Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutriție pentru articulații Animal Flex 44 săculeți - Universal Nutrition

Evaluarea:
100 %

Animal Flex 44 este nutriția pentru articulații, care alimentează articulațiile cu substanțe importante, cum este glucozamină (două tipuri), MSM și condroitină, care protejează articulațiile, întărește și regenerează cartilagiile și tendoanele. Substanțele nutriționale pe care le conține produsul sunt rapid absorbate și foarte eficiente pentru regenerare. Animal Flex este un produs unic, care conține 44 de săculețe măsurate cu agenți efectivi pentru fiecare zi.

In stoc
Preţ special   125,00 Lei Preț normal   239,90 Lei Taxa de livrare de la 14.90 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 350.00 Lei)

Animal Flex 44 - cel mai vândut supliment pentru articulații, ce regenerează țesutul și luptă împotriva durerii și inflamației

Animal Flex 44 este nutriție pentru articulații și deținătorul multiplu al premiului Suplement Awards. Fiecare pachet conține căteva substanțe esențiale pentru ligamente, cartilagii și tendoane, cum ar fi:

  • complexul substanțelorcare construiesc ligamentele și ajută la restabilirea țesutului cartilaginos,
  • componentele care îmbunătățesc hidratarea și lubrifierea capsulelor articulare, care le protejează, mai ales la ridicarea greutăților,
  • complexul substanțelor care reduc durerea și inflamația la nivelul articulațiilor, și permit reabilitarea articulațiilor și a ligamentelor,
  • complexul de minerale, care mențin oasele în condiții optime.

 animal flex universal nutrition

 

Încă în anul 1981 biochimiștii și dieteticienii au descoperit, că pachetele umplute prin combinația de tablete și capsule, sunt un sistem excelent de administrare a suplimentelor nutritive. Pachetele separate asigură, că această cantitate enormă a substanșelor active pot fi consumate fără erori și greșeli. Dacă într-adevăr vă pasă de suplimentarea de calitate pentru articulațiile voastre, este la fel ca și cu antrenamentul greu - în acest caz, nu există altă opțiune.

 

În fiecare săculeț puteți găsi o mulțime de complexe unice ale substanțelor active, care au fost create pentru sănătatea articulațiilor. Secretul acestui supliment alimentar este ascuns într-o companie farmaceutică, care este angajată în producția medicamentelor pentru diferite tipuri de boli asociate cu sistemul locomotor. De aceea compania Universal a comandat de la magii farmaceutici crearea celui mai eficient supliment pentru protecția si regenerarea articulațiilor sportivilor.

 

Animal Flex și beneficiile sale

  • cel mai vândut și mai eficient supliment pentru articulații
  • întărește eficient, ligamentele, articulațiile și tendoanele
  • într-un  pachet, este doza exactă a substanțelor active pentru întreaga zi
  • este potrivit pentru sporturile de forță, și pentru cei care au nevoie să-și întărească articulațiile și ligamentele
  • potrivit pentru cei care au probleme cu articulațiile
  • deținător al mai multor premii Suplement Awards în categoria cea mai bună nutriție pentru articulații

Animal Flex - Universal Nutrition

 

Flacon

44 săculețe 

 

Ingrediente

Cartilagiu de rechin, roșcovă (carob), gelatină, glicerină, ulei de soia, apă purificată, stearat de magneziu, acid stearic.

 

Dozare

Se recomandă consumarea 1 săculeț pe zi. Conținutul este cel mai bine absorbit în organism, atunci când este consumat cu alimente oricând în timpul zilei.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționle1 doză (1 săculeț)
Calorii 9 kcal
   calorii din grăsimi 9 kcal
Grăsimi 1 g
Vitamina C (acid ascorbic) 100 mg
Vitamina E (D-alfa-tokoferol menthylskcinat) 100 IU
Zinc (oxid de zinc) 15 mg
Seleniu (selenit de sodiu) 70 mcg
Mangan (sulfat de mangan) 1 mg
Joint Construction Komplex3000 mg
Glucosamină (HCI, Siran 2KCI), Methylsulfonymethane (MSM), Chondroitin sulfat A (CSA), Chondroitin sulfat C (CSC)
Joint Lubrication Komplex1000 mg
Ulei de in (50% acid alfa-linolenic), cetilic miristoleat-amestec brevetat (Myristoleaste cetil, miristat de cetii, cetil palmitat, alcool cetilic, glicerină, cetil palmitoleat, cetil oleat), acid hialuronic
Joint Support Komplex1000 mg
Extract de radacină de ghimbir (gingerol, Shogaols), condiment turmeric (curcumină), Boswell (rășină, acid boswellic) Quercetin, bromelaină

 

Alte ingrediente

Fosfat de calciu, maltodextrină, gelatină, acid stearic, stearat de magneziu, apă purificată, celuloză microcristalină, glicerol, dioxid de siliciu, colorant (caramel), glazură farmaceutică.

 

Atenție

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina soarelui și închis cu atenție! Nu lăsați la îndemâna copiilor. Acesta nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și cele care alăptează! Nu luați produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Au fost făcute teste pentru inofensivitatea asupra sănătății umane. Consultați medicul dumneavoastră dacă sunteți tratat sau diagnosticat cu orice boală și luați medicamente pe bază de rețetă sau OTC. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Utilizați până la data indicată pe ambalaj.

Comentarii clienți

Nutriție pentru articulații Animal Flex 44 săculeți - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Nutriție pentru articulații Animal Flex 44 săculeți - Universal Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Mai multe informații
Preț 0,00 Lei
Default category 1831
Coefficient for product sorting 1
Mărime Nu.
Gramaj Nu.
Aromă Nu.
Culoare Nu.
Întrebări ale clienților

Nutriție pentru articulații Animal Flex 44 săculeți - Universal Nutrition

Scrie intrebari
Scrieți răspunsul
Aromă Gramaj Evaluarea Preț Preţ special
unflavored
(2)
44 packs
239,90 Lei
125,00 Lei
Către coș