - din care acid glicirizic 50 mg  
Extract de rădăcină de ginseng roșu coreean 30:1 (Panax ginseng) 100 mg  
 - din care ginsenozide 10 mg  
Rhodiola rosea root extract 100:1 (Rhodiola rosea) 100 mg  
 - din care rosavină 3 mg  
 - din care salidrozidă 1 mg  
Magneziu 80 mg 21%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Vitamina B12 4 μg 160%

*Valoare de referință a nutrienților

 

Atenție

Supliment nutrițional. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la temperatura camerei.

Detalii produs
EAN 8586025625173
Formă Capsule
Categoria principală Pentru un somn mai bun
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Fabricat în EU
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Da
Greutate netă 102.10 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Capsule 120 caps.
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă
Ashwagandha

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți VitaCalm - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:VitaCalm - GymBeam
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
120 caps. 104,90Lei 84,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul