Energy Powder - XBEAM

Evaluare:
84 % of 100
84 % (23)
Producător: XBEAM

XBEAM Energy Powder este o pulbere foarte solubilă, plină de ingrediente atent selecționate, care ajută sportivii să aibă energie în timpul activității online. Produsul conține 21 de ingrediente active căutate de jucătorii din lumea e-sporturilor pentru a susține performanța în timpul jocurilor. În plus, profilul ingredientelor este îmbogățit cu adaptogeni, care pot ajuta la gestionarea mai bună a momentelor tensionate din timpul meciurilor online stresante. Prin urmare, această pudră o să vă ajute foarte mult pe drumul spre victorie la fiecare meci.

În stoc
138,90Lei

XBEAM Energy Powder – o pulbere  foarte solubilă pentru susținerea performanței în timpul jocurilor online

XBEAM Energy Powder este un supliment alimentar sub formă de pulbere foarte solubilă care conține 21 de ingrediente atent selecționate. Acestea sunt căutate de jucătorii din lumea e-sporturilor cu scopul de a-și spori performanța la maximum. Deoarece căutarea celei mai bune poziții în clasamente este adesea însoțită de momente tensionate și stres, profilul acestui supliment conține o doză generoasă de L-tirozină, ce acționează ca precursor atât pentru sinteza dopaminei, cât și a norepinefrinei (noradrenalină). Aceasta din urmă este cunoscută ca hormon al stresului ce pregătește organismul pentru acțiune și stres, cu care toți jucătorii e-sport se confruntă în meciuri dificile. 

     

În plus, pentru a reduce tensiunea resimțită în goana după cele mai bune rezultate și pentru a ajuta la dezvoltarea simțurilor cheie în timpul jocurilor, suplimentul conține și un extract din Bacopa. Această plantă este cunoscută și sub numele de Brahmi și, împreună cu Acetil L-Carnitina, se numără printre nootropicele cunoscute. Aceste substanțe sunt asociate cu îmbunătățirea memoriei, gândirii și concentrării, care sunt procesele mentale cheie care pot decide cursul fiecărui meci online.

                

În timpul cursei voastre spre victorie, veți aprecia și faptul că Bacopa, împreună cu ashwaganda inclusă în acest produs, extractul de rădăcină de rhodiola rosea (Rhodiola rosea) și extractul de ginseng roșu coreean (Panax ginseng) aparțin unui grup numit adaptogeni. Aceste substanțe ajută la gestionarea mai bună a stresului, se adaptează mai ușor la acesta și, astfel, cresc rezistența generală a organismului. Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați calmul în timpul situațiilor intense de joc care au un efect asupra scorului general. Nu contează că echipa voastră luptă în League of Legends, în Call of Duty, dacă efectuează curse alimentate de adrenalină în F1 sau joacă un meci în FIFA.

       

Profilul general al ingredientelor este completat suplimentar de 150 mg de cofeină. Aceasta este aproximativ o doză egală cu un espresso dublu. În plus, cofeina se numără printre cele mai populare stimulente și este adesea inclusă în băuturile energizante împreună cu taurina pentru a întârzia senzația de oboseală și pentru a stimula nivelul de energie. Aceasta vă poate energiza și vă poate ascuți simțurile, indiferent de jocul online în care sunteți implicat. În același timp, are un impact și asupra vitezei de reacție, ceea ce vă permite să acordați cu ușurință o lovitură decisivă. În continuare avem L-Teanina, care acționează sinergic cu cofeina și care, de asemenea, se află printre nootropice. Prezența acesteia va asigura apariția treptată a efectelor cofeinei, care cu siguranță va fi apreciată de toți jucătorii care sunt mai sensibili la acest stimulent. Formula eficientă a ingredientelor active este completată și de bitartratul de colină, care este foarte solicitat împreună cu L-Glicina, deoarece aceste substanțe susțin funcțiile cognitive. Acestea pot fi decisive în lumea e-sporturilor.

      Energy Powder - XBEAM                                           

În plus față de cele menționate mai sus, aceasta include, de asemenea, atenția, percepția și abilitățile de rezolvare a problemelor. Astfel, acestea sunt calități care vor fi apreciate de toți fanii jocurilor tactice sau RTS. În plus, colina este o substanță esențială pentru sinteza unui neurotransmițător numit acetilcolină, fără de care sistemul nervos nu ar putea funcționa corect. În plus, este principalul transmițător al impulsurilor nervoase din creier. Prin urmare, influențează atenția, memoria și coordonarea mișcărilor, care pot avea un impact și asupra vitezei de reacție. Acest lucru aparține celor mai BUNE abilități ale celor mai buni jucători de e-sport.

      

Cu toate acestea, profilul ingredientelor din XBEAM Energy Powder ia în considerare și vitalitatea jucătorilor, care poate fi îmbunătățită de Treonină, unul dintre cei mai importanți aminoacizi esențiali. Acestea sunt substanțe care sunt importante pentru buna funcționare a tuturor proceselor vitale din organism. În plus, vitaminele din grupul B incluse, cum ar fi B6, B9 și B12, susțin sănătatea generală a sportivilor, deoarece contribuie la reducerea senzației de epuizare și oboseală. În plus, vitamina B6 ajută la menținerea sănătății mintale optime, care este pusă la încercare în timpul turneelor ​​sau antrenamentelor de e-sport solicitante. Vitamina B12 are apoi un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și asupra metabolismului, ceea ce este important pentru producția de energie. Datorită acestui fapt, jocul vostru va continua fără obstacole și, astfel, vă veți putea concentra pe deplin asupra performanței voastre, fiind capabili să luați cu asalt clasamentele.

 

În afară de aceasta, vitamina B12 susține și bunăstarea mentală, precum și sistemul nervos. După cum probabil știți, aceasta este responsabilă, spre exemplu, de controlul mișcărilor, iar funcționarea sa optimă poate fi și mai utilă pentru a vă îmbunătăți viteza de reacție în timpul competițiilor. Totuși, este important de menționat și rolul inozitolului, care este una dintre substanțele căutată pentru efectele sale asupra stării generale de spirit. În cele din urmă, acesta poate fi și unul dintre pixelii de bază care formează o imagine perfect clară a jucătorului de e-sport.

        

La fel și în cazul hidratării, care este adesea lăsată pe ultimul loc în timpul orelor lungi de joacă. Acest lucru poate fi remediat nu doar printr-un aport suficient de lichid și de apa în care dizolvați XBEAM Energy Powder, ci și cu ajutorul potasiului inclus în produs. Acest mineral se clasează în rândul electroliților, adică substanțe care au un impact asupra hidratării optime a organismului. După cum vedeți, hidratarea este foaret importantă, deoarece vă poate priva de anumite beneficii importante. Cu toate acestea, potasiul în sine contribuie și la funcționarea corespunzătoare a masei musculare, ceea ce este important atunci când jucătorul interacționează cu un gamepad.

 

Vitaminele A și C incluse vă vor ajuta să rămâneți în confortul scaunului vostru de gaming, deoarece au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. În plus, vitamina A contribuie la menținerea unei vederi bune, mai ales că ochii sunt cei care trebuie să îndure multă tensiune în timpul orelor lungi de joc și antrenament e-sport, așa că este necesar să-i susțineți cât mai mult posibil. Nu în ultimul rând, profilul ingredientelor include și BioPerine®, care mărește rata de absorbție a tuturor ingredientelor incluse.

 

XBEAM Energy Powder este, prin urmare, un amestec complex dezvoltat pentru a îmbunătăți considerabil abilitățile tuturor jucătorilor și pentru a-i ajuta la urcarea în clasamente, indiferent dacă jucătorul este un eAthlet profesionist sau un pasionat de jocuri. Acestea fiind spuse, nu numai jucătorii online pot profita de beneficiile sale, ci și fanii jocurilor single-player, care ar dori să stea relaxați după o zi lungă și să se bucure de jocul lor preferat. Cel mai important aspect este faptul că XBEAM Energy Powder are un un gust fresh și nu conține zahăr. Trebuie doar să îl amestecați cu apă și să începeți jocul!

                  Energy Powder - XBEAM

                                                                                                              

XBEAM Energy Powder și beneficiile sale

 • o pulbere cu un conținut de 21 de ingrediente active
 • un profil de ingrediente îmbogățit cu 4 adaptogeni
 • concepută special pentru a spori performanța jocurilor
 • conține 5 nootropice pentru a susține memoria, gândirea și capacitatea de concentrare
 • are un gust proaspăt și un grad mare de solubilitate
 • nu conține zahăr
 • poate ajuta la lupta împotriva stresului și la creșterea rezistenței mentale
 • conține 150 mg de cofeină într-o porție
 • contribuie la reducerea senzației de epuizare și oboseală
 • are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar
 • susține bunăstarea mentală și sistemul nervos
 • poate îmbunătăți viteza de reacție în fiecare joc
 • promovează metabolismul energetic
 • cu siguranță va fi apreciat atât de sportivii profesioniști, cât și de pasionații de jocuri
 • vă poate dezvolta simțurile în timpul fiecărui meci

      

Ingrediente

Aromă de fructe de pădure: L-tirozină, L-treonină, L-taurină, inozitol, L-glicină, citrat de potasiu, cofeină anhidră, bitartrat de colină, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic), vitamina B12 (cianocobalamină), L-teanină, acetil L-carnitină, vitamina A (retinol), extract de rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolide), ginseng roșu coreean extract (Panax ginseng) (rădăcină) (10% ginsenozide), extract de bacopa (Bacopa monnieri) (55% bacozide), extract de rădăcină de rhodiola rosea (Rhodiola rosea) (3% rosavin), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), corectori de aciditate (acid citric, acid malic), aromă, îndulcitor (sucraloză), colorant (sfeclă roșie), inulină.

Aromă de kiwi și căpșune: L-tirozină, L-treonină, L-taurină, inozitol, L-glicină, citrat de potasiu, cofeină anhidră, bitartrat de colină, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic), vitamina B12 (cianocobalamină), L-teanină, acetil L-carnitină, vitamina A (retinol), extract de rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolide), ginseng roșu coreean extract (Panax ginseng) (rădăcină) (10% ginsenozide), extract de bacopa (Bacopa monnieri) (55% bacozide), extract de rădăcină de rhodiola rosea (Rhodiola rosea) (3% rosavin), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), corectori de aciditate (acid citric, acid malic), aromă, îndulcitor (sucraloză), colorant (sfeclă roșie), inulină.

Aromă de măr verde: L-tirozină, L-treonină, L-taurină, inozitol, L-glicină, citrat de potasiu, cofeină anhidră, bitartrat de colină, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic), vitamina B12 (cianocobalamină), L-teanină, acetil L-carnitină, vitamina A (retinol), extract de rădăcină de ashwagandha (Withania somnifera) (5% withanolide), ginseng roșu coreean extract (Panax ginseng) (rădăcină) (10% ginsenozide), extract de bacopa (Bacopa monnieri) (55% bacozide), extract de rădăcină de rhodiola rosea (Rhodiola rosea) (3% rosavin), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), corectori de aciditate ( acid citric, acid malic), arome, îndulcitor (sucraloză), colorant (spirulină albastră, șofrănel), inulină.

       

Mod de administrare

Amestecați 1 măsură (9 g) împreună cu 300-500 ml apă. Beți înainte sau în timpul jocului.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 măsură (9 g) *CR
L-Tirozină 1000 mg -
L-Treonină 500 mg -
L-Taurină 1000 mg -
Inozitol 1000 mg -
L-Glicină 1000 mg -
Potasiu 100 mg 5 %
Cafeină 150 mg -
Bitartrat de colină 400 mg -
- Colină 164 mg -
Vitamina C 100 mg 125 %
Vitamina B1 2 mg 182 %
Vitamina B3 16 mg 100 %
Vitamina B6 3 mg 214.3 %
Vitamina B9 0.2 mg  100 %
Vitamina B12 5 μg 200 %
L-Teanină 100 mg -
Acetil L-carnitină 400 mg -
Vitamina A 0.4 mg 50 %
Extract de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera) 200 mg -
- Withanolide 10 mg -
Extract de ginseng roșu coreean (Panax ginseng) 50 mg -
-Ginsenozide 5 mg -
Extract de Bacopa (Bacopa monnieri) 150 mg -
- Bacozide 82.5 mg -
Extract de rădăcină de Rhodiola rosea(Rhodiola rosea) 100 mg -
- Rosavin 3 mg -

*Valoarea zilnică medie recomandată pentru un adult (8400 kJ/2000 kcal)

       

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. Conținut ridicat de cofeină (150 mg per 1 porție). Produsul nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C. A se feri de temperaturile de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 8586022218583
Fabricat în EU
Categoria principală Gaming
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Grup de arome fructe
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 9.00 cm
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.42 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 40 buc.
Număr de bucăți pe palet 1440 buc.
Greutate netă 0.36 kg
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă
Cadouri pentru el

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Energy Powder - XBEAM
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Energy Powder - XBEAM
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

84 %
84 %
Scor mediu din 23 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

83 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Daca il prindeti la reducere de 50% e un pret foarte bun numai cateva nootropice din el au un cost mare,plus ca e combinat si cu plante adaptogene si vitamine actionand sinergetic.Eu il recomand cand ai nevoie de unenergy boost nu numai in pentru jocuri.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Gustul nu este printre cele mai bune, iar dacă vreți să folosiți acest produs pentru antrenamentele la sala nu merita. Ii lipsesc multe din compoziție, poate mai degrabă să fie folosit in zilele in care oboseala predomina. De asemenea, herb-urile sunt in doze mici, nu o sa le simțiți pe deplin efectul. Mie personal îmi creează o stare de rău după ce îl iau, ceva ce nu mi s-a mai întâmplat cu alte produse similare, cum ar fi Thor, de la Gymbeam.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
360 g măr verde
(12) 
83%
197,90Lei 138,90Lei
în stoc
360 g căpșuni - kiwi
(13) 
80%
197,90Lei 138,90Lei
în stoc
360 g fructe de pădure
(17) 
72%
197,90Lei 138,90Lei
până la 5 buc în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Dozaj
Dozaj
Doza zilnica este de o porție?
Am luat dimineața înainte de meciuri și as vrea sa iau și acum seara. Este ok?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Dozaj
Răspuns:
Buna ziua,

Doza zilnica recomandata este de o portie. Produsul contine o cantitate ridicata de cafeina (150mg / portie).

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?