Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Valeriana 60 caps - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
83 %

Valeriana este o plantă medicinală cu efectele calmante asupra sistemului nervos. Ajută într-un mod natural la îmbunătăţirea calităţii somnului şi înlătură dificultatea de a adormi. În plus, ameliorează anxietatea, ajută împotriva sentimentelor de oboseală, epuizare, dar şi în situații de stres. Reduce tensiunea musculară,crampele musculare şi poate elimina şi durerile menstruale.

În stoc
Preţ special   32,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Valeriana cu efectele calmante asupra sistemului nervos înlătură dificultatea de a adormi, îmbunătăţeşte calitatea somnului, înlătură oboseala şi stresul

Valeriana este o plantă medicinală, care este de multe secole cunoscută datorită efectelor sale calmante asupra sistemului nervos [1]. Acestea se datorează substanţelor active, aşa numite silicii, care au un efect calmant şi regenerabil. Ajută la îmbunătăţirea somnului într-un mod natural, combate insomnia şi înlătură dificultatea de a adormi [1],[2]Şi asta datorită capacităţii de a creşte nivelul de GABA în creier, care are în cantităţi mai mari efecte sedative [3],[4]. GABA sau acidul gama-amino butiric ajută deasemenea la reglarea celulelor nervoase şi la eliminarea anxietăţii [5].

 

Valeriana nu serveşte numai la dificultăţi legate de somn şi combaterea anxietăţii sau depresiilor, ajută şi la senzaţii de oboseală, epuizare,  acţionează calmant la tensiuni nervoase, dar şi în situaţii stresante – combate stresul fizic şi psihic, ameliorează sindromul picioarelor neliniştite [6],[7],[8]. Această plante reduce dureri de cap, calmează bătăi de inimă, iar substanţele sale reglează activitatea mușchiului cardiac și a vaselor coronariene şi aşa reduce tensiunea arterială[9]. Elimină tensiunea musculară, combate crampe musculare şi poate elimina şi dureri menstruale [10[11]. În comparaţie cu alte suplimente pentru un somn mai bun are un mare avantaj – nu creează dependenţă.

  Valeriana medicinală - gymbeam

 

Valeriana şi beneficiile sale

  • plantă medicinală
  • îmbunătăţeşte calitatea somnului, reduce timpul de adormire
  • are efecte calmante asupra sistemului nervos
  • ameliorează stresul, tensiunea şi nervozitatea
  • ameliorează oboseala şi senzaţia de epuizare
  • ajută la combaterea anxietăţii, depresiilor şi a nevrozei
  • este eficientă pentru crampe musculare şi dureri menstruale
  • ameliorează semnele migrenei şi a durerilor de cap
  • scade tensiunea arterială
  • acţionează asupra balonării şi a arsurilor gastrice

 

Ingrediente

Extract din rădăcina de valeriană (Valeriana officinalis) – conținut standardizat de acid valerenic de 0,8%, stearat de magneziu (470B), capsulă de gelatină transparentă.

 

Dozare

Ca şi un supliment alimentar, administraţi o capsulă zilnic înainte de culcare.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 caps)
Extract din valeriană500 mg

 

Atenţie

Supliment alimentar. Produsul nu poate înlocui o alimentație variată și echilibrată. Depozitați într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Contraindicat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Perioada de valabilitate: pe ambalaj.

Recenzii clienți

Valeriana 60 caps - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Valeriana 60 caps - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069098
Grup de arome
natural
Înălțime
11.50 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
7.00 cm
Greutate brută
0.08 kg
Număr de bucăți per pachet
50 buc.
Număr de bucăți pe palet
2400 buc.
Capsule
60 caps.
EAN
8588006751680
Formă
Capsule
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Valeriana 60 caps - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul