Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi Animal Cuts 42 săculeți - Universal Nutrition

Evaluarea:
83 %

Animal Cuts este cel mai complet și cel mai bine vândut arzător de grăsimi de pe piață. Este o formulă specială pentru definirea musculaturii, cu un efect puternic, folosită de către sportivii profesioniști și culturiști din întreaga lume. Acesta conține o doză puternică de până la 30 de substanțe active.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 199,00 Lei

Animal Cuts este cel mai puternic arzător termogenic de grăsimi de pe piață

Animal Cuts de la Universal Nutrition este unul dintre cele mai populare arzătoare termogenice de grăsimi. Este proiectat special pentru culturiștii care-și doresc definirea musculaturii într-un mod simplu, dar sigur. Nu conține substanța epehedra, care s-a dovedit a fi ineficientă sau chiar periculoasă.

        

Animal Cuts

               

Acest arzător de grăsimi oferă o combinație de substanțe, cum ar fi stimulatoare ale tiroidei, diuretice și substanțe naturale care promovează termogeneza și îmbunătățesc starea de spirit, dar, de asemenea, sporesc arderea grăsimilor. Acesta conține ingrediente care promovează arderea grăsimilor, diminuarea balonării, minimizează impactul rezistenței la insulină și ajută la repararea neuro-transmițatorilor deteriorați, care pot duce la depresie. Produsul complex și universal Animal Cuts este de origine animală și îndeplinește toate așteptările unui arzător de grăsimi. Fiecare săculeț conține 30 de substanțe active și timp de 42 de zile oferiți organismului aproape 7500 mg de substanță activă pură pentru arderea grăsimilor.

 

Substanţele active din Animal Cuts

1. complex termogenic
2. complex lipotropic
3. complex metabolic
4. complex diuretic
5. complex tiroidic
6. eficiență energetică insulinică
7. regulator de nucleotide
8. regulatori ai neurotransmițătorilor
9. complexul special TM Animal Cuts

Animal Cuts este cel mai puternic arzător de grăsimi, termogenic. Ingredientele active lipotropice promovează eliberarea acizilor grași din ficat, care ard pentru a da energie corpului.

            

Arzator Animal Cuts

        

Animal Cuts și avantajele sale

  • Îmbunatateste starea de spirit
  • Susține eficient arderea grăsimilor
  • Nu produce balonare
  • Îmbunatateste oxigenarea sângelui
  • Drenează excesul de apă
  • Efect maxim de pierdere a greutății

 

Ingrediente

Gelatină, fosfat de calciu, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de titan, FD & C albastru # 1, FD & C Roșu # 40, FD & C galben # 6, FD & C Roșu # 3, FD & C galben # 5.

Alergeni: Nu conține alergeni.

 

Mod de administrare

Timp de 3 săptămâni luați 2 săculețe pe zi. 1 săculeț atunci când vă treziți și altul la aproximativ 4-6 ore mai târziu. După 3 săptămâni, luați o pauză de o săptămână și apoi începeți din nou. Complexul termogenic se află în capsulele roșii iar complexul diuretic în capsule albastre.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză(1 săculeț)
Complex stimulent750 mg
Cofeină anhidră, nuci de cola, guarana, Yerba Mate, zmeură cetonă, Coleus forskohlii.
Complex metabolic 750 mg
Extract de ceai verde (98% polifenoli / 45% EGCG), extract de ceai Oolong (50% polifenoli), extract de ceai negru (60% polifenoli), extract de boabe de cafea (50% polifenoli), extract de ceai alb (90% polifenoli).
Complex tiroidic350 mg
L-Tirozină, extract din frunze de măslin (15% Oleuropein), Salvia Officinalis.
Complex Water Shedding800 mg
Rădăcină de păpădie (Taraxol, Taraxerol), Bearberry (lfrunze) (Arbutină, metyl-Arbutină), rădăcină Hydrange, frunze de Buchu, Juniper Berry, semințe de țelină.
Complex Nootropic500 mg
DMAE (Dimethylaminoethanol), Bacopa monnieri (Bacopasides A & B), ß-fenyletylamină (ß-PEA), Xanthinol nikotinat, Huperzină.
Cortisol Inhibiting Complex300 mg
Extract din Ashwangandha (1.5% Withanolides), Rhodiola Rosea (Rosavins), SerinAid®, extract de magnolie.
CCK Boosting komplex300 mg
Cha-De-Bugre, Hoodia Gordonii, extract de semințe de Jojoba (Simmondsin).
Bioavailability Complex500 mg
Extract din rădăcină de ghimbir (Gingerols, Shogaols), Cayenne, grapefruit (6,7-Dihydroxybergamotină), Quercetină, Naringină (Citrus)*, Bioperină®. 

 

Atenție

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina soarelui, închis cu atenție! Nu lăsați la îndemâna copiilor. Acesta nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează! Nu luați produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A trecut testele pentru inofensivitate. Consultați-vă medicul dacă sunteți tratat sau diagnosticat cu orice boală și luați medicamente pe bază de prescriptie sau OTC. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi Animal Cuts 42 săculeți - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Animal Cuts 42 săculeți - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
EAN
039942130099
Cod HS
21069098
Categoria principală
Întrebările clienților

Arzător de grăsimi Animal Cuts 42 săculeți - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul