Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Animal Nitro - Universal Nutrition

Animal Nitro este un complex de aminoacizi esențiali, necesari înainte și după un antrenament intens, pentru a sprijini sinteza proteinelor. Se compune exclusiv din aminoacizi liberi în raportul și dozele care furnizează o absorbție foarte rapidă și este 100% utilizat de către organism. Acești săculeți cu doze precise asigură cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

 
Preţ special   214,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare 9.00 Lei

Animal Nitro: săculeți plini cu aminoacizi liberi, 100% utilizați de organism și cu absorbție foarte rapidă

Animal Nitro este un produs cu aminoacizi, ce conține cantități exact dozate de aminoacizi esențiali necesari, înainte și după un antrenament intens, pentru a promova sinteza proteinelor. Acest complex este numit Human Muscle Protein Complex (HMPC) și constă exclusiv din aminoacizi liberi în raportul și dozele care furnizează absorbție foarte rapidă și are 100% cotă de utilizare de către organism.

 

Lucrurile mari sunt mari numai de la distanță; dacă vă uitați la ele de aproape, veți vedea că sunt asamblate din părți mai mici. Și cu mușchii se întâmplă la fel. La baza construirii blocului muscular sunt aminoacizii. Iar atunci când încep să se întărească, cei mai importanți pentru ei sunt exact aminoacizii. Nu numai pentru că organismul nu este în măsură să îi producă, dar și pentru că ei sunt în măsură să influențeze în mod direct procesele anabolice prin sinteza proteinelor.

 

Cu toate acestea, nu are loc o selecție aleatorie a oricăror aminoacizi. Dacă sunt aminoacizi, administrați sub formă de suplimente, pentru a funcționa eficient, aceștia trebuie livrați în corpul sportivului în raportul cantitativ corect și să aibă forma corectă. Animal Nitro îndeplinește chiar aceste trei criterii, cu aminoacizii săi, în Human Muscle Protein Complexe - conține un amestec dozat cu precizie de aminoacizo esențiali liberi pentru obținerea celor mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

 

Animal Nitro - Universal Nutrition

 

Ce este linia de produse ANIMAL?

În anul 1981, biochimiști și dieteticieni au descoperit că pachetele individuale umplute cu o combinație de tablete și capsule, care conțin substanțe active, sunt sistemul perfect de livrare de suplimente pentru ridicări de greutăți la nivel mondial, ce au nevoie de suplimente nutritive puternice, eficiente și complete. În 1983, după doi ani de cercetări, a luat ființă prima de linie de producție Animal Pak, de la Universal Nutrition, care a început o nouă istorie de nutriție sportivă. De atunci, în ultimele două decenii, au fost făcute nenumărate teste de către alte companii, dar Animal Pak este încă cel mai bine vândut supliment pentru culturiști, din lume!

 

Astăzi, Animal Test, Animal Stak, Animal Cuts, Animal M Stak , Animal Flex, Animal Nitro Animal Pump, Animal Omega au devenit cele mai populare suplimente complexe printre culturiștii de "școală veche", adică cei care sunt interesați numai și numai de antrenamentele intense. Pachețelele sunt separate, pentru a se asigura că numeroasele ingrediente active pot fi luate fără erori și greșeli. La fel ca și suplimentele de bună calitate este și antrenamntul intens - în acest caz, nu există nici o altă opțiune.

  animal nitro

 

Animal Nitro și beneficiile sale

  • sprijină anabolismul
  • are conținut ridicat de BCAA
  • reduce catabolismul
  • ajută la creșterea mușchilor
  • accelerează regenerarea

 

Ingrediente

Gelatină, fosfat dicalcic, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de titan.

Nu conține alergeni.

 

Dozare

Vă recomandăm să luați un săculeț cu 15 - 30 de minute după antrenament, în zilele de antrenament. Dacă doriți să obțineți rapid rezultatele dorite, luați 2 săculețe pe zi - înainte și după antrenament. În cazul în care, după antrenament luați vreo băutură proteică, serviți mai întâi Animal Nitro și după 30-45 minute băutura respectivă proteică. Dacă este posibil, luați Animal Nitro pe stomacul gol și beți 200 ml de apă.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (2 săculeți)
Vitamina B6 (Piridoxină HCI)500 mg
Niacin (Niacinamidă)10 mg
Complex HMPC4995 mg
Leucină, Lizină, Arginină, Valină, Izoleucină, Histidină, Treonină, Metionină, Fenilalanină
Complex Pro BCAA
Leucină3500 mg
Izoleucină1685 mg
Valină1815 mg
Recenzii clienți

Animal Nitro - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Animal Nitro - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Fabricat în
Statele Unite ale Americii
Fără OMG
Nu
Înălțime
18.00 cm
Lățime
10.50 cm
Lungime
18.00 cm
Greutate brută
0.49 kg
Grup de arome
natural
Cod HS
Transport
EAN
039442030351
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Bio
Nu
Etichetele produselor
Vegan
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Tablete
Număr de bucăți per pachet
12 buc.
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Animal Nitro - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul