ActivLab ZMA și ZMB

ZMA și ZMB de la producător ActivLab Este o categorie de produse care conțin amestecul sinergic ZMA sau ZMB. Au o combinație unică de micronutrienți sub formă de zinc, magneziu și vitamina B6, indispensabile pentru organism. Această formulă a fost creată pentru susținerea performanței fizice, a sănătății bărbaților și femeilor, precum și pentru îmbunătățirea gestionării stresului. În plus, conținutul de zinc o face utilă pentru menținerea nivelului optim de testosteron din sânge și pentru o regenerare mai rapidă.

 Afișați mai multe

Ce efecte au ingredientele conținute de ZMA & ZMB?

Zinc joacă un rol vital în suplimentele de acest fel. Asta în special deoarece este necesar pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, dar și a funcțiilor cognitive, precum memoria și atenția. De asemenea, contribuie la fertilitate, sănătatea reproductivă și favorizează și menținerea nivelului normal de testosteron din sângeDupă cum probabil știți, acest hormon masculin afectează nu doar sănătatea organelor reproductive, ci și dimensiunea și forța mușchilor. În plus, într-o anumită măsură, poate crește și libidoul. Acestea fiind spuse, atât bărbații, cât și femeile ar trebui să acorde atenție aportului de zinc, întrucât acest mineral favorizează și sănătatea părului, a unghiilor și a pielii.

Magneziul este o altă substanță minerală, care crește semnificativ funcționalitatea acestor suplimente datorită efectelor sale. În primul rând, contribuie la reducerea oboselii și epuizării, lucru care îl face foarte popular printre sportivi și alții asemenea. Sportivii îi vor aprecia și efectele pozitive asupra funcționării mușchilor și oaselor, precum și abilitatea de a asigura formarea și consumul de energie. În plus, ajută la menținerea sănătății psihice optime și la funcționarea sistemului nervos. Astfel, afectează atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică.

Vitamina B6 se găsește de multe ori în suplimentele alimentare în combinație cu magneziul și nu diferă nici în formula ZMA & ZMB. Au proprietăți asemănătoare, grație cărora acești micronutrienți acționează sinergic. Vitamina B6 susține funcționarea normală a sistemului imunitar și a celui nervos, care controlează funcțiilor tuturor organelor din organism. În plus, ajută și la reducerea senzației de oboseală și epuizare. De asemenea, favorizează metabolismul optim al proteinelor și glicogenului, care servește ca sursă de energie de rezervă în timpul performanței fizice. Prin urmare, completează perfect efectele generale ale întregului amestec.

Cui se adresează suplimentele ZMA & ZMB?

Efectele acestor suplimente alimentare le fac alegerea perfectă a sportivilor care doresc să-și susțină performanța fizică. Acestea fiind spuse, cu siguranță vor fi apreciate și de persoanele care își doresc să-și mențină starea de bine psihică și să gestioneze mai bine situațiile stresante și tensionate. În plus, conținutul de zinc le face potrivite și pentru susținerea nivelului optim de testosteron din sânge și pentru sănătatea reproductivă.

Dacă vreți să aflați mai multe despre efectele ZMA & ZMB, nu ezitați să consultați articolul nostru: ZMA și ZMB: Mai mult decât niște minerale care vă vor îmbunătăți rezultatele.

 Afișați mai puțin

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. ActivLab (3)
 2. Amix (1)
 3. GymBeam (1)
 4. OstroVit (1)
Aromă
 1. fără aromă (2)
Culoare
 1. shadow (3)
Capsule
 1. 90 caps. (2)
 2. 120 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (3)
Amestec
 1. Mix (3)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (3)
Vegan (3)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (3)
BIO (3)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (3)
Fără ambalaj din plastic (3)
Fără aspartam (3)
 1. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  87%
  87 % (7)
  54,90Lei
 2. ZEN 120 kaps - ActivLab
  ZEN - ActivLab
  93%
  93 % (4)
  66,90Lei
 3. Tribuactiv B6 - ActivLab
  Tribuactiv B6 - ActivLab
  73%
  73 % (6)
  32,90Lei

3 Produse