Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Taurină - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
95 %

Taurina este un aminoacid neesențial și un stimulent care susține activitatea sistemului nervos. Astfel, îmbunătățește performanțele fizice și mentale, întârzie oboseala și senzația de epuizare, îmbunătățește concentrarea, accelerează recuperarea după antrenament și reînnoirea rezervelor de energie. Luând taurină în timpul antrenamentului permite absorbția mai rapidă a carbohidratilor in celulele musculare, ceea ce înseamnă mai multă putere. Produsul conține 100% taurină sub formă de pulbere.

În stoc
Preţ special   18,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Taurina - un stimulent care îmbunătățește performanța fizică și mentală, întârzie oboseala și starea de epuizare

Taurina este un aminoacid neesențial și un stimulent, care acționează asupre activitatii creierului si sprijină sistemul nervos. Astfel, îmbunătățește performanțele fizice și mentale. Întârzie oboseala și senzație de epuizare, accelerând reacțiile, îmbunătățește concentrarea și interesant este capacitatea sa de a imita functia de insulină, care împinge toți aminoacizii esențiali și substanțe nutritive la celule și permite cresterea masei musculare. Acest lucru asigură o mai bună utilizare a carbohidraților mecanism similar cu insulina, dar nu are loc nici o scădere a zahărului din sânge, sau hipoglicemie. Taurina injectează glucoza si aminoacizii în celulele musculare, accelerând astfel recuperarea post-antrenamentului și recuperarea energiei. În combinație cu carbohidrați (dextroză, maltodextrină) creează un sentiment de vigilență și îmbunătățește capacitatea de a se concentra. Luând taurină în timpul antrenamentului permite transmiterea mai rapida a carbohidratilor in celulele musculare, ceea ce inseamna mai multă putere si mai multe repetări.

  

taurina gymbeam

 

Taurina este potrivită pentru:

 • în timpul activității fizice intense
 • necesitatea de a obține performanțe maxime
 • oboseală crescută și epuizare
 • cei ce au nevoie de stimularea proceselor cerebrale și concentrare
 • la locul de muncă și de învățare, unde se necesită concentrare
 • înaintea unui stres fizic sau psihologic
 • sprijinirea hidratării
 • protecția celulelor, inimă și ficat

 

Taurina și efectele sale:

 • îmbunătățirea coordonării, concentrării și de gestionare a stresului
 • suprimă oboseala si senzatia de epuizare
 • stimulează procesele cerebrale
 • scăderea tensiunii arteriale, normalizează fluxul sanguin
 • promovează concentrarea
 • protejează ficatul împotriva cirozei și steatozei
 • imbunatateste functiile celulelor albe din sânge
 • sprijină producția de hormon de creștere GH
 • potențează acțiunea insulinei
 • susține hidratarea 

 

Cum acționează taurina:

Sprijinul taurinei în antrenamentul fizic

Exercițiul fizic reduce semnificativ cantitatea de taurină în musculatură. Probabil că v-ați întâlnit deja cu băuturi energizante care conțin taurină, având în vedere că aceasta este una dintre componentele sale cheie. Mulți oameni cred că numai cofeina din băuturile energizante furnizează energie și creșterea rezistenței. Faptul este, că taurina are o proporție semnificativă a acestor efecte asupra conștiinței. Și anume luptă împotriva slăbiciunii și oboselii, ajută la îmbunătățirea performanței deoarece aceasta acționează ca un fel de catalizator, ca și insulină și, prin urmare, permite mai mult glucozei să se încorporeze în țesutul muscular, contribuind astfel la o mai mare rezistență și vitalitate.

 

taurina gymbeam

 

Sprijinul taurinei asupra rezistenței

Taurina are un rol foarte important în prevenirea epuizării musculare și îmbunătățirea rezistenței. Pe parcursul nivelelor de exerciții, taurina scade în fibrele musculare precum scade și forța. Cu ajutorul taurinei, înainte de antrenament se va asigura că nu apare scăderea rezistenței, chiar nu este neobișnuit și o ușoară creștere. Taurina poate reduce cantitatea de acid lactic produsă în mușchi, poate îmbunătăți, de asemenea, rezistența. O altă manifestare a acțiunii de taurină este o creștere a volumului de celule, deoarece acestea se pot transforma în apă.

 

Taurina și colesterolul

Colesterolului în sânge există în două forme, low-lipoproteine cu (LDL) și cu densitate mare (HDL). Nivelurile crescute de LDL pot duce la o gamă larga de boli cardiovasculare, inclusiv infarct miocardic si arterelor înfundate. HDL este folosit pentru a transforma protectia sistemului cardiovascular. Taurina scade semnificativ colesterolul LDL și nivelul de HDL din colesterol iar vice-versa crește în mod semnificativ, ceea ce este foarte bun pentru sănătatea inimii. Taurina ajută, de asemenea, la buna funcționare a vezicii biliare.

 

Ingrediente

100% Taurină.

 

Mod de administrare

Se adaugă 1-3 grame de taurină în 250-350 ml de apă sau suc de fructe și se amestecă cu grijă într-un blender. 1-2 ori pe zi, timp de aproximativ 30 de minute înainte de antrenament sau poate fi luată și după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritiveper 100 g
Taurină 100 g

 

Atenție

Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată. Se depozitează într-un loc uscat, sub 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, gravide și femei care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Taurină - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Taurină - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Taurină - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul